ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΝΙΚΟ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗ ΜΕΡΟΣ Β

– ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ


Ειναι γεγονος οτι ο Νικος Καντζακης υπηρξε ο μεγαλυτερος υμνητης της Ελευθεριας και της αξιοπρεπειεας στην συγχρονη Ελληνικη ιστορια. 
Ελευθερια και αξιοπρεπεια.

Τα ανωτατα αυτά ιδανικα, η ελευθερια και η αξιοπρεπεια, είναι και τα δυο δημιουργήματα των αρχαιων ιερων Ελλήνων, τα οποια εξυμνησε ο Νικος Καζαντακης με τροπο παροιμειωδη. 




ΤΙ ΜΑΣ ΔΙΔΑΞΕ Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ 
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ; 


 Ένα από αυτά τα οποια μας διδαξαν οι προγονοι μας, είναι ότι η μεγαλυτερη αξια σε έναν ανθρωπο ειναι να κρατα την ψυχη στο στομα, να πολεμα, να επιμενει για το αδυνατο, το ακατορθωτο. 


Από την στιγμη που δεν θα λυγησει, δεν κανει πισω αλλα παραμενει σταθερος-ανυποχωρητος, τοτε γινεται το θαυμα που ποτε ενας δειλος δεν μπορει να πιστεψει, καθως το αδυνατο, το ακατορθωτο εχει γινει πλεον δυνατο κερδιζοντας την ζωη και την ελευθερια.
Αυτή ακριβως είναι η διαφορα των αρχαιων προγονων μας, των ΙΕΡΩΝ Ελλήνων, από τους σημερινους ραγιαδες προδοτες.
Παντοτε οι αρχαιοι προγονοι μας, όταν όλα εδειχναν τελειωμένα, εκει που φαινοταν, να μην υπαρχει καμια ελπιδα, οι πραγματικοι Ελληνες αγωνιζόταν, εναντια σε κάθε λογικη. 
Το αποτελεσμα σε κάθε εποχη, είναι να πετυχαίνουν το ακατορθωτο. Επειδή όμως σε κάθε περιοδο υπαρχουν δειλοι ραγιαδες προδοτες, θα δημιουργείται μονιμος πρόβλημα επιβιώσεως του Ελληνικου εθνους.
Οι προδοτες και οι δειλοι της κάθε εποχης κρινοντας απο την δικη τους αδυναμια δεν μπορουν να πιστεψουν οτι υπαρχουν γεναιοι ανθρωποι, οι οποιοι είναι σε θεση να κερδισουν την ελευθερια τους.
Ομως οι αληθινοι Ελληνες, οι ιεροι αρχαιοι προγονοι μας, δεν απελπιζοταν ποτε, διοτι γνωριζαν οτι εστω και σε λιγοστες ψυχες ζουνε, οι δυο μεγαλυτερες ηθικες αρχες ,που οι ιδιοι οι Ελληνες της επλασαν με αιμα και πονο ενω ειναι και οι δυο αθανατες, η ελευθερια με την αξιοπρεπεια.
Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Θεο, ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου.
Αυτό μας το εδειξαν οι ιεροι πολεμοι-αγωνες των αγιων προγονων μας, οι οποιοι
πολεμουσαν, ολους εκεινους τους αιωνες για να παραμεινουν ελευθεροι, και για να εχουν την διοικηση της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.
Υπαρχουν λαοι οι οποιοι καλουν τον Χριστο να τους βοηθησει με βλασφημιες, με κλαματα και με παρακαλια. 


