Ο ΣΥΡΙΖΑ Επιτίθεται Στη Δικαιοσύνη “Δούκες και οι Βαρόνοι της Φεουδαρχικής Ελλάδας” οι Δικαστές

Συνεχίζεται η οξύτατη επίθεση της κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη αφού την ‘σκυτάλη’ από τον υπουργό Δικαιοσύνης Στ.Κοντονή παίρνουν τώρα και οι βουλευτές μέσα από το βήμα της συζήτησης για τον Προϋπολογισμό στην Ολομέλεια της Βουλής.

«Και τι είναι οι Δικαστές; Οι Δούκες και οι Βαρόνοι της φεουδραρχικής Ελλάδας;» αναρωτήθηκε «ρητορικά» ο Πρόεδρος της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής και κορυφαίο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας. «Γιατί να αυτοεξαιρούνται οι δικαστές;» είπε χωρίς να εξειδικεύσει σε τι συνίσταται η «αυτοεξαίρεση». Και μετά απευθυνόμενος προς την πλευρά της αντιπολίτευσης και ιδιαίτερα τη ΝΔ είπε: «χτυπάτε τους δικαστές εκείνους που δεν είναι συντεχνίτες και είναι τίμιοι. Είστε εγκλωβισμένοι στην τεχνητή νοημοσύνη».

Συνεχίζοντας στους ίδιους υψηλούς τόνους ο κ. Μπαλαούρας έκανε τον διαχωρισμό «εμείς οι ερασιτέχνες» κι «εσείς οι επαγγελματίες της ρεμούλας, της αλητείας και της λοβιτούρας».

«Εμάς τους ερασιτέχνες μας έφερε ο λαός στην κυβέρνηση για να καθαρίσουμε την κόπρο του Αυγεία» είπε ενώ στη συνέχεια τόνισε πως επί ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ , μειώθηκαν η ανεργία και η παιδική φτώχεια. «Η ανεργία σε λίγο θα πέσει κάτω από το 20%, κάτω από 1 εκατ. ανέργους και η παιδική φτώχεια ήταν στο 52% και την φέραμε στο 20%» τόνισε. «Όμως δεν πανηγυρίζουμε».

Στην συνέχεια κατηγόρησε τις προηγούμενες κυβερνήσεις ότι δεν άφησαν συστήματα διασταύρωσης οικονομικών στοιχείων «ώστε να φοροδιαφεύγουν οι πλούσιοι. Για να πηγαίνουν τα πλούτη τους στα Panama και τα Paradise Papers».

Συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο τόνισε πως «εσείς οι επαγγελματίες και εμείς οι ερασιτέχνες» ενώ είπε πολύ συγκεκριμένα ότι «έφυγαν και μας άφησαν αυξημένο σύστημα παρακολούθησης το οποίο επέβαλαν οι κουτόφραγκοι στο ΕΣΠΑ γιατί εσείς κάνατε λοβιτούρες , και δεν μας αφήνουν τώρα να κάνουμε αναπτυξιακά έργα».

Στα θετικά της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ανέφερε ακόμα την αύξηση κατά 108% του πλαστικού χρήματος «πρώτοι απ’ όλους στην Ευρώπη» , ενώ κλείνοντας είπε ότι «θα παραμείνετε μίζεροι και μοιραίοι».

Πού θα βρείτε τα λεφτά;

Και απευθυνόμενος προς τη ΝΔ την κάλεσε να πει «πού θα βρείτε τα λεφτά για να κόψετε φόρους; Θα κόψετε τους μετακλητούς που λέτε ότι πήραμε εμείς; Εδώ μιλάμε για 4,9 δις. Αυτά είναι αθλιότητες» πρόσθεσε. Και συμπλήρωσε: «Σωστά είπε ο Τσακαλώτος ότι ο Προϋπολογισμός αυτός δεν είναι δίκαιος. Δεν είναι όσο δίκαιος θα θέλαμε. Του χρόνου όμως τι θα λέτε; Θα ψελλίζετε πράγματα που δεν μπορούν να σταθούν. Λοβιτούρα, διαφθορά και αλητεία».

Πηγή: capital.gr

loading...

5 thoughts on “Ο ΣΥΡΙΖΑ Επιτίθεται Στη Δικαιοσύνη “Δούκες και οι Βαρόνοι της Φεουδαρχικής Ελλάδας” οι Δικαστές

  1. Το καθεστώς έχει αποθρασυνθεί !
    Σε λίγο θα εκτελεί τους πολιτικούς αντιπάλους και θα δημεύει τις περιουσίες τους.
    Οι Συριζαίοι έχουν μετατραπεί σε νομενκλατούρα.

  2. Φρουρά!…Φρουρά!!!!…Δεν ακούτε ρε; Ο γελοίος φωνάζει την φρουρά! Που είναι η φρουρά ρεεεεε; Φρουράαααα!!!! Φρουρά!….

  3. Τι να περιμένεις από έναν γελοίο μπαλαούρα..

  4. τραπεζοελλαδιτη ρουφιανε του Ροτσιλντ γαμω το μπαλαουρο σου

  5. Αυτός ο μαλακοπίτουρας νομίζει ότι συμμετέχει σε κυβέρνηση του βουνού τότε που οι πατεράδες τους στήνανε λαικά δήθεν δικαστήρια και με απόφαση του κοματικού κομισάριου χωρίς δικαίωμα καν απολογίας στέλνανε στην κρεμάλα ή στα χέρια του ικανότατου στο χειρισμό κονσερβοκουτιού δήμιου όσους πατριώτες έπεφταν στα χέρια τους ή όσων την περιουσία είχαν βάλει στό μάτι τα κοπρόσκυλα του κόματος εγκλήματος και προδοσίας.Αν μπορούσαν θα επαναλάμβαναν τα ίδια κατορθώματα,ποτέ δεν μετανιώσαν γιά τα εγκλήματα που διέπραξαν ούτε γι αυτά που τώρα διαπράτουν θα μετανιώσουν ποτέ.Το έγκλημα και η απάτη μαζί με το ψέμα είναι ή ουσία της σάπιας ιδεολογίας τους μαζί με τη κατασυκοφάντηση του αντιπάλου.Ξαναψηφίστε τους!!!

Comments are closed.