Τζανακόπουλος κατά Φίλη για πλειστηριασμούς και πλεονάσματα: «Τα έχει ψηφίσει κι αυτός!»

Εμφανής η ενόχληση της κυβέρνησης για τις συνεχείς επικριτικές δηλώσεις του πρώην υπουργού Παιδείας

Την ενόχληση της κυβέρνησης για τις συνεχείς επικριτικές δηλώσεις του Νίκου Φίλη, με αφορμή, εσχάτως, τους πλειστηριασμούς, αλλά και τα υψηλά πλεονάσματα, στα οποία έχει συμφωνήσει η Αθήνα με τους δανειστές, εξέφρασε με δηκτικό τρόπο ο υπουργός Επικρατείας Δημήτρης Τζανακόπουλος, φανερώνοντας παράλληλα και εκνευρισμό για τον πρώην υπουργό Παιδείας.

Απαντώντας, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, για τις παρεμβάσεις του κ. Φίλη, που ζήτησε να υπάρξει νομοθετική προστασία για την πρώτη κατοικία από τους πλειστηριασμούς, ο κ. Τζανακόπουλος σημείωσε ότι ο κ. Φίλης γνωρίζει το νομοθετικό πλαίσιο, διότι και εκείνος το ψήφισε!

Η «αντεπίθεση» του Μαξίμου στις συνεχείς βολές του κ. Φίλη δεν σταμάτησε εκεί, καθώς ο κ. Τζανακόπουλος έβγαλε δυσθυμία και όταν κλήθηκε να σχολιάσει την πρόταση του πρώην υπουργού να αναληφθεί εθνική πρωτοβουλία, προκειμένου να ανατραπεί η συμφωνία για πλεονάσματα 3,5%, που «μας κόβει τα πόδια», όπως τόνισε.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε ότι ο κ. Φίλης κρούει σε ανοιχτές θύρες, γιατί η κυβέρνηση, παρότι κατάφερε να βελτιώσει τη χρονική διάρκεια της διατήρησης του 3,5% σε πέντε χρόνια, έχει επανειλημμένως εκφράσει τον προβληματισμό της. Η δυναμική της οικονομίας και η πορεία των εσόδων είναι τέτοια που ακόμη και με αυτά τα πλεονάσματα είναι δεδομένο ότι η χώρα έχει βγει οριστικά από την ύφεση, υποστήριξε ο κ. Τζανακόπουλος, θέλοντας να βάλει τέλος στη συζήτηση, που άνοιξε ο κ. Φίλης.

Ως προς τους πλειστηριασμούς, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος επέμεινε ότι «καμία λαϊκή κατοικία δεν πρόκειται να εκπλειστηριαστεί. Κανένα υπερχρεωμένο νοικοκυριό δεν κινδυνεύει να χάσει το σπίτι του».

Και ισχυρίστηκε ότι «αυτοί που κινδυνεύουν είναι οι μεγαλοοφειλέτες που έπαιρναν αφειδώς δάνεια, τα οποία δεν είχαν την δυνατότητα ή δεν ήθελαν να αποπληρώσουν, καθώς προτιμούσαν να φυγαδεύουν τα χρήματα τους στο εξωτερικό. Η ελληνική κυβέρνηση δεν είναι διατεθειμένη σε καμία περίπτωση να ανεχτεί τη συνέχιση αυτής της κατάστασης και όχι μόνο δεν πρόκειται να προστατεύσει τους μεγαλο-οφειλέτες, αλλά θα επισπεύσει και τις διαδικασίες για την αποπληρωμή των χρεών τους. Οι καιροί που οι φορολογούμενοι πολίτες φορτώνονταν τα βάρη της κακομαθημένης επιχειρηματικής ελίτ έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί και αυτό να το βάλουν όλοι πάρα πολύ καλά στο μυαλό τους».

loading...

7 thoughts on “Τζανακόπουλος κατά Φίλη για πλειστηριασμούς και πλεονάσματα: «Τα έχει ψηφίσει κι αυτός!»

  1. ΑΦΟΡΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΡΕΘΩ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΦΕΡΝΩ….

    ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΑΡΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΙΣ 120.000 ΚΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ 2,3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΛΗΡΩΣΟΥ,ΜΗΝ ΞΑΝΑΕΝΩΧΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΔΙΕΥΘΥΝΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ,ΕΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΣΦ.ΤΑΜΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΕ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ….

    ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΑΔΕΡΦΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΟ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΘΑ ΕΞΩΦΛΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΧΡΕΟΣ,ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΑΣ…

    ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ,ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ…

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΗΛ ΣΤΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 350 ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΕΛΛΑΣ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ…

    http://alfeiospotamos.gr/?page_id=13930

  2. Ο ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΥ 1821 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΥΚΛΟ ΤΟΥ.ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗ Η ΕΛΛΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ, ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΗ ΠΡΟΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΚΑΙ ΜΑΡΚΑΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΧΑΡΕΜΙ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΙ- ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΙΚΡΟΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ.

