Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΖΙΚΕΡΤ-

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ



















ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΚΡΑΤΗΣΕ Η ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕΤΑΞΥ 
ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ 
ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΘΑ 
ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ. 

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ
ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ, ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. 

ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΟΛΟΙ
ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ 
ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Οι  αγιοι προγονοι μας οι κορυφαιοι του κοσμου, οι σπουδαιοτεροι ανθρωποι ολων των εποχων στην ιστορια του πλανητη οι Ελληνες της ρωμαικης αυτοκρατοριας υπολογιζαν ως ανδρες και Ελληνες μονον οσους πολεμουσαν. 

Ολους τους υπολοιπους τους θεωρουσαν ανανδρους, δηλαδη θηλυπρεπεις για αυτο τους σιχαινοταν και τους περιφρονουσαν. Το ιδιο ακριβως αξιωμα ειναι και ο Ελληνας στρατιωτικος-αυτοκρατορας Ρωμανος ο δ Διογενης.


Oποιος δεν πολεμουσε εκεινους τους αιωνες με το σπαθι στο χερι δεν τον θεωρουσαν Ελληνα και ανδρα αλλα γυναικα.

Δεν υπηρχε μεγαλυτερη ατιμωση και προσβολη για εναν γνησιο Ελληνα ανδρα απο το να τον διωξουν απο τον Ελληνικο-ρωμαικο στρατο για οποιαδηποτε αιτια.

Αμεσως εχανε την κοινωνικη του θεση και υποσταση.


Ο Ιωαννης Κουρκουας (Τζιμισκης) συνεναισε στην δολοφονια του Αγιου Αυτοκρατορα Νικηφορου Φωκα, ο οποιος ηταν και θειος του διοτι οχι μονον του αφαιρεσε ολα τα στρατιωτικα του αξιωματα, αλλα τον εκανε απλο πολιτη και τον εθεσε σε κατ οικον περιορισμο.

Δεν του επετρεψε ο Αγιος Νικηφορος να πολεμα ουτε ως απλος στρατιωτης.

Εκεινους τους αιωνες δεν υπηρχε μεγαλυτερη προσβολη απο το να μην πολεμας για την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια, τον Κυριο Ιησου Χριστο αλλα και για την προστασια του αμαχου Ελληνικου πληθυσμου.


Ο Αγιος Νικηφόρος Φωκας και ο ανηψιος του Ιωαννης, δυστυχως ηταν μεσα στα αμέτρητα θυματα των σκευωριων, που δημιουργει ανα τους αιωνες, το κομματι του εβραικου λαου το οποιο πιστευει στον εωσφορο.

Ενας ακομη πολιτικος αξιωματούχος σημιτικης καταγωγης ηταν ο Ιωσηφ Βριγγας, ο οποιος προκαλεσε φοβερα πληγματα στην Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια.

O παρακοιμωμενος Ιωσηφ Βριγγας, ηταν εκεινος ο οποιος κινησε γη και ουρανο, ώστε να εμποδισει τον Αγιο Νικηφορο Φωκα ,από την ανοδο του στον θρονο. 


Αρχικα εγραψε επιστολή στον ανηψιο του Νικηφορου του β, τον Ελληνοαρμενιο Ιωαννη Τζιμισκη, με την οποια ζητουσε ειτε να σκοτωσει τον θειο του, ειτε να τον συλλαβει, να τον τυφλωσει, και να τον κλεισει σε μοναστηρι.



Όταν ο Ιωαννης αρνηθηκε, εκανε τα παντα ο Ιωσηφ Βριγγας, για να σταματησει τον Νικηφορο, από την ανοδο του στον θρονο, μεχρι ενοπλη αντισταση προεβαλλε. Όμως δεν πετυχε τιποτα, ο Αγιος Νικηφόρος εγινε αυτοκρατορας, και ο Βριγγας εχασε όλα του τα αξιωματα.
Λιγο πριν πεθανει αυτή η θλιβερη μορφη ζωης, για να εκδικηθεί τον Ιωαννη, εστειλε καποιους,οι οποιοι εξαπατησαν τον Νικηφορο τον β, καθως τον επεισαν ότι ο Ιωαννης ,ετοιμαζει “πραξικοπημα”.

Αυτό το ε κανε ο Ιωσηφ Βριγγας , διοτι ο Ιωαννης δεν υπακουσε στις εντολες του ,να σκοτωσει του θειο του, τον Νικηφορο τον β. 



Αυτό που εκανε ο Βριγγας ηταν μια ακομη πλεκτανη, ένα ακομη ψεμα, διοτι ο Ιωαννης μεγαλωσε από μικρο παιδι, με μοναδικο πρωτυπο τον Θειο του τον Νικηφορο τον β, ο οποιος ηταν ο πιο γεναιος πολεμιστης, εκεινης της εποχης στα πεδια των μαχων. 



Ο Ιωαννης ηθελε να γινει ομοιος με τον θειο του, τον θαυμαζε παρα πολύ.

 Όταν μεγαλωσε εγινε στρατιωτικος, και πολεμουσε πολύ γεναια ,διπλα στον θειο του Νικηφορο β, στην πρωτη γραμμη της κάθε μαχης. 



Ένα ονειρο ζωης, ειχε γινει πραγματικοτητα για τον Ιωαννη.


Το ιδιο ονειρο ειχαν ολοι ,οι Ελληνες ολους εκεινους τους αιωνες, να πολεμησουν , να υπερασπιστουν την Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια.
Το ονειρο του Ιωαννη Κουρκουα πλεον ειχε γινει πραγματικοτητα, καθως
πολεμουσε διπλα στον κορυφαιο πολεμιστη του κοσμου τον αγιο Νικηφορο.
Ο Ιωαννης αισθανοταν ότι είναι ο πιο τυχερος και ο πιο ευτυχισμένος σε ολο τον κοσμο.



Ο Ιωαννης  εδειξε το ηθος του με το να μην σκοτωσει τον θειο του, και να του αποκαλυψει την συνομωσια.

Δυστυχως όμως ο Νικηφόρος ο β εξαπατηθηκε, από τον πανουργο Ιωσηφ Βριγγα.

Το αποτέλεσμα της νεας πλεκτάνης του Βριγγα, ηταν να αφαιρεσει ο Νικηφόρος όλα τα στρατιωτικα αξιωματα ,από τον Ιωαννη, και να τον θεσει σε κατ οικον περιορισμο. η Ελλαδα εχασε για εκεινο το διαστημα, τον δευτερο γεναιοτερο κατά σειρα πολεμιστη, και στρατηγο. 



Η Συνεχεια όμως ηταν ακομη πιο τραγικη, καθως ,κατά την δευτερη συνομωσια , κατά της ζωης του Νικηφορου του β, ο Ιωαννης πλεον πληγωμενος από την αδικια που του εκανε ο θειος του ,δεν θα κανει απολυτος τιποτα, για να σταματησει τους συνομωτες.

Το τραγικο δεν ηταν αυτό, αλλα ηταν και συμφωνος, να δολοφονηθεί ο θειος του. Ο κοσμος του Ιωαννη ειχε καταρευσει, το ίνδαλμα του, ο θειος του, που τοσο λατερυε , που τοσο θαυμαζε, τον ειχε πληγωσει ανεπανόρθωτα.

Δεν μπορεσε ο Ιωαννης ο Κουρκουας να βρει την δυναμη να συγχωρησει τον θειο του μετα από μια τοση μεγαλη αδικια. Μαλιστα λεγεται ότι λιγο πριν ξεψυχησει ο αγιος πηγε στο δωματιο του και τον εβριζε πολύ ασχημα.
Οι αρμενιοι στρατιωτικοι προστατευαν ως κορη οφθαλμου το δικαιωμα τους να κανουν γαμους με τους Ελληνες στρατιωτικούς.

Ηταν μακραν ο μεγαλύτερος τιτλος τιμης για το αρμενικο εθνος σε  ολη του την ιστορια μεχρι και σημερα.



 Δεν ειχαν λοιπον καμια προθεση να καταστρεψουν τα  παντα με την δολοφονια του Αγιου Νικηφορου και οποιουδηποτε αλλου επιφανη Ελληνα της αυτοκρατοριας.


Το δικαιωμα αυτό να εχουν συγγενεια με τους Ελληνες στρατιωτικούς το κερδισαν μεσα από πολύ αιμα και πολλες θυσιες στα πεδια των μαχων πολεμώντας διπλα στους Ελληνες στρατιωτικούς.

Η ΜΕΓΙΣΤΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ.

Τι σημαινε εκεινους τους αιωνες να πολεμα καποιος γεναια σε καθημερινη μας το εδειξε η μεγαλυτερη Ελληνδια χριστιανη Ελληνιδα Φιλοσοφος. 
Ενδεικτικη ειναι η ενεργεια της μεγαλυτερης Ελληνιδας φιλοσοφου μαζι με την Υπατια, της Πριγκιπισσας Αννας Κομνηνης, η οποια μεσολαβησε στον πατερα της τον αυτοκρατορα Αλεξιο τον α Κομνηνο, να μην τιμωρησει τον αξιωματικο αρμενικης καταγωγης τον Αλεξιο Μουσελε, διοτι ηταν γεναιος στα πεδια των μαχων.

Οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας αποτελουσαν τον κορμο του Ελληνικου (ρωμαικου) στρατου.
 Εδωσαν  τους πιο γεναιους Ελληνες στρατιώτες σε κάθε εποχη,για την Ελληνικη αυτοκρατορια.
Οι οικογενειες αυτές κατειχαν μονιμος τα ανωτατα στρατιωτικα αξιωματα της αυτοκρατοριας.
Φυσικα οι οικογενειες αυτές κατειχαν και όλα τα αλλα ανωτερα, και των μεσαιων βαθμιδων αξιωματα της στρατιωτικης ιεραρχιας.

Καποιοι από τους Ελληνες στρατιωτικούς της Μικρας Ασιας, εγιναν ακομη και βασιλεις (Φωκάδες, Κομνηνοι, Ρωμανος δ, Ρωμανος γ Αργυρος).

