ΕΛΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΟΒΝΑ

-ΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ























Απο την πρωτη ημερα που εγιναν οι ρωσοι χριστιανοι δεν μας εχουν βοηθησει ποτε σε καμια κρισιμη ιστορικη στιγμη οπως ηταν  η Αλωση της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας τον Απριλιο του 1204 μ.χ.,  απο τους γερμανους, η δευτερη αλωση μονον της βασιλευουσας και οχι της παλαι ποτε Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας απο τους τουρκους. 

Τραγικα και προδοτικα αποντες οι ρωσοι το 1821, το 1921 κατα την τρομερη Μικρασιατικη καταστροφη οπου υποστηριζαν τον Κεμαλ, ενω τα ιδια εκαναν και το 1974 οπου ειχαμε την απωλεια της Κυπρου.



ΑΙΩΝΙΟΣ ΑΠΟΝΤΕΣ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΣΕ 
ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ; 

Οι Ρωσοι δεν ηταν πουθενα να μας βοηθησουν. 
Σκεφτείτε ότι ιστορικα ηταν πολύ προσφατα το γεγονος ότι εγιναν

 “ορθοδοξοι

 χριστιανοι’ από τον αγιο και ιερο Βασιλειο τον β.
Εντούτοις μας γυρισαν την πλατη οι φιλοι μας οι ρωσοι, ξεχασαν τους μοναδικούς και αιωνιους ευεργετες του ρωσικου εθνους τους Ελληνες της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.
Από την στιγμη που αγνοησαν και περιφρονησαν οι ρωσοι  τους κορυφαιους Ελληνες ολων των εποχων της ιερης Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας που ηταν οι ευεργετες τους, πως είναι δυνατον να υπολογιζουν ολους τους συγχρονους και σαπισμένους-εξαθλιωμένους και σκλαβωμένους ραγιαδες.
Ακομη και 19 χρονια μετα τον εκχριστιανισμο τους απο τον ιερο Βασιλειο τον Β, οι ρωσοι επι Κωνσταντινου του Θ , επιτεθηκαν εκ νεου στην πολη-Κωνσταντινουπολη. 
Δεν σεβαστηκαν λοιπον απο την αρχη την ευεργεσια που τους εκαναν οι κορυφαιοι του κοσμου οι Ελληνες της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας. 

Το εντελως παραλογο  από ιστορικης πλευρας είναι ότι οι Ρωσοι πιστευουν ότι είναι οι εξ αιματος συνεχιστες της Ελληνικης-Ρωμαικης αυτοκατοριας.
Αυτό διοτι παντρευτηκε η Αννα η αδερφη του Βασιλειου τον Βλαδιμηρο ενώ μετα από τέσσερις αιωνες η Σοφια η ζωη Παλαιολογου πατρευτηκε τον Ιβαν τον γ, 
 
Το 1472 ο Ιβάν γ’ νυμφευθηκε την ανιψια του τελευταιου βασιλια της πολεως του Κωνσταντινου Παλαιολογου η οποια είχε ζήσει στην Ιταλια και είχε γίνει μετοχος της δυτικής παιδείας. 



Την εποχη των παλαιολογων δεν υπηρχε αυτοκρατορια, διοτι το Ελληνικο κρατος ειχε κατακτηθει απο τους γερμανους στις 13 Απριλιου του 1204 μ.χ, με την τεταρτη εωσφορικη “σταυροφορια”.

Οποτε οι Ρωσοι δεν μπορουν να επικαλουνται συγγενεια εξ αιματος με τους Ελληνες αυτοκρατορες απο την δυναστεια των Παλαιολογων.

Τοτε την εποχη των παλαιολογων υπηρχαν μικρα Ελληνικα και πολλα λατινικα κρατιδια, στην γεωγραφικη θεση του πρωην Ελληνικου-ρωμαικου κρατους. 


Η Κωνσταντινουπολη ηταν πλεον μια πολη κρατος.

Η πραγματικη συγγενια εξ αιματος των ρωσων με τους Ελληνες βασιλεις της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας ειναι μοναχα απο την Μακεδονικη δυναστεια και απο την πριγκιπισσα Αννα την αδερφη του κορυφαιου Ελληνα ολων των εποχων του ιερου Βασιλειου του β.



Ομως οι ρωσοι διοτι μισουν θανασιμα τους Ελληνες και τα επιτευγματα

τους,

 με αποτελεσμα να αισθανονται παρα πολυ κατωτεροι ως λαος εναντι των 

ενδοξων Ελληνων 

δεν κανουν καμια απολυτως αναφορα για την

πραγματικη 

συγγενεια τους εξ αιματος με τους αυθεντικους Ελληνες αυτοκρατορες της Μακεδονικης δυναστειας. 


Τοτε που παντρευτηκε ο Ρωσος εωσφοριστης Βλαδιμηρος την πριγκιππισα Αννα την αδερφη του Ιερου Βασιλειου του β ο Ελληνισμος ειχε φτασει στο απογειο του σε πολιτικο, στρατιωτικο και ηθικο επιπεδο. 

Για αυτο ακριβως οι ρωσοι αντι να αισθανονται υπερηφανοι που ειχαν εξ αιματος συγγενεια με τον κορυφαιο Ελληνα ολων των εποχων τον ιερο Βασιλειο τον β, δεν κανουν καμια απολυτως αναφορα.  

Αντιθετα γυρισαν προσφατα ρωσικη σειρα για την τηλεοραση και με πολυ μεγαλη υπηρηφανεια τονιζουν οτι ειναι εξ αιματος συγγενεις των “τελευταιων αυτοκρατορων” των Παλαιολογων.

Αποφευγουν λοιπον καθε αναφορα για τον Ιερο Βασιλειο τον β και την αδερφη του την πριγκιπισσα Αννα, ωστε να μην μαθουν οι πολλοι ρωσοι το απιστευτο μεγαλειο και το απογειον του Ελληνισμου κατα την εποχη του ιερου Βασιλειου του β. 

Εαν επρεπε να κανουν ρωσικη σειρα στην τηλεοραση αυτη θα επρεπε να εχει ως θεμα την πριγκιπισσα Αννα την αδερφη του ιερου Βασιλειου του β.  

Οι ρωσοι ομως για να μην φαινονται βαρβαροι και κατα πολυ κατωτεροι απεναντι στους Ελληνες προτιμησαν να αναφερουν την συγγενεια με τους Παλαιολογους.


Δεν επιθυμουσαν σε καμια περιπτωση λοιπον οι Ρωσοι να παρουσιασουν ως την πρωτη Ελληνιδα τσαρινα την πορφυρογεννητη Αννα, αλλα εκαναν τηλεοπτικη σειρα την Σοφια Παλαιολογου η οποια διετελεσε και αιρετικη.

Δεν ηθελαν σε καμια των περιπτωσεων να φαινεται το μεγαλειο της Ελληνικης-ρωμαικης αυτοκρατοριας.

Ακομη ομως και σε αυτην την σειρα με την πριγκιππισσα  Ζωη-Σοφια Παλαιολογου την παρουσιαζουν ως ρωμαια μαγισσα και τους Ελληνες ως μαγους και κλεφτες.

Σε καθε περιπτωση οι ρωσοι εκδηλωνουν το μισος τους, για τους εθνικους τους ευεργετες τους Ελληνες.

Oμως για ολα αυτα τα οποια κατηγορουσαν την Σοφια Παλαιολογου, τα ειχε ολα μια γυναικα Σλαβικης καταγωγης η οποια παντρευτηκε τον Ιβαν τον τεταρτο, ο οποιος ηταν γιος του ιβαν του γ. 

ΕΛΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΟΒΝΑ.


Την Ζωη-Σοφια Παλαιολογου την κατεδιωκε σε ολης της την ζωη η πεθερα της η μητερα του ιβαν του γ. Αυτη δεν εχανε ευκαρια να την προσβαλει και να την κατηγορει δημοσια ως μαγισσα ρωμια.


Ομως οτι εκανε επι τοσα χρονια αυτη η βαρβαρη ρωσιδα γυναικα το πληρωσε με παρα πολυ ασχημο τροπο. 

Αυτο διοτι ο εγγονος της ο Ιβαν ο τεταρτος τον οποιο ειχε αποκτησει ο ιβαν ο γ απο αλλη γυναικα και οχι με την Ζωη-Σοφια Παλαιολογου, θα εχει πολυ ασχημο τελος.  


Ο εγγονος της θα παντρευτει την Ελενα Στεφανοβνα απο την Μολδαβια η οποια ενω ηταν ιερεια του εωσφορου παριστανε στους ρωσους την σεβασμια Χριστιανη. 

Η Ελενα Στεφανοβνα επιδιδοταν με μεγαλη μανια σε καθε ειδους μαγικες τελετες καθως ηταν παλλακιδα του εωσφορου.

Η Ελενα Στεφανοβνα θα δωσει δηλητηριο στον συζυγο της τον ιβαν τον τεταρτο. 

Η μαυρη μαγισσα ηταν ανενδοτη να σταματησει πλεον την μαυρη μαγεια και τις τελετες προς τιμην του σατανα.  παρα τις συστασεις του πατερα της οτι εδω σε ξενη χωρα δεν γινεται να συνεχισει την μαυρη μαγεια.

Στην συνεχεια η Ελενα Στεφανοβνα θα δωσει σε μια εμπιστη υπηρετρια της το δηλητηριο το οποιο το εβαλε κρυφα στο δωματιο της Ελληνιδας Ζωης-Σοφιας Παλαιολογου για να την ενοχωποιησει, ενα πραγμα το οποιο τελικα επετυχε.

Ο Ιβαν ο γ θα διωξει την Σοφια-Ζωη Παλαιολογου σε μοναστηρι. 

Την ιδια στιγμη η Ελενα Στεφανοβνα θα διοργανωσει συνομωσια για να δολοφονηθει η Ελληνιδα Ζωη-Σοφια Παλαιολογου ωστε να απομεινει η μοναδικη πριγκιπισσα της ρωσιας. 

Ταυτοχρονα η Ελενα Στεφανοβνα μαζι με τις φιλες-υπηρετριες της συνεχιζαν τις εωσφορικες τελετες αυτην την φορα με στοχο μεσα απο τα μαγια να ειναι σε θεση να γινει συζυγος του Ιβαν του γ.

Επιθυμουσε παρα πολυ η Ελενα Στεφανοβνα να παντρευτει τον πεθερο της.

Η μαυρη μαγισσα Ελενα Στεφανοβνα ηταν ακορεστη για εωσφορικες τελετες, για σεξουαλικες ανωμαλιες και για εξουσια οπως ειναι και ολοι οι γνησιοι 
οπαδοι του εωσφορου. 


Τελικα η προσπαθεια να δολοφονηθει η Σοφια Παλαιολογου και το παιδι της απετυχε και η συνομωσια αποκαλυφθηκε. 

Οι προσευχες της Σοφιας εγιναν αποδεκτες απο τον Χριστο ο οποιος εμποδισε την πορνη του εωσφορου απο το να κανει κακο στην Ελληνιδα χριστιανη Σοφια-Ζωη Παλαιολογου.

Η Ελληνιδα Σοφια-Ζωη Παλαιολογου θα δειξει για μια ακομη φορα την ηθικη και πολιτιστικη της ανωτερωτητα καθως θα εοπτυχει να μην εκτελεσθει η Ελενα Στεφανοβνα.

Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΩΝ. 


Κατα την εποχη των Παλαιολογων η Ελλαδα βρισκοταν σε τεραστια πολιτικη, στρατιωτικη και εν μερη ηθικη παρακμη. 


Αυτο διοτι οι Ελληνες παρακαλουσαν για στρατιωτικη βοηθεια τους χειροτερους εχθρους του Ελληνικου εθνους τους γερμανους οι οποιοι ειχαν κατακτησει το 1204 μ.χ. , ολοκληρη την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια και ξεπερασαν σε βιαιοτητες ακομη και τους σαρακηνους.


Δεν υπαρχει χειροτερο πραγμα, μεγαλυτερο καταντημα 

για εναν λαο και για ενα εθνος απο το να παρακαλα τους τρομεροτερους του εχθρους να το γλυτωσουν απο αλλους εχθρους και συγκεκριμενα τους τουρκους. 



Οι αδυναμοι Ελληνες παρακαλουσαν τους φοβεροτερους εχθρους του εθνους τους γερμανους να τους γλυτωσουν απο τους τουρκους.


Κατι παρομοιο συμβαινει και με τους συγχρονους νεοραγιαδες οι οποιοι περιμενουν ανυπαρκτους σωτηρες. 

ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΖΩΗ.
Η Πριγκιπισσα Αννα ηταν κορη του Ρωμανου του Β και της Ελληνιδας Θεοφανους. Αδερφος της Αννας ηταν ο κορυφαιος Ελληνας ολων των εποχων ο ιερος Βασιλειος ο Β.


Η πορφυρογεννητη Αννα ειναι πρωτη Ελληνιδα πριγκιπισσα η οποια παντρευτηκε απο αναγκη εναν βαρβαρο για να επιβιωσει η Ελλαδα. 

Αυτο ηταν κατι το οποιο γινοταν πρωτη φορα στα ιστορικα χρονικα και εφερε παρα πολυ μεγαλες αντιδρασεις απο τους Ελληνες αξιωματουχους. 

Στην βασιλευουσα προλήθηκε μεγαλη αναστατωση απο τον επικειμενο γαμο μεταξυ μιας πορφυρογεννητης Ελληνιδας πριγκιπισσας και ενος βαρβαρου εωσφοριστη. 

Το συγκεκριμενο γεγονος δεν μπορουν να το ξεχασουν ποτε οι ρωσοι και ειναι ενας απο τους λογους τους οποιους μας εχθρευονται μεχρι και σημερα. 
Ποτε προηγουμενως μια πορφυρογεννητη δεν είχε παντρευτει εναν βαρβαρο. 


Ακομη και οι προτασεις γαμου από γερμανους ηγεμονες ειχαν απορριφθει
κατηγορηματικα. 
Απο τον γαμο της με τον Βλαδίμηρο, η Αννα πήρε τυπικα τον τΙτλο της Μεγαλης πριγκιπισσας του Κιέβου,διοτι στην πράξη, ολοι την αποκαλουσαν βασιλισσα η τσαρινα, καθως ηταν μελος του Ελληνικου-ρωμαικου Μακεδονικου αυτοκρατορικου οικου. 