  3. Markos Stagakis ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΑΝ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ….ΕΙΠΑΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΑΡΕΛΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ…
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις · Απάντηση · 1 · 4 Δεκεμβρίου στις 11:31 π.μ.
    Διαχείριση
    Ηρακλής Καπετανάκης
    Ηρακλής Καπετανάκης Σε οποιο μπλογκ και να γραψουμε μας παιρνουν στο ψιλο συνελληνα Μαρκο.
    Φταιει και ο αρχηγος μας που ειναι παραμυθας και δεν μας πιστευουν.
    Καλυτερα να δουλευομαστε μεταξυ μας.

    Ο Αρτέμης Σώρρας κατέχει χειρόγραφα του Μ.Αλεξάνδρου !
    15 Νοε 2014

    Το τερμάτισε ή έχει κι άλλο, πιο κάτω;
    "Θα σου πω κάτι, έχω χρηματοδοτήσει ένα έθνος που λέγεται Μαορί, πριν….
    το χρηματοδοτήσουμε για πάρα πολλά χρόνια προσπαθούσαν να κερδίσουν τις δίκες στα δικαστήρια στα Ηνωμένα Έθνη, γιατί είναι Έθνος! Αυτό το έθνος λοιπόν το χρηματοδοτήσαμε γιατί έχουμε πολλά μαζί του και μας υποσχέθηκαν ότι θα μας δώσουνε τα χειρόγραφα, πρόσεξε, τα οποία τα έχουμε στα χέρια μας τώρα, τα χειρόγραφα συμβόλαια που είχαν οι πρόγονοί τους με τον Μέγα Αλέξανδρο! Αρα κύριοι, έχω τα πρωτότυπα στα χέρια μου.
    Άρα εγώ έχω τα πρωτότυπα από τη Νέα Ζηλανδία. Η Νέα Ζηλανδία είναι κάτω από την Αυστραλία, καταλαβαίνετε; Αφού λοιπόν έχουμε τα έγγραφα, τα συμβόλαια των Μαορί με τον Μέγα Αλέξανδρο, πως γίνεται ο Μέγας Αλέξανδρος να έχει σταματήσει στον Ινδικό Ωκεανό; Ε, Σιωνιστάκια; Που φτιάξατε την ιστορία όπως γουστάρετε. Θα ξαναγράψουμε την ιστορία με αποδείξεις, κύριοι."
    ___________________________________________________
    ___________________________________________________
    Ακριβώς αυτά δήλωσε ο ….τρισεκατομμυριούχος σε συνέντευξή του ! Κατά λέξη!
    Ότι οι ….Μαορί της …Νέας Ζηλανδίας (!) έκαναν γραπτά συμβόλαια με τον Μ.Αλέξανδρο (που δεν σταμάτησε στην Ινδία όπως ….διαδίδουν οι σιωνιστές, αλλά κατέκτησε την Αυστραλία και τη Ν.Ζηλανδία) και τα έχει -τα πρωτότυπα μάλιστα!- ο Σώρρας.

    Κι αυτός ο άνθρωπος έχει ακόμη ηλίθιους οπαδούς που πιστεύουν ότι μπορεί "να σώσει την Ελλάδα", αλλά "τον εμποδίζουν τα λαμόγια οι πολιτικοί" και "τα τσιράκια του συστήματος οι δημοσιογράφοι" κι εμείς που δεν παίρνουμε στα σοβαρά τον παραμυθά, είμαστε "προδότες ανθέλληνες" !
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις · Απάντηση · 3 ώρες
    Διαχείριση
    Markos Stagakis
    Markos Stagakis ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΦΥΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΨΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ,ΠΟΛΛΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΕΝΑ ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΣΤΟ ΦΩΣ…ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ??..ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΩ ΕΝΩΠ…Δείτε περισσότερα
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 3 ώρες
    Διαχείριση
    Ηρακλής Καπετανάκης
    Ηρακλής Καπετανάκης Τα πηνια απο τις αρχαιες τριηρεις, που βρηκαν οι φιλοι του οι δυτες στην Β. Θαλασσα, τα εχει φυλαξει ή τα εχει πουλησει για χαλκο
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 2 ώρες
    Διαχείριση
    Markos Stagakis
    Markos Stagakis ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΦΟΥ ΠΡΟ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΑΣΤΕΡΙΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΡΧΑΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ….ΜΕ ΤΙ ΜΕΣΑ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΑΓΝΟΕΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ??…ΟΜΩΣ ΑΥΤ…Δείτε περισσότερα

    · Απάντηση · 2 ώρες

  4. ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΩ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΟΣΑΥΡΑ ΚΟΠΥ ΜΑΣ ΦΕΡΝΕΙ ΑΥΤΟΣ….

    ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ??

    ΠΗΡΕΣ ΜΩΡΕ ΤΗΛ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΒΓΑΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΔΕΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ??

