ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

Ποιοι είναι οι σημερινοί Εβραίοι; Είναι κατευθείαν απόγονοι του Αβραάμ ή μήπως αποτελούν ένα συνοθύλευμα πληθυσμιακών ομάδων που εξιουδαΐστηκαν με το πέρασμα των αιώνων;
Η κατεστημένη άποψη υποστηρίζει πως όλοι οι Εβραίοι στον κόσμο είναι το ίδιο, μία και μοναδική «φυλή», την οποία και «επέλεξε ο Θεός». Στην πραγματικότητα όμως υπάρχουν στη Γη δύο ευδιάκριτες ομάδες Εβραίων.
Οι Σεφαραδίτες Εβραίοι, που προέρχονται από τη Μέση Ανατολή, τη βόρεια Αφρική και την Ισπανία και οι Ασκενάζι Εβραίοι, που προέρχονται από την Ανατολική Ευρώπη. Οι Σεφαραδίτες, κατά κοινή παραδοχή, κατάγονται από τους αρχαίους Εβραίους, που περιγράφονται στη Βίβλο. Είναι σημιτικής καταγωγής και συνεπώς φυλετικά συγγενείς με τους Άραβες: η μόνη διαφορά τους είναι η θρησκεία. Αντίθετα οι Ασκενάζι Εβραίοι, που αποτελούν και το 90% των σημερινών Εβραίων, έχουν μυστηριώδη καταγωγή. Σύμφωνα με αρκετούς ιστορικούς οι Ασκενάζι Εβραίοι δεν υπήρχαν πριν από 1200 Χρόνια. Από πού λοιπόν εμφανίστηκαν;
Το μυστήριο της εμφάνισης των πολυάριθμων Ασκενάζι Εβραίων της Ανατολικής Ευρώπης ξεδιαλύθηκε, όταν οι ιστορικοί απέδωσαν την προέλευσή τους στον εξιουδαϊσμό των Χαζάρων, μιας Τουρκικής φυλής που ίδρυσε για αρκετούς αιώνες μια ισχυρή μεσαιωνική αυτοκρατορία μεταξύ Κασπίας και Μαύρης Θάλασσας. Οι Χαζάροι, όπως θα δούμε στη συνέχεια, δεν αποτελούν μονάχα τη «13η φυλή του Ισραήλ», αλλά και το 90% των σημερινών Εβραίων!
Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ «ΟΝΕΙΡΟΚΥΝΗΓΩΝ»Οι Χαζάροι, μια φυλή τουρανικής καταγωγής, ήρθαν σε αβέβαιους χρόνους από τις στέπες της Ανατολής κι εγκαταστάθηκαν ανάμεσα στην Κασπία και στη Μαύρη Θάλασσα. Οι ελληνικές πηγές τούς αποκαλούσαν και Χαέαρους αλλά και Χοτξίρους, ενώ οι Σλάβοι «Κοζάρους», δηλαδή «κατσικίσιους». Οι Άραβες τους αποκαλούσαν Χαζάρ, οι Εβραίοι Κουζάροι, οι Τούρκοι Σαμπίρ και οι Κινέζοι «Κ’ όσα». Το όνομά τους προερχόταν από το τουρανικό gazmak που σημαίνει «περιπλανιέμαι».
Εμφανίστηκαν στην περιοχή τον 5ο μ.Χ. αιώνα και δημιούργησαν μια αυτοκρατορία που εκτεινόταν από την Κριμαία μέχρι την Κασπία, την οποία οι Άραβες αποκαλούσαν «Θάλασσα των Χαζάρων». Ανάμεσα σ’ αυτές τις δύο θάλασσες οι Χαζάροι δημιούργησαν μια ισχυρή αυτοκρατορία με δύο πρωτεύουσες, τη Σαρκέλ και την Ιτίλ. Η θρησκεία τους ήταν άγνωστη και οι ιερείς της ήταν ταυτόχρονα και «κυνηγοί ονείρων». Οι Χαζάροι είχαν πολύ παράξενες δοξασίες. ‘Ενα από τα πράγματα που πίστευαν ήταν και η «ανταλλαγή της μοίρας». Σύμφωνα με τους χαζαρικούς θρύλους υπήρχε ένα μέρος στην Ιτίλ όπου δύο εντελώς άγνωστα μεταξύ τους άτομα, όταν περάσουν δίπλα ο ένας από τον άλλο, μπορούσαν να πάρουν αμοιβαία το όνομα και τη μοίρα του άλλου και να συνεχίσουν έτσι τη ζωή τους με αλλαγμένους ρόλους, σαν να έχουν αλλάξει ρούχα…
