Μακάριος Λαζαρίδης:«Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα»

«Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα, γιατί όλοι οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα», τονίζει ο κ. Μακάριος Λαζαρίδης, Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη σε
συνέντευξή του στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής», στο δημοσιογράφο κ. Απόστολο Χονδρόπουλο.

Και προσθέτει: «Είμαστε έτοιμοι να οδηγήσουμε την πατρίδα μας όχι σε μια άτακτη και αβέβαιη έξοδο από την κρίση, αλλά σε μια συντεταγμένη επιστροφή στην κανονικότητα. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει όραμα, αλλά και ρεαλιστικό σχέδιο που μπορεί να οδηγήσει, με σίγουρα, στέρεα και γρήγορα βήματα, στην Ελλάδα που αξίζουμε».

Βλέπει ταυτόχρονα ότι το 2018 θα είναι χρονιά εκλογών και τονίζει: «Ξέρουμε πολύ καλά ότι οι Τσίπρας και Καμμένος είναι αποφασισμένοι να κρατηθούν έστω και μια μέρα παραπάνω στην εξουσία. Δεν πρόκειται, όμως, να αντέξουν. Όχι μόνο γιατί βυθίζονται σε σκάνδαλα, αλλά και διότι θα βρίσκονται αντιμέτωποι με τα αποτελέσματα της πολιτικής τους. Ένας στους δυο πολίτες αδυνατούν να πληρώσουν τους φόρους.

 Οι κατασχέσεις φτάνουν τις 1.000 κάθε ημέρα και ακολουθούν μέσα στο χρόνο 18.000 πλειστηριασμοί. Ο νέος προϋπολογισμός επιβάλλει επιπλέον μέτρα λιτότητας – αυξήσεις φόρων και περικοπές κοινωνικών επιδομάτων – που φτάνουν το 1,9 δις ευρώ, ενώ για το 2019 και το 2020 έχουν ψηφιστεί από το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ πρόσθετα μέτρα 5,1 δις. Η Κυβέρνηση δεν θα αντέξει αυτά που δρομολογούνται και θα θελήσει να προλάβει όσα επέβαλε στα επόμενα χρόνια. Το 2018 είναι εκλογικό έτος».

Απατώντας στην απόπειρα της Κυβέρνησης να στείλει κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού αισιόδοξο μήνυμα για την πορεία της οικονομίας, επισημαίνει: «Όπως προκύπτει – και από το συμπληρωματικό Μνημόνιο – η Κυβέρνηση περιέκοψε εκ των προτέρων κοινωνικές δαπάνες για να δώσει κοινωνικό μέρισμα. Πήρε πολλά από πολλούς για να δώσει λίγα σε λίγους.

Την ίδια στιγμή έφερε έναν προϋπολογισμό, υπερβολικής λιτότητας με μέτρα 1,9 δις ευρώ, περικοπές συντάξεων και κοινωνικών επιδομάτων. Είναι ενδεικτικό ότι 140.000 συνταξιούχοι χάνουν το ΕΚΑΣ και 2.000.000 πολίτες χάνουν την έκπτωση από ιατρικές δαπάνες. 

Το αφήγημα Τσίπρα διαψεύδεται από την καθημερινότητα που βιώνουν οι Έλληνες. Ο κ. Τσίπρας είναι ο πρωθυπουργός που σε δύο χρόνια, υπέγραψε δύο Μνημόνια. Αποδέχθηκε αξιώσεις – όπως η κατάργηση του μειωμένου Φ.Π.Α. στα νησιά – που δεν αποδεχόταν η Νέα Δημοκρατία.

Έβαλε τέλος στη δήθεν περήφανη διαπραγμάτευση. Κάνει, στο τέλος της ημέρας, όλα όσα απέκλειε το πρωί. “Διεκπεραιωτής” των επιταγών των δανειστών μπορεί να έγινε. Αυτό προφανώς του αναγνωρίζουν. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει ότι μπορεί να εφαρμόσει όσα χρειάζεται ο τόπος. Δεν μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στην κανονικότητα. Δεν έχει εθνικό σχέδιο».

loading...

11 thoughts on “Μακάριος Λαζαρίδης:«Είμαστε έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα»

  1. ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑΤΕ ΤΟ 2012, ΟΤΑΝ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ (ΟΜΟΙΟΣ, ΟΜΟΙΩ ΑΕΙ ΠΕΛΑΖΕΙ ΓΑΡ..).
    ΤΟΤΕ ΠΟΥ..ΣΩΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ "ΖΑΠΠΕΙΑ"!!
    ΤΩΡΑ, ΘΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΙΚΗ ΔΙΕΘΝΙΣΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΠΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ..ΞΑΝΑΣΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ (ΑΥΤΗΝ ΤΗ ΦΟΡΑ..ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ!!)

    ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΑΤΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΣΩΒΡΑΚΟ ΣΑΣ, ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΡΥΠΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ. ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΣΑΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΑΝΗ ΕΜΠΡΑΚΤΑ Η ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ (ΔΙΚΑΙΟΥΣ) ΔΙΩΓΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΕΚΑΝΕ Η ΜΗΤΕΡΑ ΣΑΣ Η Ε.Ρ.Ε. ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ…

  2. Γαμάω τη γυναίκα μου 4 ώρες – Εγγυημένη καυτή νύχτα.

  3. εγω γαμαω την ΝΔ 14 ωρες και ακομα να χυσω

  4. εγω θα γαμαω τον τσαπελογυφτο ενα χρονο συνεχεια μα συνεχεια αν δεν μου δωσει τα 20.000 ευρω που υποσχεθηκε οταν εσκασα το 150αρι στην μνα'ρα της μαυροκυλωτους..

  5. ΚΑΤΣΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ.
    ΣΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
    ΤΟΣΟ ΚΟΠΑΝΟΣ ΕΙΣΑΙ!
    ΞΥΠΝΑ ΡΕ
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΙΝ ΗΣΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;

  6. Ρε σεις ο Tσίπρας σας έδωσε με το πλεόνασμα και viagra;

    Κυριάκο και Σαμαρά για πάντα!

    Τα λένε οι άνθρωποι….

    Όποιος κατάλαβε κατάλαβε!

  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  8. ΜΑΚΑΡΙΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΦΙΛΕ….
    ΟΛΗ Η ΚΑΒΑΛΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!
    ΕΙΣΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΑΣ.
    ΒΑΡΑ ΤΟΥΣ.
    ΨΕΥΤΕΣ ΕΝΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΑΦΡΟΙ!
    ΔΚ

  9. Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΕΣΚΙΣΕ ΣΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ!!
    ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!
    ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟΣ.
    ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ!!
    ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΤΟΣΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ!

Comments are closed.