“Μαρτύρησε” στα χέρια του ληστή για τα μαργαριτάρια και τις χρυσές καδένες της

Στιγμές τρόμου έζησε μέσα στο σπίτι της η 99χρονη ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία έπεσε θύμα άγριας ληστείας τα ξημερώματα της Τετάρτης, στον 4ο όροφο της πολυκατοικίας που διαμένει στην οδό Γιαννίτση, στην Χαλκίδα.

Ένας 24χρονος “μπούκαρε” στο σπίτι της υπερήλικης γυναίκας και αφού άσκησε βία εναντίον της, χτυπώντας την γυναίκα και απειλώντας της, πήρε διάφορα κοσμήματα.

Ακολούθως τράπηκε σε φυγή μαζί με την 19χρονη συνεργό του, η οποία όπως προέκυψε τον ανέμενε στην πυλωτή της πολυκατοικίας, εκτελώντας χρέη «τσιλιαδόρου».

Μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. Ευβοίας, οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν. Στην κατοχή του 24χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία, η οποία περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Πηγή: eviazoom.gr

loading...

3 thoughts on ““Μαρτύρησε” στα χέρια του ληστή για τα μαργαριτάρια και τις χρυσές καδένες της

  1. ΘΑ ΤΑ ΜΑΛΩΣΟΥΝ ΛΙΓΑΚΙ ΤΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ 5-6 ΓΕΡΟΥΣ ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ! ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΤΑΙΣΜΑΤΑ! ΕΓΚΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ!!!!

  2. Αυτό θα το κάνουν οι δικαστές, όχι οι αστυνομικοί.

  3. Ktini, ta vazoun me adynamous kai animporous anthropous.

Comments are closed.