Ρίχνει τους τόνους ο Θεοδωρόπουλος: «Δεν υπάρχει μαγική λύση για τον Παναθηναϊκό»

Κάτω η μπάλα από τον Σπύρο Θεοδωρόπουλο. Μετά το ραντεβού με τους παλαιμάχους του Παναθηναϊκού, ο Mr Chipita έριξε τους τόνους σχετικά με το πλάνο σωτηρίας του συλλόγου. 

Μετά από περίπου 3 ώρες ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Σπύρου Θεοδωρόπουλου με τους παλαιμάχους του Παναθηναϊκού, όπου ανέλυσε το πλάνο σωτηρίας του για το σύλλογο.

Ο «Mr Chipita» δεν θέλησε να προκαλέσει μεγάλες προσδοκίες στον κόσμο της ομάδας, εξ ου και προτίμησε να ρίξει τους τόνους γύρω από το πολυαναμενόμενο ραντεβού και την… επόμενη μέρα.

«Έχει δοθεί υπερβολική σημασία στη σημερινή συνάντηση. Σήμερα κάναμε μία ανταλλαγή απόψεων με φίλους και παλαιμάχους του Παναθηναϊκού. Κουβεντιάσαμε κι ως εκεί… Δεν έπρεπε να δημιουργηθεί αυτός ο θόρυβος και να είναι εδώ τόσοι δημοσιογράφοι για το θέμα… Δεν πρέπει να δημιουργούνται μεγάλες προσδοκίες στον κόσμο και ότι υπάρχει κάποια μαγική λύση για το αύριο του Παναθηναϊκού. Κάναμε μια κουβέντα για να συζητήσουμε τα προβλήματα της ομάδας…», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Θεοδωρόπουλος κατά την αναχώρησή του από το ξενοδοχείο όπου διεξήχθη η συνάντηση.

Θα πρέπει να σημειώσουμε πως σε περίπου δέκα μέρες επίκειται και νέο ραντεβού ανάμεσα στον Θεοδωρόπουλο και τους παλαιμάχους του Παναθηναϊκού. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η τοποθέτηση του Αντώνη Αντωνιάδη, ο οποίος αποκάλυψε πως ο «Mr. Chipita» έχει ήδη βρει τέσσερις συμπαίκτες, εκ των οποίων ο ένας είναι ο Ανδρέας Γαβριηλίδης (Κύπριος επιχειρηματίας).

loading...

1 thought on “Ρίχνει τους τόνους ο Θεοδωρόπουλος: «Δεν υπάρχει μαγική λύση για τον Παναθηναϊκό»

  1. ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΣΚΑΣΙΛΑ……………….

Comments are closed.