ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ !!! Ηλεκτρονικοί θα είναι όλοι οι μελλοντικοί πλειστηριασμοί – Τι λέει το νομοσχέδιο

Τα… έκτροπα που έλαβαν χώρα στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, κατά τη διάρκεια των πλειστηριασμών, οδηγεί την κυβέρνηση στη σκέψη να γίνουν μόνο ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί, ώστε ν’ αποφευχθούν παρόμοια γεγονότα. 

Το υπουργείο Δικαιοσύνης φέρεται να μελετά σχέδιο το οποίο, στις περισσότερες περιπτώσεις, θα παρακάμπτει από τη διαδικασία των πλειστηριασμών τα Ειρηνοδικεία, όπου διεξήχθησαν μάχες σώμα με σώμα, ενώ, παράλληλα, θα ικανοποιήσει και σχετικό αίτημα των συμβολαιογράφων.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα υπάρξει ένα μεσοδιάστημα προσαρμογής στο οποίο θα γίνονται πλειστηριασμοί τόσο στις δικαστικές αίθουσες των  Ειρηνοδικείων όσο και ηλεκτρονικά. Αρμόδιες πηγές αναφέρουν πως το δρόμο για το νέο σχέδιο «δείχνει» τόσο η ευρωπαϊκή πρακτική όσο και οι σφοδρές αντιδράσεις που έχουν προκληθεί και αναμένεται να συνεχιστούν.

loading...

36 thoughts on “ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ !!! Ηλεκτρονικοί θα είναι όλοι οι μελλοντικοί πλειστηριασμοί – Τι λέει το νομοσχέδιο

  1. Κι ομως αυτοι που θα χασουν τα σπιτια τους θα ψηφισουν συριζα γιατι αναγνωριζουν τις προσπαθειες της κυβερνησης για νοικοκυρεμα.

  2. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120.000 ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝ ΞΑΝΑ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΜΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΤΟΥΣ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΜΑ ΚΑΛΑ,ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ??

    ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΝ "ΤΟΛΜΑΕΙ" ΝΑ ΠΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΕΣ Η ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΙ'ΕΓΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ??

    ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΦΟΒΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΡΕΞΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ??

    ΜΗΠΩΣ ΡΕ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ 35.000 ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ "Ο Λ Α" ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ???

    ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ Η ΟΧΙ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ,ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΜΟΥΣ ΕΝΩ ΕΙΧΑΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ??

    ΒΡΕ ΕΛΕΕΙΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΔΟΛΙΟΙ ΟΛΟΙ,ΜΜΕ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ….

    ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΙΧ,ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΚΟΡΠΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΤΙΣ ΜΑΖΕΣ ΠΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΛΕΟΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΛΑ…

  3. Τα δεκαρικα πισω απατεωνα…θα βελαξεις οταν πεσεις στα χερια των εξαπατηθεντων λωποδυτη

    Βόλος: Έστειλαν σε τράπεζες τα εξώδικα του Αρτέμη Σώρρα και τώρα κλαίνε – Το τσουνάμι πλειστηριασμών!

    Τον Ιανουάριο του 2017, σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον 400 Βολιώτες είχαν απευθυνθεί στις τράπεζες και είχαν κοινοποιήσει εξώδικες δηλώσεις. Όσοι από αυτούς έμειναν αμετακίνητοι στη θέση τους και δεν προχώρησαν σε διακανονισμό των οφειλών τους έχουν ζημιωθεί με υπέρογκα ποσά, με προσαυξήσεις και τόκους και εναντίον τους κινούνται αναγκαστικά μέτρα.