Τον 7ο μ.Χ. αιώνα ο Βυζαντινός αυτοκράτορας Ηράκλειος εκστράτευσε κατά της Περσίας, αφού προηγουμένως συμμάχησε με τους Χαζάρους. Μερικά χρόνια αργότερα, το 642 μ.Χ., οι Χαζάροι συνέτριψαν μια αραβική στρατιά στον Καύκασο κι από τότε έγιναν ο φόβος και ο τρόμος των Αράβων, που γι’ αυτόν το λόγο δεν, μπόρεσαν να προωθηθούν βόρεια. Ο δεύτερος αραβοχαζαρικός πόλεμος έγινε το 772 μ.Χ. και, σύμφωνα με, ισλαμικές πηγές, νίκησαν οι Άραβες αλλά όμως δεν μπόρεσαν να υποτάξουν τη Χαζαρία. Οι Χαζάροι πολέμησαν και εναντίον των Βουλγάρων, που βρισκόντουσαν στα βόρειά τους και τους νίκησαν. Η αυτοκρατορία των Χαζάρων παρέμεινε για τουλάχιστον δύο αιώνες, συνάπτοντας στενές οικονομικές και διπλωματικές σχέσεις με την Κωνσταντινούπολη. Οι σχέσεις των Χαζάρων με το Βυζάντιο ήταν σε γενικές γραμμές φιλικές, όπως δείχνει άλλωστε και το βασιλικό συνοικέσιο ανάμεσα στον συναυτοκράτορα Κωνσταντίνο και στην κόρη του Χαγάνου, αρχηγού των Χαζάρων, που έλαβε το Χριστιανικό όνομα Ειρήνη. Ο Ρώσος αρχαιολόγος Μ. Ι. Αrtamonov αναφέρει ότι για ενάμισι αιώνα οι Χαζάροι ήταν οι κυρίαρχοι του νότιου μισού της Ανατολικής Ευρώπης και αποτελούσαν ένα αδιαπέραστο φράγμα, που έκλεινε την πύλη εισόδου από την Ασία στην Ευρώπη. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου καμιά νομαδική φυλή από τις στέπες της Ασίας δεν μπόρεσε να περάσει στην Ευρώπη.
Σύμφωνα με τη Χαζαρική Πολεμική το 861 μ.Χ. ο Χαγάνος, ο αρχηγός των Χαζάρων, κάλεσε εκπροσώπους και των Τριών μονοθεΙστικών θρησκειών (Χριστιανό, Μωαμεθανό και Εβραίο) για να αποδείξουν ποια πίστη ήταν η πιο αληθινή, ώστε να την ασπαστούν και οι Χαζάροι, πολλοί εκ των οποίων είχαν αρχίσει ήδη να φλερτάρουν με το μονοθεΙσμό. Οι Βυζαντινοί έστειλαν τον Κωνσταντίνο τον φιλόσοφο, που έγινε γνωστός αργότερα ως Άγιος Κύριλλος. Αυτός αντιμετώπισε έναν Σαρακηνό σοφό κι έναν Εβραίο ραβίνο. Η έκβαση της Χαζαρικής Πολεμικής ήταν αβέβαιη, γεγονός που επέτρεψε στους εκπροσώπους της κάθε θρησκείας να υποστηρίξουν πως τελικά οι Χαζάροι επέλεξαν τη δική τους «εξ αποκαλύψεως αλήθεια».
ΧΑΖΑΡΟΙ: ΕΝΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑ
ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑΣ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ;
Σύμφωνα με τη διήγηση, όπως την παρουσιάζει η φαντασία του Σέρβου ακαδημαίκού και συγγραφέα Μίλοραντ Πάβιτς, ο αντιπρόσωπος των Χριστιανών, ο Κύριλλος, άρχισε να κερδίζει τον Χαγάνο με τα επιχειρήματά του: «Εμείς οι ‘Ελληνες, δίνοντάς σας το σταυρό, δεν θα σας πάρουμε, όπως οι Σαρακηνοί ή οι Εβραίοι, τη λέξη σας σαν εγγύηση. Εμείς δεν ζητάμε να πάρετε με το σταυρό και την ελληνική μας γλώσσα. Αντίθετα, κρατήστε τη χαζαρική σας. Αλλά, προσέξτε, αυτό δεν θα συμβεί αν δεχθείτε τον ΙουδαΙσμό ή το νόμο του Μωάμεθ. Με την πίστη τους θα πρέπει να δεχθείτε και τη γλώσσα τους».
Ο Χαγάνος ήταν έτοιμος να δεχθεί το Χριστιανικό Θεό, αν δεν παρενέβαινε η πριγκίπισσα Ατέχ, που ήταν και ιέρεια του «κυνηγιού των ονείρων», της πρώην θρησκείας των Χαζάρων. Αυτή, σύμφωνα με την εβραϊκή εκδοχή, έδειχνε να προτιμά τον Ιουδαϊσμό, αφήνοντας τον Εβραίο ραβίνο να επιχειρηματολογήσει —πείθοντας τελικά τον Χαγάνο— ως εξής: «Από μας τους τρεις ερμηνευτές ονείρων εσείς οι Χαζάροι δεν έχετε λόγο να φοβάστε έμενα το ραβίνο. Γιατί πίσω από τον Εβραίο δεν κρύβεται ούτε Χαλίφης με τα πράσινα ιστιοφόρα του στόλου του, ούτε ‘Ελληνας βασιλιάς με το σταυρό να οδηγεί τα στρατεύματα. Πίσω από τον Κωνσταντίνο της Θεσσαλονίκης έρχονται λόγχες και ιππικό, ενώ πίσω από μένα, τον Εβραίο ραβίνο, ράσα για παράκληση…».
