Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ξαναχτυπά με άγρια επίθεση στον Τσίπρα

Τον κατηγορεί για τις τροπολογίες που κατέθεσε στη Βουλή, μιλάει για «βουλευτικά πρόβατα» – Τι λέει για το υπουργείο Δικαιοσύνης

Με ένα βίντεο διάρκειας περίπου 8 λεπτών απαντά για τρίτη φορά μέσω Facebook στον Αλέξη Τσίπρα η πρώην πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή τις αναφορές που έκανε στο πρόσωπό της στην ομιλία του κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου στο βίντεό της επικρίνει τον πρωθυπουργό για την τακτική της κατάθεσης των τροπολογιών νύχτα «με τις οποίες θέλει να βάλει στη φυλακή το κίνημα κατά των πλειστηριασμών, δηλαδή εμάς» ενώ μιλάει για «κοπάδι βουλευτικά πρόβατα» που τον στηρίζουν.

Αποκαλύπτει επίσης ότι ο Αλέξης Τσίπρας την προτεινε για τη θέση του Προέδρου της Βουλής επειδή εκείνη αρνήθηκε να αναλάβει υπουργός Εσωτερικών αφού, όπως λέει, ο πρωθυπουργός δεν ήθελε να τη δει στη θέση του υπουργού Δικαιοσύνης.

Δείτε το βίντεο:

loading...

6 thoughts on “Η Ζωή Κωνσταντοπούλου ξαναχτυπά με άγρια επίθεση στον Τσίπρα

  1. παροτι ειμαι κατα του τσιπρα,αμα κλεισης αλεξη φυλακη αυτη την αριστερη με τη δεξια τσεπη,τοτε θα σε ψηφιζω παντα.μιλαμε η κυρια ειναι τρελλη…πηρε στο λαιμο της τοσο κοσμο και θα παη φυλακη….μεσα γουρουνα να ξεβρωμιση ο τοπος απο κατι καθαρματα σαν εσενα και τους ομοιους σου

  2. ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑΝΑΙ ΕΒΡΑΙΑ ΒΑΖΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ 0%

  3. INE MOGOLOEVREA ALA GENIMENI STIN ELLADA OPOY KE ESTHANETE ELLINIDA PERISOTERO APO ESENA KE TIN MANA SOY 7:01m.m. I ZOI INE ELLINIDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. Δειτε εδω ελληνικη ψωλια στη νεοπαγανιστικη συμμορια
    …………………….

    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  5. ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ, ΑΥΤΟ ΤΟ…ΣΧΟΛΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΕΣ 9.44?
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΕΙΣ ΠΟΣΟ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ?
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ…ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΙ ΔΟΛΙΟ ΤΡΟΠΟ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ?
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ…ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΩΡΡΑΣ?
    ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΤΕ ΛΑΧΤΑΡΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ "Ε.ΣΥ.-ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ"?
    ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ "ΞΕΝΤΕΡΙΑΣΟΥΜΕ"?
    ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΑΝ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΑΡΤΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΓΕΛΕΙΑ "ΣΧΟΛΙΑ"?
    ΕΙΣΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ? ΕΙΣΑΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ? ΕΙΣΑΙ ΟΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΚΗ? ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΑΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ? ΕΙΣΑΙ ΤΣΑΤΣΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΕΔΩ ΣΤΟ Ξ/Ρ? ΕΙΣΑΙ ΚΑΜΙΑ ΞΕΠΕΣΜΕΝΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ "ΠΡΟΘΥΜΟ" ΓΑΜΙΑ ΜΕ ..ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑ?
    ΞΕΡΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΟΤΕ …ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ. ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΛΥΝΕΤΕ, ΠΑΝΤΟΤΕ …ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ. ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ …ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ…ΕΒΡΑΙ(Ω)Σ…
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

Comments are closed.