Η Ελληνιδα  Αννα συμμετείχε ενεργά στον εκχριστιανισμό των ρωσων
ιδρυσε πολλα μοναστηρια και εκκλησιες.


Η Ζωη-Σοφια Παλαιολογου ηταν κορη του Θωμα Παλαιολογου και ανηψια του Ηρωα Κωνσταντινου Παλαιολογου. 

Η Ζωη-Σοφια Παλαιολογου εχασε νωρις τους γονεις της και την κηδεμονια της ανελαβε ο καθολικος καρδιναλιος Βησσαριων. 


Ο Καρδιναλιος Βησσαριων φροντισε η Ζωη-Σοφια Παλαιολογου να γινει απο Ορθοδοξη Χριστιανη καθολικη.


Το ιδιο ειχε κανει και ο πατερας της Σοφιας, ο Θωμας Παλαιολογος ως ενδειξη ευγνωμοσυνης προς τον παπα, ο οποιος του εδινε καθε χρονο,
4000 χιλιαδες Δουκατα.

Η συγκεκριμενη οικογενεια επιβιωσε μετα την αλωση με τα χρηματα του παπα.

Ο Παπας παυλος ο δευτερος επιθυμωντας να κανει τους ορθοδοξους Ρωσους καθολικους, επετυχε επειτα απο μακροχρονες διαπραγματευσεις τον γαμο της Ζωης-Σοφιας Παλαιολογου με τον Ρωσο πριγκιπα Ιβαν.

Οταν η Ζωη Σοφια-πηγε στην Μοσχα εγινε εκ νεου Ορθοδοξη Χριστιανη και Βαπτιστηκε ως Σοφια Παλαιολογου.

Η πορφυρογεννητη Αννα και η πριγκιπισσα Σοφια εκτος απο την ορθοδοξια εφεραν στην Ρωσια τον αρχαιο Ελληνικο πολιτισμο και την αρχιτεκοτονικη.

Μεταξυ αλλων επεβαλαν το Ελληνικο-ρωμαικο τυπικο και στον ρωσικο θρονο.

Επισης η Σοφια καλεσε ιταλους αρχιτεκτονες για να κτισουν ναους και τα τειχη του Κρεμελινου.

Ακομη η Σοφια Παλαιολογου επεισε τον Ιβαν τον τριτο να επιτεθει στους Ταταρους ωστε να μην ειναι πλεον η Ρωσια φορου υποτελεις σε εκεινους.

Εξατιας της Σοφιας Παλαιολογου ο Ιβαν ο γ ειναι ο πρωτος ο οποιος ονομαστηκε μεγας.

Η πορφυρογεννητη Αννα η αδερφη του Ιερου Βασιλειου του β και η Σοφια Παλαιολογου καθορισαν την εξελιξη της μεσαιωνικης αλλα της και της συγχρονης ρωσιας σε πνευματικο, πολιτιστικο, κοινωνικο και φυσικα σε στρατιωτικο επιπεδο για τους επομενους αιωνες.



ΤΟ ΑΠΟΓΕΙΟΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ ΕΙΝΑΙ 
ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΣΙΜΟ 
ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΑΠΟ 
ΑΛΛΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ.


Εδώ και αρκετα χρονια οι Ελληνες ακουνε την αχρηστη-καταστροφικη για το εθνος μας, ρωσικη προπαγανδα.(1) 




Στα πλαισια της Ρωσικης πολιτικης, πληρωμένοι πρακτορες, προδοτες και φαιδροι πατριδεμπορες, ομιλουν περι της ανύπαρκτης ρωσικης φιλιας και βοήθειας.



Για οσους Ελληνες δεν γνωριζουν ο Χριστιανος; Πουτιν αναγνωρισε τον παρανομο νεοταξιτη επισκοπο ως “πατριαρχη” Ιεροσολυμων, εις βαρος του Ελληνοχριστιανου Πατριαρχη του αγιου Ειρηναίου του α.

Ολοι πλεον γνωριζουν ότι οι νεοταξιτες ολου του πλανητη, μαζι και ένα μερος των εβραιων, εστησαν αυτην την αισχρη πλεκτανη, εις βαρος του Ελληνα Πατριαρχη Ειρηναίου, κατά κοσμον Εμμανουηλ Σκοπελιτη ,ο οποιος γεννηθηκε και μεγαλωσε στην Σαμο.
Γιατι συναινεσε ο χριστιανος; Πουτιν και η ρωσια στο μεγαλυτερο θρησκευτικο εγκλημα του αιωνα.
Αδικα, παρανομα είναι κλεισμενος μεσα σε ένα δωματιο, εδώ και 11 συναπτα ετη, ο νομιμος Ελληνας Πατριάρχης, ο Αγιος Ειρηναιος ο α.

Είναι αυτή η πραξη Χριστιανικη και φιλελληνικη;

Eiναι δυνατον ενας χριστιανος ηγέτης, να αναγνωριζει έναν νεοταξιτη παρανομο κατά γενικη ομολογια “πατριαρχη”.

Γιατι δεν ηθελε ο Πουτιν και η υπερδυναμη χριστιανικη ρωσια, έναν γνησιο Ελληνα χριστιανο στον πατριαρχικο θρονο στα Ιεροσόλυμα ;

Γιατι αναγνωρισε ο πουτιν και η ρωσικη ομοσπονδια έναν παρανομο, νεοταξιτη επισκοπο ως “πατριαρχη”, στον επι αιωνες Ελληνοχριστιανικο πατριαρχικο θρονο της Ιερουσαλήμ;

Μαζι με όλες αυτές της ανθελληνικες και αντιχριστιανικες ενεργειες η Ρωσια εχει αναγνωρισει τα Σκοπια ως “Μακεδονια”, ενώ και ο ιδιος ο Πουτιν αποκαλει τα Σκοπια ως “Μακεδονια”.
Ακομη ο Ρωσος προεδρος και η Ρωσικη κυβερνηση, δεχτηκαν να γινει ναος της πανθρησκειας- εωσφορου στο Καζαν της ρωσιας.

Σε απόσταση δέκα χιλιομετρων από την πολη Καζάν της Ρωσιας, στην κωμόπολη Staroye Arakchino, έκτισαν εωσφορικο ναο της πανθρησκειας.

Στον Εωσφορικο ναό αντιπροσωπεύονται οι 12 μεγαλύτερες θρησκείες του κόσμου. Η Καζάν βρίσκεται 800 χιλιομετρα ανατολικα της Μόσχας και είναι η πρωτευουσα του Ταταρσταν.

Η πολη θεωρειται ως “τρίτη πρωτεύουσα” της Ρωσιας και σε αυτην ζουνε χριστιανοί και μουσουλμάνοι.

Εξωτερικα στον ναο υπαρχουν απαραδεκτες ψηφιδωτες εικονες του Χριστου και της Παναγιας, άγαλμα του Βούδα, ακόμα και σφίγγες. Στο εσωτερικό του ναου υπάρχουν οι αντιστοιχοι 12 χωροι των θρησκειών. Φυσικά έχουν γίνει και παρεμβάσεις.

Οι “θεοι και οι θεες” ειναι απεικονισμενοι συμφωνα με τις παραδοσεις της καθε θρησκείας, .

Στο τμημα για την ορθοδοξία δεν υπαρχει η Παναγία στην κόγχη του ιερου καθως και ο θεος στο κέντρο της οροφής. Κάτω από το αγαλμα του Βούδα εχει τοποθετηθει το άγαλμα της δαιμονικης θεας Shiba, η οποία είναι η θεά της καταστροφής-πολεμου.

Το ιδιο ακριβώς άγαλμα της Shiba, εβαλαν οι νεοταξιτες, και στην είσοδο του CERN. 


Ολο αυτό είναι απαραδεκτο ενω είναι η μεγαλύτερη ύβρις κατά του Χριστού, το να εικονίζεται δηλαδή ο αληθινος δημιουργός του κόσμου μαζί με τις εικόνες και τα αγάλματα των δαιμονικών θεών του Ινδουισμου, του Βουδισμου, μαζί με την δαιμονικη θεα Shiba. 
Υστερα μηπως γνωριζουν να μας απαντησουν οι εμισθοι πρακτορες της Ρωσιας στην Ελλαδα, γιατι οι Ρωσοι πολιτες- Χριστιανοι, εχουν παραλαβει για νεες ταυτότητες εδώ και χρονια της γνωστες σε εμας καρτες του πολιτη-ηλεκτρονικες ταυτότητες με τσιπ, οι οποιες είναι οι ταυτότητες του αντιχριστου.

Είναι γνωστο σε ολους ότι οποιος παραλαβει αυτην την ταυτοτητα, χανει το βαπτισμα το οποιο εχει κανει στο ονομα της Αγιας και θεικης Τριάδος, ενώ αυτοματος γινεται σκλαβος-αριθμος του εωσφορου και της νεας ταξης. Είναι σημαντικο να ξερετε, ότι η Ρωσια ότι είναι μεχρι σημερα το οφειλει αποκλειστικα στον κορυφαιο Ελληνα ολων των εποχων, τον ιερο Βασιλειο τον β.
Ο ιερος Βασιλειος ο β εκανε τους Ρωσους από εωσφοριστες Χριστιανούς, και αλλαξε δια παντος την πορεια-ιστορια του ρωσικου λαου.

Εξαιτιας του κορυφαιου Ελληνα ολων των εποχων, οι Ρωσοι εγιναν ένα παρα πολύ μεγαλο και ισχυρο χριστιανικο Βασιλειο, ενώ αυτην την εποχη, την συγχρονη, για τους ιδιους λογους και αιτιες είναι μια πολιτικη-στρατιωτικη υπερδυναμη. 


Τα παντα οι ρωσοι, ότι εγιναν, ότι επετυχαν τα οφειλουν στους π ρογονους μας τους Ελληνες , της Ελληνικης (ρωμαικης) αυτοκρατοριας. 


Από στοιχειωδη ευγνωμοσυνη , για το εθνος μας αυτην την εποχη, που σβηνουμε αργα και σταθερα, κατά γενικη ομολογια ως εθνος, θα επρεπε να μας βοηθησουν να επιβιώσουμε.

Παγια αρχη μου είναι ότι ολοι οι λαοι, ολοι οι ανθρωποι, εχουν δικαιωμα να πιστευουν οπου θελουν. 
Όλα αυτά με την απαραιτητη προυποθεση να μην επιβαλλουν τα πιστευω τους σε τριτους, ειτε δια της βιας, ειτε με πλαγιους τροπους. 
Τι γινεται όμως στην περιπτωση που η άλλη πλευρα δεν συναινει ; Εναι λοιπον δικαιο να καθησουμε να αφανιστουμε ολοι οι Ελληνες χωρις να εχουμε πειραξει κανεναν απολυτως ;

Όλα αυτά διοτι από τα αρχαια χρονια ο πολιτισμος μας, και η ιδεολογια μας , είναι εμποδιο στην δημιουργια παγκοσμιου εωσφορικου κρατους.

Από ολους τους προαναφερομενους, εξαιρείται, ένα μικρο μερος, βαση των παγκοσμιων μαθηματικων σταθερων, μετρον αριστον και μηδεν αγαν.




(1) ΤΙ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ; 


Τον διαμελισμο της Ελλαδος τον παρουσιαζουν στους σαπισμένους ηθικα και
αμαθεις ραγιαδες ως αναλαμπή της ορθοδοξιας.

Όταν ενας λαος δεν εχει ηθικη και παιδεια τοτε χανει ολες του τις αξιες και γινεται ερμαιο στα χερια των μεγαλων δυναμεων.

Εδώ και πολλα χρονια γινονται αναφορες σε διαφορες “προφητειες” ότι οι Ρωσοι θα μας κανουν “δωρο” την Κωνσταντινουπολη και την νεα Ρωμαικη αυτοκρατορια και ότι θα αναστηθεί ο “μαρμαρωμένος” βασιλιας


Όλα αυτά διοτι εκμεταλευονται την τεραστια παρακμη, την αμαθεια και την ανηθικοτητα που επικρατει στην πλειοψηφια.


Δυστυχως οι εωσφοριστες νεοταξιτες εχουν αποφασισει οριστικα εδω και δεκαετιες τον διαμελισμο της Ελλαδος καθως και των βαλκανιων.



Μεσα στα νεα αυτά κρατη τα οποια θα δημιουργηθουν είναι και το νέο κρατος της Κωνσταντινουπόλεως.


Αυτό το νέο κρατος το παρουσιαζουν στους εξαθλιωμένους και αμαθεις ραγιαδες ως νεα “Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια την οποια οι πολλοι την ονομαζουν με την γερμανικη ¨ψευτικη ονομασια “Βυζαντινη”.

Ένα από τα κρατη το οποιο πρωταγωνιστει για τον διαμελισμο της Ελλαδος και των βαλκανιων διοτι θα εχει προσβαση  από τα νερα του Βοσπορου στο Αιγαιο, είναι η αιωνιος ανυπαρκτη “φιλη” μας ρωσια.

Ένα τεραστιο δικτυο ρωσων πρακτόρων και υποτακτικων στην Ελλαδα εχει αναλαβει και προωθει τις “προφητειες” ότι θα παρουμε πισω την Κωνσταντινουπολη και την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια και ότι θα αναστηθεί ο “μαρμαρωμένος” βασιλιας.
Όπως είναι λογικο δεν εκμεταλευονται μονον την αμαθεια αλλα και τον πατριωτισμο των Ελλήνων  οι οποιοι όμως παραλληλα δεν εχουν ειτε την απαραιτητη παιδεια ειτε είναι πολύ αφελείς. 
Γνωριζουν πολύ καλα οι ρωσοι και οι υπολοιποι νεοταξιτες ότι το μεγαλυτερο επίτευγμα του Ελληνικου εθνους ηταν η διοικηση της Ρωμαικης αυτοκρατοριας από τους Ελληνες οι οποιοι πριν ηταν σκλαβοι των αρχαιων ρωμαιων.

Για αυτό αναβιωνουν μεσα από τηλεπατριδεμπορους προδοτες με της δηθεν πατριωτικες εκπομπες, ολες αυτους τους θρυλους.


Για οσους δεν γνωριζουν ολες αυτές της “προφητειες” της ορθοδοξιας δεν της αναγνωρισε ποτε η ορθοδοξη εκκλησια.