Η επικρατέστερη εκδοχή θέλει την πλειονότητα των Χαζάρων να έχει προσηλυτιστεί στον ΙουδαΙσμό και όχι μόνον το ανώτερο στρώμα των ευγενών τους. Πιθανότατα τον 8ο μ.Χ. αιώνα (μεταξύ του 786-809 μ.Χ.) έλαβε χώρα ένα ισχυρό ρεύμα εξιουδαϊσμού του χαζαρικού βασιλείου. Τότε ο βασιλιάς Μπουλάν και 4.000 ευγενείς του, αποδέτηκαν τον Ιουδαϊσμό ως επίσημη θρησκεία τους. Λέγεται πως ο πρίγκιπας Οbadiah έπαιξε ενεργό ρόλο στην προώθηση του εξιουδαϊσμού του λαού του. Αν και η μάζα του χαζαρικού πληθυσμού παρέμενε αμόρφωτη, νομαδική και παγανιστική, η αριστοκρατία είχε ήδη υιοθετήσει την ελληνισιική και βυζαντινή κουλτούρα καθώς και όλη την ιουδαϊκή παράδοση!
Ο βασικότερος λόγος του εξιουδαϊσμού των Χαζάρων δεν πρέπει να ήταν θρησκευτικός, αλλά πολιτικός. Βρισκόμενοι μεταξύ Χριστιανικού και ισλαμικού κόσμου οι Χαζάροι δεν είχαν παρά να επιλέξουν μια ουδέτερη στάση. Αν γινόντουσαν Χριστιανοί, οι Μουσουλμάνοι γείτονές τους Θα στρεφόντουσαν με μένος εναντίον τους. Αν γινόντουσαν Μουσουλμάνοι, οι Χριστιανοί δεν Θα τους άφηναν σε ησυχία. Για λόγους διπλωματίας φαίνεται πως επέλεξαν τη μέση λύση, να ασπαστούν τον ΙουδαΙσμό. Σ’ αυτό συγκλίνουν και οι Περισσότερες ιστορικές πηγές της εποχής. ‘Ενας μοναχός του 9ου αιώνα, ο Ντρούθμαρ της Ακουιτανίας, ο οποίος σχολίασε το Κατά Ματθαίον Ευαγγέλιο σε ένα έργο του αναφέρει ότι οι Γκαζάροι ή Χαζάροι κατοικούσαν «στη γη του Γκόγκ και Μαγκόγκ», δηλαδή σε ιουδαΙκές περιοχές! Οι θρύλοι και οι ιστορίες που έφτασαν στ’ αυτιά του Ακουιτανού μοναχού, ανάγονται από την εποχή του Μεγάλου Αλεξάνδρου, τον οποίο υποτίθεται πως οι Χαζάροι καταράστηκαν επειδή κατέκτησε τη γη τους. Κάποιοι άλλοι θρύλοι μάλιστα τους ήθελαν απόλυτα βαρβάρους και κανίβαλους.
Το 12ο αιώνα ο Κίνναμος ανέφερε πως οι Χαζάροι ζούσαν σύμφωνα με τους νόμους του Μωυσή. Το ίδιο αναφέρουν και αραβικές πηγές του 10ου αιώνα, ενώ την ίδια εποχή φαίνεται πως στην Παννονία (σημερινή Ουγγαρία) υπήρχε ένα κέντρο διάδοσης του Ιουδαισμού που αποδίδεται στους Χαζάρους, όπως δείχνει κι ένα νεκροταφείο με επτάφωτες λυχνίες που ανακαλύφθηκε. Σύμφωνα με τον ραβίνο Εliyahu της Βίλνα (Λιθουανία) «οι Χαζάροι ήταν ιεροί και αγνοί και φανατικοί στην εβραϊκή πίστη και στην Τοράχ». Ο Άραβας ιστορικός Ibn al-Faqih έγραφε πως «όλοι οι Χαζάροι είναι Εβραίοι». Τέλος, Ρώσοι αρχαιολόγοι μπόρεσαν το 1999 να ανακατασκευάσουν με επιτυχία ένα χαζαρικό αγγείο από την περιοχή του ποταμού Ντον, που στην επιφάνειά του έγραφε τη λέξη «Ισραήλ» στα εβραϊκά. Τα στοιχειά λοιπόν συγκλίνουν στην άποψη πως τελικά σι Χαζάροι ασπάστηκαν μαζικά τον Ισυδαϊσμό. Οι Χαζάροι φαίνεται πως πέρασαν στον Ιουδαϊσμό κατόπιν επιλογής της ηγεσίας τους και, όταν η αυτοκρατορία τους διαλύθηκε από τους Ρώσους, εκείνοι ακολούθησαν τη μοίρα των «περιπλανώμενων Ιουδαίων», κατευθυνόμενοι κυρίως στην Ανατολική Ευρώπη. Εκεί οι εξιουδαισμένοι Χαζάροι, αφού προηγουμένως αναμείχθηκαν με τους Σλάβους, συγγωνεύτηκαν με τους ελάχιστους Σεφαραδίτες Εβραίους που προϋπήρχαν, και δημιούργησαν τους Ασκενάζι Εβραίους, οι οποίοι μόνον στην Πολωνία το 1939, πριν δηλαδή οι Ναζί ξεκινήσουν την εξολόθρευσή τους, αριθμούσαν σχεδόν 4.500.000!
