Η ένοχη σιωπή ενός καθεστώτος – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Στις 20 Νοεμβρίου του 2017, στην ολομέλεια της Βουλής των Ελλήνων, υπήρχε συζήτηση για το νομοσχέδιο περί του κοινωνικού μερίσματος, στο οποίο μοιραία κυριάρχησε η μεγάλη τραγωδία που είχε συμβεί πρόσφατα στην Μάνδρα Αττικής, όπου ακόμα μετρούσαν νεκρούς.
Στην διάρκεια της ομιλίας μου έθεσα ζητήματα σοβαρά και κρίσιμα ερωτήματα, αλλά δεν πήρα απάντηση από κανέναν, όχι μόνον μέσα στη Βουλή, αλλά και εκτός Βουλής.

Τηλεοπτικοί σταθμοί, φυλλάδες, διαδίκτυο, τα ΜΜΕ γενικά, δεν προέβαλαν τα όσα είπα και δεν τα είπα σε κάποιο… καφενείο, αλλά στην ολομέλεια της Βουλής και αυτό δείχνει ότι εις ό,τι αφορά την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν υπάρχει δημοκρατία σε αυτόν τον τόπο. Ο απλός πολίτης λέει “να το πει στη Βουλή, να ακουστεί”… Έλα, όμως, που έχουν τον τρόπο ακόμα και στην Βουλή να το πεις να μη ακουστεί! Περιόρισαν μία ομιλία δώδεκα ολόκληρων λεπτών σε ένα απόσπασμα στα δελτία ειδήσεων… 5 δευτερολέπτων! Ωχριά ακόμη και ο ίδιος ο Στάλιν απέναντι στην λογοκρισία τους.

Η πρόταση για οικονομική ενίσχυση των κατοίκων της Μάνδρας από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Αρχίζοντας, λοιπόν, την ομιλία μου πρότεινα από τα παρανόμως δεσμευμένα χρήματα από το Ελληνικό κράτος, από την χρηματοδότηση της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, να δοθεί ένα εκατομμύριο άμεσα στους κατοίκους της Μάνδρας. Από τα πρακτικά της Βουλής τα παρακάτω:

“…Πριν αναφερθώ στο σημερινό νομοθέτημα θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων ενός ανεύθυνου εδώ και δεκαετίες κράτους στη Μάνδρα της Αττικής και να δηλώσω ότι με ένα παράνομο και αντισυνταγματικό νομοσχέδιο η Χρυσή Αυγή είναι το μοναδικό κόμμα μέσα στη Βουλή του οποίου κατακρατείται η χρηματοδότηση. Από αυτήν τη χρηματοδότηση, λοιπόν, καλώ την Κυβέρνηση να αποδεσμεύσει 1 εκατομμύριο ευρώ και να τα δώσει άμεσα στους πληγέντες κατοίκους της Μάνδρας και της Νέας Περάμου.”

Δεν λάβαμε φυσικά ουδεμία απάντηση από την κυβέρνηση και ούτε και προβλήθηκε η πρότασή μας από τα ΜΜΕ. Προτιμούν να κρατούν δεσμευμένα τα χρήματα αυτά στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων από το να τα μοιράσουν στους συμπατριώτες μας που καταστράφηκαν, προκειμένου να μην ακουστεί η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Δείγμα και αυτό του μίσους και της εμπάθειας ενός σάπιου και διεφθαρμένου καθεστώτος.

Ερώτημα για το όνομα της Μακεδονίας, τον Μπουτάρη και τον Κοτζιά

Δεν περιορίστηκα βεβαίως στα του νομοθετήματος και της μεγάλης συμφοράς των συμπατριωτών μας στην Δυτική Αττική. Έθιξα και ένα μεγάλο εθνικό θέμα, για το οποίο υπάρχει περίεργη κινητικότητα τον τελευταίο καιρό, το ζήτημα της Μακεδονίας μας. Και αναφερόμενος στην επίσκεψη του δημάρχου Θεσσαλονίκης στα Σκόπια είπα μέσα στη Βουλή τα παρακάτω:

“…Ο κ. Μπουτάρης δεν αρκέστηκε στους ύμνους στον Μουσταφά Κεμάλ. Πήρε το αυτοκίνητό του και πήγε λίγες εκατοντάδες χιλιόμετρα βορειότερα στα Σκόπια όπου αποκάλεσε τα Σκόπια «Μακεδονία». Όταν εδέχθη την κατακραυγή ενός σημαντικού μέρους του Τύπου και του ελληνικού λαού, βγήκε και είπε ότι για το ταξίδι του αυτό είχε ενθάρρυνση από τον κ. Κοτζιά. Περιμέναμε δύο ολόκληρες ημέρες να διαψεύσει ο κ. Κοτζιάς τον Μπουτάρη και να πει ότι δεν είχε καμία ενθάρρυνση από αυτόν για να πάει στα Σκόπια και να αποκαλέσει το κράτος αυτό που έχει αλυτρωτικά σχέδια εις βάρος του ελληνισμού με το όνομα που αποτελεί μαχαιριά στην πλάτη των εθνικών μας συμφερόντων. Δεν έκανε τίποτα ο κ. Κοτζιάς. Ετοιμάζεστε ίσως να ξεπουλήσετε το όνομα «Μακεδονία».”

Καμία προβολή από τους πληρωμένους κονδυλοφόρους και τους “νταβατζήδες” των ΜΜΕ και του ερωτήματός μου αυτού. Καμία απάντηση παρομοίως και από τον υπουργό των εξωτερικών, ο οποίος σιώπησε και όχι σε ένα ανεύθυνο σχόλιο στο διαδίκτυο, αλλά στο δημόσιο ερώτημα και την καταγγελία ενός πολιτικού κόμματος μέσα στο ίδιο το κοινοβούλιο και η σιωπή αυτή δείχνει σίγουρα ενοχή.

Για την εισβολή των “συντρόφων” του “Ρουβικώνα” στο Πεντάγωνο!

