Τούρκος Μουφτής ή πέφτει η κυβέρνηση Τσίπρα!

Είναι πολλά τα λεφτά και ο Τσίπρας δεν είναι και κανένας πατριώτης. O Ερντογάν έπρεπε να τους είχε ζητήσει και άλλα.

Του Καθηγητή Γ.Ζουγανέλη

ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ

Δεν περίμενα, ότι θα ήταν τόσο δύσκολο να αντιληφθεί κανείς τη σημασία της κουβέντας Ερντογάν για τους “3+1 βουλευτές” του. Αλλά μάλλον ήταν, γιατί τελικά μόνο εγώ το ξεκαθάρισα.

Την ίδια ώρα κάτι “αναλυτές” του παρακράτους σας δουλεύουν “ζωγραφίζοντας” χάρτες της Ελληνικής ΑΟΖ στα ΜΜΕ της πραγματικής κατοχής και της παραπληροφόρησης ενώ κάτι άλλοι μιλούν κάθε μέρα για το μέλλον της Συρίας… Απο αυτούς περιμένετε πληροφόρηση;

Οτι θα τους ρίξει τη κυβέρνηση είπε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον Πάκη Παυλόπουλο και στον βρόντη Τσίπρα στην Αθήνα και τότε αμέσως όλοι συμφώνησαν:
ότι η συνθήκη της Λωζάνης μπορεί να ερμηνευθεί αλλοιώς (Πάκης Παυλόπουλους)
ότι η συνθήκη της Λωζάνης μπορεί να υποστεί αναβάθμιση (Τσίπρας.γνωστός και ως “Αλέξης”)
ότι χρειάζεται “συμμετρία” στο θέμα του Μουφτή (λές και ο Πατριάρχης στην Κων-πολη κάνει το δικαστή), ένα θέμα που ανακινήθηκε απο τον Τουρκοθρεμένο Γαβρόγλου, μέλος του ιδρύματος Λάτση, στον οποίο ως γνωστό δωρίστηκε το Ελληνικό ενώ όσα κοιτάσματα προκηρύσσονται μπαίνουν το ένα μετά το άλλο υπο την εποπτεία του. Κάτι άκουσα και για τη Κύπρο και εγώ ξέρετε ακούω μέχρι Αίγυπτο. Ο Κοτζιάς είναι καλός για να καθαρίζει κρεμμύδια…

Θα μου πείτε ότι ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν το επανέλαβε για τους βουλευτές και στη Θράκη. Μεταξύ μας ήταν γκάφα του αλλά ήξερε που πατούσε… στους πατημένους.

Ελπίζω να έχετε καταλάβει το ποιόν αυτών που κυβερνούν και των πολιτικών που τους κάνουν πλάτες (Μητσοτάκης, Φώφη κλπ). Οι εκβιασμοί του παρακυκλώματος έχουν κάνει τα έρμα να μη μπορούν να κουνήσουν τη γλώσσα τους. Ο κοριός της ΕΥΠ δουλεύει συνέχεια σαν τον κόφτη, προς δόξαν του παρακράτους.

Το ότι οι σταθμοί του μετρό και του ηλεκτρικού θα περάσουν στη προστασία της αστυνομίας με απόφαση της κυβέρνησης Τσίπρα, οφείλεται σε εξετρεμιστικές καταστάσεις που περιμένει η κυβέρνηση και λαμβάνει τα μέτρα της. Όλα γίνονται σε βήματα για να μή φαίνεται το σχέδιο. Πρώτα η Λωζάνη, μετά η Τουρκική Ένωση Ξάνθης, τώρα ο Μουφτής. Είναι όλοι μια παρέα.

ΠΟΛΥ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ…

5% διατυμπανίζουν οι εγκάθετοι δημοσιογράφοι της κυβέρνησης ότι θα δίνουν οι αγορές στα δάνεια της των νέων ομολόγων που θα εκδοθούν (καλυμμένα εννοείται), αντι για 2,5 % που η χώρα θα μπορούσε να πάρει μέσω ESM. Νέες εκδόσεις ομολόγων σημαίνει νέα αύξηση του χρέους.

Καταλάβατε μήπως τώρα πόσο “πατριώτης” είναι ο Τσίπρας;

Δεν σας τα λένε καλά τα ΜΜΕ, γιατί χρωστάνε πολλά εκ. ευρώ. Ανεξάρτητη δημοσιογραφία δεν υπάρχει.

loading...

2 thoughts on “Τούρκος Μουφτής ή πέφτει η κυβέρνηση Τσίπρα!

  1. ΑΦΟΥ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΙ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ?

    ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΕΙ ΕΑΝ ΔΕΝ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΑΓΟΝΑ …..

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  2. Κι'εσενα μασονε σταγακη οι εβραιοι σε πληρωνουν μαζι με τον καλοπουλο

Comments are closed.