Η ΛΑΝΘΑΝΟΥΣΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΩΝ ΧΑΖΑΡΩΝ
Η εξέλιξη των Εβραίων στη Ρωσία παρουσιάζει λοιπόν ενδιαφέρον καθώς αυτοί, όπως προαναφέραμε, δεν είναι σημιτικής καταγωγής, αλλά τουρκικής και συγκεκριμένα απόγονοι των Χαζάρων, που μετά τον 8ο μ.Χ. αιώνα ασπάστηκαν βαθμιαία την ιουδαϊκή θρησκεία.
Όταν η αυτοκρατορία των Χαζάρων παράκμασε και καταλύθηκε από τους Ρώσους, οι εξιουδαΙσμένοι Χαζάροι εξαπλώθηκαν στη Ρωσία, στην Πολωνία και στις Βαλτικές Χώρες. Το 15ο αιώνα, στην επικράτεια του Ιβάν του Τρομερού, κι ενώ το θρησκευτικό συναίσθημα του λαού είχε εξασθενήσει, ζούσαν πολλοί Ιουδαίοι χαζαρικής καταγωγής. Πολλοί απ’ αυτούς ασπάστηκαν φαινομενικά το Χριστιανισμό, έγιναν κληρικοί κι ανέβηκαν στις βαθμίδες της ρωσικής εκκλησιαστικής ιεραρχίας. Με συνωμοτικό τρόπο προσπάθησαν ν’ αποβάλουν απ’ την ορθόδοξη πίστη του ρωσικού λαού ό,τι σχετιζόταν με την Αγία Τριάδα, την Ανάσταση και τη Θεία φύση του Ιησού. ‘Ετσι οι Ρώσοι, χωρίς να το αντιληφθούν, κινδύνευαν να γίνουν Εβραίοι προσήλυτοι. (Κάτι ανάλογο, δηλαδή απόπειρα απάλειψης βασικών Χριστιανικών δογμάτων, συνέβη και στην Ισπανία από ανώτερους ιερείς εβραϊκής καταγωγής.). Για να αποσοβηθεί αυτός ο κίνδυνος απαιτήθηκε σκληρός αγώνας εναντίον των Ιουδαϊζόντων Ρώσων. Αποτέλεσμα αυτής της πρώτης αντι-εβραΙκής κάθαρσης ήταν να μην υπάρχουν σχεδόν καθόλου Εβραίοι στη Ρωσία μέχρι το 1 8ο αιώνα — μετακινήθηκαν δυτικότερα. Η τσαρική Ρωσία απέκτησε εκατομμύρια Εβραίους υπηκόους, όταν κατέλαβε το μεγαλύτερο τμήμα του βασιλείου της Πολωνίας. Στα δυτικά τμήματα της ρωσικής αυτοκρατορίας και ιδιαίτερα σε περιοχές όπου κατοικούσαν Καθολικοί, ζούσαν συμπαγείς εβραϊκοί πληθυσμοί περιορισμένοι όμως σε γκέτο. Οι Ρώσοι δυσπιστούσαν απέναντί τους και τους κατηγορούσαν για εξάσκηση «παρασιτικών» επαγγελμάτων και οικονομική καταπίεση (τοκογλυφία) των Χριστιανών. Προσπαθούσαν να τους διώξουν τρομοκρατώντας τους ή εξαπολύοντας περιστασιακά αντι-σημιτικά πογκρόμ. Στην εποχή των Τσάρων, Ορθόδοξος σήμαινε Ρώσος, Καθολικός σήμαινε Πολωνός και Λουθηριανός σήμαινε Γερμανός.
Στο ίδιο κλίμα εντασσόταν και η κατασκευή από τη μυστική υπηρεσία του Τσάρου, την Οχράνα, των περιβόητων Πρωτοκόλλων των Σοφών τη Σιών. Βέβαια, Οι Ρώσοι δεν ήθελαν να εξολοθρεύσουν τους Εβραίους, αλλά να τους αναγκάσουν σε μετανάστευση. Και αυτό συνέβη με τη μετανάστευση εκατοντάδων χιλιάδων Ρωσικής καταγωγής εβραίων στις ΗΠΑ, τη νέα «Γη τη Επαγγελίας», όπου βρήκαν ένα φιλικό περιβάλλον κι εξαιτίας των βιβλικών τάσεων του Προτεσταντισμού.
Για να αποφύγουν λοιπόν τις τσαρικές διώξεις και κατόπιν τις ναζιστικές, πολλοί Εβραίοι της Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης, δηλαδή Ασκενάζι —πρώην Χαζάροι—μετανάστευσαν κυρίως στις ΗΠΑ, όπου σήμερα ζουν 6.500.000 Εβραίοι οργανωμένοι σ’ ένα πανίσχυρο λόμπι. Την ίδια περίοδο άρχισε και η μετανάστευση προς την Παλαιστίνη, «αναιμική» στην αρχή και κατόπιν σε μορφή πλημμυρίδας. Υπολογίζεται πως η συντριπτική πλειοφία των σημερινών Εβραίων κατοίκων του Ισραήλ προέρχεται από την Ανατολική Ευρώπη και είναι απόγονοι τω εξιουδαΙσμένων Χαζάρων.