Εξαιτιας των χρηστων ηθων , και της σωστης παιδειας, οι προγονοι μας οι Ελληνες του μεσαιωνα, από σκλαβοι του Ρωμαικου κρατους, εγιναν διοικητες του (ρωμαικου κρατους ), χωρις να χρειαστεί να πολεμησουν ουτε ένα δευτερολεπτο.

Όλα αυτά διοτι ειχαν θρησκεια τον Χριστιανισμο (στην πραξη), και πολιτισμο τους αρχαιους Ελληνες φιλοσοφους, σοφιστες, ρήτορες, κλπ.
Ο συνδυασμος αυτων των δυο εφερε τα χρηστα ηθη ζωης, χωρις καθολου σεξουαλικη διαφθορα. Η αμοιβη ηταν η ελευθερια της Ελλαδος τον μεσαιωνα, χωρις να γινει κανενας απολυτος πολεμος.



Με πολύ βρωμικο τροπο κρατουν τους Ελληνες αλλα και τους ραγιαδες αδρανεις οι ρωσοι πρακτορες και πατριδεμπορες. 



Δεν επιθυμουν καμια αντιδραση και καμια αντισταση των Ελλήνων στην νεα ταξη και στον διαμελισμο της Ελλαδος.
Για οσους δεν γνωριζουν οι Ρωσοι ηταν κατά τον μεσιαωνα  ενας από τους αμέτρητους λαους οι οποιοι επιτεθοταν συνεχεια στην Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια,

Οι Ρωσοι των μεσαιωνικων χρονων  πιστευαν με παθος στον εωσφορο για αυτό ολους εκεινους τους αιωνες εκαναν σφαγες, κλοπες, βιασμους
και σκλαβωμα γυναικων ώστε με σεξουαλικες ανωμαλίες να υμνουν τον
εωσφορο.

Επισης ως γνήσιοι εωσφοριστες εκαναν και εμπρησμούς.
Αυτά είναι τα κοινα χαρακτηριστικα από τα αρχαια χρονια με τα οποια ξεχωρίζουμε ολους τους λαους οι οποιοι πιστευουν στον σατανα. 

Οι εωσφοριστες Ρωσοι ειχαν φτασει εξω από την Κωνσταντινουπολη.
Για αυτό ο λογιος βασιλιας Κωνσταντινος ο πορφυρογεννητος ανακαλεσε
τον δομεστικο των σχολων (αρχιστρατηγος) τον ενδοξοτατο Αρμενιο
αρχιστρατηγο Ιωαννη Κουρκουα ο οποιος ηταν στο ανατολικο μετωπο οπου κερδιζε ολους τους πολεμους εναντια στους αγαρηνους.


Οι Ρωσοι επιτεθηκαν αιφνιδιαστικα στην Ελληνικη 

πρωτευουσα διοτι

απουσιαζε ο Ελληνικος αυτοκρατορικος στρατος.  

Θεωρησαν οι ρωσοι ότι θα καταλαβουν πολύ ευκολα την αγια και ιερη Κωσταντινουπολη την αυτοκρατορικη πρωτευουσα των Ελλήνων, ώστε να κατακτησουν στην συνεχεια και την υπολοιπη Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια.

Ομως με τον ερχομο του ενδοξου αρχιστρατηγου Ιωαννη Κουρκουα και των ενδοξων Ελλήνων στρατιωτών  τα δεδομενα αλλαξαν  υπερ των Ελλήνων και οι ρωσοι υποχωρησαν με σημαντικες απώλειες.

Είναι απολυτως βεβαιον ότι οι επιτυχιες του Ιωαννη Κουρκουα θα ηταν ακομη περισσοτερες εάν δεν τον αποσπουσαν οι Ρωσοι από τις πολύ σοβαρες πολεμικες επιχειρήσεις.

8ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΛΩΝ

София (2016). История @ Русские сериалы


ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ “ΜΑΡΜΑΡΩΜΕΝΟΥ”  ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΙΩΑΝΝΗ Γ ΔΟΥΚΑ ΒΑΤΑΤΖΗ. 



Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ ΕΖΗΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΘΡΥΛΩΝ, ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ-
ΡΩΜΑΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ,ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ “ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΑ”
(13/4/1204 Μ.Χ). 


Οι  αγιοι προγονοι μας οι κορυφαιοι του κοσμου, οι σπουδαιοτεροι ανθρωποι ολων των εποχων στην ιστορια του πλανητη οι Ελληνες της ρωμαικης αυτοκρατοριας υπολογιζαν ως ανδρες και Ελληνες μονον οσους πολεμουσαν. 

Ολους τους υπολοιπους τους θεωρουσαν ανανδρους, δηλαδη θηλυπρεπεις για αυτο τους σιχαινοταν και τους περιφρονουσαν.


Oποιος δεν πολεμουσε εκεινους τους αιωνες με το σπαθι στο χερι δεν τον θεωρουσαν Ελληνα και ανδρα αλλα γυναικα.

Δεν υπηρχε μεγαλυτερη ατιμωση και προσβολη για εναν γνησιο Ελληνα ανδρα απο το να τον διωξουν απο τον Ελληνικο-ρωμαικο στρατο για οποιαδηποτε αιτια.

Αμεσως εχανε την κοινωνικη του θεση και υποσταση.

Ο Ιωαννης Κουρκουας (Τζιμισκης) συνεναισε στην δολοφονια του Αγιου Αυτοκρατορα Νικηφορου Φωκα, ο οποιος ηταν και θειος του διοτι οχι μονον του αφαιρεσε ολα τα στρατιωτικα του αξιωματα, αλλα τον εκανε απλο πολιτη και τον εθεσε σε κατ οικον περιορισμο.

Δεν του επετρεψε ο Αγιος Νικηφορος να πολεμα ουτε ως απλος στρατιωτης.

Εκεινους τους αιωνες δεν υπηρχε μεγαλυτερη προσβολη απο το να μην πολεμας για την Ελληνικη-ρωμαικη αυτοκρατορια, τον Κυριο Ιησου Χριστο αλλα και για την προστασια του αμαχου Ελληνικου πληθυσμου.


*ΕΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΖΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΟΙ ΙΕΡΟΙ  ΚΑΙ ΑΓΙΟΙ 
ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ-ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ ΘΑ ΣΙΧΑΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ
ΘΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΑΝΔΡΟΥΣ-ΘΗΛΥΠΡΕΠΕΙΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΝ. 


ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ Γ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΤΑΤΖΗΣ 
ΔΙΟΤΙ ΗΤΑΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΧΟΤΑΝ ΝΑ 
ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΔΕΙΛΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΕΣ.



ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥ ΜΕΣΑΙΩΝΙΚΟΥ
ΗΡΩΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ :

ΟΣΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΗΝ
ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΒΑΣΙΛΕΙΣ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΔΟΞΑΖΟΤΑΝ.
ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-
ΡΩΜΑΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΟΙ ΔΕΙΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΥΝΟΥΧΟΙ ΤΟΤΕ
Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ-ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ.




loading...

32 thoughts on “ΕΛΕΝΑ ΣΤΕΦΑΝΟΒΝΑ

  1. Ειδαν τον ψωρρα ντυμενο παπα.

    Χαχαχαχαχαχαχαχα και εγω τον ειδα τον ψωρρα ντυμενο μπαλαρινα και χορευε πανω στον παγο με το μορφεα τη λιμνη των γυφτων χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  2. Ακόμα καταζητείτε το ζεύγος Σώρρα καθώς είχαν κριθεί ένοχοι από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας για υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση με ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για τον καθένα…

    Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών απέρριψε σήμερα το πρωί την αίτηση αναστολής εκτέλεσης της ποινής που είχαν υποβάλει, μέσω του συνηγόρου τους, ο Αρτέμης Σώρρας και η σύζυγός του.

    Υπενθυμίζεται ότι το ζεύγος Σώρρα καταζητείται από την Αστυνομία, καθώς τον περασμένο Μάρτιο αμφότεροι είχαν κριθεί ένοχοι από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πάτρας για υπεξαίρεση κατ΄ εξακολούθηση με ποινή κάθειρξης οκτώ ετών για τον καθένα.

    ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ!!! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΕ? ΑΝΤΕΕ ΝΤΕΕΕ!! ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΣΩΣΕΙ??? ΠΑΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΤΣΑΠΛΕΟΦΑΓΕ ΤΡΕΞΕ ΚΡΥΨΟΥ ΑΡΧΙΣΑΝΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ!!!! ΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΧΑΑΑΑ
    ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ ΨΩΦΗΣΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ….Ο ΣΩΖΩΝ ΕΑΥΑΤΟΝ ΣΩΘΕΙΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!!!! ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΝΕΝΙΚΗΣΑΣΕ ΣΩΡΡΑ ΑΝΕΚΡΑΞΕ Ο ΝΟΜΙΚΟΣ ΛΕΠΙΔΑΣ……ΘΑ ΣΟΥ ΣΚΙΣΩ ΤΑ ΠΕΡΙΚΛΑΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΣΘΗ ΜΟΥ ΘΑ ΑΝΑΚΡΑΞΕΙ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΣ Ο Κος ΚΑΘΗΓΤΗΣ ΜΟΛΙΣ ΣΟΥ ΡΙΞΟΥΝ ΤΑ ΙΣΟΒΙΑ ΜΠΑΤΗΡΟΓΥΦΤΕ!!!! ΣΩΡΡΑΣ? ΤΣΑΠΕΛΑ? ΟΧΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ…ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ

    Ανώνυμος21 Ιουλίου 2017 – 4:46 μ.μ.
    ΤΙ ΨΩΛΙΑ ΕΦΑΓΕ ΠΑΛΙ Ο ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΟΠΙΑΝΟΓΥΦΤΙΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΚΑΚΙΥΡΓΗΜΑΤΩΝ!ΔΕΝ ΑΝΑΣΤΕΛΕΤΑΙ Η ΠΟΙΝΗ ΤΩΝ 8 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!!
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ??????
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ??????
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ??????
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ??????
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ??????
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ??????
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ??????
    ΓΥΦΤΟΜΑΛΑΚΑ ΠΗΡΕΣ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ????

  3. ΖΕΙ Κ ΑΥΤΗ Η ΛΕΠΡΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ,ΟΠΩΣ Κ Ο ΠΑΤΕΡΟΣΤΑΓΑΚΗΣ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙ ΝΥΧΘΗΜΕΡΟΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ-ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΡΑΒΙΝΟΥ!!!ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΑ ΠΑΛΙΟΛΕΡΕΣ!ΟΥΣΤ!

    Ανώνυμος29 Δεκεμβρίου 2017 – 9:52 π.μ.
    ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΕ ΔΩΣΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΑΡΙΣΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΘΑΡΗ. ΕΦΑΓΕΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΟΥΤΕ Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ. ΛΥΣΣΑΞΑΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΟΜΙΚΟΣ ΣΟΥ Η ΝΑΝΣΥ ΣΕ ΕΚΛΑΣΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ. ΔΩΣΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ. ΘΑ ΠΑΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΦΥΛΑΚΗ ΕΣΕΙΣ Η ΜΙΚΡΗ ΣΥΜΜΟΡΙΟΥΛΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΑΖΕΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΜΕΡΙΚΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΜΕΝΗ ΓΙΟΥΦΤΑΚΟ ΚΑΝΟΙΝΙΣΕ…ΛΙΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΣΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑΚΟ

    Απάντηση

    Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2017 – 9:37 μ.μ.
    Salom Aβρααμ….Salom Σεβαστε Ραββινε Υoshef ποσο μεγαλη ειναι η χαραμα μας που σας βλεπουμε παλι…εμενα ειναι μεγαλυτερη αδελφε Αβρααμ μεγαλυτερη….αυτο το ξερουμε ποιος καλος ανεμος σας εφερε παλι κοντα μας? μην ειναι η γιορτη του γιομ κιπουρ AVENSALOM MELEHEM μην ειναι που επιασε τα 109 ο Αδελφος Ισαακ και πρεπει να υπογραψουμε για εκεινα τα ακινητα προτου παει ταξειδι μακρυνο τι να ειναι?….λιγο απο ολα μα πιο πολυ εφερα οδηγιες απο τα κεντρικα για τον ξερεις τον καταζητουμενο μαζι με τον μπουχεσα που κουβαλαει μαζι του εχουμε καποια σχεδια να εκτελεσουμε θα τα πουμε αναλυτικα στην Συναγωγη βλεπεις απο το κρυψιμο στους υπονοιμους εχει παθει ασθενεια χλουτσου χλουτσου εφερα και ενα εμβολιο μπας και κανει τιποτα για να μην ψωφησει ακομα μεχρι να τελειωσουμε την δουλεια μας πιστευων να καταλαβες….ναι καταλαβα Σεβαστε αδελφε καταλαβα ξερω παρε μια τσαπελα παρε και το εμβολιακι σου και μια τσιμπισια σου μονο φτανει αεροπλανο να σε κανει και φουυυππ!!!! Αααα χα χα χα χαααααα σε καλο σου με εκανσ και ευθυμησα να ανημερα του γιομ κιπουρ ε αφου τα ξερεις εσυ αφησε τις τσαπελες πισω απο τους καδους περναει ο τσαπελογυφτος και τις μαζευει και μετα προχωραμε κανονικα στην φαση Β'οπερ μεθερμηνευομενον θα του φυγει το καφασι!!!!….ααα χα χα χαααααα ξανα γελωτας ναι ναι ετσι θα γονει θα ελθουν και τα γυφτικα κλαρινα να του τραγουδησουν απανω απ'την κασσα του την στολισμενη με τσαπελες και μπρουσαλιο ενω θα ριχνουν πετσινα δολλαρια απο το καταπλασμα του χαα χα χα χααααααααα αντε πολυ χαρηκα που τα ειπαμε Hava nagila Hava καλο κατευωδιο να εχει το Βοδιο χααααααααααα salom….salom..

    Απάντηση

    Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2017 – 9:44 μ.μ.
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΗΛΛΑΓΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΩΜΕΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΟΛΙΟΥ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΘΕ ΣΥΝΤΟΜΑ Ν' ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ.
    ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΙΤΣΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΨΩΜΑΚΙ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΛΕΙΦΤΗ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΥ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΥΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ ΔΕΚΑΡΙΚΙΩΝ.
    ΣΕ ΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΟΨΕΙ Η ΛΟΡΔΑ ΤΟΝ ΚΟΠΡΙΤΗ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΤΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΟ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.