    Σύμφωνα με πληροφορίες από τραπεζικούς κύκλους, κανένα από τα εξώδικα -όπως βέβαια ήταν φυσικό και αναμενόμενο- δεν έγινε δεκτό. Τα πιστωτικά ιδρύματα προχώρησαν σε αλλεπάλληλες ειδοποιήσεις για τα χρέη, και όπου δεν υπήρξε συνεννόηση και συνεργασία με τους οφειλέτες, ανάλογα με το διάστημα των χρεών και το ύψος τους κινήθηκε ή πρόκειται να κινηθεί η προβλεπόμενη αναγκαστική διαδικασία, όπως βεβαίως συμβαίνει και με όλους τους οφειλέτες.

    Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ακίνητα οπαδών του Σώρρα σε ορισμένες περιπτώσεις έχουν ήδη βγει στο σφυρί, αλλά οι πλειστηριασμοί δεν είχαν αποτέλεσμα, λόγω της ματαίωσης των διαδικασιών με τις διαμαρτυρίες των μελών του Κινήματος Πολιτών Ενάντια στις Κατασχέσεις και Πλειστηριασμούς.

    Να επισημανθεί πάντως ότι αφότου έγινε γνωστό ότι ο Αρτέμης Σώρρας καταδικάστηκε σε 8ετή κάθειρξη τον περασμένο Μάρτιο για υπόθεση υπεξαίρεσης, χωρίς η έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα, και άρχισε η αναζήτησή του από τις Αρχές, το κύμα κατάθεσης των εξώδικων δηλώσεων στις τράπεζες περιορίστηκε αισθητά, όμως δεν εξαλείφτηκε κιόλας.

    Οι πλειστηριασμοί του 2018
    Στο μεταξύ, το επόμενο έτος αναμένεται να υπάρξει τσουνάμι πλειστηριασμών, κατά κύριο λόγο σε επαγγελματίες και νοικοκυριά που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία και δεν μπορούν να ενταχθούν στον εξωδικαστικό μηχανισμό ή τον Νόμο Κατσέλη αντίστοιχα. Από σήμερα και για το διάστημα μέχρι τον Ιούλιο του 2018 έχουν ανακοινωθεί 67 πλειστηριασμοί στο Ειρηνοδικείο Βόλου.

    Σε αυτούς θα προστεθούν και άλλοι πλειστηριασμοί, παλιοί που ματαιώθηκαν λόγω των διαμαρτυριών του Κινήματος Πολιτών Κατά των Κατασχέσεων και Πλειστηριασμών και δεν έχουν μέχρι σήμερα προσδιοριστεί. Να επισημανθεί ότι ο προσδιορισμός γίνεται σύμφωνα με τις προβλέψεις του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας. Σε ορισμένες εκποιήσεις μπορεί να παίρνει χρονικά και το διάστημα των πέντε μηνών.

    Να επισημανθεί ότι το 2017 είχε ματαιωθεί η εκτέλεση 87 πλειστηριασμών από τράπεζες και 23 πλειστηριασμών με επισπεύδοντα το ελληνικό δημόσιο.

    Επίσης, στους πλειστηριασμούς του 2018 θα προστεθούν και νέες εκποιήσεις ακινήτων που οι τράπεζες εδώ και καιρό δεν εκτελούσαν εν αναμονή και της έναρξης των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

    Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου

  4. ΕΣΤΑΛΕΙ ΣΕ ΤΟΠΙΚΑ SITE ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΝ ΑΝΑΚΡΙΒΗ ΑΡΘΡΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΝΤΟΛΩΝ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

    ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ -ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
    Α.Φ.Μ. 997343310, Δ.Ο.Υ. Ε΄ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΑΡ.Γ.Ε.ΜΗ 132545107000 > ΕΡΥΘΡΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 9, Τ.Κ. 41221, ΛΑΡΙΣΑ, ΕΛΛΑΣ
    Τηλ. 2411117760,2413016035
    email: [email protected]

    Προς: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΣ
    Υπόψη Κας Κατερίνας Μαρουγκά

