Σας Ανέβηκε η Πίεση; Δείτε ΠΩΣ θα την Ρίξετε με Φυσικό Τρόπο ΧΩΡΙΣ Χάπια και άλλα Φάρμακα!

ΠΟΛΛΟΊ ΆΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΌΛΟ ΤΟΝ ΚΌΣΜΟ ΥΠΟΦΈΡΟΥΝ ΑΠΌ ΥΠΈΡΤΑΣΗ. ΑΥΤΌ ΤΟ ΚΟΙΝΌ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΣΥΧΝΆ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΠΡΏΙΜΑ ΣΥΜΠΤΏΜΑΤΑ, ΑΛΛΆ ΑΝ ΕΠΙΔΕΙΝΩΘΕΊ, ΟΔΗΓΕΊ ΣΕ ΣΟΒΑΡΆ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΥΓΕΊΑΣ.
Τα πιο κοινά συμπτώματα της υπέρτασης περιλαμβάνουν την αϋπνία, τον πόνο, κράμπες στα πόδια, ζάλη, και καρδιακές αρρυθμίες.

Αν ανήκετε σε αυτή την ομάδα, και η αρτηριακή σας πίεση είναι πάνω από 140/90 mmHg, θα πρέπει να αποφασίσετε αρχικά να αποφύγετε τα φάρμακα και να προσπαθήσετε να βρείτε μια αποτελεσματική φυσική θεραπεία.
Οι ακόλουθες φυσικές θεραπείες θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την υγεία σας, και να αποφύγετε τις βλαβερές παρενέργειες των φαρμάκων:

Σκόρδο
Το σκόρδο είναι μία από τις πιο υγιεινές τροφές στον πλανήτη, και περιέχει ενώσεις θείου, οι οποίες ρυθμίζουν αποτελεσματικά την υψηλή χοληστερόλη και τα υψηλά επίπεδα της αρτηριακής πίεσης.
Αυτές οι ενώσεις είναι επίσης ισχυροί διεγέρτες της παραγωγής του νιτρικού οξειδίου. Θα πρέπει να το καταναλώνετε ωμό, και να τρώτε 2 σκελίδες σε καθημερινή βάση.

Χυμό λεμονιού
Τα λεμόνια κρατάνε το σώμα ενυδατωμένο, χαλαρώνουν τα αιμοφόρα αγγεία, παρέχουν βιταμίνες, προστατεύουν τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων, και ρυθμίζουν την αρτηριακή πίεση. Επίσης, είναι άφθονα σε κάλιο, και με φυσικό τρόπο μειώνουν το νάτριο στο σώμα. Φτιάξτε χυμό από ένα λεμόνι σε ένα ποτήρι με νερό και πιείτε αυτό το κάθε πρωί, με άδειο στομάχι.

Μπανάνες
Οι μπανάνες έχουν επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε κάλιο, και χαμηλώνουν τα επίπεδα νατρίου στο σώμα, και ρυθμίζουν την αρτηριακή πίεση. Θα πρέπει να καταναλώνετε 2 μπανάνες την ημέρα.

Μηλόξιδο και μαγειρική σόδα
Το μηλόξιδο έχει υψηλή περιεκτικότητα σε ιχνοστοιχεία, όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, κάλιο, καθώς και άλλα σημαντικά θρεπτικά συστατικά. Προστατεύει τα τοιχώματα των αρτηριών, ρυθμίζει τα επίπεδα του pH στο σώμα, και μειώνει την υψηλή πίεση του αίματος. Ως εκ τούτου, θα πρέπει να προετοιμάσει την ακόλουθη συνταγή:
1 κουταλιά της σούπας μηλόξυδο
1/8 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
νερό

Προσθέστε τη σόδα και το μηλόξιδο σε ένα ποτήρι και πίνετε αυτό το γιατροσόφι δύο φορές την ημέρα.

Επιπλέον, θα πρέπει να ακολουθήσετε τις παρακάτω συμβουλές:
Να τρώτε υγιεινά τρόφιμα και να αποφεύγετε τα επεξεργασμένα πρόχειρα φαγητά
Αποφύγετε το αλάτι
Περιορίσετε την ημερήσια κατανάλωση καφεΐνης
Σταματήστε το κάπνισμα
Αποφύγετε το αλκοόλ

Να είστε σωματικά δραστήριοι και να ασκείστε τακτικά.

(ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ)

loading...