    Απάντηση

  4. Ανώνυμος29 Δεκεμβρίου 2017 – 9:59 π.μ.
    TI KALA ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΝΑΣΑΤΑΣΗ ΕΧΟΥΜΕ
    ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ ΠΟΥ
    ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ
    ΤΟΝ ΨΩΡΡΟΓΥΦΤΟ.

    ΟΛΟΙ ΤΩΡΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΕΠΑΜ ΓΙΑ ΔΥΟ ΛΟΓΟΥΣ

    Α ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
    ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ
    Β ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΓΛΥΤΩΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΣΕΣ
    ΓΥΦΤΟΥΣ.
    ………………….
    κοιταξε αυτος που απολογηθηκε για τα κακουργηματα πως τραγουδαει στους σατανολατρες!!!!
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    …….
    Τι ειπε ρε σατανολατρη νεοπαγανιστη???????
    εισαγγελας?ανακριτης?εγκληματικη οργανωση???????????
    Σε τσουζει σατανιστη σε τσουζει??

  5. ΕΛΑ ΓΩΡΓΟ?…ΝΑΙ ΕΛΑ…ΑΑΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ…ΠΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΕΣ ΜΟΥ?….Ε ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΝΟΙΞΑΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ 250 ΑΤΟΜΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ liga htan ΠΡΟΣΠΑuΗΣΑΝ ΝΑ ΜpΟΥΝ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΜΕΣΑ ΕΕ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΜΟΛΙΣ ΕΚΛΕΓΕΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ Κου ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ Ε ΤΟΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΘΑ ΔΙΑΘΕΤΩΜΕΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩΜΕΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΛΟΙ ΞΕΧΥuΗΚΑΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΡvΤΟΥΣΑΝ ''ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ'' ΓΙΩΡΓΟ ''ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ'' ΝΑ ΤΙ ΝΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ Η ΟΡΓΗ ΤΟΥΣ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΡΓΗ ΣΟΥ ΛΕΩΩ….ΕΕΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ?…..ΤΙ ΑΠΑΙΤΟΥΣΑΝ? ΝΑ ΚΑΚΟΝΙΣΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ ΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ ΦΥΓΟΔΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΜΕ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΕΙΣ ΒΑΡΤΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΓΙΩΡΓΟ!!!!….ΚΑΛΑ ΠΩΣ ΑΥΤΟ ΕΤΣΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ?….ΝΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΙΔΟΙΟΦΥΛΛΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΥΛΩΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΦΥΙΚΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΟΧΙΙ ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΧΙΣΖΑΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΑΘΙΓΓΑΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΕΧΙΣΑΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ 10ρικια ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ ΠΕΠΟΙΣΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ΝΑΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ 20,000 ΕΥΡΩ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΔΩΣΤΕ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΖΕΥ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΘΑ ΑΜΕΙΦΘΕΙΤΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ ΚΑΙ ΔΩΣΤΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΔΙΝΑΝ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΧΕΣ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΝ ΠΑΓΟ ΤΟΝ ΓΥΦΤΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΜΑΗΣΙ ΠΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΝΑ ΣΚΑΝΕ ΤΑ 10ρικα ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ 150ρικα ΝΑΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΒΑΘΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΚΑΤΙ ΜΑΤΖΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΠΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΦΡΕΝΙΑΖΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ?.. ΤΩΡΑ ΣΥΝΗΛΘΑΝ ΚΟΠΗΚΑΝ ΤΑ ΜΑΤΖΟΥΝΙΑ ΕΙΔΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΚΑΙ ΗΛΘΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΝ ΓΥΦΤΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ!!!!….ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?…ΤΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΩΡΓΟ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΜΠΟΥΡΤΖΟΥΧΛΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΦΕΡΕ ΜΕ ΤΟ ΑΓΡ0ΤΙΚΟ ΚΑΜΙΑ 20ρια ΚΑΣΣΕΣ ΣΟΔΑ ΚΡΥΑ ΣΟΔΑ ΤΟΥΣ ΚΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ''ΧΩΝΕΨΟΥΝ'' ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΟΙ!!!…..ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΕΛΑΩ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΞΕΡΑΝΕ ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΛΙΖΑΝΕ?ΑΣ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΠΣΩΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΩΡΡΑ…ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑΑ ΤΟΠΥ ΦΥΓΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ Κου ΚΑΗΓΗΤΟΥ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΟΤΚΑ Β,ΚΟΡΕΑΣ ΑΑΑ ΠΟΙΟΤΗΤΟΣ….ΝΑΙ ΝΑΙ ΓΙΩΡΓΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΕ ΘΕΟΣ ΣΥΧΩΡΕΣΤΟΝ ΤΟΝ ΓΙΟΥΦΤΟ ΞΕΜΠΕΡΔΕΨΑΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ…salom….salom..

    Ανώνυμος29 Δεκεμβρίου 2017 – 12:10 μ.μ.
    Δεν μας ειπες ρε παγανισστκο αρχιδι στη στοα του καναδα εστειλε το 1.500.000 ο καραφλας?
    Θα σας σκισει τον πατο μουνοπανα ο καλογεροπουλος!!!!
    Δεν εβγαλε αχνα κανενας για τα κλεψιμεικα που επαιρνε ο διαμαντοπουλος

  6. Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2017 – 10:11 μ.μ.
    είναι τόσο απατεώνες που παρουσιάζουν ένα άφραγκο για πλούσιο ως αρχηγό τους, γιό του Δία, ο οποίος χρωστάει 12.000 ευρώ στην εφορία ο πλούσιος, τα 2 τελευταία χρόνια δεν έχει κάνει φορολογική δήλωση ο πλούσιος, χρωστάει 45.000 ευρώ στον κουμπάρο του καταδικάστηκε πρόσφατα από δικαστήριο στην Πάτρα, χρωστάει 95.000 ευρώ στον πρώην συνεργάτη του, το δικαστήριο γίνεται τον Φεβρουάριο, χρωστάει σε τόσους πολίτες στην Πάτρα χρήματα που κάνανε και σύλλογο εξαπατημένων, χρωστάει παντού λεφτά και αυτός ο απένταρος θα σώσει εσάς που πήγατε εκεί στην οργάνωση, καλά κρασιά, σας δουλεύουν κάργα, σας πέρνουν τα χρήματα κάθε μήνα και κοιτάζουν αυτοί να φτιάξουν κόμμα να μπούν στη βουλή για να πέρνουν βουλευτική αποζημίωση 6.000 ευρώ τον μήνα και να λένε εις υγεία τα κορόιδα, ξυπνήστε και φύγετε μακριά

    Απάντηση

    Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2017 – 10:14 μ.μ.
    Κανενα ψωρογιδο δεν τολμησε να απαντησει στον καραφλα ουτε για τη σατανοεταιρεια Α Ωουτε για το 1.000.000 που στειλανε στο Διαμαντοπουλο!!!Τους χαρακωνει με το βαμβακι ο Διαμαντοπουλος σιγα σιγα !!!

    ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΦΩΤΗ ΛΕΠΙΔΑ.

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ.

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ.

    ΓΛΥΤΩΣΑΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ
    ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ
    ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΚΛΕΒΕ Ο ΓΥΦΤΟΨΩΡΡΑΣ

    Απάντηση

    Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2017 – 10:19 μ.μ.
    ΚΑΣΕ ΕΣΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ…ΜΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΒΒΙΝΟ ΦΑΕ ΚΑΙ ΠΕΣΕ ΨΩΦΑ ΜΑΛΑΚΑ ΑΠΑΤΕΩΝΑ…ΟΥΥΣΤ ΓΥΦΤΟ ΜΑΥΡΕ ΚΟΝΤΟΣΤΟΥΠΗ ΜΑΦΙΟΖΕ ΤΟΥ ΖΑΦΕΙΡΙΟΥ…ΟΥΥΣΤ

    Απάντηση
    Απαντήσεις

    Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2017 – 10:27 μ.μ.
    Ο Σώρρας κάνει τη βρώμικη δουλειά των τραπεζών – άμεσες κατασχέσεις σπιτιών σε οπαδούς του και ο Αρτέμης .. άφαντος!! ΒΙΝΤΕΟ

    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΕΒΑΛΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΑΖΟΥΣ ΝΑ ΠΡΟΔΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΕΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

    http://skeftomasteellhnika.blogspot.gr/2017/12/blog-post_531.html#more

  7. ΠΟΥ 'ΣΑΙ ΡΕ ΗΛΙΘΙΕ ΓΕΡΟΜΑΛΑΚΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΣΤΑΓΑΚΗ;
    ΣΤΕΓΝΩΣΑΝ ΑΠΟ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟ ΝΕΡΟ…
    ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟ ΝΑ ΤΣΟΝΤΑΡΕΙ ΜΕ ΚΑΝΑ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟ
    ΤΟΣΑ ΔΕΚΑΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΑΡΠΑΞΕΙ.

    Πάνος Σώζος ΚΙ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΣΚΑΣ ΠΩΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΕΧΕΙ ΞΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΙ ΛΟΓΟ ΜΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ Ε.ΣΥ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ Ο ΠΛΟΣΚΑΣ ΩΣ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΡΥΟ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΗΤΑΝ ΑΔΕΙΟΣ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ?? ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΦΕΗΣ ΜΠΟΥΚ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Η ΣΩΖΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝ ΜΕΣΑ ΑΦΟΥ ΕΙΧΕ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΜΕΗΛ ΤΗΣ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ? ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΩΝ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΗΘΕΛΕ / ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΜΕ ΨΕΥΤΟΘΕΤΡΙΝΙΣΜΟΥΣ ??? ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΕ ΗΧΗΤΙΚΟ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΜΑΤΕΡΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΕΙΠΕ ΠΩΣ Ο ΧΩΡΟΣ ΗΤΑΝ ΞΕΝΟΙΚΙΑΣΤΟΣ ?? ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΠΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ????? ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ??? ΑΦΟΥ ΗΞΕΡΑΝ ΠΩΣ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ?? ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΩΡΡΑ???

    Βίκυ Σώζου
    9 ώρες ·

    Βίκυ Σώζου ΜΑΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ , ΟΤΙ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΙΣ 30 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΠΗΡΕΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ…ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ…ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΕΓΝΩΣΕΙ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ……ΟΤΙ ΣΕ ΠΗΡΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΚΟΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΙΛΕΙ ΔΥΟ ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΔΟΘΟΥΝ……ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙΣ!????????

  8. ΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΓΕΛΩΣ ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ…
    ΣΟΥ ΛΥΝΕΤΑΙ Ο ΑΦΑΛΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΣΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΣΤΟΛΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ.
    ΕΥΘΥΜΟΥΜΕΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ

    "ΒΙΚΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ; ΡΕ ΔΙΑΒΟΛΕΜΕΝΟ ΠΡΟΔΟΤΟΣΚΥΛΟ ΓΑΜΗΜ… ΘΑ ΣΕ ΤΙΜΩΡΗΣΩ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΖΩΟΟΟ ΚΑΝΕΙΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΣ Τ' @@ ΤΟΥ ΠΑΠΑ; ΡΕ ΔΑΙΜΟΝΟΣΜΕΝΟ ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΝ ΓΑΛΙΑΝΤΡΑ; ΘΑ ΣΑΣ ΔΕΣΩ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ. ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΩ ΓΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ. ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΛΥΤΩΝ………"

    Ο ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΠΛΥΤΩΝ..
    ΕΧΕΙ ΤΟ ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ..
    ΑΧΑΧΑΧΑ

    ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΚΑΙ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΒΙΚΗΣ ΣΩΖΟΥ
    https://www.youtube.com/watch?v=wBB5H_ytsck

  9. Ανώνυμος13 Απριλίου 2017 – 9:28 μ.μ.

    9:10 μ.μ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ.

    Η Ημερίδα που διοργάνωσε το Ε.ΠΑ.Μ. σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, με το γενικό θέμα, «Ανάδειξη και εμβάθυνση των πραγματικών διαστάσεων του προσφυγικού – μεταναστευτικού ζητήματος στην Ελλάδα», σημείωσε εξαιρετική επιτυχία και μάλιστα σε βαθμό μη αναμενόμενο, σε ότι αφορά την μεγάλη προσέλευση του κοινού που προσήλθε για να την παρακολουθήσει.

    Περισσότερα από 500 άτομα παρακολούθησαν τις εργασίες τις ημερίδας που ξεκίνησαν στις 11 πμ και ολοκληρώθηκαν στις 19 μμ, γεγονός που φανερώνει το μεγάλο ενδιαφέρον που παρουσίασε η εκδήλωση.

    Τα κύρια χαρακτηριστικά που έδωσαν και τον τόνο της επιτυχίας της Ημερίδας, εκτός από τη μεγάλη προσέλευση του κοινού, ήταν το εύρος και η πρωτοτυπία των θεμάτων που χειρίστηκαν οι πολύ καλά ενημερωμένοι ομιλητές, ο διάλογος που αναπτύχθηκε, οι ενδιάμεσες μεταξύ ομιλητών παρεμβάσεις από κόμματα και προσωπικότητες και τέλος η άψογη οργάνωση της εκδήλωσης σε όλα της τα σημεία !!!

    Ανώνυμος12 Απριλίου 2017 – 12:33 π.μ.

    ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ''ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ'' ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ[!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!] ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!!!!!!
    ΑΚΟΥ Η ΓΥΦΤΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ!!!!!!!!!!!Η ΤΟΥΡΚΟΚΥΠΡΙΑ ΜΟΥΛΑΡΑ ΣΚΕΦΤΗΚΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ?????????

  10. Ανώνυμος12 Απριλίου 2017 – 10:35 μ.μ.

    Η ΠΑΓΑΝΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ 12ΘΕΩΝ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ Ε.ΣΥ. ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΜΑΦΙΑ

    Ανώνυμος12 Απριλίου 2017 – 12:39 π.μ.

    ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕ ΡΟΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ Η ΟΧΙ?????????ΑΛΒΑΝΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΜΑΛΑΚΑ? ΓΙΑ ΚΑΝΕ ΚΙ'ΕΣΥ ΕΞΕΤΑΣΗ DNA ΝΑ ΔΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΛΒΑΝΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΟΙ

    Ανώνυμος12 Απριλίου 2017 – 12:31 π.μ.