  5. ΕΠΙ ΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΑΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΟΥ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ,ΣΕ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ,ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ,ΣΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ,ΠΑΝΤΟΥ,ΙΣΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΚΟΥΣΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. …

    """ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΩ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ…."""

    ΟΛΑ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ "ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ….

    ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΑΝ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300,ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ…

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑΚΙ,ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΑΙ ΑΝ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙ Ο ΦΟΡΕΑΣ ΜΑΣ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΠΑΛΕΣ ΣΑΝΟ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΑ..

  6. ΕΛΑ ΓΙΩΡΓΟ?….ΕΛΑ ΕΛΑ….ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΜΗΝΗΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΓΥΦΤΟΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΑ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΙΑΣ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΧΕΣΤΗΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΥΤΣΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΠΟ ΑΚΡΗ ΣΕ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΞΕΣΗΚΩΗΣΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΜΑΓΑΖΙΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟ ΧΩΡΙ ΠΑΝΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΧΩΡΙΑ ΟΛΟΙ ΑΦΡΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΤΣΑΠΕΛΟΓΥΦΤΟ ΦΕΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΜΠΗΚΕ Ο ΓΥΦΤΟΣ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΕΝΟΙΚΙΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΕΛΚΤΟΤΕ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΗ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΕΣΩΣΕ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΕΚΕΙ ΚΟΜΜΟΤΙΝΗ ΞΑΝΘΗ ΜΕΡΙΑ ΕΧΟΥ7Ν ΔΕΙ ΦΕΣΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΟΡΕΙΝΟ ΧΩΡΙΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΗΛΘΕ ΜΥΝΗΣΗ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΛΕΠΙΔΑ ΠΩΣ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΡΙΟΛΑ Ο ΤΣΑΠΕΛΟΦΑΓΟΣ Ο ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΟΛΟΙ ΚΛΑΙΝΕ….ΠΩΩ ΠΩΩ ΚΡΙΜΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑΧΟΥΝ ΕΝΑ ΒΑΡΟΣ ΜΙΑ ΠΙΚΡΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΟΥΣ Ε?….ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟ ΡΩΤΑΣ ΚΙΟΛΑΣ? ΤΟΥΣ ΦΕΣΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΕΣΕ ΒΑΡΥ ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ?….ΝΑΙ ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝΕ ΚΑΜΙΑ ΣΟΔΑ ΚΑΜΙΑ ΠΕΠΣΙ ΚΟΛΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΧΩΝΕΨΟΥΝ?……ΑΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΧΑΑΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΜΕ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΜΗΣΑ ΡΕΕ ΕΔΩ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΜ ΑΝΡΩΠΩΝ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΕ ΕΡΙΨΕΣ ΕΙΣ ΕΥΘΥΜΙΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ?…..ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΛΕΜΕ ΑΝ ΕΚΛΑΝΕ ΤΟ ΠΑΠΙ ΚΟΚΙΝΕΣ ΚΛΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΤΑ 20.000 ΑΡΧΙ…ΕΕευρω Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΤΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΠΟΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ?……ΟΧΙ!!…Ε ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ?….ΧΜΜ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΗΟ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΡΜΑ ΑΡΚΕΤΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΑΟΥ ΜΑΛΑΚΕΣ Ε ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΝΤΑΛΓΚΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ? ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΕ ΠΑΡΑΤΗΣΕΤΑ ΚΑΙ ΕΛΕΝΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΓΥΡΑΔΙΚΟ ΕΔΩ ΚΟΝΤΑ ΛΕΕΙ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΨΙΔΙ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΡΑΣΙ ΟΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΘΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝΕ ΠΙΝΑΝΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΜΕ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΓΥΜΝΑΡΧΙΔΟΙ ΣΑΝ ΝΑ'ΧΟΥΝΕ ΠΡΟΠΕΛΕΣ……ΑΧΧΧΧΧ ΧΙ ΧΙ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΑΑΑΑΑ ΠΑΝΑΘΕΜΑΣΕ ΟΛΟ ΕΥΥΜΙΑ ΕΙΣΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΕΡΧΟΜΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ….ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΠΟΥΛΑΕΙ Η ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ Κ'ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΓΟΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΣΚΑΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑΑΑ……salom….salom……(Μπα!!! λες να του δωσανε τιποτα απο τα χαπια του Λαμπρακη και λεει αυτα τα παλαβα?)

  7. Giannis Paterakis
    ""ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΩ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ….ΔΥΟ ΣΚΑΤΖΟΧΕΡΙΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΚΛΑΝΙΕΣ ΔΙΑΤΗΜΙΚΑ ΚΑΥΣΙΜΑ"
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    ΡΕ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΑΡΚΟΥΛΙΝΑ ΣΤΑΓΑΚΕΝΑ?

Comments are closed.