Οριστικό! Η ΣΕΚΑΠ αποφάσισε παύση πληρωμών – Ξεκινάει η διαδικασία αναγκαστικής πτώχευσης

Όλες οι αποφάσεις του έκτακτου διοικητικού συμβουλίου που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο - Θα υποβληθεί δήλωση για παύση πληρωμών εφόσον δεν αποκατασταθεί άμεσα η επαπειλούμενη αδυναμία λειτουργίας - πληρωμών της εταιρείας
- Προχωρούν όλες οι διαδικασίες για την ένταξη της επιχείρησης σε καθεστώς αναγκαστικής πτώχευσης
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο θέμα της καπνοβιομηχανίας ΣΕΚΑΠ. Στην έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας ελήφθη η απόφαση για την υποβολή δήλωσης παύσης πληρωμών. Αυτό, εφόσον δεν αποκατασταθεί άμεσα η επαπειλούμενη αδυναμία λειτουργίας – πληρωμών της εταιρείας.

Επίσης, στην ίδια συνεδρίαση η διοίκηση της ΣΕΚΑΠ αποφάσισε να προχωρήσουν όλες οι ενέργειες για την προετοιμασία ένταξης της επιχείρησης σε καθεστώς αναγκαστικής πτώχευσης.

Το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε τη λήψη έκτακτων μέτρων εξαιτίας της απορριπτικής απόφασης του Διοικητικού Εφετείου Κομοτηνής αναφορικά με το πρόστιμο των 38 εκατομμυρίων ευρώ για παραβάσεις του 2009. Μετά από αυτή την εξέλιξη είχαν επιβληθεί περιορισμοί στη δραστηριότητα της επιχείρησης από το αρμόδιο Τελωνείο.

Ήδη από σήμερα, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΕΚΑΠ όρισε ως Νομικό – Ειδικό Σύμβουλο της εταιρείας, για τον χειρισμό όλων των σχετικών θεμάτων με την διαδικασία της πτώχευσης, τον κ. Σεραφείμ Σωτηριάδη. Πρόκειται για τον ιδρυτή της δικηγορικής εταιρείας «Σεραφείμ Σωτηριάδης και Συνεργάτες Εταιρεία Δικηγόρων», με εξειδίκευση στα θέματα του πτωχευτικού δικαίου.

Εκ των πρώτων ενεργειών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΣΕΚΑΠ αποτέλεσε ο ορισμός του κ. Σταύρου – Κωνσταντίνου Παπασπύρου του Χρυσοστόμου, ως νέου Γενικού Διευθυντή της ΣΕΚΑΠ, απόφαση για την οποία ενημερώθηκε και ενέκρινε ο κ. Σωτηριάδης.
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

 1. Θα τα βρούν στο τέλος !τι στο καλό 13 βουλευτές βοηθάει ο Ιβάν ,δεν θα βρεθούν 3- 4 με φιλότιμο να ανταποδώσουν τη βοήθεια .Τελικά το πανίσχυρο βίμ στά ελληνικά μεταφράζετε σε Αλέξης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Φαίνεται πως κάποιοι βάλανε τον Σαββιδη στο στόχαστρο.
  Δεν είναι δυνατόν να σαμποτάρεις μια επιχείρηση τέτοιου μεγέθους και να προσπαθείς να φορτώσεις ένα τεράστιο πρόστιμο στον νέο ιδιοκτήτη, ο οποίος λοιδορείται και κατασυκοφαντείται συνεχώς από κάποια βοθροκαναλα. Όταν ο Σαββιδης αγόρασε την επιχείρηση δεν αγόρασε και το πρόστιμο που επιβλήθηκε στην επιχείρηση το 2009, για παρανομίες της προηγούμενης ιδιοκτησίας. Ίσως αν την ΣΕΚΑΠ την αγόραζε τούρκος η άμεμπτη ελληνική δικαιοσύνη να εξέδιδε άλλη απόφαση.
  Η λειτουργία ελληνικών επιχειρήσεων εντός της επικράτειας είναι εθνική υπόθεση. Κάποιοι πρέπει να μαζευτούν εκεί στην αντιπολίτευση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]