    Ο ΡΑΒΒΙΝΟΣ ΓΥΦΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ!!!!!!!!!!!!!ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ Χ.Α ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΚΤΕΛΕΙ!!!!!!!!!!!ΟΠΩΣ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!!ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΓΥΦΤΙΚΟ ΡΕΜΑΛΙ,ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΓΕΛΟΙΟ ΚΑΘΑΡΜΑ
    ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ 4 ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ Ε? ΠΑΡΕ 5 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΤΩΡΑ

    Ανώνυμος12 Απριλίου 2017 – 1:40 π.μ.

    ΟΛΑ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟ ΦΩΣ !!! Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ !

    Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

    Ανώνυμος12 Απριλίου 2017 – 1:38 π.μ.

    https://youtu.be/9OHTKFgSmxM
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΟΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ!!!!!!!!!!
    Ο ΣΩΡΡΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΤ'ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΡΑΠΕΖΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ΖΩΑΑΑΑΑΑΑ…………. ΤΩΡΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!

    Ανώνυμος12 Απριλίου 2017 – 1:37 π.μ.

    Ο κοντός απατεώνας με τα πλαστά έγγραφα, ξεκινάει να μιλήσει και του ξεφεύγουν οι κομπίνες και οι απατεωνιές. Ομολογεί τη σχέση του και την προέλευση των σκουπιδιών που γυροφέρνει. Προέλευση οι ξένες σπείρες, με άλλους "πλούσιους" σαν τον Neil Keenan και τον Vladimir Kobzar

    https://www.youtube.com/watch?v=sm_UHD9kd3s

    Ανώνυμος12 Απριλίου 2017 – 1:36 π.μ.

    Α ΕΤΣΙ Ε??????????ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙΣ ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΛΕΣΕ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΡΕ ΖΩΟ ΑΛΛΑ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΛΗΣΤΑΡΧΟ ΓΙΑΓΚΟΥΛΑ??
    ΚΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΡΕ ΖΩΟ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ ΣΥΛΗΨΗΣ ΜΑΛΑΚΑ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΒΓΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΥΝΕΙ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ 12ΘΕΟ ΖΩΟ

    Ανώνυμος12 Απριλίου 2017 – 1:34 π.μ.

    ΕΛΑ ΜΕΓΑΛΕ ΠΟΛΕΜΑΡΧΕ ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.
    ΕΣΥ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ
    ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΙ
    ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ

    ………………………………………………………………………..

    1.Ανώνυμος12 Απριλίου 2017 – 1:29 π.μ.

    ΣΕ ΥΠΟΝΟΜΟ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΡΑ ΡΕ ΑΛΒΑΝΟΠΡΕΖΕΜΠΟΡΑ!!!!!!!!!
    ΕΚΕΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΡΕ ΖΩΟ!ΨΟΦΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΓΥΦΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ

    1.Ανώνυμος12 Απριλίου 2017 – 1:31 π.μ.

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΕ ΓΥΦΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΡΙΞΑΝ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΝΟΜΙΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ??????

  11. Ανώνυμος14 Απριλίου 2017 – 9:22 μ.μ.
    Ανώνυμος13 Απριλίου 2017 – 9:32 μ.μ.

    Ανώνυμος12 Απριλίου 2017 – 1:32 π.μ.

    ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΑΝ ΤΟΤΕ ΤΑ ΣΑΜΑΡΟΑΡΧΙΔΑ ΕΛΕΩ Χ.Α.
    ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΕΛΑΞΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΕ ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΕ ΕΚΒΙΑΣΤΗ!!!!!!!!!!!ΕΠΕΙΔΗ
    ''ΔΕΙΞΑΤΕ'' ΤΟΤΕ ΤΑ ΨΕΥΤΟΕΓΓΡΑΦΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΖΩΑ 600 ΔΙΣ????????????ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΗΝ ΜΟΝΤΡΕΑΛ ΜΠΑΝΚ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΖΩΑ??????????????
    ΟΧΙ!!!!!!!!!!!!!!ΠΑΡΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΝΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΣΑΙ ΠΙΘΗΚΟΜΟΥΡΗ

    Ανώνυμος12 Απριλίου 2017 – 1:27 π.μ.

    δεν υπαρχει αυριο…
    για την γυφτοσυμμορια ολα εχουν τελειωσει, οριστικα και αμετάκλητα

    Ανώνυμος12 Απριλίου 2017 – 1:23 π.μ.

    ΜΑΛΑΚΟΓΥΦΤΑΡΑΚΗ ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΝΟΜΙΜΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ APOSTILLE – ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΤΟΥ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΥ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ TOY ΨΩΡΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΚΟΜΠΖΑΡ – ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ.

    Ανώνυμος12 Απριλίου 2017 – 1:16 π.μ.

    ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΑΝ ΦΕΡΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΚΟΜΠΖΑΡ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ!!!!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    Ανώνυμος12 Απριλίου 2017 – 1:17 π.μ.

    ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΣΤΟ ΠΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ?ΕΦΑΓΕΣ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΕΣ Κ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΥΓΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΦΕΙΟ!ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ 5 ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΛΥΜΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΟΔΟΛΛΑΡΙΩΝ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Κ ΠΑΙΖΕΤΑΙ Κ ΤΟ 6 ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟ ΦΟΝΟ ΤΗΣ ΑΤΥΧΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ!!!ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΤΟΣΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΕΧΟΥΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΠΤΕΡΥΓΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΑΠΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!

  12. ΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΕ ΓΥΦΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΟΥ ΕΡΙΞΑΝ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΑΦΟΥ ΗΣΟΥΝΑ ΝΟΜΙΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ??????
    ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΕΑΝ ΦΕΡΕΙΣ ΜΑΡΤΥΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΝ ΚΟΜΠΖΑΡ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ 2,3 ΤΡΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ!!!!!!
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΕΠΑΜ

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΠΑΜ
    ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΟΧΙ
    ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΓΥΦΤΟΥΣ.

    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΕΠΑΜ.

    Ανώνυμος27 Μαρτίου 2017 – 9:16 μ.μ.

    Το ΕΠΑΜ εκφράζει έντονα τις ανησυχίες του για τη δημιουργία κλειστών κέντρων κράτησης στα ακριτικά νησιά του Αιγαίου και δει όταν αυτά φτιάχνονται μέσα σε στρατόπεδα.

    Την 1 Μαρτίου εκδόθηκε από το Υπουργείο Εσωτερικών η άδεια δόμησης «Προαναχωρησιακού Κέντρου Κράτησης» εντός του Στρατοπέδου «Καπετάν Λαζαρής», έκτασης 72.000,17m2, στη Νήσο Κω, και μάλιστα με σύμβαση κατεπείγουσας αποπεράτωσης εντός 40 ημερών. Κι αυτό είναι μόνο ένα από τα αγνώστου συνολικού αριθμού κλειστά hotspot που προβλέπονται να δημιουργηθούν!

    Το καθεστώς Ερντογάν, έχοντας κλείσει τα στρατόπεδα συγκέντρωσης στη ΒΔ Τουρκία ήδη από τον Δεκέμβρη του 2016 και μετά το πάγωμα των διαδικασιών ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ και την πρόσφατη όξυνση των σχέσεων του με χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, φαίνεται πως έχει περάσει στην υλοποίηση των απειλών του για αποστολή εκατομμυρίων μεταναστών από την Τουρκία στην Ελλάδα, όπως μαρτυρά η αύξηση των ροών τις τελευταίες μέρες.

    Το πρόβλημα, με όλες τις προεκτάσεις του, που επωμίζονται πρωτίστως οι τοπικές κοινωνίες των….
    ακριτικών νησιών του Αιγαίου, είναι ιδιαίτερα κρίσιμο και σοβαρό και σαφέστατα επείγει η άμεση διαχείριση του συνεχώς διογκούμενου μεταναστευτικού ρεύματος. Όμως υπάρχουν κάποιες λεπτές, αλλά ιδιαιτέρως σημαντικές παράμετροι που πρέπει να μας προβληματίσουν:

    α) Γιατί για τη δημιουργία τέτοιων κέντρων θα πρέπει να καταστρέφουμε τα ακριτικά στρατόπεδα άμυνας της χώρας; Πώς είναι δυνατόν να παραχωρείται στρατόπεδο εν λειτουργία και μάλιστα σε τέτοια ευαίσθητη περιοχή, τη στιγμή μάλιστα που ο Ερντογάν θέτει ευθέως θέμα αναθεώρησης συνθηκών κυριαρχίας; Κι ακόμα χειρότερα, όταν ο ίδιος ο Ερντογάν χρησιμοποιεί ως όπλο της αναθεωρητικής του πολιτικής τις ελεγχόμενες απ’ αυτόν προσφυγικές ροές και μας στέλνει «πεσκέσι» όλα αυτά τα πλήθη, που μέλλει να εγκλειστούν εκεί μέσα. Ποιοι θα είναι όλοι αυτοί; Ποιος μας διασφαλίζει ότι δεν θα συγκαταλέγονται ανάμεσά τους και πράκτορες της ΜΙΤ σε ειδική αποστολή, κατ’ αρχήν κατασκόπευσης, ή άλλου είδους αποστολές, ακόμα χειρότερες;

    β) Ποιος μας διασφαλίζει ότι αυτά τα κέντρα θα λειτουργήσουν πράγματι ως «προαναχωρησιακά», δηλαδή ως χώροι προσωρινής διαμονής κι όχι ως κέντρα μακρόχρονης εγκατάστασης; Ακόμα και ο τίτλος του Φορέα χρηματοδότησης του έργου (Ταμείο Ασύλου, Μετανάστευσης και Ένταξης) ακυρώνει την έννοια του «προαναχωρησιακού» και παραπέμπει στην μονιμοποίηση και στην εξ’ αυτής επιχειρούμενη «ένταξη». Επ’ αυτού συνηγορεί και η παραχώρηση του χώρου από το Υπ. ΕΘ.Α. για 12 χρόνια!!!!

    γ) Αν στο ήδη υπερτιμημένο κοστολόγιο κατασκευής του κέντρου κράτησης (3.959.999,99 ευρώ) προστεθούν τα κόστη συντήρησης, καθαριότητας, υγιεινής, ασφάλειας, ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης κτλ., το συνολικό «πακέτο» επιφέρει δαπάνη σε βάρος του κρατικού προϋπολογισμού συνολικού ύψους 10.074.829,006 ευρώ, μόνο για το οικονομικό έτος 2017! Ένα δυσβάσταχτο κονδύλι, που ξεπερνά τις δυνατότητες ενός πτωχευμένου, κατ’ ουσίαν, κράτους που δανείζεται με αντίτιμο την υποθήκευση της δημόσιας περιουσίας του και την απώλεια της εθνικής του ανεξαρτησίας, φαντάζει περισσότερο ως ποινή τιμωρίας και εξόντωσης των ιθαγενών κατοίκων, παρά ως εθελοντική προσφορά αλληλεγγύης, όπως προσπαθεί να το παρουσιάσει η κυβέρνηση.

  13. Το ΕΠΑΜ τάσσεται κατά της ίδρυσης επιπλέον δομών υποδοχής και κράτησης μεταναστών στα ακριτικά νησιά, τα οποία μάλιστα, θα πρέπει να λειτουργούν ως προσωρινός σταθμός ολιγοήμερης διαμονής των μεταναστευτικών ροών. Επισημαίνει ότι αυτά τα σχέδια αποδέχονται και νομιμοποιούν τον ρόλο της Τουρκίας ως επίσημου δουλέμπορα της περιοχής, μονιμοποιούν το πρόβλημα και την ανεξέλεγκτη δράση των ΜΚΟ και θέτουν σε κίνδυνο την κοινωνική και εθνική ασφάλεια.

    Το ΕΠΑΜ προειδοποιεί: Η εδαφική ακεραιότητα της χώρας βρίσκεται υπό άμεση απειλή όσο η Τουρκία χρησιμοποιεί τις μεταναστευτικές ροές ως γεωστρατηγικό όπλο προώθησης της επεκτατικής της πολιτικής.

    Το προσφυγικό-μεταναστευτικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η χώρα μας, μπορεί να επιλυθεί ουσιαστικά μόνο από μια πατριωτική-δημοκρατική εξουσία, εφόσον φύγουμε από την ΕΕ, καταργώντας τις συνθήκες Σένγκεν και Δουβλίνου. Εφόσον εφαρμοστεί ένας εθνικός σχεδιασμός με βάση τα διεθνώς νόμιμα και προβλεπόμενα για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες. Εφόσον εφαρμοστεί μια εθνική πολιτική φύλαξης των συνόρων από ίδιες, κρατικές δυνάμεις. Εφόσον περιοριστεί και τεθεί υπό αυστηρό εθνικό έλεγχο η εθελοντική προσφορά και η δράση των ΜΚΟ. Εφόσον καταγγελθεί επισήμως στους Διεθνείς Οργανισμούς η Τουρκία για τις τακτικές ελέγχου των προσφυγικών ροών και την καταπάτηση του Διεθνούς Δικαίου και των Ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

    Για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος απαιτείται σαφής διάκριση μεταναστών και προσφύγων, κατά τα διεθνώς ισχύοντα, και ταχύτατη ολοκλήρωση των διαδικασιών ταυτοποίησης υπό αποκλειστικά κρατικό έλεγχο. Όσοι πράγματι χρήζουν διεθνούς προστασίας, να προμηθεύονται τάχιστα τα κατάλληλα ταξιδιωτικά έγγραφα, ώστε να μεταβούν όπου θέλουν, εκτός Ελλάδος, δια της νομίμου οδού και υπό την άμεση συνδρομή και αποκλειστική εποπτεία του ΟΗΕ. Αντιθέτως, όσοι ταυτοποιηθούν, από τις ελληνικές αρχές και την Interpol, για παραβατικότητα ή συνιστούν οιωνεί κίνδυνο για την εθνική ασφάλεια της χώρας, να επιστρέφονται (απελαύνονται) πίσω στην Τουρκία, ή στις χώρες προέλευσής τους.