    Σε δημοσίευμα που έλαβε χώρα στον ισότοπο σας από την δημοσιογράφο Κατερίνα Μαρουγκά με τον τίτλο http://www.taxydromos.gr/…/281643-opadoi-toy-swrra-zoyn-ton… “ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΝ”
    ——————————————————————
    Σας γνωστοποιούμε τα εξής:
    Ως νομικές οντότητες με την ονομασία ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (Ε.ΣΥ.) αναγνωρισμένες από τις εφορίες και τα πρωτοδικεία ανά την επικράτεια,
    έχουν δημιουργηθεί από Έλληνες αυτόχθονες κυρίαρχους ιθαγενείς πλέον των 350 γραφείων στον αριθμό,σας δηλωνουμε ότι είμαστε μέλητηςΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ (Ε.ΣΥ.)όπου είναι αυτόνομες και αυτοδιοικούμενες και ως εκ τούτου ,ΔΕΝ είμαστε οπαδοί.
    Οι εντολές εξουσιοδότησεις ,είναι ΝΟΜΙΜΕΣ,ΕΓΚΥΡΕΣ, έχουν αξία και είναι σε ισχύ,βάσει των αποδεικτικών στοιχείων
    που καταθέτουμε όπου δεν βασίζονται ούτε σε ισχυρισμούς ούτε και σε πίστη.

    Προκειμένου να αποφύγουμε νομικές ενέργειες εναντίον σας,προς αποκατάσταση της αλήθειας,με ότι αυτό συνεπάγεται,σας καλούμε, να προβείτε εντός 48 ωρών σε συμπληρωματικό δημοσίευμα με άμεση αποκατάσταση
    της αλήθειας με ‘όλα τα αποδεικτικά στοιχεία,που σας παραθέτουμε στις κατωτέρου επίσημες ιστοσελίδες μας.
    Επιφυλασσόμασται παντός νομίμου δικαιώματος μας.

    Υ.Γ Αν πραγματικά θέλετε να τηρήσετε τον κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας της ιστορικής εφημερίδας που εκπροσωπείται ,είμαστε στην διάθεση σας να σας παραθέσουμε στοιχεία και αποδείξεις για να ενημερώσετε ορθώς και αληθώς τους αναγνώστες σας.

    1. ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr
    2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr
    3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr
    4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
    5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr

    ΕΚ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ
    ΤΗΣ Κ.Δ.Π.Κ.Ε &ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.

  5. Δεν ειστε οποδοι ενος αθεου ψωριαρη γυφτου??????
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Για κοιταξτε λιγο στο φβ!!!!!!
    Για κοιταξτε πως βριζουν τους προδοτες που εβγαλε η ρουγκλιου ζωα

  6. Στο προφιλ του γυφτου ζωα γιατι δεν βαλατε τα 10 χρονια φυλακη που εχει και οτι καταζητειται για 4 κακουργηματα????
    Τσουζει ε? Αλλα δεν εισαστε οπαδοι ομως

  7. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ Η ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΜΠΟΥΡΟΣΑΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΕΟΝ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΘΑΥΜΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ,ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ…!!!

    ΤΟΝ «ΠΡΟΚΑΛΩ» ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΟΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ,ΜΙΑ ΜΙΑ ΟΜΩΣ (αυτό αυστηρα θα τηρηθει μην φερει ένα φορτηγο λασπες) ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ Η ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΔΩΣΩ «ΣΙΓΟΥΡΑ» ΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΙ’ΕΓΩ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ….

    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΘΟΥΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ,ΟΠΩΣ….

    1=ΕΦΕΡΝΕ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΤΟΝΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΝΩ ΕΙΧΕ ΕΙΠΩΘΕΙ ΜΙΑ ΜΙΑ…

    2=ΑΡΧΙΖΕ ΤΗΝ ΕΙΡΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΔΕΙΧΝΩΝΤΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΖΩΟΟΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΠΟ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ…

    3=ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΦΕΡΝΕΙ ΦΟΡΤΗΓΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟ ΤΡΕΛΑΔΙΚΟ….