Στην ίδια μου ομιλία κατήγγειλα επίσης την ανοχή των “αμερικανοκομμουνιστών” του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στην θρασύτατη εισβολή των προστατευόμενων παρακρατικών μπολσεβίκων του “Ρουβικώνα” σε ένα στρατόπεδο των Ενόπλων μας Δυνάμεων. Και σε αυτό το ερώτημα σιωπή… Συγκεκριμένα έθεσα το ζήτημα ως εξής:

“…Πέρα από το όργιο της ανομίας στα Εξάρχεια, στα οποία συχνάζουν πολλοί από το κόμμα που κυβερνά την πατρίδα μας, είχαμε και την εισβολή του περίφημου «Ρουβικώνα» στον Πεντάγωνο. Μια ομάδα αναρχοκομμουνιστών μπήκε μέσα στην καρδιά των Ενόπλων Δυνάμεων, στο Πεντάγωνο, και αποχώρησε χωρίς να συμβεί τίποτε… Μπήκαν μέσα ανενόχλητοι. Έφυγαν ανενόχλητοι. Λόγια του αέρα όλα αυτά που λένε ότι απωθήθηκαν. Όμως, θα ήθελα να ρωτήσω. Έχουν περάσει τρεις ημέρες από τότε. Κάμερες δεν υπάρχουν στο Πεντάγωνο; Έχει ανοίξει δικογραφία για την εισβολή στο Πεντάγωνο; Όχι. Είχα άδικο, λοιπόν, όταν έλεγα στον κ. Κοντονή προ ημερών ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καλύπτει εγκληματίες;…”

Απόλυτη σιωπή λοιπόν και για αυτήν την καταγγελία μας. Και απ’ όσο γνωρίζουμε δεν έχει ανοιχτεί καμία δικογραφία, δεν έχει γίνει καμία δίωξη εναντίον αυτών, που εισέβαλαν στο Πεντάγωνο, ενώ είναι γνωστό ότι στο συγκεκριμένο χώρο υπάρχουν όχι μία ή δύο, αλλά δεκάδες κάμερες και είναι γνωστοί στις αρχές αυτοί που προέβησαν στην θρασύτατη αυτή πρόκληση.

Περί “πολιτικής ευθύνης”

Όσο για τον αρμόδιο υπουργό εθνικής αμύνης Πάνο Καμμένο, αναφερόμενος στην εισβολή στο Πεντάγωνο είπε ότι αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη! Τι σημαίνει αυτό πληρωμένοι κονδυλοφόροι του συστήματος; Σημαίνει ότι ο Πάνος Καμμένος διέταξε την εισβολή του “Ρουβικώνα” στο Πεντάγωνο και ήταν εν γνώσει του αυτή; Όχι βέβαια.

Όταν όμως εγώ μίλησα περί “πολιτικής ευθύνης” και ΟΧΙ ΠΟΙΝΙΚΗΣ, για ένα έγκλημα το οποίο από την πρώτη στιγμή είχα και προσωπικά εγώ, αλλά και το κόμμα μας καταδικάσει, βγήκατε όλοι με μια φωνή και όχι μόνον οι αριστεροί, αλλά και κάποιοι ψευτοπατριώτες, που πανηγύριζαν όταν μας βάζαν χειροπέδες, βγήκατε και είπατε ότι ο Μιχαλολιάκος το παραδέχεται και υιοθετεί τρόπο τινά το έγκλημα! Αυτό σημαίνει πολιτική ευθύνη; Όχι, βέβαια. Τις δύο αυτές απλές λέξεις, λοιπόν, τις λέξεις “πολιτική ευθύνη” τις ερμηνεύετε όπως θέλετε και σε ό,τι με αφορά προσωπικά για να κτυπήσετε ένα ολόκληρο Κίνημα και να στηρίξετε μία πολιτική σκευωρία κάποιων επιόρκων, η οποία είναι βέβαιον ότι θα καταρρεύσει.

Ας επανέλθουμε λοιπόν, στο γεγονός ότι ένας πολιτικός αρχηγός κάνει δημόσιες καταγγελίες στη Βουλή, στις οποίες όχι μόνον δεν λαμβάνει απάντηση, αλλά θάβονται και αποσιωπώνται από ένα ολόκληρο πολιτικό σύστημα.

Και όταν συμβαίνει αυτό δεν έχουμε δημοκρατία, δεν υπάρχει πολιτική ελευθερία, αλλά μία ξεκάθαρη και ολοφάνερη τυραννία. Ζούμε τις ημέρες της δικτατορίας των διεφθαρμένων και ενάντια σε αυτήν την δικτατορία αγωνιζόμαστε για Πατρίδα και Ελευθερία.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...

70 thoughts on “Η ένοχη σιωπή ενός καθεστώτος – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

  1. Τα κόμματα της μεταπολίτευσης απέτυχαν πλήρως και οδήγησαν τη χώρα μας στην εξαθλίωση.
    Καιρός είναι πλέον να σκεφθούμε πατριωτικά και να ψηφίσουμε πατριωτικά.

  2. Ερωτήματα για την σημερινή Ελλάδα:
    1) Είναι εθνικά κυρίαρχη;
    2) Οι κυβερνήσεις ψηφίζουν αυτά που τους λένε οι απ' έξω μέσω μνημονίων ή
    ασκούν κυρίαρχη πολιτική;
    3) Η οικονομία βρίσκεται σε ακμή ή είναι χρεοκοπημένη;
    4) Ξεπουλιέται η δημόσια περιουσία ναι ή όχι;
    5) Υπερβαίνουν το εκατομμύριο οι άνεργοι ναι ή όχι;
    6) Είχε αυτό το απερίγραπτο χάλι η Ελλάδα επί Παπαδόπουλου;

  3. Παραλογισμός!
    Η πλειονότητα του λαού ψηφίζει εκείνους που μας εξαθλίωσαν!
    Ρίξε μια ματιά στις δημοσκοπήσεις και θα καταλάβεις.

  4. Ο Μιχαλολιάκος νομίζω ότι λέει σωστά πράγματα στο ανωτέρω δημοσίευμα.

  5. ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΛΟΙ ΜΗΔΕΝΟΣ ΕΞΑΙΡΕΜΕΝΟΥ ΠΡΙΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ…"ΚΟΥΤΑΛΑ", ΤΑ…ΛΕΝΕ ΚΑΛΑ. ΑΚΟΜΑ ΤΡΕΦΟΥΜΕ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ? ΚΙ' Ο ΓΑΡΔΟΥΜΠΑΣ…ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΙ' Ο ΜΙΧΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΙ' ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΙΝ ΒΓΕΙ, ΤΑ ΕΛΕΓΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ' ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΛΑ, ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟΝ ΚΑΡΦΩΣΕ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΝΩ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΘΕΙ ΑΛΣΧΑΙΜΕΡ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΗΔΗ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΣΟ "ΚΑΛΑ".
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΑΥΤΑ ΜΑΣ ΚΟΜΜΑΤΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΣΑΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΤΕΛΙΚΑ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΑ Ο ΕΝΑΣ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ, ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΗΣΟΥΝ ΑΠΑΝΤΕΣ. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ.
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  6. αει στο διαολο μαρκουλινα σταγακενα
    μαρκος σταγακης:ευταξιας πατερακης αγγελικη κλπ
    χαφιες της αφαλειας χαφιες εμμοσθος των εβραιων.ειναι τουρκικης καταγωγης ο μουλος ο πουστογερος απο τα χανια

  7. Μη ξεχασεις την αποστολη σου φρικιο πουστογερε σταγακη ευταξια πατερακη που σου ανεθεσαν οι εβραιοι!!!!!!!!!!
    θαψιμο του εθνικιστικου κομματος ετσι?????? Εντολες των ραββινων ειναι αυτες!!!!!!
    Εχουμε "πλατες απο πολυ ψηλα" ελεγαν τα εβραιοπρακτορακια του σεσημασμενου τουρκογυφτα!