Οι Ελληνικες οικογενειες ηταν αυτές που διοικουσαν στρατιωτικα και πολιτικα το κρατος σε όλη την διαρκεια ζωης του.
Οι εκάστοτε στρατηγοι του κάθε θεματος, ηταν ταυτόχρονα και πολιτικοι διοικητες. 
Οι Ελληνικες οικογενειες αυτές ηταν οι Φωκάδες, οι Σκληροι, οι Αργυροι, οι Μελισσηνοι, οι Δαλασσηνοι, οι Κομνηνοι, οι παλαιολογοι, και πολλοι αλλοι. 
Ολες αυτές οι Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας στο περασμα των αιωνων εχασαν εκατοντάδες η και χιλιαδες συγγενείς στα πεδια των μαχων. 
Εκατοντάδες χιλιαδες μελη των οικογενειων αυτων πεθαναν αιχμάλωτοι στα χερια των Μωαβιτων (νεα ονομασια των Αγαρηνών.
Αυτό γινοταν διοτι, οταν ηταν αιχμάλωτοι, στα χερια των αγαρηνων, δεν δεχτηκαν ποτε να αλλαξουν πιστη, να αλλαξουν εθνικοτητα, οι Ελληνες στρατιωτικοι της Μικρας Ασιας, και από Ελληνοχριστιανοι, να γινουν Αραβοσαρακηνοι.
Για αυτό πεθαιναν στα χερια των εχθρων μας κατω από φρικτα βασανιστήρια.

Η Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια ,ηταν στρατιωτικο κρατος, εξαιτιας των αμέτρητων εχθρων, και των συνεχομενων πολεμων σε ολη την διαρκεια ζωης του Ελληνικου (ρωμαικου) κρατους.

Εξαιτιας των  αμετρητων εξωτερικων εχθρων την ανωτατη,πολιτικη,στρατιωτικη εξουσια,ασκουσαν οι Ελληνικες οικογενειες που εδιναν επι αιωνες σε καθημερινη βαση της μαχες για λογαριασμο της Ελλαδος,στα πεδια των μαχων.

Ακομη όλα τα μελη των οικογενειων αυτών πολεμουσαν στην πρωτη γραμμη της κάθε μαχης, του κάθε πολεμου, ολους εκεινους τους αιωνες.
Οσα από τα μελη των οικογενειων αυτων ηταν αρχιστρατηγοι (δομεστικοι των σχολων), και στρατηγοι επιτεθοταν ολομόναχοι εναντιον χιλιαδων αντιπαλων για να παρουν θαρρος οι υπολοιποι Ελληνες στρατιώτες για να κερδηθουν οι μαχες και οι πολεμοι υπερ της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.

ΘΗΣΕΑΣ.


Ο Θησεας ηταν ο πρωτος Ελληνας βασιλιας παγκόσμιος, ο οποιος διδαξε ότι οι πραγματικοι Ελληνες βασιλιαδες επωμίζονται τα περισσοτερα βαρη από ολους τους υπολοιπους, ενω τους καρπους των προσπαθειών τους, τους μοιράζονται με ολους τους πολιτες. 


Ακομη ο Θησεας διδαξε ότι σε κάθε μαχη, σε κάθε πολεμο, καθημερινα της περισσοτερες φορες από οποιονδηποτε άλλο στρατιωτη, βαζει την ζωη του σε κινδυνο ο εκάστοτε Ελληνας Βασιλιας. 

Για αυτό ολοι οι Ελληνες Βασιλεις, στρατηγοι κατά την αρχαια και μεσαιωνικη εποχη, οπου οι προγονοι μας ηταν διοικητες της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, επιτεθοταν ολομόναχοι εναντιoν χιλιαδων αντιπαλων, για να παρουν θαρρος οι υπολοιποι Ελληνες στρατιώτες για να κερδιθουν οι μαχες και οι πολεμοι υπερ της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας. 


Eπι Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας δεν ειχες το δικαιωμα να εισαι βασιλιας, αρχιστράτηγος, στρατηγος, εάν δεν πολεμουσες στην πρωτη Γραμμη της κάθε μαχης, του κάθε πολεμου.

Το γεγονος οτι οι στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας εφαρμοζαν πιστα και κατα γραμμα το ιερο αξιωμα του Θησεα ειναι αλλη μια ιστορικη αποδειξη οτι ηταν Ελληνες.

Σε περιπτωση που δεν ηταν Ελληνες δεν θα πολεμουσαν στην πρωτη γραμμη του καθε πολεμου εδω και αιωνες αλλα θα εδιναν εντολες απο το πισω μερος της μαχης και του καθε πολεμου οπως κανουν οι στρατηγοι ολων των λαων οι οποιοι πιστευουν στον εωοσφορο και δεν ανηκουν στο Ελληνικο γενος. 



Οι ηρωες Ελληνες στρατιωτικοι της Μικρας Ασιας, μαζι με τους εξωτερικούς, εχθρούς,ολους εκεινους τους αιωνες αντιμετωπιζαν και τους Εσωτερικούς εχθρούς.
Αυτοι ηταν οι Αλλοδαποι αξιωματούχοι, της πολιτικης “αριστοκρατιας” της Κωνσταντινουπόλεως.
Εκεινοι  χωρις να πολεμουν, ηθελαν να ασκουν των ανωτατη εξουσια, για να διαλυσουν την Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια.
Ηθελαν οι αλλοδαποι πολιτικοι ευνούχοι, πολιτικοι. να δινουν διαταγες από τα παλατια, την ωρα που οι Ελληνες ,ματωναν, εχαναν της ζωες τους, εμεναν αναπηροι ,και επεφταν αιχμάλωτοι ,στα πεδια των μαχων για την Ελλαδα.
Οι πολιτικοι αλλοδαποι αξιωματούχοι, της Βασιλευουσας, είναι οι προγονοι , αρκετων σημερινων “πολιτικων “.

Οι αλλοδαποι ευνούχοι της πολιτικης “αριστοκρατιας” εκαναν ολους εκεινους τους αιωνες, ότι περνουσε από το χερι τους,για να καταστρεψουν οριστικα την Ελληνικη αυτοκρατορια,και το Ελληνικο εθνος.

Ακομη μαζι με της προσπαθειες καταστροφης του Ελληνικου εθνους παντοτε  επιδιδοταν σε αδικο, σε παρανομο πλουτισμο, εις βαρος του Ελληνικου λαου.
Είναι φανερο ,ότι αυτό το εχει η φυλη τους,απο τα αρχαια χρονια, να πλουτιζουν αδικα.

Οι Ελληνες στρατιωτικοι της Μικρας Ασιας σε καμια περιπτωση δεν δεχοταν να θυσιάζονται, επι τοσους αιωνες για την Ελλαδα και να τους κυβερνουν ανθέλληνες εβραιοι αλλοδαποι προδοτες,οι ευνουχοι πολιτικοι ¨αριστοκρατες” από την Κωνσταντινουπολη,οι οποιοι το μονον που ηθελαν ολους εκεινους τους αιωνες ηταν να καταστρεψουν ολοσχερως το Ελληνικο εθνος του μεσαιωνα, μαζι με την αυτοκρατορια του.

ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
ΤΟΥ Β, ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΙ
(ΠΟΛΙΤΙΚΗ) ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΣΕ ΧΡΟΝΟ
ΡΕΚΟΡ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.


Δεν υπαρχει ιστορικο προηγουμενο, μια αυτοκρατορια όπως η παγκοσμια Ελληνικη (ρωμαικη ) αυτοκρατορια,με βασεις τον Πλατωνα , τον Χριστο, την ηθικη ζωη, να διαλυθει ολοσχερως μεσα σε 42 χρονια αριθμος ρεκόρ.
 Ολα αυτά μεσα σε 42 χρονια από τον θανατο του Βασιλειου του β.,οπου η Ελλαδα ειχε φτασει στο απογειο της δυνάμεως της ,από την ημερα που ειχε δημιουργηθεί το εθνος των Ελλήνων.
Η πολιτικη “αριστοκρατια”, ειχε διαλυσει ολοσχερως τον Ελληνικο στρατο ειχε αφαιρεσει την ανωτατη πολιτικη,στρατιωτικη εξουσια από της Ελληνικες στρατιωτικες οικογενειες της Μικρας Ασιας, κατεστρεψαν ολες της υποδομες του στρατου,και του κρατους. 
Εφτασαν μεχρι να βαλουν στον Ελληνικο αυτοκρατορικο θρονο έναν δικο τους τον Κωνσταντινο Δουκα. 
Όταν ανελαβε εκ νεου αυτοκρατορας ενας εκ των Ελληνικων      στρατιωτικών οικογενειων της Μικρας Ασιας, ο Ρωμανος ο δ Διογένης, βρηκε εντελως διαλυμενο τον Ελληνικο στρατο.
Οι στρατιώτες χωρις ασπιδες, χωρις σπαθια, χωρις αλογα, απληρωτοι, με σκισμένες σημαιες ,με κουρελιασμένες στολες.
Επισης η πολιτικη “αριστοκρατια” της Κωνσταντινουπόλεως ειχε καταστρεψει οικονομικα, κοινωνικα, επαγγελματικα μεσα σε 42 χρονια ,ολους τους φτωχούς Ελληνες με συνεπεια να μην μπορουν καποιοι εξ αυτων να πολεμησουν.
Αποτέλεσμα ολων αυτων ηταν να παρει ο Ρωμανος ο δ, Ελληνες στρατιώτες από την Καππαδοκια,και απο την Μακεδονια, επειδη όμως δεν επαρκουσε ο αριθμος αυτων των στρατιωτών , αναγκαστηκε να παρει μεχρι   αλλοδαπούς τουρκους μισθοφόρους, ως στρατιώτες του Ελληνικου (ρωμαικου ) αυτοκρατορικου στρατου.
Ο Ελληνας Ρωμανος ο δ, είναι ενας ακομη μεγαλος Ηρωας από την Ελληνικη Καππαδοκια, ο οποιος εδωσε την ζωη του για την Ελλαδα.* 


Δυστυχως ο Ρωμανος. επεσε επανω στην κορυφωση της διαμάχης μεταξυ της Ελληνικης στρατιωτικης αριστοκρατιας, της Μικρας Ασιας ,με την πολιτικη “αριστοκρατια” Κωνταντινουπολεως. 


