Τι είπε ο Καμμένος για το κότερό του και την Βούλτεψη – ΒΙΝΤΕΟ

Άγρια κόντρα ξέσπασε στη βουλή, κατά τη διάρκεια της συζήτησης του προϋπολογισμού, ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τη Σοφία Βούλτεψη.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ και υπουργός Εθνικής Άμυνας κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στο όνομα της βουλευτή της ΝΔ, με αποτέλεσμα εκείνη να αντιδράσει έντονα, ενώ στη συνέχεια ζήτησε να λάβει τον λόγο για να απαντήσει επί προσωπικού.

«Ο κ. Καμμένος υποστήριξε ότι τα έφαγα και εγώ με κάποιον τρόπο επειδή ως δημοσιογράφος στον Ελεύθερο Τύπο έπαιρνα τον μισθό μου από την εφημερίδα που έπαιρνε κάποια δάνεια και επομένως έφαγα κι εγώ από τα κλεμμένα. Δεν μπορούμε να συγκριθούμε. Η πορεία μου είναι γνωστή. Ούτε κότερα έχω , ούτε αγόρασα τη Μερσεντές του Αμίν Νταντά. Και βέβαια αυτό που είπα είναι πως είναι θράσος να εμφανίζεται κάθε φορά στη βουλή ενώ είχε εξαφανιστεί. Πού ήταν ο κ. Καμμένος όταν ήταν εδώ ο Ερντογάν; Ξαναβγήκε στον πόλεμο όταν έφυγε ο εχθρός» είπε μεταξύ άλλων η κ. Βούλτεψη.

«Το αμάξι του Αμίν Νταντά δεν το είχα ποτέ, οι δημοσιογράφοι το γράφουν . Του κ. Μεταξά ήταν το αυτοκίνητο. Όσον αφορά στο κότερο είχα μεγαλύτερο παλαιότερα και πήγαινα βόλτα την κ. Βούλτεψη» απάντησε ο κ. Καμμένος. Την πήγαινα βόλτα στο παρελθόν. Πήρα μικρότερο γιατί η περιουσία μου έχει μειωθεί» της απάντησε ο κ. Καμμένος .

«Εμένα;» φώναζε από τα έδρανα η βουλευτής της ΝΔ.

«Το διαψεύδει η κ. Βούλτεψη» είπε παρεμβαίνοντας ο πρόεδρος της βουλής Νίκος Βούτσης.

«Θα σας δείξω φωτογραφίες» είπε χαμογελώντας ο κ. Καμμένος, ο οποίος στη συνέχεια απάντησε στην κ. Βούλτεψη σχετικά με όσα είπε για την επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα.

loading...

2 thoughts on “Τι είπε ο Καμμένος για το κότερό του και την Βούλτεψη – ΒΙΝΤΕΟ

  1. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΩ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΣ,
    ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ,
    ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΣΘΩΤΟΙ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΓΟΙ
    ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ, ΑΔΙΣΤΑΚΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ,
    ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ.
    ΤΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΝ Μ ΑΥΤΟΝ;
    ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ;

  2. Σοφακι

    Ο κ@λος σου καραβι
    οχηματαγωγο
    φορτωνω το καυλι μου
    με σενα οδηγο
    κι αν πεσει σε φορτουνα
    δεν ανησυχω
    γιατι θα μου κουνιεσαι και θα την
    καταβρω

    Μ I T S O S ama laxei na oume

Comments are closed.