  8. Ψευτοπατερακη -Σταγακη για πες μας ποσες μυνησεις σας εχουν κανει οι Εβραιοι στην εγκληματικη συμμορια?Να σου πω εγω?Κ Α Μ Ι Α !!!!!Γιατι????Γιατι εισαστε ενα τσουρμο ανθελληνες εβραιοπουλημενα τομαρια!

  9. ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΓΑΚΗ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΥΒΡΙΣΗ ΞΕΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ???????
    ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΤΣΙ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟ ΖΟΜΠΙ???

  10. 8.19
    Οι πατριώτες δεν προδίδουν ποτέ την Πατρίδα και τον Λαό.
    Λεωνίδας, Παλαιολόγος, Κολοκοτρώνης, Μεταξάς.
    Πατριώτες, Πατριώτες, Πατριώτες, αθάνατοι Έλληνες.

  11. Ο Ριζοσπάστης της Κυριακής σταμάτησε να κυκλοφορεί. Μήνυμα πτώσης!!!!!

  12. εδω σταματησε να κυκλοφορει ο γυφτοχιμπατζης ο τουρκογυφτας με 3 τρις για τον ριζοσπαστη λες εσυ???

  13. Εν ευταξια μια κουφια…ενοs κοντοπιθαρου μαυριδερου ξεδοντιαρη μπιρμπιλοματη μποντυμπιλντερ καταδικασμενου ελεεινου βρωμιαρη αρχιαπατεωνα φυγοδικου φυγοποινου εν ευταξια ριγμενη στον αποχετευτικο αγωγο που κατοικοεδρευει παρεα με τρυπιεs κυλοτεs αιδοιοπανα πρωκτο ψ@λοχυμενεs καποτεs ελαφρωs μεταχειρισμενεs ο καταδικασμενοs βαψωμαλλιαs πσωρογιδοs ρουγκλακιαs!!!
    Υ.Γ-ολοι οι βαψωμαλλιαδεs απατεωνεs οι βρωμοκαβαλινεs τα βοθρολυματα οι καταδικασμενοι ψευτομποντυμπιλντερ!!!εχει κι αυτοs μια αστρατευτη φυγοστρατη κουραδα βρωμοκαΜΠΙΝΕ μια… παλιορομπα ενα τρυπιο σαποιοκοιλια μπουγατσα αιβαλιωτη εν ευταξια…..

  14. κρυψε πουστογερε σταγακη τα χαλια σου
    Παει και ο καζαμιας ετσι????? Στο τελος θα μεινεις εσυ το χτικιο ο γυφτομογγολος μαζι με τους ραββινους σας
    χαχαχαχαχαχα

  15. Αύριο Κυριακή κυκλοφορεί ο Ριζοσπάστης. Είδα το πρωτοσέλιδο στη ''Ζούγκλα''. Δεν γνωρίζω τι θα συμβεί στο μέλλον.

  16. κρυψε πουστογερε σταγακη τα χαλια σου
    Παει και ο καζαμιας ετσι????? Στο τελος θα μεινεις εσυ το χτικιο ο γυφτομογγολος μαζι με τους ραββινους σας
    χαχαχαχαχαχα

  17. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ,ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ….

    ΛΕΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ,ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ Η ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣΤΑΠΙΑΝΗΣ.

    ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ??

    ….ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣΤΑΠΙΑΝΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ??

    ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

  18. Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ,ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ….

    ΛΕΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ,ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ Η ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣΤΑΠΙΑΝΗΣ.

    ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ??

    ….ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣΤΑΠΙΑΝΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ??

    ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

  19. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΣΕΝΑ ΤΣΑΠΕΛΑ 8.24, 8.31, 8.33, 8.35, 9.47……….
    ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΕΙΣΑΙ, ΠΑΙΔΙ ΓΙΑ ΘΕΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΟ ΤΟΥ 10ΡΙΚΟΥ, ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.
    ΣΟΥ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ ΡΕ ΒΛΑΜΕΝΕ, ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΧΝΑ.
    ΓΙΑ ΠΟΙΕΣ "ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ" ΠΛΗΡΩΝΕ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ "ΑΡΧΗΓΟ" ΣΑΣ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΡΕ ΤΣΑΠΕΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΡΑΠΑΤΡΙΩΤΑΡΟΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ …ΑΝΤΙΕΒΡΑΙΟΣ (…).
    ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ ΤΕΛΙΚΑ. ΤΡΑΒΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ "ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ" ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΕΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΤΡΟΦΙΜΑ ΣΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ,…ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΟΧΙ ΔΟΥΛΙΕΣ, ΑΛΛΑ …ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ.
    ΤΟ ΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΑΓΕΙ "ΙΔΡΥΜΑΤΑ", ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ.
    ΔΕΝ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ ΚΟΥΤΙΑ ΚΑΠΟΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΕΥΜΑ? Α ΝΑ ΧΑΘΗΤΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟΛΜΑΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ "ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ".
    Ο "ΑΡΧΗΓΟΥΛΗΣ" ΣΑΣ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΕΦΑΓΕ ΜΥΝΗΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕ Η "ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ" ΤΟΥ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΜΥΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΤΟΥ?
    ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΝΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΜΑΛΑΚΑΣ", ΕΣΥ ΧΑΜΕΝΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ" ΤΟΥΣ Η' ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΙ' ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΥΠΕΡΟΧΑ" ΓΑΛΛΙΚΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΝΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ.
    ΑΝΤΕ ΚΟΙΜΙΣΟΥ ΤΩΡΑ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ.
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  20. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΠΑΡΜΠΑ…!!!

  21. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΜΠΑΡΜΠΑ…!!!

  22. Σκελετωμενο εβραικο πτωμα Μαρκο Σταγακη,σαν κ εσενα θελω εκατο μπαρμπαδες!!!!Ειδες ρε βρωμοπουστα εβραιοπρακτορα πως τσιμπας αμεσως???!!!!!!!Εσυ εβαζες τα σχολια για το ριζοσπαστη για να κρυψεις τα χαλια σου πιο πανω κ τσιμπησες αμεσως κ βγηκες σαν Πατερακης!Τετοια χτικια απογονοι τουρκοσπορων θελω καναδυο χιλιαδες σαν κ εσενα!!!Εβραιοπουλημενο τομαρι χαφιε της ασφαλειας!Γι αυτο σε σημαδεψε ο Θεος να μεινεις σακατης μια ζωη!Πουστογερε Μαρκολινα Σταγακινα! Ετσι τσιμπησες κ χθες που μολις σε ξεβρακωσαμε με το πραγματικο σου ονομα κ την πραγματικη αποστολη σου εβραιοπουλημενο τομαρι,τα μονα ποστ που εβαζες ηταν για τους Εβραιους γεροχουφταλο!