Ανέκαθεν από την πρωτη ημερα που οι Ελληνες από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους εγιναν διοικητες του ,οι εωσφοριστες ,εβαζαν δικους τους αλλοδαπούς, σε ισχυρες θεσεις, του ρωμαικου κρατους με σκοπο να επιτυχουν την πτωση του, και την αποσπαση του από τα χερια των Ελλήνων. Μεγαλες εθνικες τραγωδιες προκαλεσαν στο περασμα των αιωνων, ολοι αυτοι οι ανθέλληνες αλλοδαποι αξιωματούχοι. 
Eνας πολυ μεγαλος λογιος του μεσαιωνα ο οποιος ηταν και πρυτανης στην ανωτατη φιλοσοφικη σχολη των Μαγγανων, ο Μιχαηλ Ψελλος, ηταν η αιτια με την δικη του προδοσια να κατακτηθει σχεδον ολοκληρη η Μικρα Ασια απο τους Σελτζουκους Τουρκους.  


 Ο Μιχαηλ Ψελλος ηταν ενας ευφυεστατος άνθρωπος. 

Ηταν γνωστης των παντων οπως ανεφεραν ολοι οι συγχρονοι του.


Γνωριζε πολυ καλα την ανθρωπινη φυση, και τις αδυναμιες διέκρινε αμέσως τα ταλέντα, καθως και ολα τα παθη που εξουσιαζαν εναν άνθρωπο. 


Ο Ψελλος με ικανοτητες την ψυχολογια, την παιδεια, την μεγαλη ανηθικοτητα, την κολακεια και την ραδιουργια, ειχε ξεκινησει σε νεαρη ηλικια απο παραδυναστεύων για να εξελιχθει σε αξεπεραστο χειραγωγο αδυναμων βασιλεων της αυτοκρατοριας.


Μαζι την οικογενεια των Δουκων, συνταχθηκε ο Υπατος των Φιλοσοφων , ο πρυτανης της ανωτατης Φιλοσοφικης σχολης της Κωνσταντινουπόλεως, ο Μιχαηλ Ψελλος.


Ο ψελλος ηταν ο καθοδηγητης, σχετικα με της ενεργειες , που θα εκαναν οι υπολοιποι προδοτες. Η ταχυτητα με την οποια η πολιτικη “αριστοκρατια”, της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας διελυσε το κρατος, αποτελει ένα ακομη παγκοσμιο νεοταξικο ρεκόρ. 

ο Προδοτης διανουμενος συνεχιζε με αμειωτο ρυθμο της σκευωριες εναντιον του Ρωμανου του  δ. 


Ο Ελληνικος στρατος βρισκεται σε αθλια κατασταση διαλυμενος ,χωρις να πληρονονται οι αξιωματικοι,ενω το ηθικο ηταν στο ναδιρ, χωρις οπλα, πανοπλιες και αλογα, με βρωμικες, τρυπιες σημαιες. 



 Μεσα σε δυο μολις μηνες απο την ενθρονιση του ο Ρωμανος αρχισε τους πολεμους εναντια στους σελτζουκους τουρκους, και τους εξασθενημενους πλεον ως στρατιωτικη, πολιτικη δυναμη αραβες. 


Τα προηγουμενα χρονια οι σελτζουκοι με την βοηθεια και δυσαρεστημενων ορθοδοξων χριστιανων του Καυκασου, της Μεσοποταμιας, της Αρμενιας λεηλατησαν πριν την ανοδο του Ρωμανου στον θρονο, την Καισαρεια εδρα των αγιων ,των Ηρωων και ιδιαίτερης πατριδας του Ηρωα Ρωμανου του δ, την Καισαρεια της Καππαδοκίας.



Εφτασαν να παρουν τα ιερα σκευη απο τον ναο του Αγιου Βασιλειου, μεχρι της πορτες του ναου πηρα, ενω η Κιλικια και η γυρω περιοχη απο την Αντιοχεια ερημωθηκαν. 


Το ιδιο εγινε με το Αμοριον στην καρδια της Ανατολιας. 



Φυσικα σε καθε πολη ,χωριο, περιοχη κλπ εκλεβαν,εσφαζαν, βιαζαν, εκαιγαν,επαιρναν Ελληνιδες για σεξουαλικα σκευη. 

Το 1068 μ.Χ. , ο Ρωμανος οδηγησε τον στρατο του στην νοτια Καππαδοκια οπου πετυχε στην Βορια Συρια μερικες νικες. 

Το επομενο ετος το 1069μ.χ., ο Ρωμανος συνεχησε νικηφορα εναντια στους τουρκους το ονομα Ρωμανος αρχισε να προκαλει τρομο πλεον στους σελτζουκους οι οποιοι μονον να ακουγαν Ρωμανος εγκατελειπαν χωρις να πολεμησουν. 

Κατα την τριτη και τελευταια εκστρατεια του Ρωμανου το 1071μ.χ., οι προδοτες της πολιτικης αριστοκρατιας της Κωνσταντινουποελως ειναι πλεον αποφασισμενοι να δρασουν και να παρουν πισω τον θρονο απο την στρατιωτικη αριστοκρατια της Μικρας Ασιας. 




Ο Ρωμανος εφτασε στην Σεβαστεια, μετα στην Θεοδωσιουπολη, και απο εκει στο Μαντζικερτ Ελληνικη πολη οχυρωμενη με Καστρο κοντα στην λιμνη βαν. 




Το Μαντζικερτ σκοπευε να ανακαταλαβει ο Ρωμανος εκανε ομως το λαθος να χωρισει στα δυο της δυναμεις του στελνωντας τον εβραιο Μαγιστρο Ιωσηφ Τραχωνιατη να πολιορκησει την πολη Χλι
.



Η πολη Χλιατ, ηταν διπλα στο Ματζικερτ, για αυτό από στρατηγικης αποψεως, η κινηση του Ρωμανου, ηταν παρα πολύ καλη, καθως ηταν ενας πολύ εμπειρος στρατιωτικος. 



ΟΤραχωνιατης ομως ως γνησιος Ιωσηφ οπως και ολοι οι ομοεθνεις του (Σημιτες) οχι μονον δεν πολιορκησε το Χλιατ αλλα και μονον στο ακουσμα, οτι ο σουλτανος Αλπ Αρσλαν ερχεται εναντιον του Ρωμανου, αρνηθηκε να υπακουσει στις διαταγες του Ελληνα αυτοκρατορα.


Για αυτό εφυγε επιδεικτικα, πισω στην Ελλαδα, αγνοωντας τον Ελληνα αυτοκρατορα, που του εδωσε διαταγή να επιστρεψει μαζι με τον στρατο πισω στο Ματζικερτ για να ενωθει εκ νεου με τα υπολοιπα Ελληνικα στρατευματα. 



Ο Ιωσηφ ειχε υπο την διοικηση, του τα πιο αξιόμαχα Ελληνικα στρατεύματα, τον τακτικο Ελληνικο στρατο. Χωρις λοιπον να ειδοποιησει τον Ελληνα αυτοκρατορα επεστρεψε σε Ελληνικο εδαφος μεσω Μεσοποταμιας. 


Τα στρατευματα που ειχε μαζι του ηταν απο τα πιο αξιόμαχα. 

Ο Βασιλιας Ρωμανος, δεν απελπιστηκε, αυτό είναι το πραγματικο Ελληνικο μεγαλειο ψυχης εκει που όλα δειχνουν τελειωμένα , να αγωνιζεσαι ,εναντια σε κάθε λογικη. 



Ο γεναιος Ελληνας Ρωμανος ο δ, πηρε την αποφαση, να δωσει την μαχη με τους Τουρκους, μονον με τον εφεδρικο Ελληνικο στρατο. 



Η μαχη αρχισε, οι Ελληνες κερδιζουν κατα κρατος τρεποντας σε φυγη τους σελτζουκους τουρκους και τον σουλτανο. 



Ειχε αρχισει πλεον να νυχτωνει, ο Ρωμανος διεταξε να σταματησουν οι στρατιωτες την επιθεση για να γυρισουν να ξεκουραστουν ,και να συνεχισουν με το πρωτο φως της επομενης ημερας. 



Τοτε οι προδοτες εδρασαν για μια ακομη φορα. 



Την εντολη αυτή του Ρωμανου του δ, εκμεταλευτηκε ο προδοτης ανδρονικος δουκας, ανηψιος του θανοντος Κωνσταντινου Ι Δουκα (του αυτοκρατορα), και αρχισε να φωναζει ψεματα οτι υποχωρει ηττημενος ο Ελληνικος στρατος για αυτο επιστρεφει, και όχι γιατι εδωσε εντολη ο αυτοκρατορας για ξεκουραση λογω του ότι σκοτινιασε. 



Αμεσως αρχισε να υποχωρει ατακτα, φοβισμενα ο στρατος ,αυτο το ειδαν οι εντρομοι μεχρι εκεινη την στιγμη τουρκοι και επεστρεψαν αιχαμαλωτιζοντας, σκοτονωντας εναν μικρο αριθμο που πολεμησε γεναια μαζι με τον ιδιο τον Ελληνα αυτοκρατορα Ρωμανο Διογενη. 


Το μεγαλυτερο μερος του στρατου μας ειχε τραπει σε ατακτη φυγη. 

Με αυτον τον προδοτικο τροπο των ψευδοελληνων πολιτικων της πολιτικης “αριστοκρατιας” Κωνσταντινουπολεως και του ιωσηφ τραχωνιατη πετυχαν την πρωτη και καθοριστικη νικη που εκρινε την τυχη της Μικρας Ασιας . 


Από εκεινη την στιγμη σταθεροποιηθηκαν δια παντος οι Τουρκοι στην Μικρα Ασια, δημιουργωντας το σουλτανατο του Ικονιου οι τουρκοι παιρνοντας δικο τους το μεγαλυτερο μερος της Μικρας Ασιας. 



Εκατον πεντε χρονια αργοτερα θα ερθει και η καθοριστικη νικη η οποια εκρινε,οχι μονον την τυχη του υπολοιπου κομματιου της Μικρας Ασιας το οποιο βρισκοταν σε Ελληνικα χερια. 


Η  συγκεκριμενη μαχη θα κρινει και την τυχη ολοκληρης της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας τον Σεπτεμβριο του 1176 μ.χ, στο Μυριοκεφαλο (η μαχη του Ματζικερτ εγινε τον Αυγουστο του 1071μ.χ.)


