Τσιάρας: Έκθετη η Χριστοδουλοπούλου για την επιστολή στη Μαρέβα

Ο Κων/νος Τσιάρας, μέλος της Επιτροπής «πόθεν έσχες», απευθυνόμενος προς τους κοινοβουλευτικούς συντάκτες σχολίασε το θέμα της διαρροής της επιστολής της προέδρου, Τασίας Χριστοδουλοπούλου
προς τη Μαρέβα Γκραμπόφσκι για συμπληρωματικά στοιχεία στο πόθεν έσχες της.
Ειδικότερα, υπογράμμισε πως προκύπτει μείζον ηθικό ζήτημα. «Η επιτροπή είχε αποφασίσει ομόφωνα ότι το θέμα είχε κλείσει. Η κα Χριστοδουλοπούλου δεν ενημέρωσε κανέναν πριν να στείλει την επιστολή. Την πληροφορήθηκα από το διαδίκτυο. Υπάρχει τεράστια αντίφαση στην επιστολή. Ενώ παραδέχεται ότι η κα Γκραμπόφσκι δεν ήταν υπόχρεη πόθεν έσχες της ζητάει συμπληρωματικά στοιχεία για την ίδια περίοδο. Το χειρότερο είναι πως η εμπιστευτικότητα με την οποία δεσμεύονται τα μέλη της επιτροπής προφανώς στη λογική αυτή της κυβέρνησης δεν υπάρχει. Φαίνεται ότι επιλογή των επιλεκτικών διαρροών είναι στοιχείο της κυβέρνησης», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα τόνισε πως ο ίδιος ο προεδρός της Βουλής πρέπει να αναλάβει μια πρωτοβουλία για τη σοβαρή λειτουργία της Επιτροπής «πόθεν έσχες».
«Είναι προφανές ότι η κυβέρνηση βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο από την οσμή σκανδάλου στην υπόθεση της Σαουδικής Αραβίας και επιχειρεί αντιπερισπασμό.
Με την ίδια λογική θα πρέπει να ξανανοίξει το πόθεν έσχες Τσίπρα, Σταθάκη, Φλαμπουραρη», σχολίασε 

loading...