Η «ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ» ΤΩΝ ΑΣΚΕΝΑΖΙ
(ΠΡΩΗΝ ΧΑΖΑΡΩΝ) ΣΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΙΣΡΑΗΛ
Ο μύθος πως οι Εβραίοι είναι ο «εκλεκτός λαός» του Θεού, ξεκίνησε από μια μικρή ομάδα σιωνιστών που απομόνωσαν κάποια αποσπάσματα από τη Βίβλο και τα ερμήνευσαν με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται πως ο Θεός τους προόριζε για «εκλεκτό λαό».
Αλλά δεν είναι μόνον οι θρησκευόμενοι Εβραίοι (σχεδόν το 5% του πληθυσμού στο Ισραήλ) που πιστεύουν αυτό τον παραλογισμό. Ακόμη και οι αθεϊστές και οι μη θρησκευόμενοι εβραίοι διεκδικούν αυτήν την τιμή. Αυτοί που λένε πρώτοι πως «είμαστε ο εκλεκτός λαός του Θεού» είναι οι σιωνιστές και συχνά φιλομαρξιστές (Ασκενάζι) Εβραίοι, οι οποίοι το κάνουν για πολιτικούς λόγους, καθώς δεν υπάρχει ούτε μία σταγόνα βιβλικού εβραϊκού αίματος μέσα τους.
Ιστορικά οι Πολωνοί και οι Ρώσοι Ασκενάζι Εβραίοι υποστήριξαν και προώθησαν τον Κομμουνισμό στις χώρες που τους φιλοξενούσαν. (Είναι σημαντικό να καταλάβουμε πως το σύστημα των Κιμπούτς που εφαρμόστηκε επιτυχημένα στο Ισραήλ είναι μια φιλομαρξιστική ιδέα, προερχόμενη από τους Ασκενάζι Εβραίους που μετανάστευσαν από την Πολωνία και τη Ρωσία.)
Στα τέλη του 19ου αιώνα μεγάλος αριθμός από αυτούς τους φιλοκομμουνιστές Εβραίους βρέθηκαν στη Γερμανία στα Βαλκάνια και σχεδόν σε όλη την Ευρώπη. Εξαιτίας της ανάμειξής τους στα πολιτικά ζητήματα στη Ρωσία, σι Ασκενάζι Εβραίοι έγιναν στόκος διώξεων από τους Τσάρους. Αυτές σι διώξεις και τα πογκρόμ ώθησαν αυτούς τους φιλοκομμουνιστές Εβραίους σε μετανάστευση. Κάποιοι πήγαν στην Παλαιστίνη. Κάποιοι στη Λατινική Αμερική. Ο κυριότερος ωστόσο όγκος των Ασκενάζι φιλοκομμουνιστών Εβραίων κατευθύνθηκε στις ΗΠΑ, όπου και υποστήριξε μαζικά το Δημοκρατικό Κόμμα. Ακόμη και σήμερα το 60% της χρηματοδότησης του Δημοκρατικού Κόμματος στις ΗΠΑ προέρχεται από εβραϊκές πηγές. Ποτέ στην ιστορία δεν υπήρξε Αμερικανός πρόεδρος σε τέτοιο βαθμό αιχμάλωτος των Εβραίων, όσο ο Μπιλ Κλίντον. Λέγεται μάλιστα πως το εβραϊκό λόμπι των ΗΠΑ συνετέλεσε στην ήττα του Τζορτζ Μπους του πρεσβύτερου..
Είναι γνωστό άλλωστε πως το Ισραήλ χειραγωγεί την αμερικανική εξωτερική πολιτική σύμφωνα με τα συμφέροντά του. Πριν το Ισραήλ γίνει κράτος το 1948, οι Εβραίοι ανά τον κόσμο, παρασύρθηκαν από τη σιωνιστική προπαγάνδα ότι το Ισραήλ θα μπορούσε να γίνει «πατρίδα» κι ένα καταφύγιο για όλους τους κατατρεγμένους Εβραίους, μια πραγματικά δημοκρατική χώρα και η εκπλήρωση των προφητειών της Βίβλου.
