ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ»! ΒΙΝΤΕΟ ΟΡΓΗΣ!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ Ή ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΩΝ FUNDS;
Ακούστε το πολιτικό κάθαρμα τον Κατρούγκαλο να υποστηρίζει τους πλειστηριασμούς διότι αυτό είναι καλό για τις Τράπεζες! Αυτός είναι…

ο…αριστερός Κατρούγκαλος ο οποίος σφαγιάζει τον λαό με άγρια φορολογία και με κατεδάφιση του

αφορολόγητου ώστε να βγαίνουν στο σφυρί τα σπίτια των πολιτών και να τα αρπάζουν οι Τράπεζες, γιατί, λέει αυτό είναι καλό για τις Τράπεζες και την ισορροπία της οικονομίας!

…..

indobserver

loading...

15 thoughts on “ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ: «ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ»! ΒΙΝΤΕΟ ΟΡΓΗΣ!

  1. Ρε Κατρούγκαλε, είσαι ΤΡΕΛΛΟΣ; Αλήθεια, πότε θα γίνουν εκλογές; για να σα;ς στείλει στο Διάολο ο Λαός; δεν υποφέρεστε ΆΛΛΟ, κατάλαβες Τσίπρα, με τα κοπρόσκυλα που έχεις μαζέψει??

  2. πολυ καλα τα ειπε ο υπουργος χωρις τη ευρωστια των τραπεζων γυρναμε στη λιθινη εποχη

  3. Καλά ο ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ σας πείραξε μόνο και ο άλλος μεγάλος Αριστερός ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ που είπε τα ίδια δεν σας πείραξε ; βρε όλοι αυτοί οι εκατομμυριούχοι , κατά φαντασία ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ τα ίδια κοπρόσκυλα είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ , ΨΕΥΤΕΣ και ΑΡΧΟΜΑΝΟΙΣ

  4. ΑΚΟΥ ΑΛΗΤΑΡΑ ΚΟΥΤΡΟΥΓΚΑΛΕ :

    ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΑΛΛΩΣΤΕ, ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΕΧΟΥΝ Α Ν Α Κ Ε Φ Α Λ Α Ι Ω Θ ΕΙ 2 ΦΟΡΕΣ !!

    ΔΗΛΑΔΗ ΟΙ ΖΗΜΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΣΕΙΣ, ΜΑΣ Ξ Α Ν Α -Χ Ρ Ε Ω Σ Α Τ Ε ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ!

    ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΜΩΣ, ΠΑΛΙΟ- ΠΡΟΔΟΤΗ, " ΠΡΕΠΕΙ " ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΙ ΑΛΗΤΟ- ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ.

    ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΟ- ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΟ-ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΘΑ ΩΦΕΛΗΘΟΥΝ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΙΛΕΝΑΔΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΑΝΗΨΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΤΟΥΣ κ.λ.π

    ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΗΤΟ- ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΤΟ- ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΚΛΕΨΑΤΕ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΜΕ ΜΟΧΘΟ ΚΑΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ.

    ΠΩΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΑΛΗΤΗ ?

    ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΒΟΡΕΙΟ ΠΟΛΟ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ – ΤΙΠΟΤΕΝΙΕ !

    ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΑΥΞΗΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ :

    ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΣΕ ΜΙΑ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ, ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΧΑΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΤΡΕΧΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΦΤΑΝΕ !!

    ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΙ' ΕΜΕΙΣ ΕΣΕΝΑ !

    ΘΑ ΠΑΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΓΕΡΑΝΟΥΣ ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΚΟΒΟΥΝ ΚΛΗΣΕΙΣ ΡΕ ΣΙΧΑΜΕΝΕ!

    ΝΟΥΜΕΡΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΔΙΕΘΝΩΣ, ΓΙΑΤΙ Η ΣΚΑΤΟ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ …..ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ?

    ΑΥΤΑ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΕΤΣΙ ?

    ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΡΕ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΕ ΠΙΘΗΚΕ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  5. Σωστά, δεν πρέπει να γυρίσουμε στη λίθινη εποχή, γιατί τότε ζούσαν καλύτερα οι άνθρωποι, είχαν όλοι εργασία και χόρταιναν φαγάκι. Ούτε φόροι τότε, ούτε ΕΜΦΙΑ, ούτε μνημόνια.

  6. Κτρούγκαλε, είναι αλήθεια, ότι οι τράπεζες έχουν βγάλει στο Εξωτερικό, 250,000.000.000 Ε.[Αυτή είναι μια φιλική ομολογία ενός πολύ πρώην προεδρου της Βουλής του ΠΑΣΟΚ] μπορει κάποιος από τους δήθεν Αριστερους να απαντήσει.

  7. Ρε Σκατρούγκαλε μπάς και ο κώλος σου προηγείται της γλώσας σου ή ισχύει το σκατά τρώς σκατά μολογάς ?Ποιός σου έμαθε αριστερή νοοτροπία τύπου Νταβέλη? Ρε αρχιαπατεώνες που πήγαν τα χρήματα από τις ανακεφαλαιοποιήσεις? στην ανάπτυξη ?άλλα λόγια να αγαπιώμαστε!στην ιδιωτική πρωτοβουλία? όχι δα αυτή τη μισείτε,γιά να πάρει επιχειρηματικό δανειο ιδιώτης πρέπει πιό σπιτι και αηδίες θα του πάρουν αλλά Σάυλωκ τα νεφρά το συκώτι και πεντε εξη κιλά ψαχνο ή θα τον αναγκάσουν να φουντάρει.Δεν είστε εγκληματίες είστε κατι χειρότερο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ.

  8. Δειτε εδω ελληνικη ψωλια στη νεοπαγανιστικη συμμορια
    …………………….

    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  9. ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΧΙ Ο ΛΑΟΣ ,ΜΑΖΕΥΤΙΚΑΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ Ο ΣΥΡΙΖΑ ,Ο ΛΑΟΣ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΙΚΑΣΕΙ ΟΧΙ ΩΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΑΛΛΑ ΩΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΑΟΡΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ,ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΡΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

  10. ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΑΠΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ

  11. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΟΦΑΣΙΣΤΕΣ
    ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ ΜΑ ΠΟΛΥ ΑΙΜΑ
    ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΓΛΥΦΤΟΚΩΛΗ;

  12. Gamo tis trapezes sas. Lamogio kumunisti. Arxifasista. Anthellina katrugale. Apo to epitheto katalavenis ti malakas eise. Katrugale.

  13. ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΙΚΙ, ΑΥΤΟΣ Ο ΓΕΛΟΙΟΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΣ, Ο ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ, ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΟΥ 2011 ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕς…

    ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΛΕΓΕ ΑΛΗΘΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΑΚΗ..!!
    Ο Δ.Καζάκης (Ε.ΠΑ.Μ.) με τους ψευτοεπαναστάτες Βαρουφάκη, Τσακαλώτο & Κατρούγκαλο στο Σύνταγμα
    https://www.youtube.com/watch?v=t4KOc2Ktk5M

Comments are closed.