«ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ»: ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΕΣ ΟΣΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΚΑΙ Η ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ

Του Κίμωνα Χαραλάμπους

Ως γνωστόν, ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος έχει ταχθεί υπέρ του διαλόγου των θρησκειών,
ο οποίος, ωστόσο, δεν θα συμβάλλει εν τέλει στην ειρηνική συνύπαρξή τους ή στην ειλικρινή ανταλλαγή απόψεων με το βλέμμα στην αλήθεια, κάτι που θα ήταν το υγιές.

Αντίθετα, θα οδηγήσει στην συγχώνευσή τους, προκειμένου στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και τους ενός κέντρου εξουσίας, να υπάρχει μία θρησκεία και κοινό τελετουργικό μεταξύ των πιστών.

Ο Χριστός πουθενά!

Η αρχή επιδιώκεται να γίνει στην Ιερουσαλήμ, όπου συνυπάρχουν οι τρεις μεγάλες μονοθεϊστικές θρησκείες, ωστόσο η πράξη του Τραμπ να την ανακηρύξει ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, με χώρες να ακολουθούν το παράδειγμα των ΗΠΑ, εμποδίζει την δημιουργία κατάλληλων συνθηκών προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Βαρθολομαίος αναφέρθηκε, τα Χριστούγεννα, στην απόφαση των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής να αλλάξουν το καθεστώς της Ιερουσαλήμ, λέγοντας πως όλοι οι Χριστιανοί στην Ιερουσαλήμ τάσσονται υπέρ της διατήρησης του καθεστώτος.

Πως χαρακτηρίζονται όμως όσοι αντιδρούν ή στέκονται επιφυλακτικά απέναντι στον «διαθρησκειακό διάλογο» υπό την αιγίδα του Πάπα Φραγκίσκου;

Μιλώντας στο ekklisiaonline, o Βαρθολομαίος υπογράμμισε, μεταξύ άλλων:

«Αυτό με το οποίο ασχολούμαστε τώρα είναι ο Διαθρησκειακός Διάλογος, αντικείμενο εξαιρετικά σημαντικό. Ο Διαθρησκειακός Διάλογος θα συμβάλλει τα πλείστα στο να μειωθούν οι διαμάχες και να επικρατήσει ειρήνη σε όλο το κόσμο. Αγωνιζόμαστε για την ειρήνη»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...

9 thoughts on “«ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ»: ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΕΣ ΟΣΟΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ!!!

  1. Η Παγκοσμιοποίηση δεν έχει ανθρώπινες ευαισθησίες. Ευαισθησίες δείχνει μόνο σε εκείνους που εξυπηρετούν τα σχέδιά της.
    Παράδειγμα:
    Δείτε πόσο γλυκά φέρεται σε εκείνους που συναινούν στα ανοιχτά σύνορα και πόσο σκληρά φέρεται σε όσους αντιδρούν στα ανοιχτά σύνορα.

  2. Αυτός είναι κρυπτοεβραίος δουλεύει γιά τά ίδια αφεντικά τών (ελλήνων) πολιτικών. Ξύρισμα καί κρέμασμα στό Βόσπορο.
    Κρίμα πού είναι καί Ίμβριώτης

  3. Οι Ρώσοι προωθούν το παλιό τους όνειρο, τον πανσλαυισμό.

    Τελευταία γεμίσαμε Ρώσους "αγίους".
    Οι συνέπειες της παγκοσμιοποιησης.
    Εισάγουν κόκκαλα και νεκροκεφαλές τους, γεμίζουν τα παγκάρια.

    Τα σχέδιά τους προβλέπουν την
    αποδυνάμωση του Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως και αναβάθμιση του Πατριαρχείου Μόσχας. Γιά πετύχουν τα ανθελληνικά τους σχέδια συκοφαντούν το Πατριαρχείο μας.

    Θέλουν την Μόσχα κέτρο των ορθόδοξων.

    Χρησιμοποιούν την oρθοδοξία γιά τα γεωστρατηγικά τους σχέδια.
    Δυστυχώς υπάρχουν και Έλληνες που από αφέλεια ή και ιδιοτέλεια συμπράττουν στον πανσλαυισμό των Ρώσων.

  4. Έχεις παντελή άγνοια της πραγματικότητας.
    Ο Βαρθολομαίος σιγοντάρει τους λάτρεις της παγκοσμιοποίησης. Ο Παπισμός έχει πάρει θέση φανερά υπέρ της Πανθρησκείας και της Παγκοσμιοποίησης. Βαρθολομαίος και Πάπας βαδίζουν χέρι χέρι (Βλέπε συμπροσευχές).

  5. ΑΝΤΕ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΗ 6,50

  6. εσυ προσκυνα ενα γυφτικο ψωλοχυμα που κρυβεται ντυμενος καλογηρος 7.07

  7. Εγώ προσκυνώ την Υπεραγία Θεοτόκο και θα την προσκυνώ εσαεί.
    Εσύ 7.07 μ.μ. τι ζόρι τραβάς ; ; Μπορείς να μου πεις ; ;

  8. ΤΙΜΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ,ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ ΜΑΣ ΘΕΟΥ.ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΙΚΑ ΒΟΘΡΟΛΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΑ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΑΝΩΜΑΛΟ ΚΑΙ ΑΦΥΣΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ.ΟΛΟΣ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΘΑ ΘΑ ΛΑΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΜΑΣ ΘΕΟ,ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΜΑΣ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ.ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ,ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ,ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΦΩΣ,Η ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ Η ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΖΩΗ.Η ΖΩΗ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΥΠΕΔΕΙΞΕ.ΑΘΛΙΟΙ ΑΘΕΟΙ ΠΛΗΝ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΑΦΥΣΙΚΟΙ,ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΒΔΕΛΥΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΝΑ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ…Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΠΟΥ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΗΛΙΤΗΡΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΙΣΤΗ Η ΜΟΝΗ ΑΛΗΘΙΝΗ ΠΙΣΤΗ ΘΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΟΙ ΑΦΥΣΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΝΩ ΘΡΩΣΚΕΙ ΚΑΙ ΑΝΩ ΘΑ ΘΡΩΣΚΕΙ ΠΑΝΤΑ.ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΗΣ ΖΩΝΗ,ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΜΕ ΕΥΛΑΒΙΚΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΜΗΤΕΡΑ…

  9. Μαζι σου αδελφε 8.28…..ευγε
    Σιγουρα παιζεται το παιχνιδι της πανθρησκειας και αν λαβουμε υποψη μας τη θεση του Βαρθολομαιου ευκολα συμπεραινεται οτι και η Ορθοδοξια απαιτειται να καμει τη πολιτικη της εκ του μακροθεν βεβαιως.
    Στη τελικη ποιος ειμαι γω που θα κρινω τις πολιτικες κινησεις του καθε Πατριαρχη.
    Με τη ευχη του Θεου καλη φωτιση σε ολους ακομη και στους αρνητες για τη χρονια που ερχεται.

Comments are closed.