  23. Markos Stagakis
    πραγματικο ονομα σταγουκογλου(το εκανε σταγακης για να φαινεται κρητικος)!οι παπουδες του τουρκομογγολοι που ηρθαν στην κρητη το 1600 .χαφιες της ασφαλειας αθεος οπαδος της ανεξαρτησιας της κρητης!χαφιες και υπαλληλακος εβραιομασονων και αλλων ανθελληνικων κεντρων!!!!!!!
    γι'αυτο ποσταρει συνεχεια δηθεν αντιεβραικα ποστ διοτι ξερει οτι δεν του κανουν τιποτα

  24. Σκελετωμενο εβραικο πτωμα Μαρκο Σταγακη,σαν κ εσενα θελω εκατο μπαρμπαδες!!!!Ειδες ρε βρωμοπουστα εβραιοπρακτορα πως τσιμπας αμεσως???!!!!!!!Εσυ εβαζες τα σχολια για το ριζοσπαστη για να κρυψεις τα χαλια σου πιο πανω κ τσιμπησες αμεσως κ βγηκες σαν Πατερακης!Τετοια χτικια απογονοι τουρκοσπορων θελω καναδυο χιλιαδες σαν κ εσενα!!!Εβραιοπουλημενο τομαρι χαφιε της ασφαλειας!Γι αυτο σε σημαδεψε ο Θεος να μεινεις σακατης μια ζωη!Πουστογερε Μαρκολινα Σταγακινα! Ετσι τσιμπησες κ χθες που μολις σε ξεβρακωσαμε με το πραγματικο σου ονομα κ την πραγματικη αποστολη σου εβραιοπουλημενο τομαρι,τα μονα ποστ που εβαζες ηταν για τους Εβραιους γεροχουφταλο!

  25. Markos Stagakis
    πραγματικο ονομα σταγουκογλου(το εκανε σταγακης για να φαινεται κρητικος)!οι παπουδες του τουρκομογγολοι που ηρθαν στην κρητη το 1600 .χαφιες της ασφαλειας αθεος οπαδος της ανεξαρτησιας της κρητης!χαφιες και υπαλληλακος εβραιομασονων και αλλων ανθελληνικων κεντρων!!!!!!!
    γι'αυτο ποσταρει συνεχεια δηθεν αντιεβραικα ποστ διοτι ξερει οτι δεν του κανουν τιποτα

  26. Χρυσαυγητες αλητες καθαρματα αποβρασματα δειλοι πατριωτες του κωλαντερου αποτυχημενα κομαντο του κερατα ποτε σας δεν θα δειτε τη αληθεια ποτε σας δεν θα καταλαβετε οτι ειστε αναλωσιμα οργανα του σιωνισμου καντε στη ακρη να περασουν οι αληθινοι αφανεις και ψαγμενοι πατριωτες μη σας παρει και σας σηκωσει μας θελουμε να δωσουμε μαχες και σας βρισκουμε μπροστα μας να υπερασπιζεστε χωρις να το αντιλαμβανεστε τον εχθρο παλιοτσατσαδες

  27. ΟΙ ΧΑΦΙΕΔΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΟΑΡΧΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΚΙΑ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ.ΕΤΣΙ ΣΤΑΓΑΚΗ?????

  28. Δημητρης Καζαμιας
    9 ώρες ·
    "ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ"
    –"ΑΡΤΕΜΗ",ΔΕΝ ΔΥΝΑΜΑΙ ΝΑ ΔΟΣΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΗΧΕΙΟ,ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΛΑΒΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΕ "ΕΧΡΙΣΕΣ",ΚΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΛΑΔΗ.ΑΝΑΜΕΝΩ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ ΜΕ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΑΞΩ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ
    .ΝΟΜΙΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΛΛΗ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΥΓ..ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΜΟΥ,(μονο εσυ διορθωσες κειμενα μου)
    ΥΓ..ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ "ΩΣ ΚΑΘΗΚΟΝ ΕΧΩ"
    ΥΓ..ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΣ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΣΟΥ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΔΟΣΕΣ
    ΥΓ..ΑΝ ΜΑΘΕΙΣ ΟΤΙ "ΔΙΟΡΙΣΕΣ"ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ
    ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟΠΑΛΙΚΑΡΟ ΤΟΥ ΦΥΛΑΚΟΒΙΟΥ ΘΑ ""ΚΛΑΨΕΙΣ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΚΛΑΜΑ""
    —-Με τιμη—
    ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
    ………………………………………………..
    Το βλεπεις πουστογερε Σταγακη η εγκληματικη εβραιοπροδοτικη συμμορια πως διαλυεται???Στο ειπα πιο πανω,εσυ παλιοχουφταλο κ ο σκαντζοχοιρος ο γυφτος κ οι ραββινοι σας θα μεινετε στο τελος!

  29. ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΚΑΜΠΟΥΡΟΜΟΥΝΟΨΕΙΡΑ,ΤΥΦΛΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΡΜΠΑ??

    ΒΑΛΕ ΓΥΑΛΑΚΙΑ,ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΕ ΟΤΙ ΣΕ ΡΩΤΩ…

    Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΗΣ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΥΣΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ,ΟΠΟΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΩ,ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΑ….

    ΛΕΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΣΑΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ,ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΟ Η ΕΒΡΑΙΟΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΡΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣΤΑΠΙΑΝΗΣ.

    ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ??

    ….ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣΤΑΠΙΑΝΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΑΘΕΙ ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ??

    ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΝΑ ΦΗΣΩ ΤΟ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ??

    ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ??

  30. ΡΕ ΑΝΑΠΗΡΕ ΓΕΡΟΥΛΟ ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΣΤΑΠΙΑΝΗΣ ΕΙΠΕΣ; ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ
    ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΟΥ.
    ΕΧΕΙΣ ΠΕΙΡΑ ΣΤΟ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙΣ @@. ΕΦΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΪΔΕΥΕΙΣ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ.

  31. ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΙΡΑ ΜΕ ΤΑ ΥΠΑΡΧΟΝΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΑ ΜΠΕΕΕΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΓΝΩΜΗ…ΓΙΑΤΙ…!!!!

    ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΤΑ ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΑΛΩΝΙΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ,ΟΠΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ…

    ***ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.***

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΦΜ,ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ,ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΜΕ…

    ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ 80.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ,ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΙΛ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΘΗΣ..

    ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ….!!!!

    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ..!!!

    ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ Ε.ΣΥ…..ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

    ΑΥΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ??

    ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ 90% ΤΙ ΛΕΤΕ??

    ΥΓ
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΞΑΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΧΩΡΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ,ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΦΕΡΝΩ ΜΗΠΩΣ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ…

  32. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 120.000 ΚΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ 2,3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥ,ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΝΩΧΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ,ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ….

    ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΕΞΩΦΛΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ,ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ…

    ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ…

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΛ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 350 ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ…

    http://alfeiospotamos.gr/?page_id=13930

  33. Σου απαντησα στο 10.34 σκελετωμενο χουφταλο!

