Σοκαριστικές εικόνες από την πολυκατοικία που σημειώθηκε η τραγωδία με τρεις νεκρούς από την φονική πυρκαγιά στην Κατερίνη

Τρεις άνθρωποι -ένας 78χρονος, μια 43χρονη και ένας 81χρονος- έχασαν τη ζωή τους από φονική πυρκαγιά που ξέσπασε σήμερα τα χαράματα από ηλεκτρική θερμάστρα σε…διαμέρισμα του πρώτου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Κατερίνη.

Οκτώ ένοικοι διασώθηκαν, μαζί και ένα μωρό 6 μηνών, ενώ με αδιαθεσία μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο υποδιοικητής της πυροσβεστικής υπηρεσίας Κατερίνης ο οποίος επιχειρούσε στο σημείο.

Στο σημείο επιχείρησαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των 12 πυροσβεστών που έφτασαν άμεσα στο σημείο τραγικό θάνατο βρήκε ο 78χρονος ιδιοκτήτης του διαμερίσματος του πρώτου ορόφου όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά. Δυστυχώς όμως την ζωή τους έχασαν και ο 81χρονος αδελφός και η 43χρονη ανιψιά του που βρίσκονταν στον δεύτερο όροφο λόγω των πυκνών καπνών που μετέτρεψαν το χώρο σε θάλαμο αερίων.

http://lefteria.blogspot.gr/2017/12/blog-post_3665.html
loading...

1 thought on “Σοκαριστικές εικόνες από την πολυκατοικία που σημειώθηκε η τραγωδία με τρεις νεκρούς από την φονική πυρκαγιά στην Κατερίνη

  1. ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΛΕΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΝΑ ΞΟΔΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΘΕΡΜΑΝΣΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΒΕ ΚΕΡΙΑ ΕΩΣ ΟΤΟΥ ΕΠΗΛΘΕ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΗΚΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ. ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΜΕΓΑΛΉ.
    Ο ΑΜΙΡ ΠΑΙΡΝΕΙ 2.300 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕΝΕΙ ΣΕ ΕΠΠΛΩΜΕΝΟ ΣΠΙΤΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ''Δ.Ε.Η΄΄ ΕΧΕΙ ΑΙΡΚΟΝΤΙΣΙΟΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΟΣ ΑΜΙΡ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ MADE IN CHINA ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ Ο ΓΕΡΟΣ ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΕΙ Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΔΥΟ ΝΑΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ Ε?
    ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ…ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Η ΕΥΡΩΠΗ Ο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΣ!!! Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ!!

Comments are closed.