Ο εξυπνότερος λαός στον κόσμο… Πίστεψαν σε ένα μάτσο κομμουνιστών.

Θα καταργούσαν ΕΝΦΙΑ και μνημόνια σκίσιμο. Αψήφησαν και τα ανοιχτά σύνορα τους μέσα στην μεγαλύτερη λαθρομεταναστευτική κρίση στην ιστορία. Κακόμοιριδες κουτοπονηριάς.
Για να ακούσω ένα κομμουνιστικό καθεστώς της προκοπής, ένα μόνο; Κορόιδα.
Ήρθαν και μείωσαν τις συντάξεις των 350 ευρώ με το νόμο του Κατρούγκαλου,τελευταία μερα του ανεκδιήγητου Χαϊκάλη στο υπουργείο….τώρα πετσοκόβουν δεύτερη φορά το ΕΚΑΣ σε συνταξιούχους πιο παίρνουν μέχρι 570 ευρώ το μήνα….είναι τα μεγαλύτερα λαμόγια που πέρασαν από τη χώρα μετά την αρχή της ανεξαρτησία της χώρας από τους Τούρκους…και τι μπορούμε να κάνουμε εμείς που τα βλέπαμε ανήμποροι αφού αποφασίζουν τα χιλιάδες πρόβατα της χώρας αυτής για εμάς…

αναγνωστης

loading...

24 thoughts on “Ο εξυπνότερος λαός στον κόσμο… Πίστεψαν σε ένα μάτσο κομμουνιστών.

  1. ΞΕΧΑΣΤΕ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ

  2. Ψηφίζουν εκείνους που τους εξαθλιώνουν.
    Σκέτη τρέλα.

  3. Τους κομμουνιστές πού τους είδες;

  4. Να μην ξεχνάμε αυτούς που μας κυβέρνησαν και μας οδήγησαν στο σημερινό χάλι.

    1) Ν.Δ.
    2) ΠΑΣΟΚ
    3) ΚΚΕ (Συγκυβέρνησε με Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ)
    4) ΛΑ.Ο.Σ (Συγκυβέρνησε με Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ)
    5) ΔΗΜΑΡ (Συγκυβέρνησε με Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ)
    6) ΣΥΡΙΖΑ (Συγκυβερνάει με ΑΝ.ΕΛ.)
    7) ΑΝ.ΕΛ.(Συγκυβερνάει με ΣΥΡΙΖΑ)

  5. Το σημερινό χάλι συμπληρώθηκε με το ΣΥΡΙΖΑ..!..Οπότε,βάλτε κι αυτό στη λίστα της ψευτιάς και της ανικανότητας.

  6. Να περάσεις από το ταμείο να πάρεις το κατιτις σου.
    Κουλης-Αδωνιδας

  7. είστε ηλίθιοι, το να ονειροπολείς , δεν είναι και τόσο ευκολο, αλλά και γελοίο,
    ο Κούλης θααααααααααααααααααααααααααααα μας σώσει,,,,,,,,,,,,,,,,,,τρομάρα σας,,,,,,,,,,,,,,,,,, Σε όλους Καλά Χριστούγεννα,

  8. DEN XRIAZONTE POLA SKOLIA GIA TO SIRIZOSKILOLOI ENA ANTE G@@@@@@@ GOYROYNIA FTANI A.MIN TO XEXASO I PAPOYLIDES POY PSIFISAN TA GOYROYNIA AYTA OTI THA SKISI TA MNIMONIA KAI THA KATARGISI TON ENFIA…………..NA PERASOYN GIA TO EKAS………………………….

  9. ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΣ..!!!!

    ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΠΡΩΤΑΚΙΑ» ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΜΑΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ,ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΑΥΤΗ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΞΗΓΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ,ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ "ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ" ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΚΗ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΕΛΛΟΝ,ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΣΟΥ ΤΟ ΕΦΕΡΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΞΕΚΙΝΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΖΕΙΣ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ…

    ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΛΛΑ,ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ…!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=StLIbJdkuh8

  10. Ασε ρε γερομαλακα σταγακη…οι εβραιοι τον εβαλαν να λεει παπαριες και να κοψει ψηφους απο τη χ.α. αφου ειδαν τι καθυστερημενο ειναι τον εστειλαν στο διαολο με 4 κακουργηματα γερομαλακα.
    Εχει πλουτο ο μπαριρογυφτας που εχει κατακλεψει ολη τη πατρα και χρωσταει σε οποιον μιλαει ελληνικα εβραιορουφιανε πουστογερε!ματζουνια πουλαει στους δραπετες απο τα ασυλα ανιατων και 12θεο το ζωο

  11. περα απο το οτι πιστευουν τα καθυστερημενα πιθηκακια οτι ο γυφτοχιμπατζης ειναι απογονος του απολλωνα πιστευουν οτι με το νερο που τους δινει θεραπευει πασα νοσον!!!!!!!!!!
    Ποιος λοιπον θα τους παρει στα σοβαρα οταν σε νοημοσυνη δεν ξεπερνανε ουτε γαιδαρο φορτωμενο?????

  12. Και ακου γερομαλακα εβραιορουφιανε…..εσεις δεν εχετε καμια δουλεια με τον ελληνισμο και τους ελληνες που ειναι 97% χ.ορθοδοξοι!εσεις αθεα καθαρματα που βριζετε τον χριστο μας και την παναγια μας δρομο στους ραββινους που σας πληρωνουν καθαρματα

  13. ΣΩΣΤΟΣ Ο 10.59
    ΕΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΦΒ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΑΠΗΡΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΧΥΔΑΙΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ ΜΑΣ!ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥ ΓΥΦΤΟΧΙΜΠΑΤΖΗ?

  14. ΠΑΤΕΡ ΑΚΗ Ποιος σας καλύπτει;

  15. Οι εβραιομασονοι.
    ειδατε καμια μηνυση απο τους ραββινους? τον πλευρη τον εχουν καθε μερα στα δικαστηρια και ο σταγακης βριζει 5 χρονια συνεχεια και δεν τρεχει τιποτα!καρατζαφυρερ βλεπεις!!!!

  16. ΡΕ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΗ ΣΕΡΒΙΕΤΑ 10.39, 10.59, 11.00, 11.11……
    ΠΟΙΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΡΟΜΑΞΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΚΟΥΒΑΛΗΘΕΙ?
    ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΘΡΗΣΚΟΙ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ. ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΓΙΑΤΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΣΑΣ "ΑΡΧΗΓΟΥΛΗΣ" ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ "ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ" ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΠΔΔ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΕΝ ΚΡΑΤΕΙ ΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ.
    ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο "ΑΡΧΗΓΟΥΛΗΣ" ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ… ΕΒΡΑΙΟΥΣ.
    ΡΕ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΑΚΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΑΡΑΣ ΣΑΣ ΠΟΥ …ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΣΑΚΟΥΛΕΣ ΜΕ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΙΣ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ.
    ΕΤΣΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΦΟΥΝ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ΟΤΙ "ΚΑΠΟΙΟ" ΑΠ' ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ…ΣΩΣΕΙ.
    ΕΙΔΑΤΕ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ. ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΤΙ Η ΦΑΡΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΕΓΥΜΝΩΘΕΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΠΡΑΞΕΙ, ΕΝΩ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ "ΕΒΡΑΙΟΙ" ΚΑΙ "ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΩΝΟΙ".
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΡΕ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ, ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ "ΚΙΣ" ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ …ΤΟΛΜΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ …ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ?
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ, ΝΑ ΓΟΝΑΤΙΖΕΤΕ, ΝΑ ΦΙΛΑΤΕ "ΙΕΡΕΣ ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ", "ΙΕΡΕΣ ΚΑΠΟΤΕΣ", "ΙΕΡΑ ΚΑΣΤΑΝΑ","ΙΕΡΕΣ ΚΥΛΟΤΕΣ" ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΤΕ "ΔΟΥΛΟΣ ΤΟΥ θεου".
    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ "ΚΑΤ' ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ" ΣΕ ΠΟΙΟΝ "θεο" ΕΙΣΑΙ ΔΟΥΛΟΣ?
    ΕΥΛΟΓΙΣΟΝ

