Είστε ληστής τραπεζών; Μπορεί να σας… ψάχνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου

Αν δεν το δει κανείς με τα μάτια του, δυσκολεύεται να το πιστέψει. Κι όμως, η Πλεύση Ελευθερίας και η Ζωή Κωνσταντοπούλου “ανοίγουν” τις αγκάλες τους για όλους. Ακόμη και για κάποιον που μπορεί να είναι ληστής τραπεζών.

Στο site του κόμματος της πρώην προέδρου της Βουλής υπάρχει το section «Θέλω να Συστηθώ». Η Ζωή Κωνσταντοπούλου και το κόμμα της αναζητούν υποστηρικτές. Και όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να μπει στο plefsieleftherias.gr για να… συστηθεί. Και ανάμεσα στα «κουτάκια» που μπορεί να… τικάρει, είναι και η ιδιότητα «ληστής τραπεζών»!

«Συμπληρώνοντας αυτή τη φόρμα, μας βοηθάτε να σας γνωρίσουμε καλύτερα και να επικοινωνήσουμε μαζί σας πάνω στα ταλέντα σας και τις επαγγελματικές ή ερασιτεχνικές δεξιότητές σας» αναφέρει το μήνυμα στο site.

Και αφού ο ενδιαφερόμενος συμπληρώσει όνομα, επώνυμο, email, φύλο, ημερομηνία γέννησης, επάγγελμα και αν έχει συνδικαλιστική δράση, στα δεξιά υπάρχει ακόμη μια στήλη.
Είστε ληστής τραπεζών;

«Επαγγελματικές και προσωπικές δεξιότητες που μπορεί να είναι χρήσιμες στο κίνημα» είναι ο «τίτλος» της στήλης. Και ακολουθούν επαγγέλματα. Τι περίεργο θα πει κανείς.

Ανάμεσά τους είναι και το «ληστής τραπεζών»…

Δείτε τα screenshots από το site της Πλεύσης Ελευθερίας

loading...

3 thoughts on “Είστε ληστής τραπεζών; Μπορεί να σας… ψάχνει η Ζωή Κωνσταντοπούλου

  1. πλευση ελευθεριας της μαλακιας στην νιοστη δυναμη

  2. Κωνσταντοπούλου, κορίτσι μου, τι τους θέλεις τους ληστές τραπεζών;
    Δεν ξέρεις ότι έχουμε ήδη αδειάσει τις τράπεζες και ότι πάνε για φούντο;;;

  3. Το επάγγελμα μου(κασκαντέρ ερωτικών ταινιών) δεν το βρήκα στην λίστα αλλα ούτε και αυτό που σπουδασα (βαφέας πυρηνικων κεφαλων)

Comments are closed.