Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μοναδική απειλή για το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα είναι η Χρυσή Αυγή! – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κατά την συζήτηση στην Ολομέλεια για τον προϋπολογισμό αναφορικά με την μνημονιακή πολιτική εξαθλίωσης του Ελληνικού Λαού που υπηρετούν.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος αναφέρθηκε αρχικά στην ομιλία Κουτσούμπα, σχολιάζοντας πως το αστικό καθεστώς δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από τους ροπαλοφόρους του ΚΚΕ, διότι ο μόνος κίνδυνος για το καπιταλιστικό σύστημα είναι ο Εθνικισμός που αναγεννιέται σε όλη την Ευρώπη και εκφραστής του στην Ελλάδα είναι η Χρυσή Αυγή.

Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής τόνισε πως ο νέος προϋπολογισμός περιλαμβάνει αιματηρά μέτρα 1.9 δισ ευρώ με περικοπές σε ενιαίο μισθολόγιο, συντάξεις, κατάργηση ΕΚΑΣ και επιδομάτων, επιβαρύνσεις και 27 νέους φόρους.

Δήλωσε χαρακτηριστικά πως το χειρότερο που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι ότι δεν έσκισε το Μνημόνιο, αλλά ότι ξερίζωσε κάθε ελπίδα από τον Ελληνικό Λαό, οδηγώντας τον σε παθητικότητα και ραγιαδισμό.

Ο ΣΥΡΙΖΑ φώναζε “κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη” και ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος αποκάλυψε πως η κυβέρνηση τώρα παρέχει προκλητικό καθεστώς ασυλίας στους συμβολαιογράφους που εκποιούν τις κατοικίες των φτωχών Ελλήνων.

Η Εθνική οικονομία βρίσκεται σε συρρίκνωση, ο λαός έχει γονατίσει από τα Μνημόνια, οι τιμές στα τρόφιμα δεν έχουν πέσει, ενώ και τα κονδύλια για την Εθνική Άμυνα έχουν μειωθεί δραματικά.

Υπενθύμισε πως στην ομιλία του πέρσι (10 Δεκεμβρίου 2016) είχε ζητήσει να εγγραφεί στον προϋπολογισμό το κατοχικό δάνειο, μια απόλυτα νόμιμη διεκδίκηση της Ελλάδος προς την Γερμανία, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ τρία χρόνια τώρα δεν έχει κάνει τίποτα.

Σημείωσε πως όποιος ψηφίζει ΝΔ, ψηφίζει κατ΄ ουσίαν να έρθει στην κυβέρνηση το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που έφερε τα μνημόνια στην χώρα μας.

Για το δημόσιο χρέος ξεκαθάρισε πως αν δεν καταγγελθεί ως επαχθές και δεν διαγραφεί, η Ελλάδα δεν θα επιβιώσει. Η Πατρίδα μας έχει συμφωνηθεί να παραμείνει υπό επιτροπεία μέχρι να ξεπληρωθεί το 75% του χρέους, δηλαδή ποτέ!

ΟΧΙ άλλες θυσίες για το ευρώ, η σημαία της Ε.Ε. δεν μας λέει τίποτα, για εμάς τους Εθνικιστές υπάρχει μόνο η γαλανόλευκη! Τέλος, αναφέρθηκε στην ολέθρια επίσκεψη Ερντογάν, κατά την οποία ο Τούρκος πρόεδρος άνοιξε το ζήτημα για αναθεώρηση της συνθήκης της Λωζάννης, ένα ζήτημα εμπρός στο οποίο σιώπησε εγκληματικά η ελληνική κυβέρνηση.

Όσο για το στεφάνι που κατέθεσε στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη, το οποίο ήταν μια τουρκική σημαία, τόνισε πως ήταν μια βεβήλωση και προσβολή στους Έλληνες Στρατιώτες που έδωσαν την ζωή τους, πολεμώντας την “ημισέληνο”.

Σε απάντηση προς τον Νίκο Βούτση ο Ν. Γ. Μιχαλολιάκος σημείωσε πως Χρυσή Αυγή διεκδικεί και κατοχικό δάνειο και γερμανικές αποζημιώσεις και ότι δεν θα έπρεπε ο πρόεδρος της Βουλής να ερμηνεύει λάθος και κατά το δοκούν τα λεγόμενά του.

loading...

15 thoughts on “Ν. Γ. Μιχαλολιάκος: Μοναδική απειλή για το διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα είναι η Χρυσή Αυγή! – ΒΙΝΤΕΟ

  1. ωωωωωωωωωωωωωω μα τι λετε?ανετειλε η χρυση αυγη απο την στοα της μεγαλης ανατολης?
    θαυμα θαυματων εσωθημεν εμπρος εγερθητου απαντες

  2. KAI EIΠΑΜΕ ΚΛΥΣΜΑ ΜΕ ΡΑΨΑΝΗΣ 3ΑΑΑ ΠΟΤΕ ΟΤΑΝ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΜΗΔΕΝ ΒΑΘΜΟΥΣ. ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΡΜΟΥ ΨΥΧΡΟΥ ΘΑ ΣΟΥ ΣΠΑΣΕΙ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ..

  3. 8.45
    Συμφωνώ μαζί σου. Πράγματι αυτά μου μας σώζουν είναι τα κόμματα του λεγόμενου ''συνταγματικού τόξου''. Το ότι οι άνεργοι είναι μόνο 1.000.000 και οι νέοι που μετανάστευσαν στο εξωτερικό, για να βρουν δουλειά, είναι μόνο 500.000, αυτό είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της πολιτικής του ''συνταγματικού τόξου''.
    Τέτοιες χαρές και πανηγύρια ποτέ άλλοτε δεν ζήσαμε. Τέτοιες ημέρες σωτηρίας πρώτη φορά τις ζούμε.