    Ωστόσο, η κρισιμότητα της κατάστασης απαιτεί να τεθεί άμεσα υπό τον αποκλειστικό έλεγχο του πολεμικού ναυτικού της χώρας η θαλάσσια περιοχή μεταξύ των τουρκικών ακτών και των ελληνικών νησιών, εφόσον, ως γνωστόν, το ΝΑΤΟ, που υποτίθεται ότι θα αναχαίτιζε τις ροές, δεν αναγνωρίζει σύνορα μεταξύ των κρατών-μελών του, ενώ απ’ την άλλη, η παρουσία του σηματοδοτεί την επιχειρησιακή παραχώρηση του Αιγαίου σε εξωεθνικές δυνάμεις.

    Το ΕΠΑΜ επισημαίνει: Το μεταναστευτικό απαιτεί χειρισμούς κυρίαρχου κράτους σύμφωνα με το Διεθνές Δίκαιο. Ο Λαός οφείλει να αγωνιστεί για την υπεράσπιση της πατρίδας, για την απελευθέρωση της χώρας, για την αποκατάσταση της νομιμότητας, για την ανάδειξη μιας δημοκρατικής–πατριωτικής κυβέρνησης.

    Όσον αφορά στο έγκλημα που επιχειρείται να διατελεστεί στην Κω, καλούμε τους Κώους πολίτες να σταθούν στο ύψος τον περιστάσεων και να μην επιτρέψουν την καταστροφή του στρατοπέδου και την έκθεση του νησιού, αλλά και ολόκληρου του Ανατολικού Αιγαίου, στους εγκυμονούντες κινδύνους.

    Αθήνα, 26 Μαρτίου 2017
    O Τομέας Μεταναστευτικής Πολιτικής του ΕΠΑΜ

  14. ΕΘΝΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ
    ΚΑΘΕ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    ΓΥΦΤΩΝ ΣΥΛΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΨΩΡΡΑ.

  15. Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2017 – 10:14 μ.μ.
    Κανενα ψωρογιδο δεν τολμησε να απαντησει στον καραφλα ουτε για τη σατανοεταιρεια Α Ωουτε για το 1.000.000 που στειλανε στο Διαμαντοπουλο!!!Τους χαρακωνει με το βαμβακι ο Διαμαντοπουλος σιγα σιγα !!!

    ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΦΩΤΗ ΛΕΠΙΔΑ.

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ.

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ.

    ΓΛΥΤΩΣΑΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ
    ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ
    ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΚΛΕΒΕ Ο ΓΥΦΤΟΨΩΡΡΑΣ

  16. ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΕ ΦΩΤΗ ΛΕΠΙΔΑ.

    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
    ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΑΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΚΗ ΧΟΛΕΡΑ.

    ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΥΕΡΓΕΤΕΣ.

    ΓΛΥΤΩΣΑΤΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ
    ΤΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΕΣΕΙΣ
    ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΕΚΛΕΒΕ Ο ΓΥΦΤΟΨΩΡΡΑΣ

  17. «Η Φαίη στα 36 της νιώθει απόλυτα ευτυχισμένη, πλήρης και στην πιο δημιουργική της περίοδο» επισημαίνει πηγή από το στενό της περιβάλλον στο οκ. Ποιο είναι όμως το μυστικό της επιτυχίας της;

    Πιστεύει ότι η ομορφιά πηγάζει κυρίως από μέσα μας – δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στα 36 της είναι πιο εντυπωσιακή από ποτέ.
    Πώς ήταν όμως η Φαίη Σκορδά 10 χρόνια πριν… Πριν δηλαδή βάλει το χεράκι του ο πλαστικός για να δημιουργήσει την σημερινή της εικόνα;
    Είναι η εποχή που η Φαίη Σκορδά ανέμελη και πολύ εντυπωσιακή στην αρχή της καριέρας της, όπου η νεαρή Θεσσαλονικιά με την εκρηκτική παρουσία της τα δίνει όλα… Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες ντοκουμέντο που έψαξε το Youweekly.gr, πέρα από την μύτη όπου είναι και το φανερό σημείο, η Φαίη "πείραξε" και τα χείλη της. Το έξυπνο είναι πως τα έκανε λίγο ώστε να μην φανεί η μεγάλη διαφορά… Ωστόσο και πάλι φαίνεται και μάλιστα πολύ.

  18. Τι είπε για τον Γιώργο Μαυρίδη
    Για την νίκη της στο ΝΟΜΑDS, το μικρόβιο που κόλλησε στο Palawan με αποτέλεσμα να παίρνει ακόμα αντιβίωση, αλλά και την κόντρα της με τον Γιώργο Μαυρίδη, μίλησε η Αποστολία Ζώη, στην πρώτη της συνέντευξη με το παιχνίδι.

    Η τραγουδίστρια βρέθηκε τα πρωί της Παρασκευής στο πλατό της εκπομπής Πρω1νό, όπου δεν δίστασε να βγάλει το παπούτσι της και να δείξει στην κάμερα την πληγή που έχει από το μικρόβιο! «Αυτό το αποκόμισα την τελευταία βραδιά, έτσι είναι ένας σταφυλόκοκκος. Χρειάζεται περίπου ενάμιση μήνα για να φύγει αυτή η πληγή, παίρνω ακόμα αντιβίωση», ανέφερε, δείχνοντας το σημάδι της.

    «Αυτά έπρεπε να τα αποφύγουμε και η γιατρός μας προστάτευε 100%. Αυτά ο κόσμος μπορεί να μην τα ξέρει, αλλά εγώ ταλαιπωρούμαι με το πόδι μου πάρα πολύ. Με πονάει μέχρι πάνω και δεν ξέρω μέχρι πότε θα παίρνω αντιβίωση», συνέχισε η ίδια, διευκρινίζοντας πως μικρόβια υπήρχαν στα σκυλιά, τα οποία έγιναν αφορμή για αντιπαράθεση με τον Γιώργο Μαυρίδη καθώς δεν ήταν εμβολιασμένα, αλλά και στο ψαροχώρι, όπου, μάλιστα, κόλλησε άλλον σταφυλόκοκκο, στο χέρι!
    Κληθείσα να σχολιάσει τους ισχυρισμούς κάποιων παικτών περί διπροσωπίας του tattoo artist, ανέφερε πως «αυτό που ξέρω είναι ότι στην αρχή κάναμε παρέα με τον Γιώργο και ενημερώθηκα πως εκείνος έλεγε το αντίθετο. Εμείς δεν βλέπαμε τον Γιώργο να κλαίει, ούτε να έχει άλλη συμπεριφορά… Δεν υπήρχε κόντρα με το σκυλί. Ήταν ρητή εντολή της γιατρού να μην ερχόμαστε σε επαφή με τα ζώα», ενώ τόνισε ότι της είχε εκμυστηρευτεί από την δεύτερη εβδομάδα την συμφωνία του με τον ΑΝΤ1 για το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ και εξομολογήθηκε ότι απομακρύνθηκε από εκείνον μετά την ψηφοφορία που έστειλε τον Μάνο Πίντζη στην ομάδα των Ωκεανών, καθώς ο Γιώργος υποστήριξε ότι θα ήταν αναίμακτο αν έστελναν αυτόν.

    Η Αποστολία δεν κρύφτηκε και για τη σχέση Κατσινόπουλου-Φραντζή. Οταν ρωτήθηκε για τον ισχυρισμό της γυμνάστριας ότι την έβαλε να εναντιωθεί στον πρωταθλητή, είπε: «εγώ να πιάσω την Δήμητρα για τον Κατσινόπουλο; Εγώ την Δήμητρα για τον Κατσινόπουλο; Αφού ξέρετε όλοι… θα κάτσουμε να το πούμε; Αφού το ξέραμε πριν από εσάς, εμείς…».

    «Υπήρχε σχέση ανάμεσα στην Δήμητρα και τον Κατσινόπουλο, Αποστολία, το είπανε, το είπανε ανοιχτά», επεσήμανε η Φαίη Σκορδά, με την τραγουδίστρια να καταλήγει: «ε, αφού το είπανε ανοιχτά, να πάω εγώ στην Δήμητρα να πω για τον Κατσινόπουλο; Τι λογική υπάρχει;».

  19. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα τελευταίας μελέτης Βρετανών ψυχολόγων από το Πανεπιστήμιο Bath Spa, οι κάτοχοι σκύλων μικρού μεγέθους (toy) όπως είναι, για παράδειγμα, ένα…

    γιορκσάιρ τεριέ, εμφανίζουν έντονη εξωστρέφεια, είναι ανοιχτοί σε νέες εμπειρίες, ενώ τείνουν να αγαπούν τις τέχνες και να παρακολουθούν τα πολιτιστικά δρώμενα. Από την άλλη πλευρά, οι κάτοχοι μεγαλόσωμων φιλικών σκύλων όπως π.χ. τα λαμπραντόρ διαθέτουν ιδιαίτερα ευχάριστο χαρακτήρα. «Τείνουμε να επιλέγουμε σκύλους που μας… μοιάζουν, όπως ακριβώς επιλέγουμε έναν σύντροφο με παρόμοια ενδιαφέροντα, εξηγεί ο ερευνητής Λανς Γουόρκμαν.

    Αναλύοντας το δέσιμο ανθρώπου-σκύλου

    Οι Βρετανοί επιστήμονες προχώρησαν σε μελέτη του τρόπου με τον οποίο στοιχεία της προσωπικότητας μπορούν να επηρεάσουν πραγματικές συμπεριφορές. Με δεδομένο ότι προηγούμενες μελέτες είχαν υποδείξει σημαντικές διαφορές στην προσωπικότητα ατόμων που είχαν σκύλο και ατόμων που δεν είχαν, οι ερευνητές επικεντρώθηκαν στην εξέταση του χαρακτήρα ιδιοκτητών καθαρόαιμων σκύλων. Κατά τη διάρκεια της μελέτης λοιπόν, διαπίστωσαν ότι συγκεκριμένες ράτσες σκύλων σχετίζονταν περισσότερο με συγκεκριμένους τύπους ανθρώπων.

    Στη συνέχεια, σε συνεργασία με το Kennel Club, το επίσημο κυνοτροφείο της Βρετανίας, οι ειδικοί δημιούργησαν ένα ειδικό ερωτηματολόγιο το οποίο ανέβασαν στο Διαδίκτυο. Ζήτησαν από περίπου 1.000 ιδιοκτήτες καθαρόαιμων τετράποδων να απαντήσουν στις ερωτήσεις, προκειμένου να μπορέσουν να «μετρήσουν» πέντε βασικά στοιχεία της προσωπικότητάς τους: την ειλικρίνεια, την εξωστρέφεια, την ευσυνειδησία, την τερπνότητα (όρος που περιλαμβάνει τον αλτρουισμό, την εμπιστοσύνη, την ευγένεια, τη στοργή και άλλες θετικές μορφές κοινωνικής συμπεριφοράς) και τον νευρωτισμό (περιλαμβάνει χαρακτηριστικά όπως η συναισθηματική αστάθεια, ανησυχία, κατήφεια και θλίψη).

    Για μεγαλύτερη διευκόλυνση μάλιστα, μοίρασαν τις ράτσες σε επτά βασικές κατηγορίες: κυνηγόσκυλα (π.χ. λαμπραντόρ, γκόλντεν ρετρίβερ), λαγωνικά (π.χ. γκρέιχαουντ), ποιμενικοί (π.χ. γερμανικοί ποιμενικοί, κόλεΐ), τεριέ (π.χ. Σταφορνσάιρ μπουλ τεριέ), μικρόσωμοι σκύλοι toy (π.χ. τσιουάουα), σκύλοι χρησιμότητας (π.χ. μπουλντόγκ), σκύλοι εργασίας (π.χ. ντόπερμαν).

    Ράτσα και χαρακτήρας

    Βάσει των αποτελεσμάτων φάνηκε ότι οι κάτοχοι ποιμενικών ή σκύλων χρησιμότητας ήταν πιο εξωστρεφείς από κάθε άλλον ιδιοκτήτη σκύλου. Οι ιδιοκτήτες κυνηγόσκυλων και μικρόσωμων σκύλων εμφανίζονταν πιο ευχάριστοι συγκριτικά με τους υπόλοιπους. Επιπλέον, οι κάτοχοι σκύλων toy έδειχναν να έχουν ιδιαίτερα ανοιχτή προσωπικότητα και έντονη φαντασία.

    Τα άτομα που κατά τους ειδικούς εμφάνιζαν μεγαλύτερη συναισθηματική σταθερότητα, ήταν εκείνα που είχαν λαγωνικά, συμπεριλαμβανομένων μπιγκλ και αφγανικών λαγωνικών. Σύμφωνα με τους επιστήμονες τα στοιχεία αυτά, θα μπορούσαν να φανούν χρήσιμα τόσο σε όσους διαθέτουν ήδη έναν τετράποδο συγκάτοικο, όσο και σε άτομα που σχεδιάζουν να πάρουν σκύλο καθώς προσφέρουν καθοδήγηση κατά την επιλογή ενός ζώου, με στόχο την ιδανική συμβίωση.

  20. Υπάρχουν πολλές θεραπείες και “γιατροσόφια” για τον λόξιγκα. Σε κάθε περίπτωση, όταν μας συμβαίνει, πρόκειται σίγουρα για κάτι ενοχλητικό, το οποίο σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να μας φέρει και σε δύσκολη θέση, ιδιαίτερα σε κάποια κοινωνική μας δραστηριότητα.

    Για να φύγει ο λόξιγκας υπάρχουν μέθοδοι που κάνουν το σώμα να κατακρατά στιγμιαία διοξείδιο του άνθρακα, το οποίο πιστεύεται ότι χαλαρώνει το διάφραγμα και σταματάει τους σπασμούς που προκαλούν το λόξυγγα:

    Το πιο απλό και γνωστό είναι φυσικά να κρατήσετε την αναπνοή σας.

    Υπάρχουν επίσης τεχνικές που διεγείρουν τον ρινοφάρυγγα και το πνευμονογαστρικό νεύρο, το οποίο εκτείνεται από τον εγκέφαλο προς το στομάχι, και μπορεί να μειώσει τον λόξιγκα:
    Πιείτε ένα ποτήρι νερό γρήγορα
    Ζητήστε από κάποιον να σας τρομάξει
    Τραβήξτε δυνατά τη γλώσσα σας
    Δαγκώστε ένα κομμάτι λεμόνι
    Κάντε γαργάρα με νερό
    Τοποθετήστε μισό κουταλάκι με ζάχαρη στο πίσω μέρος της γλώσσας σας. (Αυτή η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί τρεις φορές σε διαστήματα δύο λεπτών. Χρησιμοποιήστε σιρόπι καλαμποκιού, και όχι ζάχαρη, αν πρόκειται για μικρά παιδιά).