  34. ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΕΥΤΑΞΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙΣ ΞΟΠΙΣΩ ΤΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΙΔΙ;
    ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΙΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΙΑ ΤΟΥ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ ΤΟΥ;
    ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ ΗΛΙΘΙΑ ΓΙΔΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

  35. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

    Δεσμευτικές,οι μονοι που καναμε αυτό στα 200 χρονια υποδουλωσης…

    Κατατεθειμένες επίσημα στον Άρειο Πάγο ΑΡ.ΠΡΩΤ. 6199/04-09-2015
    http://alfeiospotamos.gr/?p=18373

    https://scontent.fath3-2.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/24174182_1366215530156484_4871122070615487527_n.jpg?oh=5a24a18ad473f61a13638edc50bbbeca&oe=5ACFBBB9

    ΕΔΩ ΣΕ ΒΙΝΤΕΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ,ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ…!!!!….

    ΘΑ ΒΕΛΑΞΕΤΕ ΚΑΖΑΡΙΑ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ???

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=98Qn1UkH9Ms

  36. γιατι οι εβραιοι εχουν κανει τοσες μηνυσεις στον πλευρη που τους βριζει ενω στον αναπηρο γυφτο και στον ψευτοπατερακη καμμια??????????????????????????????????
    γ ι α τ ι ??????????????
    για αναρωτηθειτε

  37. γιατι οι εβραιοι εχουν κανει τοσες μηνυσεις στον πλευρη που τους βριζει ενω στον αναπηρο γυφτο και στον ψευτοπατερακη καμμια??????????????????????????????????
    γ ι α τ ι ??????????????
    για αναρωτηθειτε

  38. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ,Η ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΚΑΛΟΠΑΤΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ,ΦΤΩΧΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΕΝΑ ΔΟΛΙΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 300 ΚΟΜΠΑΡΣΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΟΟΥΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ…

    ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΤΣΙ,ΤΥΧΑΙΑ ΗΡΘΑΜΕ ΕΔΩ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ,ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΟΝΕΙΡΑ ΚΙ’ΑΥΤΟΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΙ’ΟΜΩΣ ΟΙ 300,ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ 300 ΤΟΥ ΤΣΙΡΚΟΥ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΤΕΡΗΣΑΝ…

    ΣΧΕΔΟΝ ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΕΠΟΧΗΣ,ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΝΕΙ ΔΕΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΡΥΘΜΟΥΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΞΟΡΥΞΕΙΣ ΑΤΕΛΙΩΤΟΥ ΟΡΥΚΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΗΔΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ,ΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ ΟΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΝΑ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΧΟΥΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΟΡΙΣΤΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ…

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΔΕΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ…

    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΥΦΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ??
    —-ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΠΟΥ «ΜΟΝΟ» ΜΕ ΕΧΘΡΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΥΤΗ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΥΠΟΔΟΥΛΟΣ??
    —-ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΔΙΕΛΕΥΣΗ ΑΛΛΟΓΕΝΩΝ ΑΠΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΜΥΡΙΣΕΙ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΝΑ ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΥΑΛΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ,ΜΟΝΟ Ο ΣΑΤΑΝΑΣ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ…
    —-ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥΣ ΚΑΛΙΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ (αν είναι δυνατον) ΣΤΟ 51% ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΛΑ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ??…ΤΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΜΟΥ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ Η ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ Η ΕΒΡΑΙΟΥΣ??

    ΕΣΥ ΑΚΟΜΗ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΟΣΜΑΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΟΥ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΗ,ΓΙΑΤΙ ΜΑΥΡΑ ΣΥΝΕΦΑ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΟΥ,ΟΠΟΤΕ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΓΕΝΕΙΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ…

    —-ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ??
    ΤΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑ??
    —-ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΤΕ??
    ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ??

  39. ΓΙΑΤΙ Ο ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΓΑΚΗ ΨΕΥΤΟΠΑΤΕΡΑΚΗ ΓΙΑ ΠΕΡΙΥΒΡΙΣΗ ΞΕΝΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ???????
    ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΕΤΣΙ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟ ΖΟΜΠΙ????

  40. Μια φορά και ένα καιρό ο υιός της Σοφίας Μινέϊκο βρέθηκε στο Bretton Woods του New Hampshire ως τεχνικός σύμβουλος , το όνομα του ήταν Ανδρέας Παπανδρέου. Το ημερολόγιο τότε έδειχνε 1944.

    Η χρεοκοπημένη Ελλάδα (1932) έβαλε 65 εκατ. δολάρια Αμερικής σε ΧΡΥΣΟ για να δημιουργηθεί η παγκόσμια τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (Δ.Ν.Τ.) Στην συνέχεια οι παγκόσμιοι φίλοι μας έφτιαξαν τον εμφύλιο ( με εσωτερική βοήθεια πρακτόρων τους).

    Ενας εμφύλιος που συνέχισε το καταστροφικό έργο της κατοχής , με αποτέλεσμα ο απλός κόσμος να μην γνωρίζει τη θέση ισχύος της Ελλάδας στο παγκόσμιο οικονομικό στερέωμα. Τα χρόνια πέρασαν (πόλεμος Κορέας, αποστασίες Χούντα μεταπολίτευση) και η Ελλάδα χάνοντας την βιομηχανίας της και διογκώνοντας το δημόσιο τομέα αναγκάζεται και δανείζεται από τις αγορές.

    Τι είναι αγορές ; Οι αγορές αποτελούνται από τράπεζες και άλλα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, ασφαλιστικά ταμεία, θεσμικούς επενδυτές, hedge funds κλπ.

    Το χρέος αυξήθηκε με αποτέλεσμα οι αγορές να μας δανείζουν με απαγορευτικό επιτόκιο και να αναγκαστούμε να μπούμε σε εποπτεία από του παγκόσμιους "φίλους" μας( ΔΝΤ ΕΚΤ Τροϊκα ESM κ.α. ακαταλαβίστικα για τον απλό κόσμο).

    Επτά χρόνια γεμάτα ανεργία μετανάστευση λαθρεποικισμό… Τον Ιούνιο του 2017 ανακοινώθηκε στην κρατική τηλεόραση η δημιουργία μιας νέας τράπεζας η οποία θα χρηματοδοτείται ΑΠΟ ΑΝΟΙΧΤΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ τον Ιούλιο του 2017 το πρακτορείο REUTERS ΑΝΑΦΕΡΕΙ : Η νέα τράπεζα στην Ελλάδα δεν θα δέχεται καταθέσεις !!!!!!