    4=ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΣΑΠΕΛΑΣ,Ο ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΗΣ ΟΧΙΑΣ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΝΑ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ…

    …….ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ…

    …..ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΜΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΟΥ «ΚΥΡΙΟΥ» ΑΥΤΟΥ…

  8. ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΤΟ Ε.ΣΥ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ

  9. Οι ψευτοεντολες ζωα για να ειναι εγκυρες θελει τραπεζικη εγγυηση της τραπεζας που εχετε το μετρητο! Καταλαβατε ζωα????εσεις ποια τραπεζα σας εδωσε εγγυηση? Του διαμαντοπουλου???

  10. Θελουν να κανουν και μηνυσεις οι παπατζηδες, τα ξεχασαν τα παραμυθια που ελεγαν στους αφελεις και τους ξεφραγκιαζαν.
    Αντε ντεεε !!! Κανε μηνυση αν τολμας Μαρκουλη και συ και οι υπολοιποι λωποδυταραιοι της γυφτοσυμμοριας…

    ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ
    ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΟΥΣ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!
    ΤΑ ΜΟΝΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ
    http://www.kinima-ypervasi.gr/2016/10/blog-post_234.html

    Markos Stagakis
    9 ώρες ·

    ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΥΡΙΟ ΚΙ'ΟΛΑΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ "Ε"ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ,ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ…

    ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΜΕ ΑΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΜΗΝΥΤΗΡΙΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ,ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΟΚ ΣΤΙΣ Ε.ΣΥ….

    ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΤΡΙΤΗ ΦΟΡΑ ΣΗΜΕΡΑ,ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΑ ΚΤΗΝΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΙΩΠΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ…..
    Αλκης Σαρηγιαννιδης ΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΝΟΜΙΖΩ

    Kosmas Sidiropulos ΣΥΜΦΩΝΏ!!!

    Kostas Papadopoulos ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΗΝΥΣΕΙΣ! !!!!!!!!!!!

    Αλεξανδρος Γεωργιάδης Ωμέγας ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΑ……

    535 ΤΡΙΣ !!!! ΤΟ ΓΥΦΤΟΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ
    ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ ….!!!! ΤΙ ΤΑ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΤΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΡΕ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ;
    ΚΑΙ ΣΤΡΑΓΑΛΙΑ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΜΟΙΡΑΖΑΡΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΡΚΟΥΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΟΙ…
    ………………………………
    Η Ελλάδα συμμετείχε σε αυτήν την συνεδρίαση στο Bretton Woods και συνέβαλε με το δικό της μερίδιο γι’ αυτό τον σκοπό με το ποσό των 60.000.000 δολλαρίων.

    Σαν αποτέλεσμα αυτής της συμμετοχής η Ελλάδα έχει δημιουργήσει το δικό της μερίδιο (καταπίστευμα) το οποίο σήμερα είναι περίπου 535 τρισεκατομμύρια δολλάρια. Το αρχικό ποσόν που εδόθη, επενδύθηκε όλα αυτά τα χρόνια σε πολύτιμα μέταλλα, πετρέλαια, κλπ και γι’ αυτό σήμερα έχει φθάσει σ’ αυτό το αστρονομικό ποσό. Το ίδιο έχει συμβεί και με τα καταπιστεύματα των άλλων κρατών. Υπ’ όψη ότι τα κέρδη από τις επενδύσεις του παγκόσμιου καταπιστεύματος είναι ένα γιγαντιαίο ποσό, μιλάμε για 5άκις, 6άκις, 7άκις. Μόνο ο απολογισμός του 2012 έχει 272 μηδενικά από πίσω του, στο Παγκόσμιο Καταπίστευμα (World Trust).
    ……………………….
    ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

    http://www.giapraki.com/119005-ti-akrivos-ine-i-sinthiki-bretton-woods-pou-anaferete-teleftea-apo-ta-mme%CD%BE

  11. Το κακουργημα της απατης γιατι το φαγατε ζωα? Για το τχσ και τις ψευτοεντολες
    Χαχαχαχαχα

  12. Με ποσοστο 0,009% θα μπει χουφταλο

  13. ΤΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ??
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΚΡΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ??