Ομως ο Ελληνας μονον με εναν τροπο ξερει να καλει τον Χριστο να τον βοηθησει και αυτος ειναι να πολεμα για την ελευθερια της Ελλαδος, οπτε αυτη ειναι σκλαβωμενη, οπως ειναι και στην εποχη μας οπου εχει καταλυθει το Ελληνικο συνταγμα. 
ΕΑΝ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ
ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΝΕΟΡΑΓΙαΔΕΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ
ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΥΣ
ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ ΘΕΟΣΟΦΙΚΟ ΕΩΣΦΟΡΙΣΜΟ
ΤΟΤΕ  Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ
ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕΙ.
Εάν ηταν οπως τα λενε οι ανθρωποι του  θεοσοφικου σατανισμού, που προωθουν αυτες  της “προφητειες, για την “απελευθερωση” μεσω του καναπε, μεσω της σεξουαλικης διαφθορας, τοτε οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα, αυτοι οι τέλειοι χριστιανοι δεν θα χρειαζοταν να πολεμησουν ποτε, αλλα θα επρεπε να καθοταν ολους εκεινους τους αιωνες δικαιωματικα στους καναπέδες να περιμενουν τον αντιστοιχο βατατζή.
ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΙΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ
ΤΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ;
Διοτι οι Ελληνιδες γυναικες του μεσαιωνα, ζουσαν χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα, κάθε ημερα εκαναν ελεημοσύνες, πηγαιναν σε εσπερινους, αγρυνπιες κλπ.Της Κυριακες πηγαιναν παντοτε στην Θεια λειτουργεια, η οποια αποτελουσε για εκεινους τροπο ζωης.
Σε εβδομαδιαια βαση επισκεπτοταν φτωχούς στα νοσοκομεια οι οποιοι ηταν αρωστοι ενω δεν ειχαν συγγενείς και φιλους.
Ακομη πηγαιναν και επισκεπτοταν στα φτωχοκομεία, φτωχούς, οι οποιοι δεν ειχαν παρεα και συγγενείς.
Για τους ιδιους λογους επισκεπτοταν κρατουμενους. Από τετοιου είδους πραγματικες Ελληνιδες γεννηθηκαν οι ηρωες της Αλωσεως (29 Μαιου 1453).
ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ
OΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ
ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ.

 Εντούτοις ολους εκεινους τους αιωνες ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΕΛΕΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, πολεμουσαν ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ολους εκεινους τους αιωνες, για να παραμεινουν ελευθεροι, για να εχουμε την Ελληνοχριστιανικη αυτοκρατορια. Ο Χριστος δεν τους εστειλε ποτε κανεναν βατατζή. 
Η ελευθερια του ανθρωπου ειναι το πιο ακριβο αγαθο ,δεν δινεται δωρεαν ουτε απο τον Χριστο ουτε απο τους ανθρωπους, χρειαζεται πολυς αγωνας, πολυς κοπος, πολυ αιμα για να παρεις πισω την ζωη σου. Αυτό μας το εδειξαν οι πολεμοι, οι αγωνες των προγονων μας, οι οποιοι πολεμουσαν , για τοσους αιωνες.
Οπως ειδατε ο θεος βοηθα μονον αυτους που αγωνιζονται σκληρα, μονον οσους πολεμουν, μονον οσους ζουνε χωρις σεξουαλικες ανωμαλίες.
 Αντίθετος δεν βοηθα ποτε οσους ζουνε μεσα την σεξουαλικη διαφθορα.
Επισης ο Θεος δεν βοηθα ποτε οσους είναι καθημενοι σε έναν καναπε, και περιμενουν την ελευθερια, να τους δωθει ως “δωρο”, χωρις να βοηθουν τον συνανθρωπο, χωρις να ζουνε ηθικα. 
Το πιο κλασικο παράδειγμα οι εβραιοι οι οποιοι εκαναν σεξουαλικες ανωμαλίες, ενώ ταυτόχρονα λατρεψαν δαιμονες. 
Τοτε ο Θεος περιμενε να πεθανει μεχρι και ο τελευταίος από τους εβραιους που ειχε αμαρτησει ενώπιον του. 
Μονον τοτε πηγε τους υπολοιπους εβραιους που δεν ειχαν αμαρτησει στην γη της επαγγελιας.
Καθως ο αληθινος θεος είναι ο θεος του καλου, της δικαιοσυνης, της αγαπης, της ταξης, της ηθικης, για αυτό δεν βοηθησε ποτε ανα τους αιωνες, τους σαπιους που ζουνε μεσα στην σεξουαλικη διαφθορα, την αδικια, την ανομια, την αταξια κλπ.  
Στο σημειο αυτό να αναφερω για οσους δεν γνωριζουν, ότι παντοτε εδώ και αιωνες, η επισημη ορθοδοξη εκκλησια, δεν αναγνωριζει αυτές της προφητειες.
Μεσα σε ολη αυτην την παρακμη,ερχονται με πολυ κακες προθεσεις οι ανθρωποι του μαυρου θεοσοφικου εωσφορισμου να διαδωσουν την σωτηρια από τον καναπε με “απεσταλμενο” του θεου τον Ιωαννη Βατατζή η αλλιως τον “μαρμαρωμενο” Βασιλια,
Σε παρα πολλα αρθρα μου εχω κανει την ερωτηση προς ολους τους αφελείς αλλα και σε όλα τα μελη του μαυρου Θεοσοφικου εωσφορισμου.
Γιατι ενώ είναι ο εκλεκτος του Χριστου ο Ιωαννης Βατατζής, επετρεψε ο Χριστος να παρει πισω την Κωνσταντινουπολη, ο Μιχαηλ Η Παλαιολόγος και δεν αξιωσε μια τετοια τιμη στον Ιωαννη γ Δουκια Βατατζή. 