Είναι απολυτως βεβαιο, ότι σε περιπτωση που δεν γινοταν αυτή η προδοσια απο τον Ψελλο και την πολιτικη αριστοκρατια, ο γεναιος Ελληνας αυτοκρατορας Ρωμανος ο δ, θα κερδιζε την μαχη του Ματζικερτ με της εφεδρειες. 



Σχετικα με την απαντηση του Ρωμανου του δ, προς τον σουλτανο, οταν τον ρωτησε τι θα εκανε εαν εκεινος τον επιανε αιχμαλωτο, ειναι κατασκευασμενη η απαντηση του Ρωμανου οτι θα εκτελουσε δηθεν τον τουρκο σουλτανο. 


Όλα αυτά τα εγραψε ο Μιχαηλ Ψελλος, με στοχο να παρουσιασουν τον Ρωμανο ως βαρβαρο, στην θεση του σελτζουκου σουλτανου. Τον ΕΛΛΗΝΑ ΗΡΩΑ ΡΩΜΑΝΟ, συνελαβαν, οι προδοτες αλλοδαποι, της πολιτικης “αριστοκρατιας” , και τον τυφλωσαν, πεθανε λιγο αργοτερα φυλακισμένος και τυφλος, σε αθλια κατασταση. 

ΠΟΤΕ ΕΔΡΑΙΩΘΗΚΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ;

Ο Λεων ο γ είναι ενας αυτοκρατορας που ανεβηκε στον θρονο καθαρα,με την υποστηριξη των εωσφοριστων ,της “νεας ” Ταξης. 
Ο Λεων ο γ ,μαζι με τον Εβραιο Σαρανταπηχο * από την Τιβεριαδα,είναι η αιτια για την δημιουργια του πιο θανατηφορου εμφυλιου πολεμου που γνωρισε ποτε το Ελληνικο Εθνος. 
H συμπαιγνια εις βαρος του Ελληνικου χριστιανικου λαου είναι τεραστια, για μια ακομη φορα.

Ο Λεων ο γ ενας εντελως αγνωστος, με μηδενικες πιθανότητες, να γινει αυτοκρατορας, ανεβηκε στον Ελληνικο θρονο με την υποστηριξη των εβραιων, καθως υπηρχαν παρα πολλοι αλλοι, με πολύ μεγαλύτερες ικανότητες από αυτές του Λεων του γ. 

Το αντιτιμο για τον θρονο αυτό,είναι να απαγορεψει την λατρεια των ιερων εικονων, του Χριστου,των Αγιων, της Παναγιας ,κλπ. 
Ο εμπαιγμος γινεται ακομη μεγαλύτερος όταν ο Λεων ο γ,στο νομοθετικο του εργο εκλογη, ειχε μεσα νομο,ο οποιος ελεγε ότι η ποινη για αυτους που είναι αιρετικοι είναι θανατος. 
Εντουτοις ο ιδιος ο Λεων ,δημιουργησε την χειροτερη, φοβεροτερη αιρεση ολων των εποχων για την Ελληνικη(ρωμαικη)αυτοκρατορια,για το Ελληνικο Χριστιανικο εθνος.
Μια αιρεση (εικονομαχια), που ειχε πολλες χιλιαδες νεκρων, εξορισμενων, βασανισμένων,αδικα διωκομενων χριστιανων εικονολατρων.

Η ΕΙΚΟΝΟΜΑΧΙΑ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ- ΡΩΜΑΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

Μεταξυ αλλων ο εβραιος Σαραντάπηχος ο οποιος ηταν συμβουλος του Λεοντα, αποφασισε, νὰ ἀποχριστιανίσει τὴν Ελληνικη παιδεία καὶ τὴν αὐτοκρατορία, νὰ τὴν ἐκκοσμικεύσει, ὥστε νὰ μην εχει καμια επιρροή ο χριστιανισμος στοὺς Ελληνες πιστούς-υπηκόους.

Ὁ Λέων Ἴσαυρος, με τον Εβραιο Σαρανταπηχο, θέλησεαν νὰ δώσουν μία νεοταξικη εωσφορικη κατεύθυνση στὸν πολιτισμὸ καὶ στὴν παιδεία, ὅπως ἐπιθυμοῦν νὰ δώσουν καὶ οἱ νεώτεροι σημερινοι συγχρονοι προδοτες στὴν Ἑλλάδα,.

H συμπαιγνια εις βαρος του Ελληνικου χριστιανικου λαου είναι τεραστια, για μια ακομη φορα. Την εποχη που είναι χαλίφης ο Γιεζιδ ο β, πηγαινουν εβραιοι και του λενε ότι είναι”προφήτες”, αστρολογοι. 
Ειπαν λοιπον οι εβραιοι στον Γιεζιδ τον β ότι εάν ηθελε μεγαλες δοξες, εάν ηθελε να είναι χαλίφης για πολλα χρονια, η λυση είναι μονον μια. Θα επρεπε να απαγορεψει την λατρεια των ιερων εικονων του Χριστου,των αγιων,της Παναγιας , από ολους τους υπηκόους του χαλιφάτου.
Ο Γιεζιδ ο β,τους πιστεψε, για αυτό απαγορευσε την λατρεια των ιερων εικονων από τους Χριστιανούς υπηκοους του. 
Λιγο αργοτερα όμως πεθανε,αντι να ζησει παρα πολλα χρονια, με μεγαλες δοξες, όπως του ειχαν προφητεψει οι εβραιοι. Στον θρονο των Ισμαηλιτών ανεβαινει ο γιος του Χαλιφη, ο Χισαμ, ο οποιος εβγαλε διαταγή να πιασουν τους εβραιους “προφήτες”. 
Οι εβραιοι όμως προλαβαν να περασουν τα σύνορα του αγαρηνου χαλιφάτου και να διαφυγουν.
Ο Ιωαννης Ζωναράς ο κορυφαιος Ιστορικος του μεσαιωνα κατά γενικη ομολογια,
χαρακτηριζει τους εβραιους αυτους που πηγαν στον Ισμαηλιτη χαλιφη Γιεζιδ ως απατεωνες. 
Εντουτοις στην συνεχεια όμως ο Ιωαννης Ζωναράς σιωπα, σχετικα για της ενεργειες των ιδιων εβραιων,για το ιδιο θεμα. 
Οι Εβραιοι συνεχιζαν της “προφητειες” (δολοπλοκιες), περι καταργησεως της λατρειας των ιερων εικονων, μεχρι να βρουν το καταλληλο ατομο, να κανει πραξη τα σχεδια τους. 
Οι εβραιοι δεν απογοητευτηκαν,και πηγαινουν εν συνεχεια, στα Ελληνοαραβικα συνορα, σε έναν αγνωστο εκεινη την εποχη στρατιωτη τον Λεων, για να του “προφητεψουν” ότι αυτος θα γινει σιγουρα αυτοκρατορας. 
Οταν όμως γινει αυτοκρατορας, θα τον επισκεφτουν,στην Κωνσταντινουπολη, 
για να του ζητησουν μια και μονον χαρη. 
Ο Λεων πραγματι γινεται αυτοκρατορας, οι ιδιοι εβραιοι πηγαινουν στην Βασιλευουσα να τον συναντησουν. 
Όταν τους δεχτηκε ο Λεων,οι εβραιοι του ειπαν ότι δεν θελουν ουτε χρηματα, ουτε παλατια ,ουτε δοξες σε ανταλαγμα που του “προφητεψαν ” οτι θα γινει σιγουρα αυτοκρατορας,και το μονο πραγμα που του ζητουν είναι να απαγορεψει από ολους τους Χριστιανούς της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας,την λατρεια των ιερεων εικονων του Χριστου,των Αγιων, της παναγιας. 
Οντος ο Λεων ο γ απαγορεψε την λατρεια των ιερων εικονων του Χριστου. 
Ο Λεων μαζι με τους εβραιους είναι η αιτια για να ξεκινησει ο φοβερότερος θρησκευτικος εμφύλιος στην ιστορια του Ελληνικου Εθνους. 
Ενας εμφύλιος που δεν απειλησε μονον σε θρησκευτικο επιπεδο την Χριστιανικη Ελληνικη ρωμαικη αυτοκρατορια,αλλα ελαχιστα ελειψε να διαλυσει την αυτοκρατορια σε στρατιωτικο, πολιτικο επιπεδο,για να πεσει αμαχητί στα χερια των αγαρηνων.

Σχετικα με τον Ιωαννη Ζωναρα

Είναι απολυτως απαραδεκτο αυτό που εκανε ο ιστορικος Ιωαννης Ζωναράς, ο οποιος ενώ αρχικα αποκαλει τους εβραιους “προφήτες” ως απατεωνες, όταν πηγαινουν στον χαλιφη Γιεζιδ τον β να κανουν της” προφητειες” τους. 

Στην συνεχεια οταν οι ιδιοι , εβραιοι, με αρχηγο τον Σαρανταπηχο,πηγαινουν
να πλησιασουν τον Λεοντα,στα Ελληνοαραβικα σύνορα, ο Ζωναράς να σιωπα, χωρις να ξαναναφερει ότι είναι απατεωνες. 
Αυτους που λιγο πριν ο ιδιος αποκαλεσε απατεωνες μεσα στο εργο του, τωρα τους δεχεται ως “προφήτες”.Φυσικα δεν γνωρίζουμε εάν δεχτηκε πιεσεις, να μην γραψει την αληθεια.

Ο Λεων ο γ ενας εντελως αγνωστος, με μηδενικες πιθανότητες, να γινει αυτοκρατορας, ανεβηκε στον Ελληνικο θρονο με την υποστηριξη των εβραιων, καθως υπηρχαν παρα πολλοι αλλοι, με πολύ μεγαλύτερες ικανότητες από αυτές του Λεων του γ. 

