Εμείς οι Χρυσαυγίτες και η Πατρίδα των ονείρων μας – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

“Θα έρθουμε μια Νύχτα,
 Όπου κι αυτά τα αστέρια
Θα έχουν σβήσει,
Και δεν θα ξέρετε
Αν Ζωντανοί ή Πεθαμένοι είστε.
Μα Εμείς θα έρθουμε,
Φέρνοντας μαζί μας
Χιλιάδες άστρα,
ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ,
Και έναν Ήλιο Ματωμένο,
ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΜΑΣ!”

Ν.Γ.Μ.

Εμείς οι Χρυσαυγίτες για όλες τις πληρωμένες γραφίδες αυτού του τόπου, ο οποίος έχει καταντήσει το τελευταίο σοβιέτ της Ευρώπης και δυναστεύεται κυριολεκτικά από τα ορφανά του Μαρξ και του Τρότσκι, είμαστε το απόλυτο κακό της πολιτείας. Μιας πολιτείας σαπισμένης, βαθειά διεφθαρμένης και με έναν λαό δυστυχώς άβουλο όπως τον έχουν καταντήσει να υποφέρει την σκληρή του μοίρα χωρίς να αντιδρά.

Πέρα από την “Eλλάδα” των black Friday, πέρα από την επίσκεψη του σουλτάνου Ερντογάν και μακριά από τα γαλανόλευκα ράκη που παριστάνουν τους πατριώτες, αναζητούμε την αληθινή ΕΛΛΑΔΑ, την Πατρίδα των ονείρων μας!  Και η αναζήτηση αυτή μοιραία πρέπει να γίνει όχι μόνο μέσα στο σήμερα, αλλά και στον ιστορικό χρόνο.

Προσπαθώντας λοιπόν να ψηλαφίσουμε την Πατρίδα των ονείρων μας ας στοχαστούμε επάνω σε ένα επίγραμμα της Παλατινής Ανθολογίας. Η Παλατινή Ανθολογία είναι μια συλλογή Ελληνικών (αρχαίων και βυζαντινών) επιγραμμάτων μιας χρονικής περιόδου 1.300 ετών, αρχής γενομένης από τον 7ο αιώνα π.Χ. και μέχρι το 600 μ.Χ. Η Παλατινή Ανθολογία ανευρέθη σε ένα χειρόγραφο του 1606 μ.Χ. και θεωρείται ότι συνετάχθη τον 10ον αιώνα.

Ανάμεσα στα επιγράμματα αυτά λοιπόν και αυτό ενός Έλληνα στοχαστή, του Παλλάδα, ο οποίος γεννήθηκε στην Χαλκίδα και έζησε στην Αλεξάνδρεια. Μιλώντας τότε λοιπόν ο Παλλάδας για τον Ελληνισμό που τέλειωνε και που μέσα από τις στάχτες του ξαναγεννήθηκε σαν φοίνικας ο Ελληνισμός της χιλιόχρονης Αυτοκρατορίας της Πόλεως των Κωνσταντίνων είχε γράψει:

“Άρα μη θανόντες τώ δοκείν ζώμεν μόνον, Έλληνες άνδρες, συμφορά πεπτωκότες όνειρον εικάζοντες είναι τόν βίον; ή ζώμεν ημείς, του βίου τεθνηκότος;” – ΠΑΛΛΑΔΑΣ

Αναρωτιέται, λοιπόν, ο Παλλάδας, όπως διαβάσατε στο επίγραμμά του, εάν ενώ έχουμε πεθάνει, ζούμε μόνον στην φαντασία μας, εμείς οι Έλληνες, που έχουμε πέσει σε συμφορά και νομίζουμε ότι η ζωή είναι ένα όνειρο ή μήπως ζούμε και έχει πεθάνει η ζωή; Και το δίλημμα αυτό του στοχαστή Παλλάδα επίκαιρο και στις ημέρες μας στις θλιβερές ημέρες του ψευτορωμαίικου, δίλημμα για το εάν ζούμε μόνον στην φαντασία μας και όλα γύρω μας είναι ένα όνειρο.

Ναι, ίσως να ζούμε σε ένα όνειρο … Όμως αυτό που αυτοί λένε όνειρο, για εμάς είναι μία σκληρή πραγματικότητα, που την ζήσαμε και την ζούμε μέσα στον Αγώνα, ακόμη και μέσα στα κελιά των φυλακών που βρεθήκαμε. Και κάναμε το όνειρό μας πραγματικότητα, ανεμίζοντας τις Σημαίες μας ψηλά στον αγέρα, εμείς οι “καταραμένοι” για αυτήν την άθλια πολιτεία, Χρυσαυγίτες, και η Πατρίδα των ονείρων μας είναι το μόνο αληθινό Αύριο αυτής της χώρας. Γιατί μόνο τότε θα υπάρχει Ελλάδα και δεν θα ζούμε μέσα σε μια αρρωστημένη ονειροφαντασία.

