Οι μυστικές είσοδοι προς την υπόγεια Αθήνα [Εικόνες]

Η Αθήνα σαν πόλη δεν ήταν πάντα όπως τη γνωρίζουμε, κάτω από αυτούς τους τόνους τσιμέντου υπάρχουν ακόμα θαμμένα τα μυστικά των Αρχαίων πάνσοφων Ελλήνων, που με τόσο μόχθο τα σύγχρονα ‘κέντρα εξουσίας’ μας έχουν αποκρύψει.

Κατά καιρούς έρχονται στο φως οι είσοδοι σε αυτόν τον χαμένο κόσμο, αρχαία ευρήματα και πολύτιμη γνώση, για να δώσουν μια ηλιαχτίδα Φωτός σε αυτές τις σκοτεινές μέρες που διανύουμε, να μας θυμίσει πως η Αρχαία Ελλάδα ήταν αυτή που έδωσε το Φως και την γνώση στην ανθρωπότητα.

Κάτω από τα πόδια μας κυριολεκτικά ξεδιπλώνεται ένας κόσμος άγνωστος, αρχαία υδραγωγεία, στοές, μυστικές βιβλιοθήκες, υπόγειοι ναοί, τάφοι και άλλα πολλά που μόνο λίγοι γνωρίζουν.

Είναι λογικό, αν σκεφτεί κανείς ότι η Αθήνα αποτελεί την αρχαιότερη πόλη του κόσμου. Δυστυχώς, οι περισσότεροι είσοδοι στην υπόγεια Αθήνα έχουν είτε τσιμεντοποιηθεί είτε καλυφθεί με τόνους τσιμέντου, όχι όμως όλες…

ΠΟΤΑΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΣ (ΑΔΡΙΑΝΕΙΟ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟ) ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΡΕΜΑ ΠΟΛΥΔΡΟΣΟΥ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ
ΕΙΣΟΔΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΗ



ΠΝΥΚΑ,ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΛΟΦΟΣ ΠΝΥΚΑΣ, ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΗ




ΑΝΑΦΙΩΤΙΚΑ, ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ: ΑΚΡΟΠΟΛΗ, ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ

loading...

4 thoughts on “Οι μυστικές είσοδοι προς την υπόγεια Αθήνα [Εικόνες]

  1. ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΑΠΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΝΩΣΗ, ΔΙΟΤΙ ΜΙΣΟΥΝ ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ !

    ΤΑ 2 ΘΑΝΑΣΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ :

    1) Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΘΕΟΥ ΙΕΧΩΒΑ -ΓΙΑΧΒΕ, ΠΟΥ ΕΠΕΒΛΗΘΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΩΜΗ ΒΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ 40.000.000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΑΘΩΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΙΑΙΗ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΤΗΣ ……"ΑΓΑΠΗΣ "

    2) Η ΕΒΡΑΪΚΗ ΔΗΘΕΝ "ΟΡΘΟΔΟΞΗ" ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΗΡΕΙ ΣΑΝ ΜΑΝΤΡΟΣΚΥΛΟ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ, ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ !

    ΤΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΟΥΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΤΙΣ ΑΣΥΛΛΗΠΤΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΤΟΥΣ!

    ΕΝΩ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΟ- ΚΥΡΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ…

    Α) ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ : Ο ΠΟΛΕΜΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΑΘΩΝΑ, ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΗΝ " ΑΚΤΙΝΑ ΘΑΝΑΤΟΥ " ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΜΑΧΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΕ.

    ΤΟ ΔΙΑΣΗΜΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ, ΕΜΟΙΑΖΕ ΜΕ ΤΟ Ε Χ Ε Τ Λ Ο Ν , ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΛΑΒΗ ΤΟΥ ΑΡΟΤΡΟΥ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΝΟΜΑΣΑΝ Ε Χ Ε Τ Λ Α Ι Ο .

    ΤΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΣ- ΠΑΥΣΑΝΙΑΣ- ΞΕΝΟΦΩΝ. ΕΡΕΥΝΕΙΣΤΕ ΤΟΝ !

    Β) ΠΑΝΑΓΙΑ ΓΟΡΙΤΣΑ ΒΟΛΟΥ : ΕΚΕΙ ΒΡΕΘΗΚΑΝ 50 ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΙΧΝΗ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΟ ΜΑΚΡΥΝΟ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ !

    ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΑΠΟ ΤΟ 1936 ΕΙΧΑΝ ΕΙΣΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΚΟΨΟΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΠΟΥ ΤΑ ΠΩΛΟΥΣΑΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΙΘΑΝΗΣ ΚΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ, ΠΟΥ ΜΑΣΤΙΖΕ ΚΑΙ ΜΑΣΤΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ !!

    ΚΑΙ Ο ΔΙΑΣΗΜΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΩΝ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΕΘΝΩΝ, Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ- ΝΑΖΙ, Ο ΚΟΥΡΤ ΒΑΛΝΤΧΑΪΜ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΟΡΙΤΣΑΣ ΒΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΕΤΟΣ 1936 ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΑΓΝΟΟΥΝ !!

    Γ) Ο ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟΣ ΚΡΗΤΗΣ : ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΩΝ, ΕΚΑΝΑΝ ΕΠΕΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥΡΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ, ΜΕ ΤΑ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !

    ΑΛΛΑ Ο ΑΤΥΧΟΣ ΒΟΣΚΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΠΗΓΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΧΑΙΟ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΙΕΡΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΚΑΙ ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΜΕΛΕΤΑΜΕ ΤΗΝ ΑΣΥΛΛΗΠΤΗ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΜΑΣ ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ !

    ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΡΕΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟ-ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΔΙΚΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ, ΑΔΙΚΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΙΕΡΑΤΕΙΟ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΤΗΝ ΤΥΦΛΩΣΗ ΤΟΥΣ !

    "ΤΥΦΛΩΣΟΝ ΚΥΡΙΕ ΤΟΝ ΛΑΟΝ ΣΟΥ …."

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  2. ΑΦΟΥ Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΤΕΧΕΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΓΡΑΦΑ ΤΟΥ Μ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΠΟΥ ΚΑΜΠΥΛΩΝΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 3 ΤΡΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΡΕ "ΑΓΓΕΛΙΚΗ"?

  3. ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ 12.28 ΕΧΕΙ "ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ"? ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕΠΟ?
    Α ΡΕ ΧΛΕΜΠΟΥΡΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΜΟΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ, ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΠΟΛΥ "ΒΑΘΕΙΑ" ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ.
    ΚΟΙΤΑ ΜΟΝΟΝ ΜΗΝ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ "ΧΟΥΙ" ΚΙ' ΕΧΟΥΜΕ…ΜΠΛΕΞΙΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΣΕ ΞΕΡΩ, ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΥΚΟΛΑ …ΓΑΜΙΚΟ.

  4. κοιτα το παλουκι που σας εβαλε η δικαιοσυνη μαρκο σταγακη και μη ασχολεισαι με τα ξενα παλουκια!!!!!!!
    Διοτι ερχεται αλλο ενα παλουκι τωρα απο τον καραφλα τον καλογεροπουλο που θα σας πονεσει πιο πολυ απο τα 4 κακουργηματα της εισαγγελιας
    χαχαχαχαχαχαχαχαχςχα

Comments are closed.