Από το 1967 μέχρι το 1970, σε μια περίοδο έξαρσης του ε βραϊκού πατριωτικού αισθήματος, περίπου 50.000 Αμερικανοεβραίοι παρασύρθηκαν από τη σιωνιστική προπαγάνδα και μετανάστευσαν στη «Γη της Επαγγελίας», στο Ισραήλ. Από αυτούς το 80% επέστρεψαν μετανιωμένοι έπειτα από λίγα Χρόνια στις ΗΠΑ. Ο Jack Bernstein, ένας Αμερικανοεβραίος, που έκανε το λάθος να μεταναστεύσει στη «Γη της Επαγγελίας» καταγγέλλει το «ρατσιστικό φασιστο-μαρξιστικό» Ισραήλ, που κυβερνάται από τους πρώην Χαζάρους Ασκενάζι. Οι Σεφαραδίτες Εβραίοι είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας στο ρατσιστικό Ισραήλ. Για παράδειγμα, τις πρώτες δεκαετίες από την ίδρυση του Ισραήλ υπήρξε σοβαρό πρόβλημα έλλειψης κατοικίας. Οι κατοικίες κατανέμονταν ως εξής: πρωταρχικά δινόταν η δυνατότητα επιλογής στους Ασκενάζι Εβραίους που ζούσαν στο Ισραήλ για πολλά χρόνια. Τη δεύτερη επιλογή την είχαν οι Ασκενάζι Εβραίοι από την Ευρώπη, ειδικά εκείνοι που είχαν παντρευτεί Ασκενάζι από το Ισραήλ. Τρίτοι έρχονταν οι Ασκενάζι από τις ΗΠΑ. Μετά οι Σεφαραδίτες Εβραίοι και τέλος οι Μουσουλμάνοι Άραβες, οι Χριστιανοί και οι Δρούζοι…
Το σημερινό Ισραήλ φαίνεται πως έχει τρία πρόσωπα: το κομμουνιστικό, το φασιστικό και το δημοκρατικό. Οι Ασκενάζι Εβραίοι που μετανάστευσαν στο Ισραήλ από τη Ρωσία κουβάλησαν μαζί τους την κομμουνιστική ιδεολογία. Οι Εβραίοι που μετανάστευσαν στο Ισραήλ από τη Γερμανία συμπαθούν το Σοσιαλισμό, αλλά υιοθετούν και πρακτικές ναζιστικο-φασιστικού τύπου. Στη διάρκεια του Β’ Παγκόσμιου Πολέμου η ελίτ των Σιωνιστών Ασκε(Νάζι) Εβραίων συνεργάστηκε με τους Ναζί για να στείλουν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης τους φτωχούς Εβραίους. Το Ισραήλ υποτίθεται πως είναι δημοκρατία. Ωστόσο δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές ανάμεσα στο δεξιό κόμμα Λικούντ και στο αριστερό εργατικό Κόμμα. Και οι Παλαιστίνοι πληρώνουν τα σπασμένα…
Τίποτε στη συμπεριφορά των σημερινών Ισραηλιτών απέναντι στους Παλαιστινίους δε θυμίζει την ηθική ενός βιβλικού λαού, που οδηγήθηκε από τον Μωυσή μέσα από χίλιες δυσκολίες και, χάρη στην πίστη του στον Θεό, τελικά έφτασε στη Γη της Επαγγελίας. Ή μήπως δεν έγινε έτσι; Σύμφωνα με τον Σίγκμουντ Φρόιντ —που προκάλεσε έκπληξη σε πολλούς οπαδούς του— στο τελευταίο μεγάλο του έργο «Μωυσής και ΜονοθεΙσμός», υποστηρίζει ότι ο Μωυσής δεν ήταν Εβραίος, αλλά Αιγύπτιος ευγενής. Συγκεκριμένα άνηκε στο στενό περιβάλλον του αιρετικού Φαραώ Ακενατόν (ο μόνος Φαραώ που προσπάθησε να επιβάλει το μονοθεϊσμό στην πολυθεϊστική αρχαία Αίγυπτο) ο οποίος βασίλεψε στην Αίγυπτο από το 1377 ως το 1358 π.Χ.. Αμέσως μετά το θάνατο του Ακενατόν και την επιστροφή του αιγυπτιακού λαού στην πολυθεϊστική του παράδοση, ο Μωυσής έφυγε από την Αίγυπτο με τους οπαδούς του, οι οποίοι ήταν κυρίως Σημίτες κάτοικοι του Δέλτα του Νείλου. Μέσα στην έρημο του Σινά αυτοί σι άνθρωποι, συγκρουόμενοι με την πνευματική πειθαρχία του Μωυσή, τον δολοφόνησαν, και στη θέση του τοποθέτησαν έναν ιερέα του αραβικού Θεού των ηφαιστείων, του Γιάχβε. Με δυο λόγια ο Γιάχβε είναι εισαγόμενος θεός στους Εβραίους. Σύμφωνα με τον Φρόιντ η βιβλική θρησκεία έχει όλα τα χαρακτηριστικά της νεύρωσης, όπου το σκηνικό των μυθικών μορφών κρύβει μια καταπιεσμένη απόδειξη της ενοχής, που πρέπει να εξιλεωθεί επειδή δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί συνειδητά. Άραγε έχει άδικο ένας θρησκευόμενος Εβραίος όταν λέει πως «κάποια εποχή οι Εβραίοι επιλέχθηκαν από τον Θεό για να γίνουν οι Αγγελιοφόροι του, αλλά, με τον καιρό, έχασαν αυτό το προνόμιο»;…

« ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ- Ι
ΔΕΝ ΚΑΛΕΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟ “ΝΕΟ ΙΣΛΑΜ” ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ-ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟ ΗΡΘΕ! »

Ποιοι, και τί ήταν ακριβώς οι Χάζαροι.
Για να απαντηθεί αυτό το ερώτημα, χρειάζεται εκτενής έρευνα που σε αυτή όμως την περίπτωση γίνεται πιο δύσκολη εξ’ αιτίας της λιγοστής διαθέσιμης βιβλιογραφίας. Είναι φανερό ότι έχουν γίνει εσκεμμένες προσπάθειες στο πέρασμα των αιώνων για να εξαλειφθεί κάθε ίχνος αυτής της κάποτε μεγάλης εμπορικής αυτοκρατορίας, “που ήταν τοποθετημένη στο ανατολικό άκρο της Ευρώπης ανάμεσα στον Καύκασο και τον Βόλγα και πάνω στον τεράστιας εμπορικής σημασίας δρόμο που ένωνε την Κίνα με την Ευρώπη, γνωστό με το όνομα “Δρόμος του Μεταξιού”.