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

loading...

21 thoughts on “Εμείς οι Χρυσαυγίτες και η Πατρίδα των ονείρων μας – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

  1. Ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη. Πρέπει μαζί με την Χρυσή Αυγή να συστρατευθούν όλα τα κόμματα, για να σταματήσουν την λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης. Όλοι μαζί μπορούν.

  2. Η αριστερά διαφέρει από την δεξιά, όσο διαφέρει και η αριστερή τσέπη από την δεξιά τσέπη.
    Την διαφορά την κάνει ο πατριωτισμός.

  3. Η Χρυσή Αυγή νομίζω πως είναι το μοναδικό κόμμα της βουλής που τάσσεται φανερά και ενεργά κατά της Παγκοσμιοποίησης και υπέρ του Έθνους και της Ορθοδοξίας.
    Εάν υπάρχει κάποιο άλλο κόμμα, ας το υποδείξει κάποιος.

  4. Οι κυβερνήσεις έπρεπε να ρίξουν χρήμα στην πρωτογενή παραγωγή και στην μεταποίηση της ελληνικής παραγωγής. Έτσι μόνο θα μπορούσε να αξιοποιηθεί ο πλούτος της χώρας μας και το εργατικό της δυναμικό.

  5. ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Η ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΕΞΗΣ…

    ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ,ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΦΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ ΓΙΑ ΕΞΗ ΩΡΕΣ ΒΟΥΝΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΚΡΙΝΕ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ,ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΣΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΒΟΥΝΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗΚΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ…ΔΕΙΤΕ..!!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

    ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ….

    ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΟΥ??

    ΟΧΙΙΙΙΙ.!!!!
    ΟΠΟΤΕ ΜΑΥΡΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΕΣΑΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ"…

    ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΙ'ΕΣΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΑΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΦΥΛΑΚΗ ΑΦΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ ΦΥΣΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ,ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ…!!!!

  6. Ο υπόγειος πλούτος(πετρέλαιο, αέριο κ.λ.π.), αν εξαχθεί, είναι ικανός μόνος του να θρέψει πλουσιοπάροχα τα παιδιά της Ελλάδος.

  7. Εσυ ρε μασονομουλοσπορε δεν εβλεπες τα κακουργηματα που εκανες? τι νομιζες οτι θα σε προστατευαν συνεχεια οι εβραιομασονοι?

    -Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  8. ΕΣΥ ΚΑΤΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΓΡΑΨΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ Ο ΛΥΚΟΣ…

    Markos Stagakis
    1 ώρα ·

    ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΞΑΝΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ Η ΛΕΠΡΑ ΑΥΤΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΟΠΩΣ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ, ΘΕΛΗΣΑΝ ΔΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΚΑ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ…

    ΕΒΓΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΦΩΝΑ,ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ,ΠΑΠΑΔΑΚΗ,ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΗΘΕΝ ΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΤΙ 400 ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ…

    ΕΜΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΟΙ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΩΓΕΣ ΤΗΝ "ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΤΙΓΜΗ" ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΣΑΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ,ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΛΕΕΙ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΓΚΑΣΤΡΩΣΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΝ ΕΚΤΡΟΣΗ…

    ΒΡΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑΑΑΑΑ??
    Μου αρέσει!
    Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    11 11
    Σχόλια
    Αποστολος Δραμπιτσοπουλος
    Αποστολος Δραμπιτσοπουλος ΑΞΙΟΣ !!!
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    · Απάντηση · 27 λεπτά
    Διαχείριση
    Μανώλης Τιτάκης
    Μανώλης Τιτάκης ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΑΠΟ ΕΜΑΣ……. ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΦΑΝΕΙ ΤΟ ΜΠΟΪ ΜΑΣ, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ-ΦΩΣ ΑΝΕΞΑΝΤΛΗΤΟ!!!!!!!!!
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    · Απάντηση ·
    1
    · 16 λεπτά
    Διαχείριση
    Σταυρος Πρωτοψαλτης
    Σταυρος Πρωτοψαλτης Ετσι ρε Ελληνα ευγε
    Μου αρέσει!Δείτε περισσότερες αντιδράσεις
    · Απάντηση · 5 λεπτά
    Διαχείριση
    Παναγιώτης Παναγιώτου
    Παναγιώτης Παναγιώτου ΑΝΤΕ ΝΤΕΕΕ !!! ΚΑΝΕ ΜΗΝΥΣΗ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ; ΟΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ; ΚΑΘΕΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΟΥΡΔΟΛΟΓΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΠΛΟΓΚΣ; Ή ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΗΠΩΣ ΠΑΣ ΓΙΑ ΜΑΛΛΙ ΚΑΙ ΦΥΓΕΙΣ ΚΟΥΡΕΜΕΝΟΣ…;

    ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΟΥΣ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ …..
    ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ !!!

