Μπαμπόγρια Τασία Καλεί Μαρέβα – Πυρά Από Τη ΝΔ

Την έντονη αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε η επιστολή που απέστειλε η Τασία Χριστοδουλοπούλου στη Μαρέβα Μητσοτάκη και την καλεί να προσκομίσει συμπληρωματικά στοιχεία σχετικά με
την κοινή Δήλωση Περιουσιακής Κατάστασης που έχει καταθέσει με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο γενικός γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ Κωσνταντίνος Τσιάρας, στην αίθουσα των κοινοβουλευτικών συντακτών στη Βουλή και εκδήλωσε την έντονη αντίδραση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και για την διαρροή της είδησης.

«Η Επιτροπή της Βουλής ομόφωνα είχε αποφασίσει ότι καλώς ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης δεν υπέβαλε κοινή δήλωση πόθεν έσχες για τα έτη που ήταν σε διάσταση με την κυρία Μαρέβα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη. Γιατί τώρα η πρόεδρος να αποφασίζει να ανοίξει μια υπόθεσης που ομόφωνα έχει κλείσει;»

Ο κ. Τσιάρας έκανε λόγο για επιλεκτικές διαρροές που κάνει η κυβέρνηση: «ο ίδιος ο Πρόεδρος της Βουλής θα πρέπει αν αναλάβει μια πρωτοβουλία για τη σοβαρή λειτουργία της Επιτροπή Πόθεν έσχες της Βουλής. Η πρόεδρος της Επιτροπής και Αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλόπουλου απέστειλε μια επιστολή στην κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη για να προσκομίσει στοιχεία σχετικά με το πόθεν έσχες της, χωρίς να έχει ενημερώσει κανένα μέλος της Επιτροπής. Αλλά το χειρότερο είναι ότι η εμπιστευτικότητα με την οποία δεσμεύονται τα μέλη της Επιτροπής, στην λογική αυτή της κυβέρνησης δυστυχώς δεν υπάρχει. Μόλις πριν λίγες ημέρες η Ολομέλεια στις άρσεις ασυλιών ασχολήθηκε με το ατόπημα δύο βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ στην Επιτροπή Πόθεν έσχες επειδή δεν τήρησαν την εμπιστευτικότητα των εργασιών της Επιτροπής. Φαίνεται ότι η επιλογή της κυβέρνησης πρακτικής είναι οι επιλεκτικές διαρροές».

«Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση που βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο από την οσμή σκανδάλων από την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία, από τον προϋπολογισμό και τα προαπαιτούμενα και προσπαθεί να βρει πολιτική διέξοδο με το να επιστρέφει σε κλεισμένες ομόφωνα από την Επιτροπή περιπτώσεις. Εάν μπορεί να γίνεται αυτό, με τον ίδιο τρόπο θα πρέπει ανοίξουν οι υποθέσεις με τα πόθεν έσχες του ίδιου του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα που δεν κατέθετε κοινή δήλωση όλα τα προηγούμενα χρόνια με τη σύζυγό του, να ανοίξει και πάλι οι υποθέσεις με τα πόθεν έσχες των κυρίων Αλέκο Φλαμπουράρη και του Γιώργου Σταθάκη», τόνισε ο κ. Τσιάρας.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Τασία Χριστοδουλοπούλου δεν απαντά στο τηλέφωνο και ο ίδιος την έχει καλέσει τρεις φορές. Ο κ. Κώστας Τσιάρας, παράλληλα, διευκρίνισε ότι από την ενημέρωση που έχει από την πλευρά της κυρίας Μητσοτάκη, αυτό που τις έχει ζητηθεί είναι συμπληρωματικά φορολογικά στοιχεία σχετικά με την περίοδο που όμως δεν ήταν υπόχρεη να καταθέτει πόθεν έσχες αφού ήταν σε διάσταση με τον σύζυγό της. Κάτι που ομόφωνα είχε αποδεχθεί ως σωστό η Επιτροπή.

ΠΗΓΗ:eleftherostypos.gr

loading...

3 thoughts on “Μπαμπόγρια Τασία Καλεί Μαρέβα – Πυρά Από Τη ΝΔ

  1. Πάλι λάθος ο τίτλος. Οχι μπαμπόγρια. Το σωστό είναι τζατζόγρια. Παρακαλείται ο διαχειριστής να το διορθώσει.

  2. εσυ εισαι εξαρτημενος στην ψωλη…δεν μπορουμε να σ αλαξουμε…και η οικογενεια μητσοτακη θα σου την παρεχει….αντε ρε τραβα να κανεις καμια ευθανασια…βλακα

  3. Γιατι ρε ορφανο του τσαουσεσκου?γκομενα σου ειναι το ζομπι?

Comments are closed.