Ο Μανώλης Χατζησάββας απειλεί να σκοτώσει τον Καμμένο και παραμένει ελεύθερος! Κάποιος σας δουλεύει άγρια.

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΜΜΑΤΙΚΟ

Μετά τη περίπτωση του απτυχίωτου που τον προσκαλούσε το καθεστώς των καναλιώνε σαν κορυφαίο οικονομολόγο των 50 χιλιάδων που έχει η χώρα και στο τέλος τον έκαναν και αρχηγό κόμματος, εκδότη κλπ απο το πουθενά, η περίπτωση Χατζησάββα με έχει βάλει σε πολλές σκέψεις με το παρακράτος, που φαίνεται ότι έχει γίνει κράτος. Μπορεί η Ελλάδα να έγινε Κολομβία απο τη τεράστια διαφθορά, τη πολλή ισότητα, το ναρκωτικό, το λαθραίο και το νοθευμένο αλλά δεν ζούμε και την εποχή του Στάλιν.
ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ

Στο θέμα Χατζησάββα υπάρχουν πολλές αντιθέσεις. Ο Χατζησάββας φέρεται σαν πρώην πράκτορας της ΕΥΠ, ενώ κατά τον Καμμένο σαν πράκτορας της ΜΙΤ, που καταζητείται απο την Interpol. Τουλάχιστο έτσι γράφεται στο διαδίκτυο. Ο Χατζησάββας όμως έχει γνωστό email και αφήνει συνέχεια ηλεκτρονικά ίχνη στο διαδίκτυο με τα κείμενα που συνεχώς ανεβάζει με ονόματα απο λίστες αλλά και με κάποια θέματα που αφορούν τον Καμμένο, τον Ήλιο τον Ηλιάτορα, την offshore του πατέρα του (εκτός απο το NOOR-1). Στο τελευταίο “έργο” Χατζησσάβα, απειλείται η ζωή του Καμμένου απο το συγκεκριμένο άτομο, χωρίς αυτό να συλλαμβάνεται!!! Η ΕΥΠ έχει απεργία;

Ο Μανώλης Χατζησάββας έχει σήμερα“σβήσει” πολλά κείμενα του απο το διαδίκτυο με τα οποία απειλούσε συνεχώς τον Καμμένο. Ίσως και να θέλει να βγάλει τους πάντες φαντασμένους και τρελλούς. Μπορεί και όχι. Η ψυχή του καθενός είναι άβυσσος.
Μάλλον το άρθρο που διαβάζετε αυτή τη στιγμή να τον εξανάγκασε να το κάνει. Ο Καμμένος μπορεί να μου χρωστάει και τη ζωή του!

Αριστερά ένα μήνυμα του Χατζησάββα που το πρόλαβα πριν “χαθεί”. Όλοι έχουμε ένα δρόμο στη ζωή αυτή. Πιάνουμε τα “πονηρά” νοήματα.

ΤΡΕΛΛΑ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΡΟΥΜΠΑΤΗΣ;
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ; ΜΕ ΕΝΑ ΚΟΡΙΟ ΘΑ ΠΑΙΖΕΙ;

Ανίκανη αποδεικνύεται η ΕΥΠ να προστατεύσει έναν υπουργό, τον Καμμένο. Αρεστό ή όχι, δεν έχει σημασία καμμία. Οι θεσμοί πρέπει να λειτουργούν! Τί κρύβεται πίσω απο όλο αυτό; Το παρακράτος;

Γιατί πάντα αυτά, από όσες πέννες γράφουν στο διαδίκτυο, τα προσέχω μόνο εγώ; Πρέπει να είναι πολλοί στο κόλπο. Ασύλληπτος είτε χωρίς προσαγωγή για ανάκριση τόσα χρόνια; Πως γράφεται ότι τον καταζητά η Interpol; Τί σκατά κράτος είναι αυτό; Τον Ξηρό η αστυνομία τον έπιασε, όταν την κοπάνησε. Άρα, κάτι άλλο είναι…

ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ ΠΟΤΕ

Είναι ευνόητο επίσης, να διερωτηθεί κανείς, γιατί επι τόσα χρόνια ο καταζητούμενος Χατζησάββας δεν έχει συλληφθεί ή έστω δεν τον έχει βρεί ένας εισαγγελέας. Είμαι σίγουρος ότι η ΕΥΠ του με Τουρκική “ενίσχυση” Ρουμπάτη (σύμφωνα με τα λεγόμενα Χατζησάββα) ξέρει και που ακριβώς μένει. Σημειώστε ότι ο Χατζησάββας μια μέρα πρίν το ταξείδι Ερντογάν στην Ελλάδα ανήρτησε επιστολή στο διαδίκτυο, στην οποία αποδείκνυε ότι είχε 10 κιλά όρχεις επειδή ζήτησε συγγνώμη απο τον Ερντογάν, που τον κατασκόπευε! Αυτά είναι λίγο ως πολύ ακατανόητα. Κάτι άλλο είναι, που πιθανόν να έχει σχέση με την εξαφάνιση Καμμένου απο όλες τις συναντήσεις της κυβέρνησης με Ερντογάν.

