ΜΕΡΙΚΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ

ΟΙ ΙΕΡΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ (Οικουμενικών Συνόδων Τοπικών Συνόδων  Των Αγίων Πατέρων
     Υπό ΑΜΙΛΚΑ  Σ. ΑΛΕΒΙΖΑΤΟΥ(+) Καθηγητού του κανονικού Δικαίου του Πανεπιστημίου ΑΘΗΝΩΝ Α’ ΕΚΔΟΣΗ 1923  (Σελίδες 671) 

Εκδόθηκε από την  ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ της Εκκλησίας της Ελλάδας,
Η ΑΓΙΑ ΓΡΑΦΗ  αποτελείται από  76 Βιβλία σύμφωνα με την  αρίθμηση της Ιεράς Μητροπόλεως της Ηλείας.
Τα πρακτικά των εννέα ΑΓΙΩΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΔΩΝ,  το Τριώδιον, οι Χαιρετισμοί  και τα Πατερικά Κείμενα.
Επειδή δέχομαι συνεχώς επιθέσεις από χριστιανικούς κύκλους, γι αυτά που γράφω για την θρησκεία τους, θα ήθελα να ρωτήσω τους υβριστές μου αν έχουν διαβάσει τα παραπάνω ιερά βιβλία.
Εάν δεν τα έχουν διαβάσει τότε ανήκουν στο ποίμνιο του παπά και επομένως  δεν ξέρουν γιατί με βρίζουν όπως δεν ξέρουν και τι θεό λατρεύουν.
Όσοι τα έχουν διαβάσει και με βρίζουν το κάνουν για λόγους συμφέροντος, γιατί δεν πιστεύουν σε θεό αλλά στον μαμωνά, επί πλέον  καθημερινά αμαρτάνουν με αμαρτήματα που επισύρουν και την  ποινή του αφορισμού σύμφωνα με παραπάνω  ιερά κείμενα.
Δ’ Αγία Οικουμενική Σύνοδος.
Κανόνας Γ’:  Οι κληρικοί και οι μοναχοί δεν πληρώνονται για τις λειτουργίες του θεού. Ποινή επιτίμιον.  Σήμερα και μισθό παίρνουν αλλά και ανήκουν στην οικονομική ελίτ, με καταθέσεις εκατομμυρίων ευρώ.
ΣΤ’ Αγία Οικουμενική Σύνοδος.
Κανόνας ΚΔ: Κληρικός ή μοναχός που συμμετέχει σε παιχνίδια καθαιρείται.
Κανόνας ΝΑ: Κληρικός ή μοναχός που παρακολουθεί μίμους, πηγαίνει θέατρο και χορεύει καθαιρείται,
Κανόνας ΙΣΤ’: Κληρικός πορνοβοσκός(προαγωγός γυναικών, λαϊκά νταβαντζής) αφορίζεται και καθαιρείται, ο λαϊκός αφορίζεται. Σήμερα έχει γίνει επίσημη κατάργηση του ιερού κανόνα, και ο πορνοβοσκός στους πολίτες έχει γίνει προσοδοφόρο επάγγελμα, δεν είδα να αφορίζουν κανένα,  γιατί δεν αντιδρούν οι υβριστές μου;
Ζ’ Αγία Οικουμενική Σύνοδος.
Κανόνας ΚΒ: Απαγορεύονται τα κοινά γεύματα ανδρών και γυναικών, τα τραγούδια κιθαρωδών, χοροί με πορνικά λικνίσματα κληρικοί συμμετέχοντες τιμωρούνται με επιτίμιον.  Αυτά που απαγορεύει ο κανόνας έχουν γίνει τρόπος ζωής των χριστιανών σήμερα. Γιατί κατάργησαν τον ιερό κανόνα.
Κανόνες  των Αγίων Αποστόλων.
Κανόνας ΞΖ’: Όποιος συνέρχεται με ανύπαντρη παρθένα αφορίζεται, και ο κληρικός αφορίζεται και καθαιρείται. Σήμερα η παρθενία θεωρείται οπισθοδρομική αντίληψη. Γιατί το δέχονται;
Κανόνας ΠΔ’: Όποιος κληρικός βρίζει τον βασιλιά και τους άρχοντες, αν είναι κληρικός καθαιρείται εάν είναι πολίτης αφορίζεται. Όταν ο δεσπότης εκείνος έβριζε τον υπουργό και καλά του έκανε «να σαπίσουν τα χέρια του» γιατί δεν τιμωρήθηκε από την ιεραρχία της εκκλησίας σύμφωνα με τον ιερό κανόνα; 
Επίσκοπος Κυπριανού ΚΑΡΧΗΔΟΝΟΣ
Κανόνας ΝΗ’(ΞΖ’): Εντέλλεται την ,καταστροφή των αρχαίων Ελληνικών αγαλμάτων στην Αφρική.
Κανόνας Ξ’(ΞΘ’): Από φυγή Ελληνικών εορτών και συμποσίων
Κανόνας ΠΔ’: Εντέλλεται την παντελή εξάλειψη των Ελληνικών αγαλμάτων, βωμών και κάθε τι που θυμίζει τους Έλληνες. Το άσβεστο μίσος της θρησκείας κατά της Ελλάδος πλεονάζει στα ιερά κείμενα.
Άγιος Ιωάννης ο Νηστευτής.
Κεφάλαιον Περί  Μαλακίας ( πιστή αντιγραφή της λέξεως).
Όποιος ποιεί μαλακίαν επί σαράντα  μέρες τρώει μόνο ψωμί και κάνει εκατό μετάνοιες την ημέρα, εάν είναι κληρικός παύεται. Κάνουν και οι κληρικοί τέτοιες δουλειές;
Γυναικα που ασπάζεται άνδρα δέχεται το επιτίμιον της μαλακίας, δηλαδή  επί σαράντα  μέρες τρώει μόνο ψωμί και κάνει εκατό μετάνοιες την ημέρα.  Είναι πολύ καλή μέθοδος αδυνατίσματος.
ΠΕΡΙ ΤΟΥ ΜΙΓΕΝΤΟΣ ΤΗ ΙΔΙΑ ΠΕΝΘΕΡΑ(Δημιουργία σχέσεως με πεθερά)
Όποιος διαπράττει το αμάρτημα δημιουργίας σχέσεως με την πεθερά του, επί μίαν εξαετίαν απαγορεύεται να κοινωνήσει, έξη μήνες απαγορεύεται να φάει κρέας, απαγορεύεται να μπει σε εκκλησία, θα κάθεται έξω από την εκκλησία και θα κλαίει ζητώντας συγχώρηση από τον θεό. Απαγορεύεται να πάρει αντίδωρον, ούτε να ασπάζεται εικόνες, Κάθε μέρα θα κάνει εκατό μετάνοιες επί έξη χρόνια.   Και ακολουθούν ένα σωρό ανοησίες πολλών σελίδων.
ΠΕΡΙ ΑΡΡΕΝΟΜΑΝΙΑΣ(Ανδρική Ομοφυλοφιλία).
Ο αρσενοκοίτης απαγορεύεται να κοινωνήσει για τρία έτη, θα κλαίει και θα νηστεύει , και τα βράδια θα τρώει μόνο ψωμί και θα κάνει διακόσιες μετάνοιες την ημέρα.
Αυτοί που μου επιτίθενται πως τα βλέπουν όλα αυτά.
Άντε και καλά κρασιά.

Φοίβος

loading...