ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ (ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΩΣ) ΜΑΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΝ!!!

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ
Tο μοναδικό «πλεονέκτημα» του 2018 που η Ελλάδα θα μπει στις αγορές σε σχέση με το 2010 που βγήκε, είναι η υποθήκευση του…

συνόλου των δημοσίων και μεγάλου μέρους των ιδιωτικών περιουσιακών της στοιχείων – ενώ η σημερινή μας οικονομική κατάσταση είναι τρισχειρότερη, σε σημείο που το 2010 να φαντάζει ειδυλλιακό.

.– Σωστή η απορία του πρωθυπουργού: Γιατί ο ελληνικός λαός εμπιστεύθηκε για δεύτερη φορά εμάς; Επίσης σωστό ένα πρόσφατο ξένο άρθρο με την εξής απορία: «Μπορεί μια χώρα να φορολογηθεί μέχρι θανάτου; Να αυτοκτονήσει μέσω της φορολογίας; 
Η ελληνική κυβέρνηση καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να διαπιστώσει εάν αυτό είναι δυνατόν – με μια ατελείωτη «παρέλαση» φορολογικών αυξήσεων, οι οποίες έχουν καταστρέψει τους πάντες, καθώς επίσης κάθε μελλοντική προοπτική της χώρας«.
– Πιστεύω ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει καμία τέτοια απορία και εάν την εκφράζει είναι υποκριτική. Τον θεωρώ ικανότατο και πανέξυπνο στην τακτική και πιστεύω ότι γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως μπορεί να φθάσει μέχρι τα άκρα τις αντοχές του πληθυσμού, επειδή: (α) ο κόσμος δεν έχει αξιόπιστη εναλλακτική επιλογή (β) οι πολιτικοί αντίπαλοί του είναι καταφανώς υποδεέστεροι, ενώ συν τοις άλλοις πρεσβεύουν την απόλυτη ενδοτικότητα (γ) συνεπεία αυτών, επικρατεί «τάξις και ησυχία» στην επικράτεια και (δ) αυτό ικανοποιεί τους «Θεσμούς». Τα παραπάνω εξηγούν γιατί τον «εμπιστεύτηκε» ο λαός για δεύτερη φορά.
– Ξεχάσατε το διανοητικό μας επίπεδο. Για παράδειγμα, μας λέει η κυβέρνηση πως βγήκαμε εκτός αγορών και μπήκαμε στα μνημόνια με δημόσιο χρέος στο 125% του ΑΕΠ και με κόκκινο ιδιωτικό στο 20% – ενώ θα βγούμε από τα μνημόνια και θα μπούμε στις αγορές με δημόσιο χρέος στο 180% και με κόκκινο ιδιωτικό στο 140%! 
Πώς ακριβώς μας χαρακτηρίζει εάν όχι εντελώς ανόητους; Για να μη σας κουράζω, η απάντηση στον παραπάνω γρίφο-απορία είναι η εξής: όταν μπήκαμε στα μνημόνια δεν ήταν υποθηκευμένη η δημόσια και ιδιωτική μας περιουσία – τώρα είναι, δεν μας ανήκει πια τίποτα και έχουμε μετατραπεί σε φθηνούς σκλάβους χρέους στο διηνεκές.
– Σωστά. Ο Παπανδρέου πάντως ήταν μεν η κερκόπορτα, οι Παπαδήμος-Βενιζέλος όμως ήταν οι δήμιοι. Μία πραγματική ελληνική κυβέρνηση πρέπει από εκεί να ξεκινήσει. Από την καταγγελία της δοτής, παράνομης και αντισυνταγματικής κυβέρνησης που επέβαλαν οι «δανειστές». Ποιος τολμά;
Άποψη
Ο παραπάνω διάλογος σε ένα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δίνει μία εικόνα του τρόπου σκέψης ορισμένων Πολιτών, οι οποίοι δεν ξεφεύγουν από τους βασικούς κανόνες της κοινής λογικής – κάτι που λείπει από το σύνολο σχεδόν της πολιτικής ηγεσίας της Ελλάδας η οποία, σύμφωνα με πολλούς, είναι αφενός μεν απελπιστικά κατώτερη των περιστάσεων, αφετέρου η χειρότερη στη μακραίωνη ιστορία της Ελλάδας. 
Στο γιατί εμπιστεύθηκαν βέβαια οι Έλληνες τον πρωθυπουργό που αντέστρεψε το δημοψήφισμα, ψήφισε την τρίτη δανειακή σύμβαση και έδιωξε τον αριστερό πυρήνα του κόμματος του, κλέβοντας το στην κυριολεξία, θα ήταν καλύτερα να απαντήσουν οι ίδιοι οι εκλογείς του.
Στην απορία-γρίφο τώρα, σε σχέση με το ακραία παράδοξο γεγονός του ότι η Ελλάδα βγήκε από τις αγορές και μπήκε στα μνημόνια με δημόσιο χρέος στο 125% του ΑΕΠ και με κόκκινο ιδιωτικό στο περίπου 20%, ενώ θα μπει στις αγορές κατά την κυβέρνηση με δημόσιο χρέος στο 190% (όχι στο 180% αφού θα προστεθεί το «μαξιλάρι» των 20 δις € που δημιουργείται με το δανεισμό από την τρίτη δανειακή σύμβαση) και με κόκκινο ιδιωτικό στο 140%, θα μπορούσε να απαντήσει κανείς λέγοντας πως τότε η χώρα είχε τεράστια δίδυμα ελλείμματα στον προϋπολογισμό της, καθώς επίσης στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών, ενώ σήμερα όχι.
Εξαιρώντας εδώ την ενδεχόμενη μεγάλη απάτη της ΕΛΣΤΑΤ, την οποία τεκμηρίωσε πρώην στέλεχος της αρκετά καλά, θα απαντούσαμε εν πρώτοις πως πολλές άλλες χώρες είχαν τότε δίδυμα ελλείμματα – όπως η Ισπανία και η Γαλλία στον προϋπολογισμό τους, συνεχίζοντας ακόμη και σήμερα (γράφημα αριστερά), συμπεριλαμβανομένων των Η.Π.Α. και άλλων μεγάλων χωρών (γράφημα δεξιά).