    Βάση αυτών των δεδομένων δημιουργείται το εξής ερώτημα εφόσον ο γιος της Σοφίας Μινέϊκο (ο αήμνειστος Ανδρέας Παπανδρέου) γνώριζε από πρώτο χέρι ότι εμείς δεν είμαστε πελάτες αλλά είμαστε συνιδιοκτήτες της παγκόσμιας τράπεζας και του ΔΝΤ γιατι δανειζόμασταν τόσα χρόνια από τις Αγορές; Δεν πρόκειται για λάθος είναι ένα καλοστημένο σχέδιο να μειωθεί ο Ελληνικός πληθυσμός και να μετατραπεί η Ελλάδα σε μπανανία εξαρτώμενη από τα παγκόσμια Καρτέλ.

    Στα παρακάτω λινκ φαίνεται ξεκάθαρα η αλήθεια αυτής της ιστόριας
    http://alfeiospotamos.gr/…/2014/05/bretton-woods-imf.pdf
    http://alfeiospotamos.gr/?p=6794
    https://www.youtube.com/watch?v=vTpYtHtFGVc
    https://www.facebook.com/nikos.koletsis/videos/925525677497723/?fref=mentions
    https://diavgeia.gov.gr/…/6%CE%9B%CE%94%CE%96%CE%97-8…
    https://www.youtube.com/watch?v=uKDmBTBudP0
    https://www.reuters.com/…/greece-plans-to-create-a…

  41. ενα κλυσμα χλιαρο οχι πολυ ρετσινολαδο (παντα ποοτησ 3ΑΑΑ) και ξαπλωσε μαλακα μαλακα παρε και μια ασπιρινη το πρωι θα εισαι μια χαρα,,,προσεξε ομως οχι πολυ ραψανης δεν ειναι αυτος τροπος να εκλδηλωσεις τα αντιφασιστικα σου πιστευω…καθησε να σου σκισει τα κωλοβαρδουλα ο Μοχαμεντ που μολις λαθροεισεβαλε στην χωρα μας απο το πακισταν και την μονη ερωτικη αν μπορουμε να το πουμε ετσι επαφη που ειχε ηταν με την κατσικα του γειτονα του…στησου να σε ξεματιαςει και ετσι θα αποδειξεις οτι εισαι πραγματικος αντιφασιστας…..

  42. Markos Stagakis
    πραγματικο ονομα σταγουκογλου(το εκανε σταγακης για να φαινεται κρητικος)!οι παπουδες του τουρκομογγολοι που ηρθαν στην κρητη το 1600 .χαφιες της ασφαλειας αθεος οπαδος της ανεξαρτησιας της κρητης!χαφιες και υπαλληλακος εβραιομασονων και αλλων ανθελληνικων κεντρων!!!!!!!
    γι'αυτο ποσταρει συνεχεια δηθεν αντιεβραικα ποστ διοτι ξερει οτι δεν του κανουν τιποτα

  43. ΤΟΥΣ ΠΡΟ ΠΡΟ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑ ΤΙΣ ΒΙΑΣ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΣΑΝ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΝ ΟΘΩΝΑ,ΜΕ ΠΟΙΝΗ ΘΑΝΑΤΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΚΙΖΑΝ ΟΙ ΡΑΣΟΦΟΡΟΙ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΤΑΓΜΕΝΟΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ,ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΥΣ, ΤΙΤΛΟΣ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΤΟΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ…

    ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΑΜΕ ΠΟΤΕ??..ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΣΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΗΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΙΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ… ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ΣΤΗ ΧΑΡΥΒΔΗ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΣ ΤΗΝ ΕΤΡΕΜΑΝ ΤΑ ΚΑΖΑΡΙΑ…

    *Αλίμονό μας αν οι Έλληνες αποκτήσουν ενότητα και μόρφωση.
    Ουίνστον Τσόρτσιλ (1874-1947) Μέγας Άγγλος πολιτικός

    *Αν έλειπε ο εμφύλιος πόλεμος από τους Έλληνες θα κατακτούσαν ολόκληρο τον κόσμο.
    Όθων Βίσμαρκ (1815-1898) Γερμανός καγκελάριος λόγος 20.03.1890

    ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΛΟΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟ «ΥΠΗΚΟΟΣ» ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΡΙΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ,ΜΜΕ, ΕΚΔΟΤΙΚΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ,ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΟΚΑΣ,ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΥΣ,ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΚΛΠ, ΤΟ ΚΑΛΟΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΛΟΙΠΟΝ …

    ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΒΑΡΑΕΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ,ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ,Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΟΠΟΥ ΣΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ,ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑΤΙ….

    ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΕΚΡΥΒΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ,ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟΥ ΜΠΡΕΤΤΟΝ ΓΟΥΝΣ, ΚΡΑΤΗΘΕΙΤΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟ ΑΤΟΚΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 50 ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΡΓΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ…

    ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΣ ΛΑΘΟΣ ΤΟΤΕ ΟΤΙ ΒΑΛΑΜΕ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΜΟΕΘΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΚΡΑΤΩΝ ΕΣΠΡΩΧΝΑΝ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΣΤΙΣ «ΑΓΟΡΕΣ» ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΧΡΕΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΕΠΤΑΣΦΡΑΓΙΣΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ 2007 ΣΕ 115 ΤΡΙΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΝΤΥΠΟ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120.000 ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ…

  44. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΜΑΡΚΟ
    ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ..
    ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ Σ' ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΨΟΦΙΑ ΜΑΪΜΟΥ;

  45. ΤΙ ΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ,ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΤΕ ,ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΛΑΣΤΗ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΘΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ Η ΘΑ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ…??

    ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΑΛΕΙ 2.3 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟ 120% ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΜΕ ΟΤΙ ΜΟΡΦΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΡΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΗΤΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,ΥΓΕΙΑ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ,ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΕΣΕΙΣ,ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΑΥΤΟ,ΚΛΠ ΚΛΠ.

    ΕΧΟΥΜΕ 600 ΔΙΣ$ ΓΙΑ ΕΞΟΔΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΝΗΝΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ,ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ,ΕΤΣΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΒΑΔΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗ….

  46. ΚΑΙ ΝΑ, ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΚΟΥΒΕΝΤΙΑΖΟΥΜΕ ΗΣΥΧΑ ΚΑΙ ΑΠΛΑ…
    ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΛΕΜΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΑΠΛΟΙ…
    ΔΙΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΔΙΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠ'ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΕΜΕΙΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΔΙΑ ΝΑ «Σ Μ Ι Ξ Ο Υ Μ Ε» ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ !!
    https://youtu.be/5vOn7IhfhzE

    Ε Λ Λ Η Ν Ω Ν Σ Υ Ν Ε Λ Ε Υ Σ Ι Σ !
    https://www.youtube.com/watch?v=z_iZO41Zi7g&app=desktop

    https://scontent.fath3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/23472303_290979644749653_6044663795819590772_n.jpg?oh=b43a52af16713b1dfdbc94bc46cb0072&oe=5AA5FD5A

  47. Markos Stagakis
    πραγματικο ονομα σταγουκογλου(το εκανε σταγακης για να φαινεται κρητικος)!οι παπουδες του τουρκομογγολοι που ηρθαν στην κρητη το 1600 .χαφιες της ασφαλειας αθεος οπαδος της ανεξαρτησιας της κρητης!χαφιες και υπαλληλακος εβραιομασονων και αλλων ανθελληνικων κεντρων!!!!!!!
    γι'αυτο ποσταρει συνεχεια δηθεν αντιεβραικα ποστ διοτι ξερει οτι δεν του κανουν τιποτα

  48. ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΡΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΥΣΗ ΑΛΛΑ ΣΤΡΙΒΕΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΧΕΙ ΧΩΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΒΕΛΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΠΩΣ ΒΕΛΑΞΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΕΠΙΔΑ.
    ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΦΑΓΕΣ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΗ ΖΗΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΗΚΕ ΚΑΛΑ ΡΕ ΛΩΠΟΔΥΤΗ.