Με τον όρο μεγάλο εμπορικό έθνος αναφέρομαι στο παρελθόν γιατί σαν έθνος οι Χάζαροι δεν υπάρχουν πια. Ο λαός όμως εξακολουθεί να ζεί και να ευημερεί, διαθέτοντας έναν πανίσχυρο σκληρό πυρήνα με δυνατότητα άσκησης επιρροής πάνω & ολόκληρη την Υφήλιο. Αυτή είναι επιγραμματικά η ιστορία τους.
Η στρατηγική θέση της αυτοκρατορίας των Χαζάρων πάνω στον Δρόμο του Μεταξιού ήταν ένας από τους σημαντικότερους παράγοντες στην εδραίωση της επιρροής τους όχι μόνο στην περιοχή της Μικρός Ασίας, αλλά και σε ολόκληρο τον τότε πολιτισμένο κόσμο, περίπου από τον 7ο ως τον 13ο αιώνα μ.Χ. Όλοι οι ηγέτες των μεγάλων δυνάμεων της εποχής εκείνης είχαν κατά καιρούς συναλλαγές με τους Χάζαρους, τους οποίους θεωρούσαν πολύτιμους εμπορικούς εταίρους. Ο βασικός όμως λόγος της συνεργασίας ήταν γιατί αποτελούσαν οχυρό ενάντια στην αραβική επέκταση στην ανατολική Ευρώπη. Οι Χάζαροι είχαν διακριθεί εκτός από το εμπόριο και στην τέχνη του πολέμου. Ήταν δεινοί πολεμιστές και διέθεταν τέλεια οργανωμένο στρατό, ικανό να προασπίσει τα εδάφη τους. Έτσι έγιναν οι φυσικοί σύμμαχοι των ευρωπαϊκών δυνάμεων εναντίον των αραβικών εθνών φορέων του Μωαμεθανισμού (ή των φυλετικών ομάδων πού διέδιδαν τον Ισλαμισμό). Οι φιλικές επαφές με την Δύση αποτέλεσαν για τους Χάζαρους την κύρια πηγή εσόδων (από το εμπόριο) την οποία και εκμεταλλεύθηκαν και για πολιτικούς σκοπούς. Μέχρι τώρα δεν υπάρχει τίποτα το ασυνήθιστο. Ο ιστορικός νόμος υπαγορεύει ότι κάθε έθνος πρέπει να αυτοπροστατεύεται και να αναπτύσσεται. Οι Χάζαροι όμως ήταν κάτι περισσότερο από μία συνηθισμένη φυλή. Οι στόχοι και τα σχέδια τους ήταν πέρα από αυτό που μπορούσαν να συλλάβουν με την συμβατική λογική τους τα υπόλοιπα έθνη της εποχής εκείνης καθώς και τα έθνη – κράτη των μεταγενεστέρων εποχών.
Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ
Για να κατανοήσουμε καλύτερα τους στόχους των Χαζάρων πρέπει πρώτα να πάρουμε μία ιδέα για τον πολιτισμό τους, ο οποίος σε μερικά σημεία ομοίαζε με τον Σαμανισμό και σε κάποια άλλα υπήρξε μοναδικός. Ο πνευματικός κόσμος ήταν γι αυτούς καθημερινό βίωμα και όχι μέρος μίας θρησκευτικής δοξασίας όπως συμβαίνει στον μονοθεϊσμό. Η μοναδικότητα τους έγκειται στο γεγονός ότι οι Δυτικοί τους θεωρούσαν υπολογίσιμη δύναμη παρ’ ότι οι Χάζαροι ήταν παγανιστές και για αυτό στα μάτια τους φάνταζαν κατώτεροι. Η αδυναμία να αξιολογήσουν και να εκτιμήσουν τις ικανότητες και την πραγματική ιδιοσυστασία των Χαζάρων θα καθιστούσε αυτούς τους λαούς εύκολη λεία στις ορέξεις των δαιμόνιων αυτών ανθρώπων. Αντίθετα με άλλους παγανιστικούς λαούς οι Χάζαροι ήταν αρκετά προηγμένοι, διέθεταν άρτια οργανωμένο εμπορικό δίκτυο και έκαναν χρήση εξελιγμένων εμπορικών πρακτικών.