  17. Ε.ΣΥ. Πάτερ Ακη, γιατί τσακίζεσαι να μπεις στο Κυνοβούλιο;

  18. Στου κορυδαλλου το κοινοβουλιο θα μπει ο εβραιοπουστογερος!
    "Εμεις που πιστευουμε στις ιερες καποτες"οπως λες ρε εβραικο ζομπι του καρατζαφυρερ ειμαστε το 97% των ελληνων!το 97%!!!!!εσεις ζωα που ορκιζοσαστε σε εναν αγραμματο αρχαιοκαπηλο σεσημασμενο μπατιρογυφτα που λεει οτι ειναι απογονος του απολλωνα και θεραπευει τον καρκινο με νερο καματερου ποσοι εισαστε ρε εβραικα μουλοσπερματα???ξερεις?
    0,00009%!!!!!!ουτε 1000 στα 10.000.000 ελληνες!!!!!
    αντε ψοφα ρε γυφτικο καρμα στη τρυπα σου τωρα σιχαμενε εβραιομασονε

  19. ΡΕ ΚΩΛΟΠΑΝΟ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΠΑΓΑΙΝΕ ΡΟΥΦΑ ΚΑΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΝΕΡΟ ΤΟΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΔΕΡΝΕΙ ΗΛΙΘΙΕ ΜΑΛΑΚΑ….
    ΖΩΩΟΟ.

  20. ΕΣΥ ΡΕ ΧΤΙΚΙΟ ΣΤΑΓΑΚΗ ΔΕΝ ΟΡΚΙΖΕΣΑΙ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟ ΤΟΥ ΔΙΑ ΨΩΡΡΑ???ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ?ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΧΟΥΦΤΑΛΟ ΘΕΩΡΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΟΗΜΟΝΑ ΠΟΣΤΑΡΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΓΙΔΙ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΑΔΕΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΣΙΧΑΜΕΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΔΕΝ ΕΛΕΓΑΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΑΤΑ ΑΣΥΛΑ ΑΝΙΑΤΩΝ????
    ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΕ ΚΩΛΟΓΕΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΣ ΕΔΩ ΤΗΝ ΕΚ ΓΕΝΝΕΤΗΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΕΒΡΑΙΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΡΑ ΤΟΝ ΤΕΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΠΟΥ "ΞΕΧΑΣΕ" ΝΑ ΜΗΝΥΣΕΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ

  21. βλεπεις εβραικο χουφταλο γιαρι μεινατε οι δραπετες απο τα ασυλα ανιατων εσυ και ο απογονος του ιπποκρατη που θεραπευει τα παντα με το νερο απο τον σειριο????αντε ψοφα τωρα ρε εβραιοπουλημενο τομαρι.

  22. 1.00
    δεν τον δερνει μαλακια τον πουστοσταγακη,εβραιλα πληρωμενη τον δερνει!!!!απο τους εβραιομασονους πληρωνονται οι γυφτοσυμμοριτες απογονοι του απολλωνα και του ιπποκρατη

  23. ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ….. ΝΤΡΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ

    ΕΜΠΡΟΣ

    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΕΛΕΤΩΝ ΕΚΕΙ;

    ΝΑΙ… ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ;

    ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΨΥΧΟΠΑΘΗ ΚΩΛΟΓΕΡΟ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ.
    ΠΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΟΙΧΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΧΩΜΑ;
    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΕΣ. ΤΥΛΙΓΜΑ ΣΕ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕΣ ΣΑΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ.

    Α ΑΑ…ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΛΕΤΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΡΑΝΟΪΚΟ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΕΡΟ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ
    ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΔΕΝ ΧΡΕΩΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΤΟΝ ΠΕΤΑΜΕ ΞΥΠΟΛΗΤΟ ΣΤΟΝ ΛΑΚΟ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΑΖΑ ΚΑΙ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΕΤΕ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΟΠΟΥ ΝΑ 'ΝΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΓΩΝΙΑ

  24. 12ΚΑΙ 29 ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΒΩ ΠΑΝΤΩΣ

Comments are closed.