Ο Ιωαννης γ Δουκας Βατατζής ηταν  βασιλιας στο μικρο κρατiδιο της Νικαιας στην Μικρα Ασια.

Αυτο διοτι η ενδοξη Ελληνικη-Ρωμαικη αυτοκρατορια, ειχε πλεον κατακτηθεί από τους εωσφοριστες γερμανους το 1204 μ.χ.
Οι ελάχιστοι Ελληνες οι οποιοι επετυχαν να διαφυγουν περσαν στην Μικρα Ασια και ιδρυσαν ένα πολύ μικρο σε γεωγραφικη εκταση Ελληνικο κρατος.
Εξι χρονια πριν από την επανακτηση της Κωνσταντινουπόλεως ο αγιος 
Ιωαννης γ Βατατζής απεβιωσε και την πολη κατεκτησε ο Μιχαηλ ο η Παλαιολόγος ο οποιος ειχε αυτομολησει στους τουρκους λογω πολιτικων διώξεων και εν συνεχεια ο παλαιολογος τυφλωσε τον νομιμο βασιλια τον Ιωαννη δ Λσσκαρη για να γινει εκεινος βασιλιας.
Πως γινεται να αξιωσει ο Χριστος έναν τοσο κακα ανθρωπο να παρει πισω την πολη, και να μην αξιωσει τον αγιο Ιωαννη Δουκα Βαταζτη ; 


ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ-HΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ


ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ, ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ. Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ‘ΘΕΟΥΣ” ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΟΥΣ ( ΙΠΠΟΛΥΤΟΣ, ΕΛΕΓΧΟΣ Ι Χ. 9). ΤΙΣ ΔΙΔΑΧΕΣ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΞΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΙΕΡΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ , ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΤΟ 1821 Μ.Χ., ΚΑΙ ΤΟ 1940 Μ.Χ., ΚΑΤΑ ΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ.

Η ΑΙΩΝΙΑ ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΙΝΟΥΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΟΛΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΩΣ ΕΘΝΟΣ.



Εξαιτιας των χρηστων ηθων, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα, από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους εγιναν διοικητες του, χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο. 


Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη), πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, επιστημονες.


Ο συνδιασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα.


 Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτως πολεμος.