    Σάββατο, 29 Οκτωβρίου 2016
    ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΟΥΣ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!
    ΤΑ ΜΟΝΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
    Όσοι μετά την ανάγνωση αυτού του αναλυτικότατου ρεπορτάζ συνεχίσουν να πιστεύουν στην χοντροκομμένη απάτη του πιθηκοειδούς μπατιρομεγιστάνα Αρτέμη, θα είναι απλά άξιοι της τύχης τους !!!

    Καταγγείλαμε την απάτη πριν 4 ολόκληρα χρόνια, από τον Οκτώβριο του 2012 !!!

    http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_234.html

  49. ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΕΣ ΧΡΕΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΜΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ….

    ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΛΟΓΟ ΚΡΙΣΗΣ ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΠΑΠΑΛΑ. «ΑΓΙΟΣ ΑΡΤΕΜΙΟΣ» ΟΜΩΣ ΠΑΡΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΙΣΤΟΥΣ ΘΩΜΑΔΕΣ….
    ====================================

    Γιωργος Κωνσταντινιδης
    Néa Péramos, Attica •

    ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΟΓΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΥΝΤΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ / ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ / ΚΑΙ ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ !!!!

    ΠΡΟΣ Α.Α.Δ.Ε / ΤΡΑΠΕΖΕΣ / Δ.Ε.Η / ΔΗΜΟΥΣ / Ε.Φ.Κ.Α / Κ.Λ.Π ΜΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΠΛΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΕΙΣ

    1) ΑΡΙΘΜΟΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
    2) ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΥ
    3) ΠΟΣΟ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

    ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑ ΕΠΙΣΗΜΕΝΩ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ !!!

    ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ !

    ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ !!!!!

    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΙΑ !

    Ο ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε.ΣΥ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ !!!

    ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΛ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΑ 350 ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ….
    http://alfeiospotamos.gr/?page_id=13930

  50. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΗΤΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΝΕΩΤΕΡΟΥ ΟΔΥΣΣΕΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΣΚΑΒΑΝ ΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΤΑ ΦΟΒΟΤΑΝ ΜΙΑ ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΜΗ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΡΑΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΑ ΓΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…ΟΜΩΣ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΣΕ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΑΜΕ…

    ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΙΑΡΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΕΝΩ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΑΜΕ ΚΙ’ΑΥΤΟΝ ΟΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΧΕΙ ΑΜΥΘΗΤΟ ΠΛΟΥΤΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΑΠΟΞΕΧΝΙΩΤΑΝ…

    Η ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΟΥ ΣΑΝ ΠΡΟΣΩΠΟ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΕΣ ΟΜΟΦΩΝΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΩΝ ΤΟΝ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΗΣ,Ο ΔΗΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ «ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ» ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ…ΔΕΙΤΕ.!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=22804

    ΕΔΩ Η ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ,ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΣΗ…

    http://alfeiospotamos.gr/wp-content/uploads/2016/07/Screenshot-11-1.png

    «Σας διαβιβάζουμε την εξώδικη δήλωση του κ. Αρτέμη Σώρρα , λόγω αρμοδιότητας»
    1=Προς: ΥΠ.ΟΙΚ.
    2=Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων
    3=Γενική Δ/νση Φορολογικής Διοίκησης.)..

    ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ «ΚΥΡΙΟ»…

    ΟΜΩΣ ΡΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΑΠΟΞΕΧΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ «ΑΣΗΜΑΝΤΟ» ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΕΣΕΙ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΗΚΕ ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΟΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΑΝ ΕΒΛΕΠΑΝ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΒΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ…

    ΔΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΜΑΣ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΗΧΑΝΕΣ,ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΜΑ ΚΑΙ ΜΟΥ,ΑΝ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΟΥ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ…

  51. Ρε παιδια αφηστε τον ανθρωπακο στην ησυχια του,αφου αυτη την ευχαριστηση εχει μονο!!!Να γραφει 24 ωρες το 24ωρο στο λαπτοπ.Ουτε να βγει εξω μπορει,ουτε να περπατησει,ουτε να δει το φως του ηλιου!Ολη του η ζωη ειναι το λαπτοπ!Απο κει μιλαει με τον σκαντζοχοιρο τον τουρκογυφτα,απο κει παιρνει εντολες απο τους ραββινους,απο κει του στελνει ο ραββινος τα τυποποιημενα τι θα γραψει κ απο εκει θα το χτυπησει ηλεκτρικο ρευμα κ θα ψοφησει κ θα τον φανε τα σκουληκια!Λυπηθειτε το σακατη!!!

  52. ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ:

    ΣΧΕΔΙΟ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΤΟΥ ΔΥΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ.

    ΠΑΜΕ ΣΕ "ΚΑΘΑΡΗ ΠΛΗΡΩΜΗ" !!!

    ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΠΟΣΑ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ!!!

    ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΗ ΟΛΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !!!27/10/2017 βίντεο

    https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=raOpWwLp0Ns

    ΟΤΙ ΕΝΩΧΛΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΟΒΕΙ ΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΚΟΥΖΕΙ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΕΙ,ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΤΟ.

  53. Ρε παιδια αφηστε τον ανθρωπακο στην ησυχια του,αφου αυτη την ευχαριστηση εχει μονο!!!Να γραφει 24 ωρες το 24ωρο στο λαπτοπ.Ουτε να βγει εξω μπορει,ουτε να περπατησει,ουτε να δει το φως του ηλιου!Ολη του η ζωη ειναι το λαπτοπ!Απο κει μιλαει με τον σκαντζοχοιρο τον τουρκογυφτα,απο κει παιρνει εντολες απο τους ραββινους,απο κει του στελνει ο ραββινος τα τυποποιημενα τι θα γραψει κ απο εκει θα το χτυπησει ηλεκτρικο ρευμα κ θα ψοφησει κ θα τον φανε τα σκουληκια!Λυπηθειτε το σακατη!!!