    ΤΑ ΜΟΝΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΦΕΛΕΙΣ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ

    Όσοι μετά την ανάγνωση αυτού του αναλυτικότατου ρεπορτάζ συνεχίσουν να πιστεύουν στην χοντροκομμένη απάτη του πιθηκοειδούς μπατιρομεγιστάνα Αρτέμη, θα είναι απλά άξιοι της τύχης τους !!!

    http://filoiypervasi-pireas.blogspot.gr/…/blog-post_427…
    ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΠΙΘΗΚΟΕΙΔΟΥΣ ΜΠΑΤΙΡΟΜΕΓΙΣΤΑΝΑ…
    Υπερκομματικό Κίνημα Πολιτών κατά των Τραπεζών…
    filoiypervasi-pireas.blogspot.com

  9. Salom Aβρααμ….ωωω Salom σεβαστε Ραββινε καλη hanuka hava nagila hava….Ευχαρiστω Αδελφε Αβρααμ Αvenusalom melehem Καλη Hanuka ξερεις σε πηρα να μεριμνησεις για τον ταλαιπωρο πρωην υπαλληλο μας τον απατεωνα γυθφτακο να στειλεις μερικες τσαπελες και το παραδοσιακο μας γλυκο το kipur tsimet να φαει και αυτος τον θυμαμαι οταν τον ειχαμε κοντα μας πως ειχε μαθει τους χορους μας και εσερνε πρωτος τον χορο της hanuka με το μαυρο του γουνινο καπελο που του ειχαμε δωσει οταν πεανε (Avenusalom urahi melehem) ο Αδελφοσ Μωυσης ωραιος ηταν αλλα βγηκε πολυ απατεωνας τελος παντων στειλτου εκει να φαει και οπως παει θα ειναι τα τελευτεα του οι πορτες ειναι ανοικτες στον κορυδαλλο και τον περιμενουν…χα χαα ημαρτον ημερα hanuka πηγα να ευθυμησω ναι ενταξει θα στειλω να φαει εκει να ξεβρωμισει ο τοπος….Καλα Αβρααν κανε το σωστο και φουνταρετον στον Κορυδαλλο αντε και παλι ευτυχια και καλη hanuka….salom….salom..

  10. ΕΤΡΕΞΕ ΞΑΝΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΕΜΟ ΚΑΒΑΛΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΓΑΙΔΑΡΟ Ο ΠΡΕΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΚΑΤΟΧΗΣ ΝΑ ΨΕΥΔΕΤΑΙ,ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΝΕΙ,ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΛΕΥΑΖΕΙ…

    ΠΟΝΕΝΕ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΚΑΜΠΟΥΡΟΣΑΥΡΑ ΕΤΣΙ??

    ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΚΕ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΜΙΑ…!!!!

    Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΥΓΧΑΝΕΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΤΟΧΟΣ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ ΟΜΟΛΟΓΩΝ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ (ποτε η δικαιοσυνη δεν θα ελεγε ΥΠΑΡΚΤΑ αν δεν ηταν 100% σιγουρη),ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ….

    ΤΟΛΜΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΕΡΠΕΤΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΑΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ ΠΟΥ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΣ ΕΙΧΕ ΠΛΟΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΧΑΝ ΟΛΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…!!!!

    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΗ ΣΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΛΛΗΝΑ…

    ΤΕΛΙΩΣΑΤΕ ΟΣΟΙ ΠΕΙΡΑΞΑΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ…!!!

    ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΟ ΒΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗΡΗΣΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ,ΠΟΥ ΕΝΩ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΣΕ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΣ…

    ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΕΙΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΒΡΥΚΟΛΑΚΕΣ ΠΟΥ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ,ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ….

    ΥΓ
    ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΞΑΝΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΝΑ ΦΕΡΝΩ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ Η ΚΑΜΠΟΥΡΟΣΑΥΡΑ ΛΟΓΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΤΩΝ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΙΣΑΑΚ ΚΑΙ Ο ΑΒΡΑΑΜ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΑΕΙ…

    ΕΧΟΥΜΕ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΕ??

