Μεγάλη συγκέντρωση της «Νέας Δεξιάς» στη Δράμα και ομιλία του Φ.Κρανιδιώτη

Μεγάλη συγκέντρωση της «Νέας Δεξιάς» πραγματοποιήθηκε στην Δράμα όπου έλαβε χώρα η ομιλία του προέδρου της Φ.Κρανιδιώτη.

Ο Φ.Κρανιδιώτης κατήγγειλλε το έλλειμμα ηγεσίας που πλήττει την χώρα ενώ εξέφρασε την αντίθεσή του στην πρόσφατη επίσκεψη του Ρ.Τ.Ερντογάν.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του κόμματος:

«’Έλλειμμα ηγεσίας» καταγγέλλει ο Φαήλος Κρανιδιώτης από την Δράμα

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η διήμερη περιοδεία του προέδρου της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλου Κρανιδιώτη, επικεφαλής κλιμακίου στελεχών, στην πόλη της Δράμας.

Ο κ. Κρανιδιώτης είχε διαδοχικές συναντήσεις με εκπροσώπους θεσμικών φορέων και οργανώσεων της πόλης από τους οποίους ενημερώθηκε και διαμόρφωσε μια σφαιρική εικόνα για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της περιοχής.

Είχε παράλληλα την ευκαιρία να τους ενημερώσει για τις θέσεις της Νέας Δεξιάς καταγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, σε τηλεοπτική συνέντευξή του στο Star Βορείου Ελλάδος, το έλλειμμα ηγεσίας που πλήττει την πατρίδα μας.

Συγκεκριμένα στην εκπομπή “Παρεμβάσεις” υπογράμμισε την κατηγορηματική αντίθεση στην επίσκεψη Ερντογάν στην Ελλάδα, την ανάγκη να επανέλθει η παιδεία στην συνταγματική της αποστολή που είναι η εθνική και θρησκευτική διαπαιδαγώγηση των νέων και άσκησε κριτική στην σημερινή κατεύθυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης τονίζοντας ότι η Νέα Δεξιά έχει ευρωσκεπτικιστική προσέγγιση.

Παράλληλα, στην ομιλία που πραγματοποίησε στο ξενοδοχείο «Ξενία», ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς αναλύοντας τις πολιτικές θέσεις του κόμματος εστίασε στην πρόσφατη παρουσίαση της ενιαίας στρατηγικής για το Μεταναστευτικό και το Δημογραφικό όσο και στις μεγάλες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας στα εθνικά θέματα.

Απαντώντας σε ερωτήσεις παρισταμένων πολιτών, ο κ. Κρανιδιώτης αναφέρθηκε στην ανάγκη να στηριχθεί η Νέα Δεξιά ως «ένα πολιτικό κίνημα κανονικών ανθρώπων οι οποίοι βιώνουν την ίδια δύσκολη καθημερινότητα», γεγονός που τους καθιστά ικανούς να εκπροσωπήσουν αξιόπιστα και υπεύθυνα τις προσδοκίες και τις ελπίδες των Ελλήνων.

Φωτ. 1 Στη φωτογραφία απεικονίζεται ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης με το δήμαρχο Δράμας κ. Χριστόδουλο Μαμσάκο

Φωτ. 2 Στη φωτογραφία απεικονίζεται ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης με τον Αντιπεριφερειάρχη Δράμας κ. Αργύρη Πατακάκη

Φωτ. 3 Στη φωτογραφία απεικονίζεται ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης με τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Δράμας κ. Στέφανο Γεωργιάδη

Φωτ. 4 Στη φωτογραφία απεικονίζεται από αριστερά προς τα δεξιά ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς κ. Φαήλος Κρανιδιώτης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Δράμας κ. Γιώργος Καϊπάκης και ο γραμματέας Δημόσιας Τάξης της Νέας Δεξιάς κ. Χαράλαμπος Μηνόπετρας.

ΝΕΑ ΔΕΞΙΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
M: 694 300 6400
T: 216 9000 951
E: [email protected]
W: www.neadexia.gr

loading...

7 thoughts on “Μεγάλη συγκέντρωση της «Νέας Δεξιάς» στη Δράμα και ομιλία του Φ.Κρανιδιώτη

  1. Κι εγώ τώρα ως παλιο δεξιός στο πρόσωπο του Κρανιδιώτη βρήκα τον άνθρωπο που θα καλύψει το έλλειμα ηγεσίας που έχει η χώρα!!! Ασε μας ρε φίλε από ηγέτες χορτάσαμε! Ανθρώπους που να λιώσει ο κώλος τους στη δουλειά με σύστημα και εντιμότητα ψάχνουμε κι από ηγέτες κάθε κοτέτσι και ηγέτης ,άντε κι εσύ με τους άλλους ηγέτες ,στο τέλος πιό πολλά τα κόματα από τους ψηφοφόρους !!,

  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

  3. εσύ λοιπόν ως παλιός δεξιός υποθέτω ότι βρήκες τον άνθρωπο που θα καλύψει το έλλειμμα ηγεσίας στο πρόσωπο του Κουλη, αυτός θα λιώσει τον κώλο του στη δουλειά με σύστημα και ΕΝΤΙΜΌΤΗΤΑ… χεσε ψηλα και αγναντευε αδελφε…

  4. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ;;;;;; ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΑΞΙ ΚΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΕΙ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΝΕΑ" ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ;;;;

  5. ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΦΑΗΛΟΣ!

    ΟΜΩΣ…ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΨΩΦΟΔΕΞΙΑ, ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΕΙ…

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:

    ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΜΑ ΤΩΝ 'ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ' ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΥ, ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΛΟΥΤΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ ΝΑ ΒΡΗ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΗ ΝΑ ΠΑΙΞΗ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΑΝΑΧΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    Η ΜΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ Ο ΨΩΦΟΔΕΞΙΟΣ ΦΑΗΛΟΣ!!

    ΚΑΙ…ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ (ΑΝΟΕΣ ΔΗΛΑΔΗ..) ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ!

  6. Μονο Χρυση Αυγη
    για να ξεβρωμισει ο τοπος!

  7. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?Ο ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΜΑ?

Comments are closed.