loading...

8 thoughts on “ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ (ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΩΣ) ΜΑΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΝ!!!

  1. Δειτε εδω ελληνικη ψωλια στη νεοπαγανιστικη συμμορια
    …………………….

    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  2. Κωνσταντινος Ιωακειμ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΗΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ Ο ΘΕΑΝΘΡΟΠΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΗ ΜΕΣΑΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΗΑ ΤΟΝ ΦΩΒΟΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΩΔΟΤΕΣ
    …………………………
    Κοιταξτε ελληνες τι πιθηκους εχει μαζεψει ο ψωριαρης παγανιστης γυφτος μαζι του!!!!!
    Την αφροκρεμα της εξυπναδας και της διανοησης της ζουγκλας της προιστορικης εποχης!!!!!

  3. Και μια και ειπες ρε μασονικη νεκροκεφαλη για τα καταπιστευματα για πες ρε παλιοψοφημι εαν ειναι απο τις φιλλιπινεζικες αρχιδιες που ποσταρετε στον αλφειο η απο τη συμφωνια μπρετον γουντς????
    Αναπηρε μασονε

  4. ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΝΠΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΑ ΝΑ ΕΓΡΑΦΕΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΨΕΥΔΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ ΣΟΥ…

    ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΡΙΟ ΣΑΣ ΜΑΜΑΝΕ ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΕΛΕΟΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ…

  5. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΙ ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟ,ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ,ΓΙΆΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΕΙ ΛΑΣΠΕΣ,ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΤΕΥΛΩΝΕΙ…

    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΥΓΟΔΙΚΟΣ,Ο ΣΩΡΡΑΣ??

    ΜΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΕΦΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΗΜΗΝ ΔΙΚΗΣ ΠΑΡΩΔΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΟΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΟΥΣΕ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ Ο ΠΟΝΗΡΙΔΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΑΚΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΔΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΑΘΛΙΟ ΚΟΣΜΟ ΖΟΥΜΕ….

    ΕΤΣΙ ΤΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΕΝΤΕΛΩΣ "ΤΥΧΑΙΑ" ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΤΗΣ ΕΦΕΣΗΣ 17/5 ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗΣ ΑΘΩΟΣΗΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΖΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ ΝΑ ΟΡΙΣΟΥΝ ΝΕΑ ΔΙΚΑΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΑΘΩΩΣΗ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ…

    ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ "ΦΥΓΟΔΙΚΟ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑ" ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΑΠΟΠΕΙΡΕΣ ΝΑ ΜΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΟΥΝ,ΘΑ ΦΑΝΩ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΥΡΙΟΙ,ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΩΝ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ…

    …..ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΛΕΠΙΔΑ ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. 30-04-2017

    https://www.youtube.com/watch?v=vMjhPJEmA00

  6. Σε αυτο το καθυστερημενο πιθηκα νομιζεις οτι μιλας ρε μασονοαρχιδο??????
    Για εξηγησε του γιατι οι πρωην υπαρχηγοι και νυν προδοτες ειναιεξω με περιοριστικους ορους και απαγορευση εξοδου απο τη χωρα?
    ————————————————————————————
    …………………………………………………
    Κωνσταντινος Ιωακειμ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΗΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ Ο ΘΕΑΝΘΡΟΠΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΗ ΜΕΣΑΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΗΑ ΤΟΝ ΦΩΒΟΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΩΔΟΤΕΣ

  7. .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

    ————————————————————————————-
    αυτα ξερεις τι ειναι παλιοψοφημι???????????????δεν σου ειπαν οι μασονοι στην στοα οτι λεγονται ποινικες διωξεις σε εναν γυφτοσκατζοχοιρο που κρυβεται διοτι εχει 3 ενταλματα συλληψης?????????????
    δεν στα ειπαν αυτα ρε νεοπαγανιστικο καθαρμα??????????

Comments are closed.