  11. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΕΝΤΑΛΜΕΝΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΩΝ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΕ ΗΧΗΤΙΚΟ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. …

    ΘΑ ΠΑΡΑΒΡΕΘΩ ΕΝΩΠΙΟΝ ΜΙΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΠΟ ΑΡΕΟΠΑΓΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ….

    ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΣ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΗΝ "ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΟΥ….

    ΑΝ ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΑΝ ΛΕΩ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300,ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ…

    ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ ΕΣΥ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥΣ??

    ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ,ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ,ΤΙ ΛΕΝΕ??

  12. ΕΒΡΑΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..!!!

    ΨΕΜΑ ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ,ΧΛΕΥΑΣΜΟ,ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΣΤΗ ΛΑΙΚΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΡΙ ΤΟΥ…

    ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΣΑΣ ΑΝΑΜΑΖΕΨΕ ΠΟΥΣΤΟΦΑΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ…

    ΒΡΕ ΡΑΒΒΙΝΙΑ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΑΙΑΣΑΤΕ ΟΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΓΚΑΛΙΑΣΕ ΟΤΑΝ ΠΕΡΙΠΛΑΝΙΩΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ ΤΕΛΙΩΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΤΑΜΕΙΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ??

    ΤΗΝ ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΥΓΕΙΕΙΣ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΟΣΟ ΠΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΦΥΓΕΤΕ??

  13. ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ Ε.ΣΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΕΚΣΤΑΣΙΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗ ΥΠΟΔΟΧΗ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΕΩΣ.ΜΕ ΚΕΡΑΣΑΝ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΠΙΣΚΟΤΟΛΟΥΚΟΥΜΟ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΙΠΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ Η ΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΠΕΣΑΝΕ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΑ ΜΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΜΟΥ "ΕΙΣΑΙ Ο Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΙΑ".
    ΑΑΑΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΣΤΡΕΪΤ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ.

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  14. αδερφαρες χρυσαυγητες πατριωτες του κωλου σατανιστες του κερατα
    πειτε αλευρι ο καιαδας σας γυρευει

  15. Εσύ έχεις μάτια, αλλά δεν βλέπεις.
    Όποιος αντιπαθεί κάποιον τον υβρίζει. Δεν αντιπαραθέτει επιχειρήματα, διότι στερείται επιχειρημάτων.

    Για πες μου ένα κόμμα της βουλής που υπερασπίζεται το Έθνος και την Ορθοδοξία. Περιμένω εναγωνίως.

  16. Τι δουλεια εχεις εσυ με αυτη την ιερη χωρα του Χριστου κ της Παναγιας ρε αθεο εβραικο αποβρασμα???Εσεις οι 1.000 αθεοι εβραιομασωνοι που βριζετε χυδαια μεχρι εμμετου τα ιερα κ τα οσια των Ελληνων,το Χριστο κ την Παναγια,δεν εχετε καμια θεση σ αυτη την ιερη χωρα!!!εβραιοπουλημενα τομαρια!

  17. ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΠΟΥ ΦΑΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΦΑΣΚΟΥΝ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥΣ
    ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΦΛΕΙ Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΛΛΑ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΑΝΕΠΑΦΑ ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ(32΄)
    ΤΟΤΕ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΑΦΕΛΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΝ ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΤΕΡΑΚΗΔΕΣ;
    ΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙΣ ΜΕΛΟΣ ΝΑ ΣΤΑΞΕΙΣ ΤΟ ΔΕΚΑΡΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΦΟΦΛΗΣΗ ΧΡΕΩΝ
    ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΓΕΛΟΙΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΗΛΙΘΙΑ ΖΩΑ ΜΙΛΑΜΕ..

    ΒΑΛΑΜΕ ΜΠΟΥΓΑΔΑ ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΞΕΒΓΑΛΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΤΥΨΙΜΟ
    https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=slO_odsM87

  18. υπερασπιζεστε το εθνος και τη ορθοδοξια?χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχχαχχαχαχχαχχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχχα

  19. γι'αυτο επεσαν και τα 4 κακουργηματα που δεν τα "βλεπει" το μασονοσκυλο ο σταγακης και τα αθεα αποβρασματα της εγκληματικης γυψτοσυμμοριας των 12θεων απατεωνων

  20. Ο Χατζημπουρδογλου χρωσταει στο Κρατος 6.000.000€ και στις τραπεζες και σε ιδιωτες οπως και σε πρωην εργαζομενους του Σκατο-Ομιλου.
    Κομμουνια γιατι δεν παει το ΠΑΜΕ στον Νικολακη να κανει φασαρια;;;;Για τους απληρωτους;;;;
    Ουστ ρε κοπανοι που κανετε και κριτικη Υπαλληλακια του Καθεστωτος!

Comments are closed.