Πάγκαλος: Ερντογάν και Καμμένος έχουν κοινό ψώνιο – ΒΙΝΤΕΟ

Την άποψη ότι η προγραμματισμένη επίσκεψη του Ερντογάν στην Αθήνα θα έπρεπε να αναβληθεί εξέφρασε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, προσθέτοντας πως: “να είναι το διεθνές κλίμα περί την Τουρκία ευνοϊκότερο για την ίδια και επομένως και για εμάς”.

Ο κ. Πάγκαλος, μιλώντας το πρωί στον ΣΚΑΪ, σε ερώτηση για το τι θέματα μπορεί να θέσει και τι μπορεί να κερδίσει η Ελλάδα την επίσκεψη του Τούρκου προέδρου, απάντησε: “Δεν έχει θέματα η Ελλάδα. Το θέμα της Ελλάδας είναι ένα, να μας αφήσει ήσυχους η Τουρκία, να μην μας ενοχλεί”.
“Η Τουρκία πριν από λίγα χρόνια δεν έθετε θέμα Θράκης, τώρα θα θέσει θέμα Θράκης και θα πάει εκεί ο Ερντογάν. Για πρώτη φορά ένας πρόεδρος της Τουρκίας πάει στη Θράκη”, τόνισε ο Θεόδωρος Πάγκαλος.
“Τουλάχιστον, θα μπορούσαμε να τον στείλουμε πρώτα στη Θράκη και να έρθει μετά στην Αθήνα, ώστε να του πούμε “αρρώστησε ο Τσίπρας, ματαιώνεται η υπόλοιπη επίσκεψη και αναβέλλεται για αργότερα”, αναλόγως με το τι θα είχε γίνει στη Θράκη”, σχολίασε ο πρώην υπουργός.
Μάλιστα, δήλωσε βέβαιος πως ο Τούρκος πρόεδρος θα ασχημονήσει. “Μα, δεν μπορεί να μην ασχημονήσει, είναι ο πρόεδρός τους”, είπε χαρακτηριστικά.
“Οι αδιάλλακτοι τουρκόφωνοι και τουρκίζοντες μουσουλμάνοι της Θράκης θα πανηγυρίσουν σαν να έμπαινε ένας Έλληνας απελευθερωτής στην Κωνσταντινούπολη”, είπε ο Πάγκαλος και συνέχισε, αναφερόμενος στον Τούρκο πρόεδρο: “Αυτός ο άνθρωπος έχει ψώνιο, ανάλογο με τον Πάνο Καμμένο, ντύνεται, τον υποδέχονται φρουρές”.
Δείτε το απόσπασμα από τις δηλώσεις του κ Πάγκαλου στον ΣΚΑΪ:

loading...