Το αντιτιμο για τον θρονο αυτό,είναι να απαγορεψει την λατρεια των ιερων εικονων, του Χριστου,των Αγιων, της Παναγιας ,κλπ. 
Ο εμπαιγμος γινεται ακομη μεγαλύτερος όταν ο Λεων ο γ,στο νομοθετικο του εργο εκλογη, ειχε μεσα νομο,ο οποιος ελεγε ότι η ποινη για αυτους που είναι αιρετικοι είναι θανατος.
Εντουτοις ο ιδιος ο Λεων ,δημιουργησε την χειροτερη, φοβεροτερη αιρεση ολων των εποχων για την Ελληνικη(ρωμαικη)αυτοκρατορια,για το Ελληνικο Χριστιανικο εθνος.
Μια αιρεση (εικονομαχια), που ειχε πολλες χιλιαδες νεκρων, εξορισμενων,
βασανισμένων,αδικα διωκομενων χριστιανων εικονολατρων. 
Μια αιρεση που εγινε η αιτια, όταν βρισκοταν η εικονόφιλος Ελληνιδα Βασιλισσα Ειρηνη στον Ελληνικο ρωμαικο θρονο,τα στρατιωτικα θεματα της Μ. Ασιας, που στην πλειοψηφια τους ηταν εικονομαχικα, για να εκδικηθουν τον βασιλια που ηταν εικονολάτρης, αφηναν τους αραβες να φτανουν μεχρι την Κωνσταντινουπολη, κανοντας σφαγες, κλοπες, εμπρησμούς, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων, εντελως ανενόχλητοι,την ιδια ωρα που οι Ελληνες αυτοκρατορικοι στρατιώτες καθοταν ως θεατες σε παρελαση, μπροστα σε ολες της αραβικες επιθεσεις.

Το πιο σημαντικο είναι ότι οι βασιλιαδες που δεν ηταν απολυτα καλοι, σωστοι,οι τιμιοι, οπως ο Λεων ο γ, ο οποιος ανεβηκε στην εξουσια με τον τροπο που σας ανεφερα, απαγορεύοντας την λατρεια των ιερων Εικονων, εντούτοις μπορεσε να υπερασπιστεί την πατριδα στο ακεραιο από τους εξωτερικούς εχθρούς.

Οσο αναφορα τα πολιτικα δρωμενα του Λεων του γ, η “κορυφαια” του ενεργεια σε συνεννοηση , παντοτε με τον Σαρανταπηχο, ειτε με την αδεια του Σαρανταπηχου εάν προτιμάτε,εγινε ο διωγμος των Εβραιων της Ελληνικης(ρωμαικης) αυτοκρατοριας. 

Τον διωγμο των εβραιων τον εκανε ο Λεων ο γ , μαζι με τον Σαρανταπηχο, για έναν και μονο λογο,για να δικαιολογησει την εικονομαχικη αιρεση που δημιουργησε,η οποια ελαχιστα ελειψε από το να καταστρεψει δια παντος την Ελληνικη Ρωμαικη αυτοκρατορια. 
Η ενεργεια αυτή του Λεωντα είναι σπανιοτατη , καθως οι διωγμοι κατά,των εβραιων, την εποχη του μεσαιωνα είναι, παρα πολυ σπανιο φαινομενο. 
Θα πρεπει να γνωρίζεται ότι σε περιπτωση που δεν ειχαν κανει οι εβραιοι με τον Λεων αυτην την θανατηφορα μαστιγα (αιρεση),την εικονομαχια,είναι απολυτα βεβαιο ότι η Ελλαδα θα βρισκοταν σε εποχη ακμης όχι επι της Μακεδονικης Δυναστείας, αλλα επι Κωνσταντινου του Πεμπτου, και της δυναστείας των Ισαυρων.

Ο Κωνσταντινος ο πέμπτος ,είναι ο πρωτος Ελληνας Βασιλιας, ο οποιος κερδισε κατά κρατος του Βουλγαρους, εστω και προσωρινα, καθως δεν τους κατεστρεψε ολοσχερος , όπως ο Ιερος Βασιλειος ο β .

Το αποτελεσμα ηταν μετα τον θανατο του Κωνσταντινου του ε, οι Βουλγαροι να συνεχισουν της τρομερες τους επιδρομες. 

Ηταν δε τοσο μεγαλα τα μαρτυρια των Ελλήνων ,ώστε ολοι οι Εικονολατρες χριστιανοι, πηγαν στον ταφο του Ελληνα αυτοκρατορα Κωνσταντινου του ε, και εκαναν , δεησεις, λιτανειες , λειτουργιες, παρακαλώντας τον Χριστο ,να τον επαναφερει στην ζωη να τον αναστησει, ώστε να κυνηγησει εφιππος εκ νεου τους Βουλγαρους. 
Όλα αυτά με το ανοιγμα του ταφου του Κωνσταντινου του ε, εγιναν επι των ημερων του αυτοκρατορα, Μιχαηλ του α .

Δυστυχως ο ιδιος αυτοκρατορας , ακουλουθησε την πολιτικη,του πατερα του για το θεμα της λατρειας των εικονων. Μαλιστα ο Κωνσταντινος ο ε,στο θεμα αυτό εδειξε πολύ μεγαλυτερο ζηλο από οποιονδηποτε άλλο αυτοκρατορα.

Το 762 μ.χ.,εχουμε την πρωτη εκτελεση Ελληνα από τον βασιλια, σε εικονολατρη ,διοτι προσκυνουσε της ιερες εικονες του Χριστου ,και των Αγιων.
Το 765 μ.χ.,η μεμονωμενη βια γενικευτηκε,σε πολύ ασχημο σημειο,για αυτό εχουμε τον θανατο, του εικονολατρη ηγουμενου Στεφανου,της Μονης Αυξεντιου. 
Τον Αυγουστο του επομενου ετους καλογεροι υποχρεωθηκαν να παρελασουν μεσα στον ιπποδρομο, ενώ τέσσερις ημερες αργοτερα 19 πολιτικοι, και σρατιωτικοι εικονολατρες αξιωματούχοι, ταπεινωθηκαν δημοσια στον ιπποδρομο, αλλοι από αυτους τυφλωθηκαν,αλλοι εκτελεστηκαν,ενώ καποιοι εξοριστηκαν.
Αρχηγος μετα τον Κωνσταντινο τον ε, στους βασανισμούς, στις εκτελεσεις,στην δημοσια ταπεινωση εικονολατρων,ηταν ο στρατηγος του θεματος των Θρακησιων,ο Μιχαηλ Λαχανοδρακων.
Ο Μιχαηλ,εβαζε καλογερους να κανουν γαμους με μοναχες, εκαιγε τα γενια των καλογερων,εκποιουσε της περιουσιες των μοναστηριων, εκαιγε σημαντικα χειρόγραφα.
Ακομη εδινε τελεσιγραφο,σε οσους μοναχους δεν ηθελαν να παντρευτουν να σηκωθουν και να φυγουν από την Ελληνικη (ρωμαικη) αυτοκρατορια.
Για αυτό χιλαδες μοναχοι πηραν τον δρομο της εξοριας.
. Ακομη ο θεοφανης μας αναφερει ότι ο Κωνσταντινος, εβαλε ζωα μεσα στον ναο της αγιας Ευφημίας,ενω εκανε καποια μοναστηρια πανδοχεια, και σταβλους για τα ζωα.
Στο σημειο αυτό να αναφερω ότι ο Θεοφανης ηταν με τους εικονολατρες
αλλα γενικοτερα ως χρονογαφος και εκτος των γεγονοτων της εικονομαχίας δεν θεωρείται ο πλεον αξιοπιστος χρονογραφος του μεσαιωνα. 
Το μονον σιγουρο είναι ότι ο Θεοφανης δεν είναι αντικειμενικος απέναντι στον Κωνσταντινο.
ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΕΠΟΧΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΔΡΑΙΩΘΗΚΕ 
ΔΙΑ ΠΑΤΝΟΣ Η ΕΒΡΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ 
ΑΝΩΤΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.
Παγια αρχη μου είναι ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν. Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους, ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους.

Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει ; Εναι λοιπον δικαιο να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως ;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.



Αναφέρομαι παντοτε στο τμημα του εβραικου λαου που από τα αρχαια χρονια εγκατλειψε τον θεο και τους προφήτες της παλαιας διαθηκης και να ενταχθουν
στον εωσφορισμο και στους δαιμονες του εβραικου-φοινικικου δωδεκαθεου και όχι σε ολους τους εβραιους.

Ολα αυτα  με βαση τις συνεντευξεις και τις δηλωσεις του Σεραφειμ Πειραιως.
Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.
loading...

29 thoughts on “Η ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΜΑΝΤΖΙΚΕΡΤ-

  1. Ακόμα καταζητείτε το ζεύγος Σώρρα καθώς είχαν κριθεί ένοχοι από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας για υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση με ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για τον καθένα…

    Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών απέρριψε σήμερα το πρωί την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής που είχαν υποβάλει, μέσω του συνηγόρου τους, ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του.

    Υπενθυμίζεται ότι το ζεύγος Σώρρα καταζητείται από την Αστυνομία, καθώς τον περασμένο Μάρτιο αμφότεροι είχαν κριθεί ένοχοι από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας για υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση με ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για τον καθένα.

    ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ? ΑΝΤΕΕ ΝΤΕΕΕ!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ??? ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΤΣΑΠΛΕΟΦΑΓΕ ΤΡΕΞΕ ΚΡΥΨΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ!!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑΑΑΑ
    ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΨΩΦΗΣΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ….Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΑΤΟΝ ΣΩΘΕΙΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!!!! ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΕΝΙΚΗΣΑΣΕ ΣΩΡΡΑ ΑΝΕΚΡΑΞΕ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ……ΘΑ ΣΟΥ ΣΚΙΣΩ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗ ΜΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΡΑΞΕΙ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Ο Κος ΚΑΘΗΓΤΗΣ ΜΟΛΙΣ ΣΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΕ!!!! ΣΩΡΡΑΣ? ΤΣΑΠΕΛΑ? ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ…ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ

    Ανώνυμος21 Ιουλίου 2017 – 4:46 μ.μ.
    ΤΙ ΨΩΛΙΑ ΕΦΑΓΕ ΠΑΛΙ Ο ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟΓΥΦΤΙΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΙΥΡΓΗΜΑΤΩΝ!ΔΕΝ ΑΝΑΣΤΕΛΕΤΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΤΩΝ 8 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!!
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ??????
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ??????
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ??????
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ??????
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ??????
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ??????
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ??????
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ????