    ΟΥΛΗ ΤΗ ΒΟΥΛΗ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΘΗΣ…

    ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ ΣΤΑ ΜΑΡΜΑΡΕΝΙΑ ΑΛΩΝΙΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΠΟΤΕ ΓΙΝΟΥΝ ΑΥΤΕΣ,ΟΠΟΥ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ…

    ***ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΘΕΛΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΕΥΗΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.***

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ 20.000 ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΦΜ,ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ,ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑ ΜΕ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ ΣΤΗ ΓΗ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΙΤΕΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ, ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΓΥΗΣΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΜΕ…

    ΤΕΤΡΑΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ 80.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑ,ΣΕΙΣΑΧΘΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΙΛ ΧΡΟΝΙΑ ΛΗΘΗΣ..

    ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ….!!!!

    ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΕ ΦΥΛΑΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΜΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΒΟΥΛΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ..!!!

    ΠΩΣ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΥΤΟ ΣΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΣΠΟΤ ΤΗΣ Ε.ΣΥ…..ΚΑΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ??

    ΑΥΤΟ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΑΚΙ ΝΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ Η ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ??

    ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΟ 90% ΤΙ ΛΕΤΕ??

  14. ΜΕ ΠΕΝΗΝΤΑ ΨΗΦΟΥΣ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ;

  15. ΙΣΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ,ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΕΧΩ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ…

    ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ…

    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΩ ΑΜΕΣΩΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΘΕΣΜΩΝ///

    ΕΛΑ ΝΤΕΕΕΕ…ΠΕΡΙΜΕΝΩ..!!!

  16. Με 4 κακουργηματα θα κανουν μηνυσεις τα γιδια??????

  17. ΠΟΝΑΣ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ 200 ΧΡΟΝΙΑ Η ΕΛΛΑΣ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ??

    ΠΟΝΑΣ??

    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΧΝΟΣ ΔΟΛΟΥ Η ΑΠΑΤΗΣ…

    ΠΟΝΑΣ???

  18. ΑΝ ΕΙΝΑΙ "ΕΥΓΕΝΙΚΕ" ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΕΔΩ ΕΡΩΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ??

  19. Η ΕΛΛΑΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟ ΧΑΖΑΡΙΚΟ ΣΑΠΙΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΔΟΛΙΑ ΤΟΝ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕΣΑ,ΘΑ ΚΟΝΙΟΡΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΛΑΜΨΗΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ….

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤ. ΑΠΟ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ,ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΣΤΑ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΚΑ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΜΕ,ΩΣΤΕ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΝΟΜΙΚΑ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΑΝ ΔΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ…

    *****ΕΡΓΑΣΙΑ….
    https://www.youtube.com/watch?v=JLaBjW2LaLM

    *****ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ…..
    https://www.youtube.com/watch?v=Nuxb5fSKXiw

    *****ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ…..
    https://www.youtube.com/watch?v=4oYHA7NScxY

    *****ΓΕΩΡΓΙΑ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ – ΑΛΙΕΙΑ – ΠΑΡΑΓΩΓΑ
    https://www.youtube.com/watch?v=8tapPSq8tLU

    *****ΥΓΕΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ…ΤΟ ΠΟΙΟ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑ-ΦΥΛΑΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΤΕ…!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=54M5NDx0lFg

    ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΤΙΡΗΣΗ ΑΣ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕΙ…!!!!

    ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΜΑΚΡΥΑ,ΑΦΟΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΑΧΑ,ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΕΔΩ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΟΥΝ,ΣΤΙΣ ΣΤΟΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ…

  20. ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ
    ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΙ Ο ΜΠΟΓΙΑΣ
    ΤΟΝ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΜΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ.
    ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ ΕΓΩ ΠΟΝΑΩ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΓΕΡΟΜΑΛΑΚΑ
    ΠΟΣΟ ΕΙΠΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ Η ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ; 90 % ;
    Τ' @@ ΜΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ

    ΓΙΑ ΔΕΣ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ…
    Τάσος Θωμάς Τσούκας ΟΧΙ…ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΤΕΤΟΙΑ ΗΤΤΑ…ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ΠΡΩΤΑ…ΟΛΟΙ ΜΑΣ!!!ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΦΟΥΜΠΟΥ… ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ 0,5%
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    · 2 Δεκεμβρίου στις 8:57 π.μ.
    Διαχείριση
    Lefteris Stavridis
    Lefteris Stavridis ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΣ?? ΑΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ 0,5 ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!! ΕΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙΣ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΙ ΤΡΙΑ ΚΑΙ ΒΓΑΛΕ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ!! ΜΟΝΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ!! ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ!!!
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    · 3 Δεκεμβρίου στις 6:07 μ.μ.
    Διαχείριση
    Vagelis Gavalas
    Vagelis Gavalas ΤΑΣΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΙ ΚΑΖΟΥΡΑ ΘΑ ΦΑΜΕ ΟΤΑΝ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΕΡΘΕΙ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

  21. Georgiadis Ilias‎

    ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΕΗ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΔΕΗ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΣΟΥ ΣΕ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ 1 ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ …………… 2 ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ

    Α)ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΚΤΕΛΕΙ

    Β)ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΑΚΟΜΑ

    Γ)ΖΗΤΑΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΑΚΟΠΗΣ Η ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΝΑ ΠΡΑΞΟΥΝ .

    Δ) ΒΑΣΗ ΠΟΙΟΥ ΝΟΜΟΥ ΔΙΑΚΟΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
    ΤΟΥΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΧΟΣ ΑΥΤΟΧΘΩΝ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΖΗΤΑΤΕ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΔΙΑΚΟΠΗ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΕΝΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΟΠΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΠΑΡΟΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΡΑΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ (ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΜΑΣ)

    ΑΜΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ

    ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ ΤΗΝ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΣΤΗΝ ΧΕΛΩΝΑ ΑΜΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΞΩΔΙΚΟ ΓΙΑ ΔΕΗ ΣΑΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΧΩ ΡΕΥΜΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ 20000 ΕΥΡΩ ΜΕΤΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ ΚΑΙ Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΕ ΗΡΘΕ 285 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΙΧΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΤΟΝ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΕΔΔΗΕ ΓΙΑ ΑΠΕΙΛΗ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΡΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ-ΔΕΗ-ΔΕΔΔΗΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΤΑΝ ΜΕ ΕΚΟΒΑΝ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΓΙΑ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ

    ΤΟ ΑΔΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΑΜΕΣΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ

    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ..!!!

    —ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΔΕΗ
    https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/24862331_10209013694013565_3686860374320427775_n.jpg?oh=17091dfefa31937a95c3493c4eef346a&oe=5A92DAAE

    —Α=ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
    https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/24910013_10209013712494027_5831627112830856664_n.jpg?oh=c407d724519d5a41464acec4eea4af9e&oe=5AC75DC5

    —Β=ΤΕΛΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ
    https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/24991576_10209013712974039_1963641276561812271_n.jpg?oh=8ae21f923b91e5450223fe9b53f515c7&oe=5AD124D0

  22. ΔΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ…

    ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΑ ΤΟΥ Φ/Β ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…😀😀😀

  23. ΛΙΑΚΟ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΗΝ ΔΕΗ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΟΨΑΝΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ;
    ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΦΙ ΤΟ ΔΕΚΑΡΙΚΑΚΙ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕΣ;
    ΟΥ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ ΖΩΝΤΟΒΟΛΟ

  24. ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΗ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΟΜΠΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ…

    ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ…!!!!