Ο Ελληνας Ηρακλειος από την Καππαδοκια της Μικρας Ασιας,μολις ανεβηκε στον Ελληνικο (ρωμαικο) θρονο, το κρατος ηταν τελειως χρεοκοπημενο. 
Ταυτόχρονα για πρωτη φορα στην παγκοσμια ιστορια, ειχαμε την εισβολή , την κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας, από τους περσες. Ειχαμε πολλες χιλιαδες σφαγμενων Ελλήνων, ειχαμε κλοπες, εμπρησμους, βιασμους, σκλαβωμα γυναικων κλπ.
 Επισης για πρωτη φορα στα παγκοσμια χρονικα εγινε εισβολή από τους περσες στα Ιεροσόλυμα, οπου εκει εκτος από της αγριες σφαγες, της κλοπες, τους εμπρησμούς, τους βιασμους ,το σκλαβωμα χριστιανων, μαζι με όλα αυτά εκαψαν τον ναο του Παναγιου ταφου, εκλεψαν τον Τιμιο Σταυρο, και πηραν μαζι τους αιχμαλωτο τον πατριαρχη Ζαχαρια. 
Εντούτοις εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας, μεσα σε επτα μονον χρονια , οι Ελληνες ανεκαμψαν, με αποτέλεσμα να παρουν πισω όλα τα κατεκτημένα εδάφη από τους Περσες. 
Οι προγονοι μας δεν σταματησαν εκει αλλα περασαν στην αντεπιθεση, κατακτώντας ολοκληρη την περσικη αυτοκρατορια. Αυτό το εκανε ο Ηράκλειος με έναν τελειως απειροπολεμο στρατο. 
Εναν Ελληνικο στρατο τον οποιο δημιουργησε εκ του μηδενος μεσα σε δεκα μηνες. Ειδατε τι μπορει να πετυχουν οι Ελληνες εξαιτιας των χρηστων ηθων, και της σωστης παιδειας.
 Ακομη και ο Αλεξανδρος , με παρα πολύ εμπειρους στρατιώτες, με πολύ περισσοτερους στρατιώτες, σε σχεση με τον Ηρακλειο, και με ένα πανισχυρο Ελληνικο Μακεδονικο κρατος πολιτικα και οικονομικα, εκανε περισσοτερο χρονικο διαστημα να κατακτησει την περσικη αυτοκρατορια ,σε σχεση με τον Ηρακλειο.
.
 Κατά την εποχη του Ιουστινιανού του α, όπως και στην εποχη του Θεοδοσιου, του Αρκαδιου, του Θεοδοσιου του β, του Ιουστινου του α, του Ιουστινου του β, είχαμε μονον συνοριακους πολεμους, και περιοδους ειρηνης με τους περσες.
Μονον όταν ανεβηκε στον θρονο , ο πρωτος Ελληνας χριστιανος Αυτοκρατορας , ο Ηράκλειος, εκαναν οι περσες ολα αυτά τα τρομερα πραγματα εις βαρος των Ελλήνων, τα οποια, δεν ειχαν ξαναγινει ποτε από μερος των περσων. Ειχαμε δηλαδή εισβολή , και κατακτηση της μισης Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας.


ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 
ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΣΚΛΗΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ-ΠΟΛΕΜΟΥΣ
ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΖΩΗ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ.



Εδω και 11 συναπτα ετη που γραφω την στηλη ισχυς δια της γνωσεως μεσα απο τα σχολια σας, αλλα και της κατ ιδιαν επαφες και συνομιλιες μου εχετε εκφρασει την ευγνωμοσυνη σας για την τεραστια και ανεκτιμητη προσφορα μου ωστε να επιβιωσει η πατριδα. 

Επισης καποιοι απο εσας σε σχολια σας πριν απο δυο και πεντε χρονια αντιστοιχα, αλλα και πιο προσφατα οπως και σε τηλεφωνικες μας συνομιλιες μου αναφερατε οτι επι χρονια διαβαζετε ολους τους ξενους και Ελληνες ιστορικους, οπως ειναι οι Μπιουρι, Οστρογκορσκυ, Ρασνιμαν, Βασιλιεφ, Παπαρηγοπουλο, Καραγιαννοπουλο, Χριστοφιλοπουλου κλπ, αλλα μονον στις δικες μου ιστορικες εργασιες διαβασατε τοσες πολλες και παρα πολυ προτωτυπες ιστορικες παρατηρησεις, οι οποιες ταυτοχρονα ηταν παρα πολυ τεκμηριωμενες. (1) 

Μεταξυ αλλων με αρκετοι απο εσας με ευχαριστουν διοτι ημουν η αιτια να πανε τα παιδια τους στο καταχητικο, στην Εκκλησια στα μουσικα σχολεια και στο παγκρατιο. 

Ομως εγω θα ηθελα αρχικα να σας ευχαριστησω παρα πολυ και να σας αναφερω δυο πραγματα τα οποια δεν εχετε αναφερει ποτε. 

Το πρωτο ειναι οτι μεσα απο τις λυσεις εθνικης επιβιωσεως τις οποιες σας προτεινω εδω και πολλα χρονια, εισαστε σε θεση να ξεχωριζετε τους πραγματικους Ελληνοχριστιανους εθνικιστες.


Αυτο διοτι ειμαι ο μοναδικος ο οποιος σας προτεινει αυτον τον συνδυασμο 
πραγματων.