  2. ΚΑΛΑ ΡΕ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΕ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΣΑΙ; ΜΟΝΑΧΟΣ ΣΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ;
    ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΞΩΔΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΒΟΣΝΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΙΔΕΣ ΜΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ;
    ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΟΤΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥΣ;
    ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΡΕ ΑΓΓΡΑΜΑΤΟ ΓΙΔΙ ΟΤΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΣΤΟ APOSTILLE ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ; Η ΓΕΩΡΓΟΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΟΙ ΓΙΔΟΔΙΚΗΓΟΡΟΙ; ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΝΑ ΣΕ ΑΘΩΩΣΟΥΝ.
    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕΣ ΟΥΘΕ ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΕ Ο ΑΦΑΛΟΣ ΣΟΥ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙOI ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΚΑΙ ΕΣΤΗΣΕΣ; ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΜΠΑΤΙΤΟΓΥΦΤΕ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΚΩΛΟΧΑΡΤΑ ΤΟΥ ΒΟΣΝΥ;
    ΚΡΥΨΟΥ ΤΩΡΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΛΕΧΡΙΤΗ ΜΕ ΙΣΟΒΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΝΑ ΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΣΟΥ.
    ΤΕΛΙΚΑ ΡΕ ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΑ ΜΥΡΜΗΓΚΟΦΑΓΕ ΒΡΗΚΕΣ ΠΟΣΑ ΜΗΔΕΝΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ?????????? ΧΑΧΑΧΑΑΑΑΑΑΑ

  3. Salom Aβρααμ….Salom Σεβαστε Ραββινε Υoshef ποσο μεγαλη ειναι η χαραμα μας που σας βλεπουμε παλι…εμενα ειναι μεγαλυτερη αδελφε Αβρααμ μεγαλυτερη….αυτο το ξερουμε ποιος καλος ανεμος σας εφερε παλι κοντα μας? μην ειναι η γιορτη του γιομ κιπουρ AVENSALOM MELEHEM μην ειναι που επιασε τα 109 ο Αδελφος Ισαακ και πρεπει να υπογραψουμε για εκεινα τα ακινητα προτου παει ταξειδι μακρυνο τι να ειναι?….λιγο απο ολα μα πιο πολυ εφερα οδηγιες απο τα κεντρικα για τον ξερεις τον καταζητουμενο μαζι με τον μπουχεσα που κουβαλαει μαζι του εχουμε καποια σχεδια να εκτελεσουμε θα τα πουμε αναλυτικα στην Συναγωγη βλεπεις απο το κρυψιμο στους υπονοιμους εχει παθει ασθενεια χλουτσου χλουτσου εφερα και ενα εμβολιο μπας και κανει τιποτα για να μην ψωφησει ακομα μεχρι να τελειωσουμε την δουλεια μας πιστευων να καταλαβες….ναι καταλαβα Σεβαστε αδελφε καταλαβα ξερω παρε μια τσαπελα παρε και το εμβολιακι σου και μια τσιμπισια σου μονο φτανει αεροπλανο να σε κανει και φουυυππ!!!! Αααα χα χα χα χαααααα σε καλο σου με εκανσ και ευθυμησα να ανημερα του γιομ κιπουρ ε αφου τα ξερεις εσυ αφησε τις τσαπελες πισω απο τους καδους περναει ο τσαπελογυφτος και τις μαζευει και μετα προχωραμε κανονικα στην φαση Β'οπερ μεθερμηνευομενον θα του φυγει το καφασι!!!!….ααα χα χα χαααααα ξανα γελωτας ναι ναι ετσι θα γονει θα ελθουν και τα γυφτικα κλαρινα να του τραγουδησουν απανω απ'την κασσα του την στολισμενη με τσαπελες και μπρουσαλιο ενω θα ριχνουν πετσινα δολλαρια απο το καταπλασμα του χαα χα χα χααααααααα αντε πολυ χαρηκα που τα ειπαμε Hava nagila Hava καλο κατευωδιο να εχει το Βοδιο χααααααααααα salom….salom..

  4. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΗΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΙΟΥ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΘΕ ΣΥΝΤΟΜΑ Ν' ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ.
    ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΛΕΙΦΤΗ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑΡΙΚΙΩΝ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΨΕΙ Η ΛΟΡΔΑ ΤΟΝ ΚΟΠΡΙΤΗ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.

  5. είναι τόσο απατεώνες που παρουσιάζουν ένα άφραγκο για πλούσιο ως αρχηγό τους, γιό του Δία, ο οποίος χρωστάει 12.000 ευρώ στην εφορία ο πλούσιος, τα 2 τελευταία χρόνια δεν έχει κάνει φορολογική δήλωση ο πλούσιος, χρωστάει 45.000 ευρώ στον κουμπάρο του καταδικάστηκε πρόσφατα από δικαστήριο στην Πάτρα, χρωστάει 95.000 ευρώ στον πρώην συνεργάτη του, το δικαστήριο γίνεται τον Φεβρουάριο, χρωστάει σε τόσους πολίτες στην Πάτρα χρήματα που κάνανε και σύλλογο εξαπατημένων, χρωστάει παντού λεφτά και αυτός ο απένταρος θα σώσει εσάς που πήγατε εκεί στην οργάνωση, καλά κρασιά, σας δουλεύουν κάργα, σας πέρνουν τα χρήματα κάθε μήνα και κοιτάζουν αυτοί να φτιάξουν κόμμα να μπούν στη βουλή για να πέρνουν βουλευτική αποζημίωση 6.000 ευρώ τον μήνα και να λένε εις υγεία τα κορόιδα, ξυπνήστε και φύγετε μακριά

  6. Κανενα ψωρογιδο δεν τολμησε να απαντησει στον καραφλα ουτε για τη σατανοεταιρεια Α Ωουτε για το 1.000.000 που στειλανε στο Διαμαντοπουλο!!!Τους χαρακωνει με το βαμβακι ο Διαμαντοπουλος σιγα σιγα !!!

    ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΦΩΤΗ ΛΕΠΙΔΑ.

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ.

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ.

    ΓΛΥΤΩΣΑΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ
    ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ
    ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΚΛΕΒΕ Ο ΓΥΦΤΟΨΩΡΡΑΣ

  7. ΚΑΣΕ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ…ΜΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΦΑΕ ΚΑΙ ΠΕΣΕ ΨΩΦΑ ΜΑΛΑΚΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ…ΟΥΥΣΤ ΓΥΦΤΟ ΜΑΥΡΕ ΚΟΝΤΟΣΤΟΥΠΗ ΜΑΦΙΟΖΕ ΤΟΥ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ…ΟΥΥΣΤ

  8. Ο Σώρρας κάνει τη βρώμικη δουλειά των τραπεζών – άμεσες κατασχέσεις σπιτιών σε οπαδούς του και ο Αρτέμης .. άφαντος!! ΒΙΝΤΕΟ

    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΒΑΛΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/12/blog-post_531.html#more

  9. Βρε ανόητε "δαιμονολόγε φαφλατά γιαννοπουλε που τα έχεις κάνει μια σαλάτα, οι δαίμονες είναι goetia και υποχθόνιοι που υποδύονται τους Ολύμπιους. Οι Ολύμπιοι πάντα είχαν ανθρωπομορφη άριστη αναπαράσταση. Οι δαίμονες αντιθέτως στην πραγματική τους μορφή είναι αλλόκοτοι και έτσι τερατόμορφα απεικονίζονται ως φιγούρες.
    Οι Ολύμπιοι είναι Ελληνικοί που διαχωρίζονταν με το ιουδαιοτρωαδοφοινικικό "δωδεκάθεο" της ανατολής. Αυτό ήταν και η μεγαλύτερη μάχη των Ελλήνων να διαχωρίσουν της θεότητες τους απο τις αντίστοιχες σχεδόν παρόμοιες αλλά όχι ίδιες φοινικικές. Να διαχωρίσουμε τους λευκοσύρους φόινικες απο άλλους.

  10. 1. Ετι τοις φρονούσι και λέγουσι, κτιστήν είναι πάσαν φυσικήν δύναμιν και ενέργειαν της τρισυποστάτου Θεότητος ως κτιστήν εκ τούτου πάντως, και αυτήν την θείαν ουσίαν αναγκαζομένοις δοξάζειν κτιστή γαρ κατά τους Αγίους ενέργεια , κτιστήν δηλώσει και φύσιν. Άκτιστον δε, άκτιστον χαρακτηρίσει ουσίαν. Καντεύθεν ήδη κινδυνεύουσιν εις αθείαν παντελή περιπίπτειν, και την Ελληνικήν μυθολογίαν, και των κτισμάτων λατρείαν τη καθαρά και αμώμω των Χριστιανών Πίστει προστριβομένοις, μη ομολογούσι δε κατά τας Αγίων θεοπνεύστου θεολογίας και το της Εκκλησίας ευσεβές φρόνημα άκτιστον είναι πάσαν φυσικήν δύναμιν και ενέργειαν της τρισυποστάτου Θεότητος ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.

    2. Τοις μετά των άλλων μυθικών πλασμάτων, αφ΄εαυτών και την καθ' ημάς κλίσιν μεταπλάττουσι, και τας Πλατωνικάς ιδέας ως αληθείς δεχομένοις, και αυθυπόστατον την ύλην παρά των ιδίων μορφούσθαι λέγουσι, και προφανώς διαβάλλουσι το αυτεξούσιον του Δημιουργού, του από του μη όντος ει το είναι παραγάγοντος τα πάντα, και ως Ποιητού πάσιν αρχήν και τέλος επιτιθέντος εξουσιαστικώς και δεσποτικώς ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ

    3. Τοις τα Ελληνικά διεξιούσι μαθήματα, και μη δια παίδευσιν μόνον ταύτα παιδευομένοις, αλλά και ταις δόξαις αυτών ταις ματαίας επομένοις, και ως αληθέσι πιστεύουσι, και ούτως αυταίς ως το βέβαιον εχούσας εγκειμένοις ώστε και ετέρους ποτε μεν λάθρα, ποτέ δε νοερώς ενάγειν αυταίς και διδάσκειν ανενδοιάστως ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.