  21. Ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Τζιμ Μάτις προειδοποίησε σήμερα τον πρόεδρο της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσσαντ ότι θα ήταν «λάθος» να εξαπολύσει μια επίθεση εναντίον των δυνάμεων των Κούρδων της Συρίας, που υποστηρίζονται από τις ΗΠΑ, και τους οποίους πρόσφατα ο Μπασάρ Αλ Άσαντ χαρακτήρισε ως προδότες, εξαιτίας του διπλού παιχνιδιού που έπαιξαν στη Συρία.

    Ταυτόχρονα ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας μίλησε για την ύπαρξη δύο «ζωνών» μέσα στη συριακή επικράτεια ουσιαστικά χωρίζοντας τη χώρα σε δύο de facto περιοχές μια ανατολικά και μια δυτικά του Ευφράτη.

    «Υπάρχει μια διαχωριστική γραμμή» μεταξύ των ζωνών που ελέγχονται από τις ΗΠΑ, στην ανατολική Συρία, και εκείνων που ελέγχονται από το καθεστώς της Δαμασκού, στη δυτική πλευρά της χώρας», είπε ο Μάτις σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στο Πεντάγωνο.

    «Θα ήταν λάθος να την υπερβεί κανείς. Έχουμε μια διαχωριστική γραμμή και έτσι έχουν τα πράγματα», επέμεινε.

    Πρόσφατα, ο Άσαντ και οι κουρδικές δυνάμεις αντάλλαξαν πρωτοφανείς κατηγορίες, ένα γεγονός που προκάλεσε ανησυχίες για μια ενδεχόμενη σύγκρουση μεταξύ των δύο πλευρών.

    «Όταν μιλάμε για εκείνους που τους αποκαλούν "Κούρδους", δεν είναι μόνο οι Κούρδοι. Όλοι εκείνοι που εργάζονται για λογαριασμό μιας τρίτης χώρας, ιδίως υπό αμερικανική διοίκηση, είναι προδότες», είπε ο Άσσαντ.

    Οι Κούρδοι των Συριακών Δημοκρατικών Δυνάμεων (SDF) κατάφεραν μεν να εκδιώξουν τους φανατικούς μουσουλμάνους της ISIS από πολλές πόλεις, με τη βοήθεια του διεθνούς συνασπισμού υπό την ηγεσία των ΗΠΑ, αλλά οχι για το καλό της Συρίας παρά μόνο για τα δικά τους συμφέροντα.

    Οι επιχειρήσεις τους δεν ήταν συντονισμένες με εκείνες των δυνάμεων του Άσαντ που, με τη στήριξη της Ρωσίας, πολεμούσαν τους ίδιους τζιχαντιστές σε άλλες περιοχές της χώρας.

    Απαντώντας στον Άσαντ, οι SDF κατηγόρησαν το καθεστώς ότι «άνοιξε τις πύλες της χώρας σε ορδές ξένων τρομοκρατών που ήρθαν από τις τέσσερις γωνιές του πλανήτη».

    Το καθεστώς του Άσαντ ελέγχει πάνω από το 70% του συριακού εδάφους ενώ οι Κούρδοι έχουν υπό τον έλεγχό τους περίπου το 28%, το οποίο βέβαια θέλουν και να κρατήσουν.

    Ο Μάτις είπε επίσης ότι, καθώς η μάχη κατά της ISIS πλησιάζει στο τέλος της και οι προσπάθειες επικεντρώνονται πλέον στην «ανοικοδόμηση», αναμένει ότι θα αυξηθεί ο αριθμός των Αμερικανών διπλωματών και ιδιωτών εργολάβων στη Συρία.

    «Αυτό που κάνουμε είναι στρεφόμαστε από την επιθετική προσέγγιση κατάληψης εδαφών στη σταθεροποίηση… θα δείτε περισσότερους Αμερικανούς διπλωμάτες επί του πεδίου», είπε προαναγγέλλοντας πρακτικά κουρδικό κράτος στο έδαφος της Συρίας.

    Ο Αμερικανός υπουργός έχει δηλώσει ότι οι αμερικανικές δυνάμεις θα παραμείνουν στη Συρία για όσο διάστημα συνεχίσει τον πόλεμο η ISIS. Αυτή όμως είναι η πρώτη φορά που αναφέρει ότι θα αυξηθεί ο αριθμός των Αμερικανών διπλωματών στις περιοχές της χώρας που έχουν ανακαταληφθεί .

    «Όταν φέρνεις περισσότερους διπλωμάτες, εργάζονται για την αρχική αποκατάσταση των υπηρεσιών, φέρνουν εργολάβους, τέτοιου είδους πράγματα. Υπάρχουν διεθνείς πόροι που πρέπει να τους διαχειριστείς ώστε να μην πάνε στις τσέπες λάθος ανθρώπων», πρόσθεσε.

  22. Αυστηρά μέτρα για τον περιορισμό της ατμοσφαιρικής ρύπανσης που προκαλούν τα αυτοκίνητα τίθενται σε εφαρμογή σε πολλές ευρωπαϊκές πόλεις από την 1η Ιανουαρίου 2018.

    Ήδη, σε πολλές χώρες της Ευρώπης έχουν θεσπιστεί «ζώνες χαμηλών ρύπων» στα αστικά κέντρα, περιορίζοντας τη ρύπανση που προκαλούν οχήματα παλαιότερων αντιρρυπαντικών τεχνολογιών. Ιδιαίτερα αυστηρά είναι τα μέτρα που αφορούν στα πετρελαιοκίνητα παλαιότερης τεχνολογίας.

    Ειδικότερα, στο Άμστερνταμ, από την Πρωτοχρονιά απαγορεύεται η κυκλοφορία για τα Euro 1 βενζινοκίνητα και Euro 4 πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα. Στη Βαρκελώνη, δεν επιτρέπεται η είσοδος σε οχήματα αντιρρυπαντικής τεχνολογίας Euro 1-2, ασχέτως τύπου καυσίμου.

    Το Βερολίνο απαγορεύει την κυκλοφορία στα Euro 1 βενζινοκίνητα και Euro 4 πετρελαιοκίνητα.

    Επίσης, στις Βρυξέλλες μέχρι το 2021 θα έχει απαγορευτεί η κυκλοφορία στα Euro 2 βενζινοκίνητα και Euro 4 πετρελαιοκίνητα αυτοκίνητα, στο Παρίσι θα απαγορεύονται τα Euro 3 πετρελαιοκίνητα και Euro 2 βενζινοκίνητα.

    Στο Όσλο, τα πετρελαιοκίνητα που είναι προγενέστερης τεχνολογίας από την Euro 6, θα πληρώνουν τέλος εισόδου 1,5-10 ευρώ την ημέρα, ανάλογα με την ώρα εισόδου.

    Η αύξηση των ΙΧ οδήγησε σε μέτρα

    Τα μέτρα κρίθηκαν επιβεβλημένα μετά την αύξηση των επιβατικών αυτοκινήτων στην ΕΕ κατά 4,5% το 2017. Από τα 241 εκατομμύρια οχήματα που κυκλοφορούσαν το 2016 στους ευρωπαϊκούς δρόμους, πλέον καταγράφονται 252 εκατομμύρια επιβατικά, με τα παλαιότερα εξ αυτών να συμμετέχουν 10 ως 15 φορές περισσότερο σε εκπεμπόμενους ρύπους.

    Πάνω από 14 έτη ο μέσος όρος ηλικίας των ΙΧ στην Ελλάδα

    Σύμφωνα με παλαιότερα στοιχεία του Συνδέσμου Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων (ΣΕΑΑ), στη χώρα μας, ο μέσος όρος ηλικίας των αυτοκινήτων είναι αυξημένος. Στις κεντρικές ευρωπαϊκές χώρες, ο μέσος όρος των επιβατικών είναι κοντά στα 9 χρόνια. Στην ΕΕ, ανέρχεται στα 11 έτη, ενώ στην Ελλάδα ξεπερνά τα 14 έτη.

    Η μείωση των ρύπων εκτιμάται ότι σχετίζεται με 400.000 πρόωρους θανάτους που προκαλούνται από την ατμοσφαιρική ρύπανση στην ΕΕ.

    Οι μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες σχεδιάζουν να εντάξουν στην γκάμα τους ηλεκτρικά μοντέλα. Την ίδια ώρα, πολλές ευρωπαϊκές κυβερνήσεις δείχνουν αποφασισμένες να καταργήσουν την πώληση νέων επιβατικών αυτοκινήτων που θα φέρουν κινητήρες εσωτερικής καύσης.

  23. Υπάρχει λύση!
    Ο λόγος της μυρωδιάς έγκειται στο ξαναχρησιμοποιημένο λάδι. Εμείς όπως κάθε φορά έτσι και τώρα
    σε αυτήν την περίπτωση σας έχουμε τη λύση. Αν έχετε έντονη μυρωδιά από καμένο λάδι τηγανίσματος, απλά κάψτε μέσα σε ένα τασάκι φλούδες από πατάτα και λεμόνι! Εξαφανίζουν την άσχημη μυρωδιά.

    Δοκιμάστε το την επόμενη φορά και θα μας θυμηθείτε.

  24. Ένα ενδιαφέρον άρθρο σχετικά με πράγματα που υπάρχουν στην Γη και ίσως να μην γνωρίζαμε…

    Δείτε τις φωτογραφίες:

    Saksaywaman, Αυτή η στοιβάδα από πέτρες και βράχους βρίσκεται στο Περού και ταιριάζουν τόσο καλά μεταξύ τους χωρίς κονίαμα που είναι αδύνατον να περάσεις κάτι ανάμεσα από δύο πέτρες.

    Longyou Grottoes. Αυτές οι ανθρωπογενείς σπηλιές, σκαλισμένες βρέθηκαν στην Κίνα και εξακολουθούν να αποτελούν ένα μυστήριο. Θεωρούνται ότι χρονολογούνται από πριν την δυναστεία του Τσιν (212 π.Χ.) αλλά δεν υπάρχει κανένα αρχείο σχετικά με αυτό. Γιατί κάποιος να κρύψει την ύπαρξη του;

    Το άγιο Owen Moa. Το ορεινό Moa ήταν ένα πουλί που εξαφανίστηκε πριν από περίπου 500 χρόνια και αυτό ανακαλύφθηκε από ερευνητές που σοκαρίστηκαν από το καλό διατηρημένο νύχι του που βρέθηκε σε μια σπηλιά στο Όρος Όουεν στην Νέα Ζηλανδία. Χρονολογείτε περίπου 3000 χρόνων.

    Το χειρόγραφο Βόινιτς παραμένει μέχρι και σήμερα ένα μυστήριο σχετικά με την αφθονία των θεωριών ως προς την γλώσσα που είναι γραμμένο. Το 2014 δύο διαφορετικές ομάδες ανακοίνωσαν ότι έχουν λύσει το μυστήριο. Η μία ομάδα πίστευε ότι ήταν μια εξαφανισμένη Μεξικάνικη διάλεκτος και η άλλη σκέφτηκαν ότι είναι μια κωδικοποιημένη ασιατική γλώσσα.

    Η πύλη του Ήλιου Στόουνχεντζ. Η πύλη του Ήλιου είναι μια δομή από πέτρα που παραμένει ένα κομμάτι μυστηρίου μέχρι και σήμερα. Βρίσκεται στα 13.000 πόδια σε περιοχή στη Βολιβία όπου μπορεί να προέρχεται από τους πρώτους ανθρώπους που πάτησαν το πόδι τους στην Γη. Τα χαρακτηριστικά της πύλης δείχνουν κάποιο είδος αστρολογικών και αστρονομικών προβλέψεων.

    Gobekli Tepe. Αυτός ο δικτυακός τόπος ο οποίος βρέθηκε στην κορυφή ενός βουνού στην Τουρκία έκανε πολλά για την περαιτέρω ανάπτυξη των αρχαίων εθίμων. Ο ναός χτίστηκε πριν από την πόλη και γύρω από αυτή.

  25. ας χρόνος τελειώνει με γεγονότα που άλλαξαν ουσιαστικά το τοπίο των διεθνών και διμερών σχέσεων της χώρας. Παρά τις ιδεοληπτικές αγκυλώσεις της κυρίαρχης κυβερνητικής ομάδας, η
    Εξωτερική Πολιτική της χώρας παρέμεινε σταθερά προσηλωμένη στον Ευρώ-Ατλαντικό της άξονα.

    Σύμφωνα μάλιστα με ορισμένους αναλυτές, προχώρησε ένα βήμα περεταίρω, ενισχύοντας τους δεσμούς της με τις ΗΠΑ, αντίθετα απ’ ότι αναμένονταν αρχικά.

    Η βασική πολιτική επιλογή στην οποία επενδύθηκε αρκετή από την πολιτική «περιουσία» του ΥΠΕΞ, ήταν η ενίσχυση του άξονα με την Κύπρο και το Ισραήλ, που επέκτασή της υπήρξε και η συμμετοχή σε αυτήν της Αιγύπτου. Η πολιτική αυτή που είχε εκδηλωθεί πριν την ανάληψη της διακυβέρνησης από τους ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, επιβεβαιώθηκε και ενισχύθηκε, συγκροτώντας ένα σοβαρό αντίβαρο στις Τουρκικές προσπάθειες επέκτασης στη ΝΑ Μεσόγειο.

    Μια επίσης πολιτική που η κυβέρνηση ακολούθησε με θρησκευτική ευλάβεια και επιχείρησε να την ενισχύσει, υπό τον φόβο των μεταναστευτικών ροών, ήταν η στήριξη των Ευρωπαϊκών βλέψεων της Άγκυρας. Η κριτική της αντιπολίτευσης σχετικά με την επίσκεψη Ερντογάν, το επιβεβαίωσε. Αφορούσε μόνο τις Τουρκικές βλέψεις που εξέφρασε ο Τούρκος πρόεδρος προς την Ελλάδα, αλλά όχι την επιθυμία του, να μπορέσει να μετάσχει ισότιμα στην οικοδόμηση της Ευρώπης.

