Πωλήσεις πυρομαχικών: Άλλα λέει ο Καμμένος άλλα το ΓΕΕΘΑ – Τι συμβαίνει;

Αντικρουόμενα στοιχεία για τις πωλήσεις πυρομαχικών δίνουν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και το ΓΕΕΘΑ! Ο κ. Καμμένος υποστηρίζει ότι όσο είναι αυτός πολιτικός προϊστάμενος στο υπουργείο, δεν έχει γίνει καμία πώληση πυρομαχικών – “ούτε σφαίρα πουθενά” ήταν η ακριβής έκφραση.

Μάλιστα για του λόγου του το αληθές επικαλείται σχετική ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ.

Τα χρόνια που έχω την πολιτική ευθύνη του ΥΕΘΑ δεν έχει πουληθεί ούτε σφαίρα πουθενά όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ αν η συνεργάτης του Τσοχατζόπουλου-Κούλη ψάχνει όπλα στη Συρία να ρωτήσει τα αφεντικά που την πληρώνουν από τα μαύρα και τα αρπάζουν διαχρονικά από τον Ελληνικό Λαό





Το ΓΕΕΘΑ από την πλευρά του ανακοίνωσε ότι από το 2015 μέχρι και σήμερα έχουν πουληθεί πυρομαχικά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Πιο συγκεκριμένα, το ΓΕΕΘΑ στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

Από διερεύνηση που έγινε στη συνέχεια σχετικών δημοσιευμάτων, γνωρίζεται ότι από το 2015 μέχρι σήμερα το μόνο στρατιωτικό υλικό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων που έχει πουληθεί είναι βόμβες ΜΚ 82 της Πολεμικής Αεροπορίας, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Δεν γνωρίζουμε τι μεσολάβησε στα ελάχιστα λεπτά από την στιγμή της δημόσιας δήλωσης του υπουργού και της ανακοίνωσης του ΓΕΕΘΑ.

Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν ότι το ΓΕΕΘΑ “άδειασε” τον υπουργό. Άλλοι πάλι αποδίδουν την διαφορά στην έμφαση που ήθελε να δώσει ο κ. Καμμένος.

Ο,τι και να έχει συμβεί πάντως, οι δυο δηλώσεις είναι σαφώς αντιφατικές και η μια αναιρεί την άλλη και το ζητούμενο είναι η αλήθεια.

loading...

1 thought on “Πωλήσεις πυρομαχικών: Άλλα λέει ο Καμμένος άλλα το ΓΕΕΘΑ – Τι συμβαίνει;

  1. τα εχετε κανει μουνι καπελο μαλακες την γαμησατε ψαχτε τρυπες να κρυφτητε…

Comments are closed.