    4. Τοις δεχομένοις, και παραδίδουσι τα μάταια και Ελληνικά ρήματα, ότι τε προϋπαρξις εστι των ψυχών και εκ του μη όντος τα πάντα εγένετο, και παρήχθησαν, ότι τέλος εστί της κολάσεως, ή αποκατάστασις αύθις της κτίσεως, και των ανθρωπίνων πραγμάτων, και δια των τοιούτων λόγων την Βασιλείαν Των Ουρανών λυομένην πάντως, και παράγουσαν εισάγουσιν, ήν αιωνίαν και ακατάλυτον αυτός τε ο Χριστός και Θεός ημών εδίδαξε, και παρέδοτο, και δια πάσης της παλαιάς και νέας Γραφής ημείς παρελάβομε, ότι και η Κόλασις ατελεύτητος και η Βασιλεία αίδιος, δια δε των τοιούτων λόγων εαυτούς τε απολλύασι, και ετέροις αιωνίας προξένοις γινομένοις ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.

    5. Τοις ευσεβείν μεν επαγγελομένοις, τα των Ελλήνων δε δυσσεβή δόγματα τη και Καθολική Εκκλησία περί τε ψυχών ανθρωπίνων, και ουρανού και γής, και των άλλων κτισμάτων αναιδώς, ή μάλλον ασεβώς επεισάγουσιν ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.

    6. Τοις την μωράν των έξωθεν ( = Ελλήνων) φιλοσόφων λεγομένην σοφίαν προτιμώσι, και τοις καθηγηταίς αυτών επομένοις, και τας τε μετεμψυχώσεις των ανθρωπίνων ψυχών, ή και ομοίως τοις αλόγοις ζώοις ταύτας απόλλυσθαι, και εις το μηδέν χωρείν δεχομένοις και δια τούτο ανάστασιν και κρίσιν και την τελευταίαν των βεβιωμένων ανταπόδοσιν αθετούσιν ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.

    7. Τοις λέγουσιν, ότι οι των Ελλήνων σοφοί και πρώτοι των αιρεσιαρχών, οι παρά των επτά Αγίων και Καθολικών Συνόδων, και παρά πάντων των εν Ορθοδοξία λαμψάντων Πατέρων αναθέματι καθυποβλήθέντας, ως αλλότριοι της Καθολικής Εκκλησίας δια την εν λόγοις αυτών κίβδηλον και ρυπαράν περιουσίαν κρείττονες εισί κατά πολύ, και ενταύθα, και εν τη μελλούση κρίσει, και των ευσεβών μεν και ορθοδόξων ανδρών, άλλως δε κατά πάθος ανθρώπινον ή αγνόημα πλημμελησάντων ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ.

    ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ !!!

    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ τούτα τα Επτά αναθέματα κατά των ΕΛΛΗΝΩΝ και της ΕΘΝΙΚΗΣ μας Κοσμοθεάσεως και Φιλοσοφίας από το «Τριώδιον», τα οποία περιέχονται στο «Συνοδικό της Αγίας Ζ' Οικουμενικής Συνόδου υπέρ της Ορθοδοξίας» αναγιγνώσκονται ΣΗΜΕΡΑ την Κυριακή της Ορθοδοξίας στους Ορθόδοξους ναούς της χώρας μας.

    ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ !!! και ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΡΙΣ σε όποιον χριστιανοορθόδοξο δεν μας αναθεματίσει τούτη την Κυριακή να πάρουμε την δόση μας.

  11. Πνιγμοί, ακρωτηριασμοί, συντριβή, αφανισμός και λεηλασίες απερίγραπτης έκτασης και αγριότητας καταπλάκωσαν την πάλαι ποτέ χώρα της χαράς, του θεάτρου, των τεχνών της ολυμπιάδος και της ποίησης. Η φωτισμένη έρευνα και τα βαθιά διανοήματα των Ελλήνων, λίγο πριν αναμορφώσουν αμετάκλητα τα κοινωνικά δεδομένα ολόκληρου του μεσογειακού και ευρασιατικού κόσμου, κατασυντρίφτηκαν με απίστευτη αγριότητα. Τα περίτεχνα διανοήματα των Ελλήνων φάνταζαν τώρα στα μάτια των "ευλογημένων" απ' το σπέρμα του Αβραάμ, ως δύσοσμη κόπρος, άξια μόνο για το ευλογημένο πυρ του εξαγνισμού, μαζί με τα ιερά φυλακτήριά τους.
    Η παράξενη: «εν πνεύματι αγίω και πυρί» σωτηρία, σε όλο της το αρχαιο-χαλδαϊκό μεγαλείο. Για όσους δεν πολυκαταλαβαίνουν, η χαλδαιο-χριστιανο-γιαχβική συνταγή, ήταν απλή και ξεκάθαρη: «παν δένδρον μη κάμνον καρπόν καλόν, εκόπτεται και εις πυρ βάλλεται». Mατθ.3.10-12. Για όσους δε εξακολουθούν να μην καταλαβαίνουν, γίνεται απολύτως ξεκάθαρη: «Τους δε εχθρούς μου, τους μη θέλοντας να βασιλεύσω επ' αυτούς, φέρεται εδώ ενώπιόν μου και κατασφάξατε αυτούς» Λουκάς 19.27.
    Όπως και να τις διαβάσουμε, δηλώσεις όπως: «μάχαιρα ήρθα να βάλω επί της γης και ουχί ειρήνη». Mατθ.10.34. «Όστις δεν είναι μετ' εμού είναι κατ' εμού». Λουκ.11.23. Καθώς και «όστις δεν μισεί (!!!) πατέρα, μητέρα, γυναίκα, τέκνα, αδελφούς και αδελφάς… δεν δύναται να είναι μαθητής μου» Λουκ.14.26. που άφησε πίσω του ο διασημότερος των απογόνων του Αβραάμ Ιησούς, έκαναν τα τύμπανα του θρησκευτικού διχασμού και της μισαλλοδοξίας να ηχούν ασταμάτητα… καλυμμένα πίσω από ένα παχύ και πολύχρωμο παραπέτασμα "αγάπης"!
    Τα υπόλοιπα αγαθολογήματα, για "προβατάκια" και "καλούς ποίμαινες", αποδείχθηκαν μεγαλοστομίες βιτρίνας για λαϊκή κατανάλωση! Δηλαδή, αγάπες και λουλούδια, είχε μόνο το εξωτερικό περιτύλιγμα, του τυπικού θρησκευτικού δελεασμού! Δηλαδή ξίφος, αφανισμός και εξευτελισμός καλυμμένος με λουλούδια!
    Στην ουσία ο θρησκευτικός φανατισμός, ο λαϊκισμός και η παλιά τέχνη της συστηματικής σπίλωσης, κατάφεραν τελικώς το αδιανόητο. Κατέστρεψαν την υπόληψη και την αξιοπρέπεια ενός λαμπρού ευεργέτη πολιτισμού.

  12. ΤΡΑΒΑ ΒΑΛΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΓΓΟΥΡΙ ΣΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ ΡΕ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΣ Κ ΜΥΑΛΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΩΣ!!!ΕΔΩ ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ Ο ΧΑΡΟΣ Κ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ!ΜΑΛΑΚΑ!!!

  13. ………………….
    κοιταξε αυτος που απολογηθηκε για τα κακουργηματα πως τραγουδαει στους σατανολατρες!!!!
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    …….
    Τι ειπε ρε σατανολατρη νεοπαγανιστη???????
    εισαγγελας?ανακριτης?εγκληματικη οργανωση???????????
    Σε τσουζει σατανιστη σε τσουζει??

  14. ………………….
    κοιταξε αυτος που απολογηθηκε για τα κακουργηματα πως τραγουδαει στους σατανολατρες!!!!
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    …….
    Τι ειπε ρε σατανολατρη νεοπαγανιστη???????
    εισαγγελας?ανακριτης?εγκληματικη οργανωση???????????
    Σε τσουζει σατανιστη σε τσουζει

  15. ………………….
    κοιταξε αυτος που απολογηθηκε για τα κακουργηματα πως τραγουδαει στους σατανολατρες!!!!
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    …….
    Τι ειπε ρε σατανολατρη νεοπαγανιστη???????
    εισαγγελας?ανακριτης?εγκληματικη οργανωση???????????
    Σε τσουζει σατανιστη σε τσουζει??

  16. ΡΑΓΙΑΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ
    ΓΥΦΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ
    ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ.

    ΑΡΧΙΚΑ ΡΑΓΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ
    ΓΙΑ ΜΟΡΦΕΣ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ
    ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ, ΣΟΦΙΣΤΕΣ,
    ΡΗΤΟΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ ΤΟ 12ΘΕΟ ΗΡΘΕ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΤΟΥ
    ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΝΟΥ.

    ΠΑΜΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ
    ΔΑΙΜΟΝΟΛΑΤΡΕΣ 12ΘΕΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ
    ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΟΝ
    ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ. ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝΒ ΔΙΟΤΙ
    ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ
    Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.

    Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ
    ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
    ΕΠΕΚΤΕΙΝΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ
    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΤΟΥ
    ΜΕΓΑΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΕ ΚΑΤΗΧΗΣΗ,
    ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ, ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ,
    ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ
    ΓΕΝΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ
    ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣΕΙΣ ΟΙ
    ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΥΨΗΛΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΑΣ
    ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ,
    ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ
    ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΟ.

    Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
    ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ
    ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ
    ΦΟΡΕΙΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΟΥΜΕ
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ
    ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΙ
    ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΕΙΤΕ ΕΜΑΣ ΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΑΘΥΡΥΒΑ ΝΑ
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΝΒΙΩΣΗ.

    ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ
    ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΩΣΤΕ
    ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η
    ΠΑΤΡΙΔΑ.

  17. ΤΑ ΑΓΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ
    ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΣ 12ΘΕΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ.

    ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ
    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ
    ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΟΙΥΝ
    ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ
    ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΜΗΔΕΝΙΚΑ.

  18. ΡΑΓΙΑΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ
    ΓΥΦΤΙΚΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟ
    ΕΛΛΗΝΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ.

    ΑΡΧΙΚΑ ΡΑΓΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ
    ΓΙΑ ΜΟΡΦΕΣ ΔΑΙΜΟΝΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ
    ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΡΧΑΙΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ, ΣΟΦΙΣΤΕΣ,
    ΡΗΤΟΡΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΤΙ ΤΟ 12ΘΕΟ ΗΡΘΕ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΥΠΤΟ ΚΑΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΩΤΕΡΟ ΤΟΥ
    ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΝΟΥ.

    ΠΑΜΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΕΒΡΑΙΟΙ
    ΔΑΙΜΟΝΟΛΑΤΡΕΣ 12ΘΕΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΙΩΝΕΣ
    ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΕ ΤΟΝ
    ΚΥΡΙΟ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ. ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΔΙΟΤΙ
    ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ
    Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ.

    Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ
    ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
    ΕΠΕΚΤΕΙΝΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΔΑ-ΘΡΗΣΚΕΙΑ-ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ
    ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, ΤΟΥ
    ΜΕΓΑΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΕ ΚΑΤΗΧΗΣΗ,
    ΧΡΗΣΤΑ ΗΘΗ, ΜΟΥΣΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ,
    ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ
    ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΗΘΙΚΟΙ ΚΑΙ
    ΓΕΝΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ
    ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.

    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΛΥ ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΤΥΠΕΣ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗΣΕΙΣ ΟΙ
    ΟΠΟΙΕΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ ΥΨΗΛΑ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΑΣ
    ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ,
    ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ
    ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΥΠΕΡΠΟΛΥΤΙΜΟ.

    Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
    ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ 28 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΟΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ
    ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΣΚΕΦΤΕΙ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ
    ΦΟΡΕΙΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΟΥΜΕ
    ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΝΑ ΜΑΣ
    ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΙ
    ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΕΙΤΕ ΕΜΑΣ ΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΑΘΥΡΥΒΑ ΝΑ
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΠΙΝΒΙΩΣΗ.

    ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ ΛΟΙΠΟΝ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ
    ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ ΚΑΙ
    ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΩΣΤΕ
    ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΑΝΙΣΤΕΙ Η
    ΠΑΤΡΙΔΑ.

  19. ΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΜΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?

    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΜΕ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑΝΤΙ ΑΥΤΩΝ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΑΜΑΡΤΩΛΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ,ΟΜΩΣ ΟΙ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ ΣΩΡΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΞΩΔΙΚΟ…

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΣ ΤΟ ΠΕΙ,ΕΤΣΙ ΠΑΡΕ ΜΙΑ ΜΗΝΥΣΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΠΕΙΡΑΞΕΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΑΛΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΛΗΤΗΡΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙ Η ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΘΕ ΝΕΥΡΙΚΟ ΚΛΟΝΙΣΜΟ Η ΠΟΝΗΡΙΔΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΣΤΟ Φ/Β ΣΕ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΦΥΛΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ…

    ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΕ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΤΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΕΦΕΣΗ….ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΝ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ"….

    ΕΤΣΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΗΜΗΝ ΔΙΚΗ ΠΑΡΩΔΙΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ ΑΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΓΑΝ ΤΗΝ 17/5 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΝΑ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΗ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΕΣ…

    ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΙΜΟ,ΤΟΣΟΣ ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΥΡΙΕΥΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ,ΟΛΗ Η ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΔΥΝΗΡΟ…!!!

    ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΣΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΝ ΟΛΟΣ ΤΥΧΑΙΩΣ ΔΕΝ ΑΠΕΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ,ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΑΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ "ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ" ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΦΕΡΑΤΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΜΕ 30.000 ΘΥΜΑΤΑ.ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΠΛΟΥΤΟ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ…

  20. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΜΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΕΙ Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΚΟΜΗ Ο ΕΛΛΑΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΒΑΘΙΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΙΧΑΤΕ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΑΘΛΙΟΥΣ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ…

    ΤΙ ΛΕΣ ΤΩΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΝΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΟΛΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΥΛΟΓΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΨΕΛΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ ΠΡΟΕΔΡΕ ΤΟΥΤΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑΑΑΑΑ,ΑΜΗΝΝΝΝΝ..!!!!

    ΒΡΕ ΑΘΛΙΑ ΣΚΥΛΟΦΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΕΒΡΑΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΟΝΥΜΟ ΤΟΥΤ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΥΝ ΚΑΛΑ,Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ??

    ΟΠΟΥ ΜΥΡΙΣΕΙ ΔΟΛΟ Η ΑΠΑΤΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟ ΟΙΚ-ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΟ 1/1/2017 87 ΧΩΡΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΝ ΛΙΝΕ ΣΥΝΔΕΣΗ ΣΕ ΔΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ Η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΑΝ ΔΕΙ…

    ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ???

    ΠΟΣΟ??

  21. ΖΕΙ Κ ΑΥΤΗ Η ΛΕΠΡΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ,ΟΠΩΣ Κ Ο ΠΑΤΕΡΟΣΤΑΓΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΡΑΒΙΝΟΥ!!!ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΠΑΛΙΟΛΕΡΕΣ!ΟΥΣΤ!

  22. ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕΣ ΕΒΡΑΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΘΑ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΩ Σ/Κ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΩ…

    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ??

    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΖΟΜΠΙ Ο ΤΖΩΡΤΖ ΣΟΡΟΣ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕ ΚΙ'ΑΥΤΟΣ??
    ΕΝΑ ΕΝΑ ΒΡΥΚΟΛΑΚΑ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΩ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΛΕΙ??

    ΞΕΚΡΕΜΑΣΤΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΚΟΡΙΖΙΚΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΟΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ…

  23. ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΕ ΔΩΣΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΑΡΙΣΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ. ΕΦΑΓΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΟΥΤΕ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ. ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΟΥ Η ΝΑΝΣΥ ΣΕ ΕΚΛΑΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΔΩΣΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΘΑ ΠΑΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΕΣΕΙΣ Η ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΜΟΡΙΟΥΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΑΖΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΜΕΝΗ ΓΙΟΥΦΤΑΚΟ ΚΑΝΟΙΝΙΣΕ…ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΣΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑΚΟ

  24. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΑΝ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΩΞΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΑΚΥΡΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ. ..

    ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΑΛΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ…

    ΝΟΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ…

    ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΜΕ ΔΥΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ…

    ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ,ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΑΓΑΠΙΟΜΑΣΤΕ…

  25. TI KALA ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΝΑΣΑΤΑΣΗ ΕΧΟΥΜΕ
    ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ
    ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ
    ΤΟΝ ΨΩΡΡΟΓΥΦΤΟ.

    ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΠΑΜ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ

    Α ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ
    Β ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΣΕΣ
    ΓΥΦΤΟΥΣ.

  26. ΕΛΑ ΓΩΡΓΟ?…ΝΑΙ ΕΛΑ…ΑΑΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΕΣ ΜΟΥ?….Ε ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ 250 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ liga htan ΠΡΟΣΠΑuΗΣΑΝ ΝΑ ΜpΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕΣΑ ΕΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΓΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ Κου ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ Ε ΤΟΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΩΜΕΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩΜΕΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΛΟΙ ΞΕΧΥuΗΚΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡvΤΟΥΣΑΝ ''ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ'' ΓΙΩΡΓΟ ''ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ'' ΝΑ ΤΙ ΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΡΓΗ ΣΟΥ ΛΕΩΩ….ΕΕΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ?…..ΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ? ΝΑ ΚΑΚΟΝΙΣΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ ΦΥΓΟΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΜΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΓΙΩΡΓΟ!!!!….ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ?….ΝΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΔΟΙΟΦΥΛΛΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΥΙΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΟΧΙΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΖΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΙΓΓΑΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ 10ρικια ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΕΠΟΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΝΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ 20,000 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΩΣΤΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΖΕΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΜΕΙΦΘΕΙΤΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΔΙΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΧΕΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΜΑΗΣΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΤΑ 10ρικα ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ 150ρικα ΝΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΚΑΤΙ ΜΑΤΖΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΦΡΕΝΙΑΖΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ?.. ΤΩΡΑ ΣΥΝΗΛΘΑΝ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΤΖΟΥΝΙΑ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΑΙ ΗΛΘΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΝ ΓΥΦΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ!!!!….ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?…ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΩΡΓΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΠΟΥΡΤΖΟΥΧΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΦΕΡΕ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡ0ΤΙΚΟ ΚΑΜΙΑ 20ρια ΚΑΣΣΕΣ ΣΟΔΑ ΚΡΥΑ ΣΟΔΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ''ΧΩΝΕΨΟΥΝ'' ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ!!!…..ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΞΕΡΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΛΙΖΑΝΕ?ΑΣ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΣΩΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ…ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟΠΥ ΦΥΓΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ Κου ΚΑΗΓΗΤΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΟΤΚΑ Β,ΚΟΡΕΑΣ ΑΑΑ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ….ΝΑΙ ΝΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΕ ΘΕΟΣ ΣΥΧΩΡΕΣΤΟΝ ΤΟΝ ΓΙΟΥΦΤΟ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ…salom….salom..

  27. ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΓΕΛΩΣ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ…
    ΣΟΥ ΛΥΝΕΤΑΙ Ο ΑΦΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ.
    ΕΥΘΥΜΟΥΜΕΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ

    "ΒΙΚΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ; ΡΕ ΔΙΑΒΟΛΕΜΕΝΟ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΟ ΓΑΜΗΜ… ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΩ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΖΩΟΟΟ ΚΑΝΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΣ Τ' @@ ΤΟΥ ΠΑΠΑ; ΡΕ ΔΑΙΜΟΝΟΣΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΓΑΛΙΑΝΤΡΑ; ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΣΩ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΓΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ. ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΛΥΤΩΝ………"

    Ο ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΛΥΤΩΝ..
    ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ..
    ΑΧΑΧΑΧΑ

    ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΒΙΚΗΣ ΣΩΖΟΥ
    https://www.youtube.com/watch?v=wBB5H_ytsck

  28. ………………….
    κοιταξε αυτος που απολογηθηκε για τα κακουργηματα πως τραγουδαει στους σατανολατρες!!!!
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    …….
    Τι ειπε ρε σατανολατρη νεοπαγανιστη???????
    εισαγγελας?ανακριτης?εγκληματικη οργανωση???????????
    Σε τσουζει σατανιστη σε τσουζει??

  29. Δεν μας ειπες ρε παγανισστκο αρχιδι στη στοα του καναδα εστειλε το 1.500.000 ο καραφλας?
    Θα σας σκισει τον πατο μουνοπανα ο καλογεροπουλος!!!!
    Δεν εβγαλε αχνα κανενας για τα κλεψιμεικα που επαιρνε ο διαμαντοπουλος

Comments are closed.