    Σε Ευρωπαϊκό επίπεδο παραμείναμε ακραίοι φιλό-ευρωπαϊστές έχοντας όχι μόνο αποδεχθεί τις βασικές κατευθυντήριες γραμμές των Βρυξελλών, αλλά και παραμένοντας πλησίον του κεντρικού άξονα Παρισίων – Βερολίνου.

    Στα δυο «βαλκανικά» προβλήματα, με την Αλβανία και την πΓΔΜ, συνεχίστηκαν οι προσπάθειες επίλυσης των διμερών ζητημάτων μέσω πολυμερών προσπαθειών καθώς, τόσο ζητήματα που αφορούν την εθνική Ελληνική μειονότητα της Αλβανίας, όσο και η ονομασία της πΓΔΜ, επιχειρείται να επιλυθούν μέσω της ΕΕ και του ΟΗΕ.

    Η διαφαινόμενη «υποχώρηση» των Σκοπίων στο ζήτημα της ονομασίας δίνει μια νότα αισιοδοξίας στην υπόθεση αλλά ταυτοχρόνως η έλλειψη απαντήσεων για το «erga omnes” που συνόδευε το Ελληνικό «βέτο» το καλοκαίρι του 2008 στο Βουκουρέστι, προκαλεί ερωτηματικά.

    Το ίδιο συμβαίνει και με την Αλβανία. Κάποια «θετικά βήματα» ελάχιστης σημασίας, μπροστά στο ζήτημα της αντιμετώπισης της Εθνικής μειονότητας δεν επιβεβαιώνουν πράγματι τη θέληση της άλλης πλευράς, για εξομάλυνση των σχέσεων.

    Αν ρωτήσει κάποιος όχι πόσο ορθή υπήρξε η Εξωτερική Πολιτική αλλά πόσο αποτελεσματική υπήρξε, τότε θα διαπιστώσει πως έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος για βήματα πιο αποφασιστικά προκειμένου να κερδηθούν τα μέγιστα, λαμβανομένης υπόψιν της διεθνούς συγκυρίας που παραμένει άγνωστο αν και πόσο θα διατηρηθεί.

    Αναφέρομαι στην κατάσταση που έχει περιέλθει η Τουρκία η οποία υπό την καθοδήγηση του Τ. Ερντογάν, επιχειρεί να εκμεταλλευθεί την κατάσταση στη Μέση Ανατολή και να αναδυθεί σε σοβαρή περιφερειακή δύναμη, αγνοώντας τις Αμερικανικές επιλογές στην περιοχή και αμφισβητώντας σειρά από ΝΑΤΟϊκές πολιτικές.

    Παράλληλα οι εμπλοκές της Τουρκία, στη Συρία, Ιράκ, Κατάρ και Κύπρο της στερούν τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα σταθερό πλέγμα συμμαχιών, βασιζόμενη περιοδικά σε δυνάμεις που δεν εγγυόνται το μέλλον.

    Η αντιμετώπιση της Τουρκίας όμως, πέραν της διπλωματικής διάστασής της, υποχρεωτικά περνά κι από την Άμυνα. Ίσως, αυτό είναι σημείο υστέρησης που δεν μπορεί να καταδειχθεί με ακρίβεια, αλλά που γίνεται εμφανές από τις αντίστοιχες κινήσεις των δυο χωρών.

    Το πραξικόπημα του Ιουλίου 2016, στέρησε από την Άγκυρα ικανό αριθμό αξιωματικών, ιδιαίτερα επιτελικού χαρακτήρα, όπως και πιλότων, τραυματίζοντας αλλά χωρίς να εξουδετερώνει την αποτελεσματικότητα των Ενόπλων Δυνάμεών της.

    Το χρόνο που πέρασε, το Κυπριακό, που εξακολουθεί να αποτελεί κυρίαρχο ζήτημα της Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής γνώρισε άλλη μια αποτυχία στις προσπάθειες επίλυσής του, ίσως όμως την πρώτη που επίσημα διεθνή φόρα κι οργανισμοί απέδωσαν μονομερώς την ευθύνη την Τουρκία.

    Η Ελλάδα, υποδεχόμενη το 2018, παραμένει σε ένα σταυροδρόμι που οδηγεί σε σειρά εξελίξεων πολλά, αν όχι όλα, τα εθνικά ζητήματα. Από την άποψη αυτή θα μπορούσε να χαρακτηριστεί μια «κρίσιμη χρονιά».

  26. Τι είπε για τον Γιώργο Μαυρίδη
    Για την νίκη της στο ΝΟΜΑDS, το μικρόβιο που κόλλησε στο Palawan με αποτέλεσμα να παίρνει ακόμα αντιβίωση, αλλά και την κόντρα της με τον Γιώργο Μαυρίδη, μίλησε η Αποστολία Ζώη, στην πρώτη της συνέντευξη με το παιχνίδι.

    Η τραγουδίστρια βρέθηκε τα πρωί της Παρασκευής στο πλατό της εκπομπής Πρω1νό, όπου δεν δίστασε να βγάλει το παπούτσι της και να δείξει στην κάμερα την πληγή που έχει από το μικρόβιο! «Αυτό το αποκόμισα την τελευταία βραδιά, έτσι είναι ένας σταφυλόκοκκος. Χρειάζεται περίπου ενάμιση μήνα για να φύγει αυτή η πληγή, παίρνω ακόμα αντιβίωση», ανέφερε, δείχνοντας το σημάδι της.

  27. Οι δονητές βρέθηκαν στο σπήλαιο Hohle Fels στη νοτιοδυτική Γερμανία. Οι επιστήμονες, αρχαιολόγοι που τους ανακάλυψαν τους ονόμασαν «ράβδους από την εποχή των παγετώνων» και αυτή τη στιγμή εκτίθενται στο μουσείο ιστορίας Blaubeuren, στην αίθουσα με τα προϊστορικά ευρήματα.

    Από τα ευρήματα αυτά οι επιστήμονες διαπιστώνουν ότι ο άνθρωπος από την εμφάνιση του, έκανε σεξ όχι μόνο για την αναπαραγωγή και συνέχιση της γενιάς του(βασικό) αλλά και για ευχαρίστηση. Δείχνουν επίσης ότι οι γυναίκες πριν από 30.000 χρόνια ζούσαν κάτω από ένα καθεστώς σεξουαλικής απελευθέρωσης.

    Οι δονητές που βρέθηκαν στη Γερμανία είναι φυσικά σε σχήμα φαλλού. Είναι κατασκευασμένοι από λεπτόκοκκο ιλυόλιθου και το μήκος τους φτάνει μέχρι και τα 20 εκατοστά, η δε διάμετρος αγγίζει τα 8 εκατοστά. Πάντως δεν είναι οι πρώτοι προϊστορικοί δονητές που έχουν βρεθεί. Λίγο νοτιότερα στη Γαλλία έχουν βρεθεί δονητές φτιαγμένοι από πέτρα και ελεφαντόδοντο που χρονολογούνται από τη νεολιθική εποχή. Επίσης στην ιατρική σχολή του πανεπιστημίου της πόλης Χετάφε στην ισπανία, φυλάσσονται 6 δονητές που κατασκευάστηκαν πριν από 14.000 χρόνια, ενώ στη Σουηδία βρέθηκε δονητής κατασκευής 5.000 ετών. Είναι φτιαγμένος από κέρατο ελαφιού, λείος και το μήκος του φτάνει τα 10,414 εκατοστά με διάμετρο τα 5 εκατοστά.

  28. Οι δονητές βρέθηκαν στο σπήλαιο Hohle Fels στη νοτιοδυτική Γερμανία. Οι επιστήμονες, αρχαιολόγοι που τους ανακάλυψαν τους ονόμασαν «ράβδους από την εποχή των παγετώνων» και αυτή τη στιγμή εκτίθενται στο μουσείο ιστορίας Blaubeuren, στην αίθουσα με τα προϊστορικά ευρήματα.

    Από τα ευρήματα αυτά οι επιστήμονες διαπιστώνουν ότι ο άνθρωπος από την εμφάνιση του, έκανε σεξ όχι μόνο για την αναπαραγωγή και συνέχιση της γενιάς του(βασικό) αλλά και για ευχαρίστηση. Δείχνουν επίσης ότι οι γυναίκες πριν από 30.000 χρόνια ζούσαν κάτω από ένα καθεστώς σεξουαλικής απελευθέρωσης.

    Οι δονητές που βρέθηκαν στη Γερμανία είναι φυσικά σε σχήμα φαλλού. Είναι κατασκευασμένοι από λεπτόκοκκο ιλυόλιθου και το μήκος τους φτάνει μέχρι και τα 20 εκατοστά, η δε διάμετρος αγγίζει τα 8 εκατοστά. Πάντως δεν είναι οι πρώτοι προϊστορικοί δονητές που έχουν βρεθεί. Λίγο νοτιότερα στη Γαλλία έχουν βρεθεί δονητές φτιαγμένοι από πέτρα και ελεφαντόδοντο που χρονολογούνται από τη νεολιθική εποχή. Επίσης στην ιατρική σχολή του πανεπιστημίου της πόλης Χετάφε στην ισπανία, φυλάσσονται 6 δονητές που κατασκευάστηκαν πριν από 14.000 χρόνια, ενώ στη Σουηδία βρέθηκε δονητής κατασκευής 5.000 ετών. Είναι φτιαγμένος από κέρατο ελαφιού, λείος και το μήκος του φτάνει τα 10,414 εκατοστά με διάμετρο τα 5 εκατοστά.

  29. Οι δονητές βρέθηκαν στο σπήλαιο Hohle Fels στη νοτιοδυτική Γερμανία. Οι επιστήμονες, αρχαιολόγοι που τους ανακάλυψαν τους ονόμασαν «ράβδους από την εποχή των παγετώνων» και αυτή τη στιγμή εκτίθενται στο μουσείο ιστορίας Blaubeuren, στην αίθουσα με τα προϊστορικά ευρήματα.

    Από τα ευρήματα αυτά οι επιστήμονες διαπιστώνουν ότι ο άνθρωπος από την εμφάνιση του, έκανε σεξ όχι μόνο για την αναπαραγωγή και συνέχιση της γενιάς του(βασικό) αλλά και για ευχαρίστηση. Δείχνουν επίσης ότι οι γυναίκες πριν από 30.000 χρόνια ζούσαν κάτω από ένα καθεστώς σεξουαλικής απελευθέρωσης.

    Οι δονητές που βρέθηκαν στη Γερμανία είναι φυσικά σε σχήμα φαλλού. Είναι κατασκευασμένοι από λεπτόκοκκο ιλυόλιθου και το μήκος τους φτάνει μέχρι και τα 20 εκατοστά, η δε διάμετρος αγγίζει τα 8 εκατοστά. Πάντως δεν είναι οι πρώτοι προϊστορικοί δονητές που έχουν βρεθεί. Λίγο νοτιότερα στη Γαλλία έχουν βρεθεί δονητές φτιαγμένοι από πέτρα και ελεφαντόδοντο που χρονολογούνται από τη νεολιθική εποχή. Επίσης στην ιατρική σχολή του πανεπιστημίου της πόλης Χετάφε στην ισπανία, φυλάσσονται 6 δονητές που κατασκευάστηκαν πριν από 14.000 χρόνια, ενώ στη Σουηδία βρέθηκε δονητής κατασκευής 5.000 ετών. Είναι φτιαγμένος από κέρατο ελαφιού, λείος και το μήκος του φτάνει τα 10,414 εκατοστά με διάμετρο τα 5 εκατοστά.

  30. Πόσο ενοχλητικός μπορεί να γίνει ένας λόξυγγας όλοι το ξέρουμε. Εκτός από τις καθιερωμένες συμβουλές για την αντιμετώπισή του υπάρχει ένα…
    γιατροσόφι από τα παλιά το οποίο κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι αποτελεσματικό.

    Λένε, λοιπόν, μόλις εμφανιστεί ο λόξυγγας πιείτε επτά γουλιές νερό. Προσοχή!

    Επτά γουλιές και όχι όλες μαζί, αλλά μία μία, καταπίνοντας την προηγούμενη, πριν πιείτε την επόμενη, και χωρίς να πάρετε ανάσα ενδιάμεσα.

    Δουλεύει μόνο με νερό (όχι καφέ, όχι αναψυκτικά) και δουλεύει πάντα! Έτσι λένε κάποιοι τουλάχιστον…

  31. Πόσο ενοχλητικός μπορεί να γίνει ένας λόξυγγας όλοι το ξέρουμε. Εκτός από τις καθιερωμένες συμβουλές για την αντιμετώπισή του υπάρχει ένα…
    γιατροσόφι από τα παλιά το οποίο κάποιοι ισχυρίζονται ότι είναι αποτελεσματικό.

    Λένε, λοιπόν, μόλις εμφανιστεί ο λόξυγγας πιείτε επτά γουλιές νερό. Προσοχή!

    Επτά γουλιές και όχι όλες μαζί, αλλά μία μία, καταπίνοντας την προηγούμενη, πριν πιείτε την επόμενη, και χωρίς να πάρετε ανάσα ενδιάμεσα.

    Δουλεύει μόνο με νερό (όχι καφέ, όχι αναψυκτικά) και δουλεύει πάντα! Έτσι λένε κάποιοι τουλάχιστον…

  32. Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΗ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕΙΣΤΗΚΕ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ.,ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ 400 ΑΤΟΜΑ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ..😀😀😀

    ΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟΝΤΑ…!!!

    ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΕΙΡΟΟΤΕΡΑ ΟΡΝΙΑ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΝΤΑΦΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕ ΑΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΓΡΙΩΝ,ΟΜΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΙΤΟ ΑΦΟΥ ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΛΕΞΗ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ,ΕΧΟΥΝ 50,000 ΘΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ…

    ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΕΚΡΥΨΑΝ…!!!!

    https://www.facebook.com/ippokratis.skonidis/videos/1798665306810725/

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΙΛΑΜΕ…

    Ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΡΠΕΤΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ,ΚΛΕΨΙΑ ΣΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΒΒΙΝΙΑ??

    ΠΕΡΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΥΒΡΙΔΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΓΕΙΕΙΣ…
    ΟΥΣΤ ΜΙΑΣΜΑΤΑ,ΟΥΣΤ…!!!!

Comments are closed.