ΓΙΑΤΙ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΗΛΗ ΙΣΧΥΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΓΝΩΣΕΩΣ
ΟΙ ΕΩΣΦΟΡΙΣΤΕΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ;

ΔΙΟΤΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΜΟΥ 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 
Ο ΜΟΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΝΩ ΤΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ
ΑΜΕΣΑ ΕΦΑΡΜΣΙΜΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ 
ΕΠΙΒΙΩΣΗ.

Η ηθικη ζωη και η Ελληνικη παιδεια είναι τα διαχρονικα τα μοναδικα μεσα  για να εχουμε αρχικα δικαιωμα στην εθνικη επιβίωση, και λιγο αργοτερα να εχουμε δικαιωμα στην ελευθερια, ειτε με ειρηνικο, ειτε με βιαιο τροπο, συμφωνα με το αρθρο 120 ,παραγραφος 4, του Ελληνικου συνταγματος.
Διαβαστε και δειτε σχετικα , με το αρθρο 120 του συνταγματος τους καθηγητές Συνταγματικου δικαιου Γιωργο Κασιματη, Βασιλη Σπυρου, και αλλους.
Ελληνες μπορειτε να κανετε οσες απεργιες θελετε, οσες διαδηλώσεις θελετε, οσους πολιτικους φορεις θελετε. 
Επισης μπορειτε να περιμενετε οσους “σωτηρες ” θελετε .
Τιποτε από όλα αυτά δεν τους ενοχλεί, τιποτε δεν τους φοβιζει.
 Ένα μονο πραγμα τρεμουν την επιστοφη στα χρηστα ηθη. Διοτι τοτε και μονον τοτε θα κερδίσουμε την ελευθερια μας. 


Μονον τοτε θα καταργησουμε το στημενο ελεγχομενο κατά γενικη ομολογια” πολίτευμα” ολων των Ελληνων και τα προδοτικα κομματα.
Μονον τοτε θα γινει αποδεκτη από τους γνησιους Ελληνες , η επι  12 χρονια προταση μου , για αλλαγη πολιτεύματος.
Με την αλλαγη πολιτεύματος θα εχουμε καταργηση των κομματων. Η επιλογή των υποψηφιων θα γινεται από τους Ελληνες , με βαση τον εντιμο ηθικο βιο. 
Προσοχη δεν θα κατεβαινουν από μονοι τους υποψήφιοι, θα τους επιλεγουμε εμεις. Οι εκλογες θα γινονται με κληρο.
Μολις παρανομησει καποιος αμεσως του αφαιρουμε το αξιωμα και τον τιμωρούμε αυτό διοτι την ανωτατη εξουσια σχετικα με θεματα δικαιοσυνης θα την εχουμε μονιμος εμεις οι Ελληνες ο λαος.
Στις εκλογες αυτές δεν θα εχουν δικαιωμα όλα τα μελη των σημερινων κομματων , και οι συγγενείς τους μεχρι εκτου βαθμου.
 Μονον οι γνήσιοι και ηθικοι Ελληνες θα εχουν δικαιωμα συμμετοχης. Για να γινουν όμως όλα αυτά χρειαζεται πολύ υψηλη πραγματικη Ελληνικη παιδεια ,και ηθικες αρχες, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. 
Οι ελαχιστοι σωστοι πολιτικοι δεν τους επιτρεπουν μεσα απο το απολυτως ελεγχομενο πολιτευμα να προσφερουν το παραμικρο στην πατριδα. 
Σε περιπτωση που τολμησουν να κανουν κατι καλο ειτε τους εκβιαζουν ειτε τους τιμωρουν αδικα.
Οι μοναδικες λυσεις για την εθνικη μας επιβιωση κατα γενικη ομολογια ειναι μονον αυτες οι οποιες σας προτεινει η στηλη ισχυς δια της γνωσεως.

Ορθοδοξια, χρηστα ηθη, ιστορικη γνωση, μουσικα σχολεια, αρθρο 120 του Ελληνικου συνταγματος παραγραφος 4, αλλαγη πολιτευματος και δια παντος καταργηση των κομματων. 
Στρατιωτικη θητεια-εκπαιδευση για ολες τις γνησιες Ελληνιδες γυναικες, 
συμμαχια με την Συρια και γαμοι με τις Συριες. 

Ολα τα προαναφερομενα κατα γενικη ομολογια με μαθηματικη ακριβεια θα μας οδηγησουν στην εθνικη επιβιωση.


Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.





















loading...