  54. ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝ…ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝ

    ΕΜΠΡΟΣ…

    ΒΑΣΙΛΗ ΓΕΙΑ ΣΟΥ,Ο ΠΟΝΗΡΙΔΗΣ ΕΙΜΑΙ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ??

    ΚΑΛΑ ΕΣΥ??

    ΒΑΣΙΛΗ ΕΜΑΘΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΘΗΚΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΣΕΝΑ,ΣΕ ΕΙΔΑΝ ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΕΙΣ ΚΙ’ΟΛΑΣ….

    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ,ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ??

    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΗ ΣΟΥ,ΔΕΚΑΔΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ,ΣΤΗΝ ΤΡΟΧΑΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΣΒΗΝΩ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΣΟΥ,ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ ΕΣΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ??

    ΕΙΧΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ,ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΡΕ ΒΑΣΙΛΗ..

    ΣΟΥ ΒΟΛΕΨΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΔΕΡΦΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΙ'ΑΣ ΜΗ ΜΟΥ ΕΚΑΤΣΕ,ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΒΑΣΙΛΗ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.

    ΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ

    ΕΚΛΕΙΣΕ Ο ΦΟΥΣΤΗΣ,ΜΟΥ ΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ??? 😀 😀

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ,ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ…

    ΜΗ ΦΥΓΕΤΕ ΟΜΩΣ,Η ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΟΚΑΜΠΟΥΡΟΜΟΥΝΟΨΕΙΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ…ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ..!!!

  55. Ειδες γερο σακατη σημαδεμενε απο το Θεο?Σαν κ εσενα θελω καναδυο χιλιαδες!Εκει θα ψοφησεις στην αναπηρικη καρεκλα ποσταροντας εβραιοπουλημενο τομαρι του Καρατζαφερη!Εκει θα σε φανε τα σκουληκια!χαφιε της ασφαλειας!

  56. ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ=ΜΑΡΚΟΣ ΣΤΑΓΑΚΗΣ!!!!!!!!!!!!!

  57. ΣΤΑΓΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΗ ΡΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ?????
    ΟΥΣΤ ΡΕ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΨΩΡΙΑΡΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

  58. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ ΜΑΡΚΟ
    ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΣΕ ΒΓΑΛΩ ΜΙΑ ΒΟΛΤΙΤΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΟΤΣΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑ ΣΕ ΔΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΗΛΙΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΨΑΡΙΑ..
    ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥ Σ' ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΞΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΥΡΤΙΝΑ ΝΑ ΜΠΕΙ ΛΙΓΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΣΑΝ ΨΟΦΙΑ ΜΑΪΜΟΥ;

  59. ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΓΕΛΟΙΕ ΠΑΠΑΤΖΗ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ – ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΕΠΑΝΩ ΤΙΣ ΣΚΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤ΄@@ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΛΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΑ ΚΩΛΟΜΕΡΙΑ ΣΟΥ ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΚΟΜΠΖΑΡ – ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ;

  60. γιατι οι εβραιοι εχουν κανει τοσες μηνυσεις στον πλευρη που τους βριζει ενω στον αναπηρο γυφτο και στον ψευτοπατερακη καμμια??????????????????????????????????
    γ ι α τ ι ??????????????
    για αναρωτηθειτε

  61. Μη ξεχασεις την αποστολη σου φρικιο πουστογερε σταγακη ευταξια πατερακη που σου ανεθεσαν οι εβραιοι!!!!!!!!!!
    θαψιμο του εθνικιστικου κομματος ετσι?????? Εντολες των ραββινων ειναι αυτες!!!!!!
    Εχουμε "πλατες απο πολυ ψηλα" ελεγαν τα εβραιοπρακτορακια του σεσημασμενου τουρκογυφτα!

  62. ΧΧΑΧΑΧΑΧΣΧΑΧΑΧ
    ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ!
    ΠΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΣΤΑΓΑΚΗΗΗΗΗ!!!!

  63. Χασου ρε γελοιο εβραικο πτωμα ψευτοπατερακη σταγακη

  64. ΚΑΜΠΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΕ 10.50, 10.58,….
    ΘΕΩΡΩ ΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΡΙΖΟΓΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΧΩΝΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ.
    ΜΕ ΡΩΤΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ, ΜΟΥ ΕΜΑΘΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΩ ΤΟ ΡΙΖΟΓΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ.
    ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΕΛΛΗΝ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΗΣ.
    ΜΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΩΣ "ΚΑΤΑΦΕΡΕ" ΝΑ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΡΓΥΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ.
    ΜΟΥ ΞΑΝΑΘΥΜΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑ…ΞΕΧΑΣΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ, ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ, ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ, ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ.
    ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΩ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΩ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ.
    ΜΟΥ ΕΜΑΘΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ, ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ, ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΟΥ, ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΟΥ, ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΟΥ.
    ΜΟΥ ΕΜΑΘΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΜΙΣΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΩ ΝΑ ΑΝΑΠΤΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΣΑΝ ΑΣΠΙΔΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ.
    ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΞΩΦΛΗΣΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ "ΟΦΕΙΛΕΣ" ΜΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΔΙΩΞΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΡΟΠΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 23 ΜΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΜΕ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΣΑΠΕΛΑ.
    ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΤΙ ΣΟΥ ΠΡΟΣΕΦΕΡΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ' ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΙ ΠΡΟΣΕΦΕΡΕ Ο ΤΑΧΑ ΜΟΥ… "ΗΓΗΤΗΣ" ΣΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.
    Α ΞΕΧΑΣΑ, ΚΑΤΙ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΝΤΟΜΑΤΟΥΛΕΣ, ΜΕΛΙΤΖΑΝΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΑΓΓΟΥΡΑΚΙΑ ΒΡΥΞΕΛΩΝ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΥΦΤΟΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΜΕ ΚΑΤΙ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΟΥΣ ΠΟΥ ΚΙ' Ο "ΗΓΕΤΗΣ" ΣΑΣ ΠΡΟΣΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ Σ' ΑΥΤΟΥΣ.
    ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ ΣΤΑ ΓΕΛΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΣΕΝΑ ΡΕ ΤΣΑΠΕΛΑ. ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ "ΣΑΚΟΥΛΙΤΣΕΣ" ΤΣΑΠΕΛΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ "ΣΑΚΟΥΛΙΤΣΑ" ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΤΗΝ "ΔΙΚΗ" ΤΟΥΣ "ΣΑΚΟΥΛΑ", ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΙ ΣΑΝ…ΕΠΙΔΟΜΑ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΗΠΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΣΑΠΕΛΑ?
    ΑΙΝΤΕ ΤΩΡΑ ΡΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΡΑΔΙΑΣΕΙΣ ΒΛΑΜΕΝΕ ΚΙ' ΑΣΕ ΤΙΣ ΔΟΞΕΣ, ΤΙΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ…. "ΗΓΗΤΗ" ΣΑΣ.
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

Comments are closed.