ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ Η "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΚΑΝΟΝΙΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΡΝΤΟΓΑΝ; ΓΙΑΤΙ ΑΠ΄ΑΥΤΗΝ ΒΓΑΙΝΟΥΜΕ..."ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΙ"...

Η ψευτοαριστεροί και ο ΠτΔ κάθησαν σούζα μπροστά στον λαζό γενίτσαρο Ερντογάν και η επίσκεψη τείνει να γίνει επιθεώρηση πειθαρχίας στις τούρκικες απαιτήσεις!
Είδαμε π.χ. τον Τούρκο πρόεδρο να «αναθεωρεί» από μόνος του την Συνθήκη της Λωζάνης διαμέσου ελληνικού τηλεοπτικού καναλιού.

«Πρώτα και κύρια, η Συνθήκη της Λωζάννης δεν περιλαμβάνει μόνο την Ελλάδα, αλλά ολόκληρη την περιοχή. Αφορά ολόκληρη την περιοχή και ακριβώς εξαιτίας αυτού, πιστεύω συγχρόνως ότι όλες οι συνθήκες χρειάζονται μία επικαιροποίηση. Και η Λωζάννη σύμφωνα με τα τελευταία γεγονότα, χρειάζεται επικαιροποίηση»...

Και πρόσθεσε:

«όταν μιλάω για επικαιροποίηση των συνθηκών, μπορούμε να συζητήσουμε τα πάντα. Από το Α ως το Ω. Μπορεί η Ελλάδα να ενοχλείται με ορισμένα θέματα, με συγκεκριμένες προβλέψεις, αλλά μπορούμε να καθίσουμε κάτω και να συζητήσουμε». 

Αυτά είπε ο Ερντογάν ο οποίος όπως όλοι γνωρίζουν, ως «συζήτηση» αντιλαμβάνεται μόνο ένα πράγμα: Την υποχώρηση της Ελλάδας.

Η "ελληνική" πλευρά όχι μόνο το κατάπιε αλλά το έκανε χειρότερο...

O ΠτΔ δήλωσε παρεμβαίνοντας: «Εχω μία μόνο παρατήρηση για την επικαιροποίηση της Συνθήκης της Λωζάνης που αναφέρατε. Οι συνθήκες δεν χρειάζονται αναθεώρηση, οι μέθοδοι ερμηνείας του δικαίου είναι εκείνες που προσαρμόζουν τη Συνθήκη στα εκάστοτε δεδομένα. Αυτό λέγεται ερμηνεία. Ας αποφεύγαμε ορισμένους όρους που δεν ταιριάζουν νομικά, για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις. Συγχωρέστε μου την παρέμβαση»

Όμως η λέξη «ερμηνεία» κρύβει οδυνηρές παγίδες. Πολύ εύκολα μπορεί να γίνει συνώνυμο της  «επικαιροποίησης» που θέλει ο Ερντογάν  ή ακόμα και της «αναθεώρησης» που μπορεί να θελήσει αργότερα...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ''ΑΔΕΙΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ'' ΠΑΙΡΝΕΙ 220.000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]