Βασικά αυτοί που πανηγυρίζουν γιατους Πλειστηριασμούς είναι αυτοί που δεν έχουν το αγγούρι

1. κρατικοδίαιτοι που νομίζουν οτί οι μέρες της αφθονίας τους θα κρατήσουν για πάντα. 2. πουθενάδες των 3 κι 60 που μένουν ενοίκιο και παρακαλάνε να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.
3. μερικοί Ελληνες του εξωτερικού που σπάνε πλάκα από το Λεβερκούζεν. 4. προσωρινά βολεμένοι συριζέοι που κάνουν αγώνα για τους ευεργέτες τους από τα πληκτρολόγια. Το μνημόνιο δεν έχει πάτο ρε κορόιδα και η ζωή είναι γεμάτη πάνω κάτω αλλά επειδή είσαστε γατάκια 18-20 χρονών η 40ρηδες αιώνιοι αμόρφωτοι φοιτητές δεν το γνωρίζετε. Εκεί που τρέχεις με 200 και νομίζεις ότι είσαι θεός ξαφνικά είσαι στο ΚΑΤ. Να περάσει.

αναγνωστης

loading...

3 thoughts on “Βασικά αυτοί που πανηγυρίζουν γιατους Πλειστηριασμούς είναι αυτοί που δεν έχουν το αγγούρι

  1. ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΠΛΑΝΗ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΤΙΔΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ Η ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ……..ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ…….

    ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΗΘΕΛΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ???

    Η' ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΛΑΒΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ……???

    ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ???

    ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η' ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ…….

    https://www.youtube.com/watch?v=mwAvqwfg4jI&feature=youtu.be

  2. ΟΠΟΤΕ ΒΛΕΠΩ ΜΕΡΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙΑ ΘΑ ΡΩΤΑΩ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΛΑΒΩ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ…

    ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ ΜΑΖΕΨΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΒΑΘΙΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ….

  3. ΘΕΛΕΙ Κ ΡΩΤΗΜΑ?Ο ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟΣ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΑΥΡΙΔΕΡΟΣ ΓΥΦΤΑΚΟΣ!!!!!ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ!!!!ΕΠΑΞΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ!!!!ΑΛΛΑ Κ Η ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΥΧΕΡΟΥ:ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΝΕΦΡΑΜΙΑ!!!!!ΤΙΜΗΣ ΕΝΕΚΕΝ!!!

Comments are closed.