  4. Έχω την εντύπωση ότι το μόνο κόμμα που αντιστέκεται στην λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης είναι το 3ο κόμμα της Βουλής.

  5. Το διεθνές οικονομικό κατεστημένο (=Παγκοσμιοποίηση) θέλει
    ανοιχτά σύνορα,
    πολυπολιτισμικές κοινωνίες,
    μοντέρνες οικογένειες (π.χ. άνδρας+άνδρας).

    Τα αριστερά κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ) και το δεξιό κόμμα (ΝΔ)
    θέλουν κάτι διαφορετικό ; ; ;
    Ο δισεκατομμυριούχος Σόρος θέλει κάτι διαφορετικό ; ; ;

  6. Ποιοι ευθύνονται για το σημερινό χάλι;
    Στα χρόνια της μεταπολίτευσης κυβέρνησαν τα εξής κόμματα:
    1) Ν.Δ.
    2) ΠΑΣΟΚ
    3) ΚΚΕ (Συγκυβέρνησε με Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ)
    4) ΛΑ.Ο.Σ (Συγκυβέρνησε με Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ)
    5) ΔΗΜΑΡ (Συγκυβέρνησε με Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ)
    6) ΣΥΡΙΖΑ (Συγκυβερνάει με ΑΝ.ΕΛ.)
    7) ΑΝ.ΕΛ.(Συγκυβερνάει με ΣΥΡΙΖΑ)

  7. Βρε εσείς, καλά, η Χρυσή Αυγή δεν κυβέρνησε καθόλου; Δεν ευθύνεται για το σημερινό χάλι της χώρας μας;

  8. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΝΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!! ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!

  9. το πουλεν του λα.γ.ο.σ αγραμματου γαλατα σανοπωλη βαψωμαλλια γελωτοποιου ψευτομιμου κομφερανσιε ψευτομποντυμπιλντερ!
    Καρατζαφερηs:στο συμβουλιο τηs ευρωπηs ειs το οποιο μεσα ειναι πολλοι εβραιοι και απο κρατη ευρωπαικα αλλα και απο το Ισραηλ ξερετε ποιοs ειναι επικεφαληs του Ιντερ-γκρουπ του αντισημιτικου;ο δικοs μου ο Κωσταs Αιβαλιωτηs!Eμειs δεν εχουμε τετοια προβληματα…
    oυτε εγω θα αμφισβητησω το ολοκαυτωμα πηγε ο Κωσταs ο Αιβαλιωτηs εκ μερουs του κομματοs με τον πρεσβη κατεθεσε στεφανι!!!
    Ρε Αρχιλαμογιο ΑΙΒΑΛΙΩΤΗ παλι κτιζειs νεα Βιλα;Εσυ δεν εισαι βουλευτηs αλλα…εργολαβοs!
    ixnos.blogspot.gr/2010/07/blog-post_661.html
    luben.tv/politix/48785
    Παυθηκε απο τα καθηκοντα του κοινοβουλευτικου εκπροσωπου του ΛΑΟΣ ο Κ.Αιβαλιωτηs με αποφαση τηs Κ.Ο του κομματοs!
    Προηγηθηκε η αποφαση του στρατολογικου γραφειου να τον κρινει ανυποτακτο απο το 1997!!!
    news.gr/greece/artide/?aid=881788
    Master Quiz:ΒρωμοκαΜΠΙΝΕΣ πλαστογραφοs το σιχαμα τηs κοινωνιαs και μαλιστα ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟ φυγοστρατοs μπουγατσαs κυδωνιατηs ο τζουτζουκοs φεγγαροπροσωπο γιωτομπαλινο η πολιτικη κοπρεια το μορμολυκειο κατα κοσμον η ρωποπερπηρηθρα με τα 19 ακινητα και βιλα στιs BRYKSELLES!!

  10. μηπως εχεις οξυτενη κονδυλωματα στα περικλανιδια και δεν το ξερεις ρε 9.52?

  11. Όποιος χρωστάει πολλά, δεν παθαίνει τίποτε.

  12. Κάποια κόμματα χρωστάνε χρήμα και χρήμα, αλλά μένουν στο απυρόβλητο.
    Φαντάσου να χρωστούσες εσύ τόσα λεφτά !

  13. Ποιοs πολιτικοs αρχηγοs πηρε απο τον Ερυθρο Σταυρο(του Μαρτινη)10 ακινητα στο 1/4 τηs αξιαs με την μεθοδο των…<>;;;
    Η αμυθητη περιουσια κληροδοτημα των Ελληνων Πατριωτων στιs τσεπεs<< Eπιτηδειων >>…Πολιτικων…!!!
    Η πιατσα βοα για το ονομα γνωστου πολιτικου που σημερα δεν βρισκεται εντοs βουληs,οτι εχει αποκτησει τουλαχιστον ΔΕΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ απο τετοιεs εκποιησειs που πηρε στο 1/4 τηs πραγματικηs αξιαs…!!!
    pesotithesgr.blogspot.com/2012/11/10-14.html
    o ΜΙΖΑΣ-ΝΟΝΟΣ περιστεροχεσ…μενοs καμπουρηs…..ακομη εξω ειναι!!!
    politikosafari.blogspot.gr/2009/09/15.html

Comments are closed.