  25. ΕΣΥ ΤΣΕΠΩΝΕΙΣ ΤΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΩ ΚΑΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΟ ΔΕΚΑΡΙΚΟ;
    ΡΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΕ ΣΤΕΙΛΩ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΣΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΤΟΥ ΗΛΙΘΙΕ ΓΕΡΟΜΑΛΑΚΑ

    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ!!! ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ -ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΤΟΥ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΥ ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΩΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΪΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΣΤΟΝ ΚΑΔΟ ΤΩΝΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ!!!
    ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΑΠΑΤΕΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ.
    ΓΙΑ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΗ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΚΟΠΑΝΗΣΑΝ ΟΧΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ.

  26. ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΡΕ ΕΒΡΑΙΚΗ ΝΕΚΡΟΚΕΦΑΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟΥ ΦΒ???? ΑΝΤΕ ΠΗΔΗΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ Ο ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΖΩΑ

  27. ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΖΩΟ Ο ΧΙΜΠΑΤΖΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΜΕ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ!!!!
    ΤΑ ΣΑΡΔΑΝΑΠΑΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΑΣ

  28. γιατι ρε εβραικο ζομπι του καρατζαφερη μπορεις να απαντησεις??????
    θα κανετε μηνυση σε καποιον που σας λεει απατεωνες οταν υπαρχουν 4 κακουργηματα ρε εβραιοχουφταλο????γιατι ομως δεν του κανετε???? Εχετε αλεργια με τα δικαστηρια σαν τον γιατρο ψωρρα που θεραπευει πασαν νοσον με νερο του καματερου!!!!!!
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  29. Κουραδομαγκα πότε θα κόψεις τις παπαρολογιες .ουρακουταγκο . τυφλοπόντικα αρουραίο. Τουλάχιστον μας κάνεις να γελάμε.

  30. ΨΩΡΑΣ…ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΚΆΠΟΙΑ ΑΔΕΙΑ ΚΡΑΝΙΑ ΡΩΜΙΩΝ…ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟ…ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΟΥΡΑΝΙΕΣ ΚΑΤΑΓΩΓΕΣ

  31. ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙΣ ΕΛΕΕΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ…

    ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΙ’ΕΓΩ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΑΜΑΡΙΛΕΣ…
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ…

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΟΙ,ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΑΦΜ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ..

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΔΙΝΑ 5 ΕΥΡΩ,ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ"…

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ,ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ,ΠΕΡΙΠΟΥ 20-30 ΕΥΡΩ ,ΠΟΥ ΕΙΔΕ Ο ΠΟΥΣΤΑΚΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΑ150ρια ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΑΙΔΟ…

    ΜΕΤΑ ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ….

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΧΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ,ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΥΣΕΙ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ??

    ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΚΑΝΕΙ,Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ…!!!

  32. ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΩΡΡΑΣ,Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΕ Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ,ΦΕΡΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ??

    ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΑ ΔΥΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ??

    ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΦΥΓΕΣ ΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΚΑΜΠΟΥΡΟΣΑΥΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΛΟΥΣΑ??

    ΤΟΣΟ ΒΩΜΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΣΑΠΙΟΣ ΕΙΣΑΙ??

    ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΗΔΕΝ ΜΩΡΕ??

  33. ΟΣΟ ΕΙΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ ΔΕΜ ΕΚΑΝΕΣ ΚΙΧ,ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΔΥΟ ΩΡΕΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΣΕΙΣ ΗΣΥΧΟΣ???

    ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??😀😀😀

  34. ΝΑ ΤΙΣ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΕΣ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ ΤΙΣ 400 ΣΕΛΙΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΗΛΙΘΙΕ ΠΑΡΑΠΛΗΓΙΚΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ
    ΟΥΣΤ ΡΕΕΕΕ!!! ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΗΛΙΘΙΕ ΓΕΛΟΙΕ ΕΛΕΕΙΝΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ

  35. αθεοι εβραιομασονοι εισαστε καθαρματα που βριζετε τα ιερα και τα οσια ολων των ελληνων χριστιανων κατ'εντολην των ανθελληνων αφεντικων σας παλιονεκροκεφαλη σταγακη

  36. Ο πρoγαστωρ βαψωμαλλιαs-περουκινι διακριθηκε στο body building…
    -Συνεργατεs του ισχυριζονται οτι ακομη και σημερα εχει την ταση να σηκωνει τραπεζια και καρεκλεs που βρισκονται στο γραφειο του!
    -Εναs μαλιστα ορκιζεται οτι τον εχει δει να σηκωνει τα συγκεκριμενα βαρια επιπλα χρησιμοποιωνταs τα…σαγονια του!
    -Αλλοs ισχυριζεται οτι τα γυμναζει τα σαγονια-μασελα του με παρα πολυ μασα αφου το(παρα)πολυ φαγητο αποτελει τη μεγαλη του αδυναμια…εξ ου και το lastratas ο νηστικοs"(πατατοφαγοs)"!
    -Ειδικοι επιστημονεs ορνιθολογοι επιμενουν οτι το περιστερι επαθε vertigo λογω του εκτυφλωτικου καφεκοκκινου χρωματοs με το οποιο ο προεδραs την ημερα εκεινη ειχε βαψει δυναμικα τα μαλλια του!
    -Γιατι ο προεδραs εχει αυτη τη μικρη κακη συνηθεια που δειχνει εμμονη σε πραγματα υλικα,φθαρτα,επιδερμικα,και ταπεινα:Βαφει και μαλιστα με ιδιαιτερο φανατισμο-τα μαλλια του!
    -Η γκαμα βαφηs παιζει μεταξυ του σκουρου καφε ανοιχτο τσιρλι σκατι κομοδινι και του εντονου καφεκοκκινου.Προκειται για ενα πληρεs και επιμελημενο βαψιμο,οπωs ταιριαζει σε μια μπρρρωεδρασ αφου πλεον δεν αφηνει αβαφτεs ουτε τιs φαβοριτεs!
    -Η μπρωεδρασ εχει λανσαρει ενα μεγαλοπρεπεs βαψιμο το οποιο χαρακτηριζεται εθνικοφρων τσιρλοβαμενον εκ κουραδοποταμιαs!
    -To βαψιμο αυτο συνοδευεται ειτε απο περιποιημενο ομοιομορφο χτενισμα με ολα τα μαλλια βαμμενα προs τα πισω,ειτε εναλλακτικα απο ενα ριξιμο προs τα μπροs σε στυλ"μπουλη"
    ΟΥΣΤ μωρη ψωροχολερα πρωην καρατζαφερογιδο!
    ΟΥΣΤ ρε λεκιασμενα αιδοιοπανα του μικρου γιωργακη που το πατησε με το καρο ο αγωγιατηs στο κεφαλι στην υποβαθμισμενη περιοχη του ξηροταγαρου-φουρλοποταμου πρωην ιδιοκτητη πρακτορειου μοντελων και προωθητη μανεκεν παρ'ολιγον διγαμου τηs αννουλαs-το χαζοχαρουμενο γεροντακι τηs κατεριναs ο καθετηραs-ακρατειαs…
    Μaster Quiz:οι 4 κουραδεs του λα.γ.ο.σ…
    λαγο κουραδο μπαμπανογιδο;
    λαγο νουλεζακιαs η κλο-κλο;
    λαγο πορδο ντουντουκλανακηs;
    το μπιρμπιλοματικο πσωρογιδο;
    οι χοντροκουραδεs του βαψωμαλλια ψευτομποντυμπιλντερ καταδικασμενου ΜΙΖΑ-ΝΟΝΟΥ οφσοροδοξου περιστερο μπουρδο πορδο τσιρλο πρωκτο χεσμενου!!!!!!!!!!!

Comments are closed.