Εμένα όλα αυτά μου δείχνουν παρακράτος, όπου είτε ο Χατζησάββας εκτελεί διαταγές του Καμμένου αναρτώντας πληροφορίες για κόσμο σε λίστες, που η κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να αναρτήσει για αντιπάλους της είτε ο Χατζησάββας κρατάει απο κάπου τον Καμμένο και τον πατάει εκεί, όποτε το κάνει κέφι. Και στις δύο περιπτώσεις, ο νόμος δεν τηρείται. Γιαυτο μιλάω και για παρακράτος, μέσα στο κράτος. Σε ένα παρακράτος είναι δύσκολο να βρείς άκρη αλλά η πρακτική εξυπηρετεί σκοπούς.
Δεν είναι επομένως μόνο ο γραφικός Αυγενάκης που έχει επαφή με ποινικούς ούτε ότι η Μαρέβα δεν καταθέτει πληροφορίες για τις δύο εταιρείες που έχει στα Paradise islands και στην Ελβετία πρέπει να έχουν και άλλοι. Το τί έλεγε ο Καμμένος στον ισοβίτη Γιαννουσάκη για Μαρινάκη και ΝΟΟR-1 δεν έχει γίνει γνωστό. Κολομβία.

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

Εσείς οι νεότεροι δεν το έχετε γνωρίσει. Εμείς οι πιο παλιοί όμως κάτι θυμόμαστε. Σας αντιγράφω απο τη Wikipedia σχετικά για το παρακράτος. Διαβάστε το κείμενο που ακολουθεί και θα κατανοήσετε τις απόψεις και τους φόβους μου περισσότερο.
To παρακράτος (Λατ. imperium in imperio ή status in statu) είναι σύνολο παράνομων κρυφών μηχανισμών που στέκουν δίπλα στην πολιτική εξουσία, ή μέρος αυτής, και πράττουν ακολουθώντας εντολές της, ή και ανεξάρτητα, ώστε να χειραγωγείται η πολιτική ζωή ενός τόπου. Τέτοιες ομάδες συνήθως αναπτύσσονται και δρουν μέσα στην αστυνομία, τον στρατό και τις μυστικές υπηρεσίες. Γενικότερα, παρακράτος είναι σύνολα ανθρώπων ή μηχανισμών που ασκούν παράνομα εξουσία. Το παρακράτος στη στενή του σημασία είναι μία από τις χειρότερες μορφές οργανωμένου εγκλήματος.

Μία χαρακτηριστική περίπτωση δράσης παρακράτους στην Ελλάδα ήταν η δολοφονία του βουλευτή Γρηγόρη Λαμπράκητο 1963. Η δολοφονία του Λαμπράκη ήταν το αποκορύφωμα της ισχύος του παρακράτους, που δέσποζε στις μετεμφυλιακές κυβερνήσεις Παπάγου και Καραμανλή. Κατευθυνόταν εν πολλοίς από τον Αντιστράτηγο Αλέξανδρο Νάτσινα, ιδρυτή και αρχηγό για δέκα χρόνια (1953 – 1963) της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΚΥΠ) αλλά και του ΙΔΕΑ, της οργάνωσης που ήλεγχε τις Ένοπλες Δυνάμεις. Υπήρχε και η μυστηριώδης Κόκκινη Προβιά, το ελληνικό παρακλάδι του νατοϊκού Gladio, που διαλύθηκε από τον Ανδρέα Παπανδρέου τη δεκαετία του ’80. Στη σύγχρονη εποχή το παρακράτος συνεχίζει να υπάρχει (διαβάστε εδώ).
Το λένε και άλλοι… Το παρακράτος ζεί. Τώρα σκεφτείτε.

loading...

3 thoughts on “Ο Μανώλης Χατζησάββας απειλεί να σκοτώσει τον Καμμένο και παραμένει ελεύθερος! Κάποιος σας δουλεύει άγρια.

  1. Χωλίδης Κωνσταντίνος
    ·
    ΗΜΕΡΑ 19η

    7 ΠΕΡΣΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΙΡΑΝ AYATOLLAH ALI KHAMENEI ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΤΟ 2007.

    ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΔΕΚ

    ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑΣ.

    https://scontent.fath4-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/24993653_10214888348545093_6291093109644024455_n.jpg?oh=f0bc56c648b52cee1cd8bcd04ffa1464&oe=5ACC4771

  2. ΣΑΠΙΣΕΣ ΡΕ ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΒΡΩΜΕΡΕ ΣΑΠΙΣΕΣ ΚΡΕΜΑΣΑΝΕ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΣΟΥ ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟ ΒΡΩΜΕΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΣΑ ΝΑ ΣΕΡΝΕΣΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΒΟΘΡΟΒΙΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ…..ΧΧΧΧΠΠΠ ΦΤΟΥΥΥ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΕ ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΕ

  3. ΕΦΥΓΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΓΓΟΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΡΧΙΔΟΚΩΛΕΤΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ ΤΩΡΑ ΨΩΡΡΟΓΙΔΑ????

Comments are closed.