Οι Χάζαροι δεν ανήκαν σε καμία από τις μεγάλες θρησκείες γι’ αυτό και οι Δυτικοί δεν τους θεώρησαν ως απειλή για τα συμφέροντα τους. Αντιθέτως το εμπόριο ανάμεσα στους δύο πολιτισμούς γνώρισε μεγάλη άνθιση. Όμως οι εκπρόσωποι των τριών κυρίαρχων δογμάτων, του χριστιανικού, του εβραϊκού και του μουσουλμανικού θέλησαν να προσηλυτίσουν τους Χάζαρους. Ο καθένας στην δική του πίστη. Και οι Χριστιανοί και οι Άραβες είχαν βλέψεις.στην αυτοκρατορία των Χαζάρων. Ήταν γι’ αυτούς ένας πολύτιμος λίθος τον οποίο ποθούσαν να αποκτήσουν. Ήξεραν όμως ότι δεν ήταν σε θέση να την κυριεύσουν. Και οι δυο πλευρές είχαν κάνει απόπειρες στο παρελθόν. Αυτές οι απόπειρες δεν στέφθηκαν με επιτυχία. Οι Χάζαροι είχαν επίσης να αντιμετωπίσουν επιδρομές νομαδικών φύλων που εμπόδιζαν την ομαλή διεξαγωγή του εμπορίου. Είχαν βέβαια αντιληφθεί τον ανταγωνισμό ανάμεσα στις τρεις μεγάλες θρησκείες και τις προσπάθειες να τους προσηλυτίσουν. Αφιέρωσαν λοιπόν, πολλή σκέψη για να χαράξουν τον δικό τους άξονα δράσης σ’ αυτό το πολιτικό παιχνίδι.
Ο επίσημος, αλλά όχι και πραγματικός ηγέτης των Χαζάρων ήταν ο μονάρχης τους στον οποίον είχαν δώσει την προσφώνηση: “Χάγκαν” . Η επιλογή του γινόταν (λίγο – πολύ) κατά τύχη, από τους πραγματικούς εξουσιαστές της χώρας, η ταυτότητα των οποίων παραμένει μέχρι σήμερα άγνωστη.
Ξέρουμε μόνο γι’ αυτούς ότι προέρχονταν από την εύπορη τάξη των εμπόρων και ότι εξασκούσαν μαγεία, θα μπορούσαμε να πούμε ότι δρούσαν σαν μία αποκρυφιστική, μυστική ομάδα.
“Μέρος της κουλτούρας του λαού των Χαζάρων ήταν και η “ανταλλαγή ταυτότητας” με αγνώστους. Αυτό συνέβαινε συνήθως κατά τη διάρκεια μεγάλων ταξιδιών. Οι νυχτερινοί καταυλισμοί ήταν τόποι συνάντησης για τους Χάζαρους. Δίπλα στην φωτιά, οι κουρασμένοι ταξιδιώτες αντάλλασσαν τις εμπειρίες τους σχετικά με την οικογένεια, τις δουλειές κτλ. Αρκετές φορές κατέληγαν να τις ανταλλάξουν κυριολεκτικά. Δηλαδή, ο ένας έπαιρνε το παρελθόν του άλλου και ζούσε την υπόλοιπη ζωή του με διαφορετικό όνομα, διαφορετική οικογένεια και τρόπο ζωής.
Αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο του πολιτισμού τους. Μας βοηθάει να κατανοήσουμε γιατί ενώ οι Χάζαροι εξέλειπαν ως έθνος, μπόρεσαν να επηρεάσουν το μέλλον του κόσμου.
ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ
Έπρεπε λοιπόν να θέσουν σε εφαρμογή κάποίο σχέδιο. Οι συνεχείς πόλεμοι και αψιμαχίες στα σύνορα της επικράτειας τους, σταδιακά τους εξαντλούσαν και διατάρασσαν το εμπόριο που τους είχε προσδώσει κύρος στις σχέσεις τους με τα άλλα έθνη. Η ηγετική ομάδα κατέστρωσε ένα πρωτοποριακό και τολμηρό σχέδιο που απαιτούσε απόλυτη μυστικότητα για να επιτύχει. Ήταν άγνωστο πόσο οι μυημένοι θα κρατούσαν το στόμα τους “σφραγισμένο”. Ίσως έως ότου αποκτούσαν αδιαμφισβήτητη δύναμη, και ίσως για πάντα. Το πρώτο στάδιο του σχεδίου τους περιλάμβανε μία “πολεμική” συνάντηση. Δηλαδή, μια αντιπαράθεση των μεγαλύτερων θεωρητικών του Μωαμεθανισμού, του Ιουδαϊσμού και του Χριστιανισμού. Στάλθηκαν προσκλήσεις στους εκπροσώπους και των τριών δογμάτων να παραστούν ενώπιον του Χάγκαν μέσα σε διάστημα τριών ετών, διορία που κρίθηκε απαραίτητη για να προετοιμαστούν και να μάθουν την γλώσσα, τα ήθη και τα έθιμα των Χαζάρων. Σκοπός της συνάντησης ήταν να εκθέσει ο καθένας τα πλεονεκτήματα του θεωρητικού και τελετουργικού μέρους της δικής του θρησκείας ώστε ο Χάγκαν να αποφασίσει ποιο δόγμα θα ασπαζόταν ο λαός του για να γίνει δεκτός στον πολιτισμένο κόσμο.
Τα πράγματα ήρθαν όπως ακριβώς τα περίμεναν. Οι αντιπρόσωποι ανέπτυξαν την επιχειρηματολογία τους και πίστεψαν (ο καθένας ξεχωριστά) ότι είχαν νικήσει και ότι ο Χάγκαν θα επέλεγε το δικό τους δόγμα, ως το βασικό δόγμα του λαού των Χαζάρων. Οι έξοχοι διπλωματικοί χειρισμοί του Χάγκαν και των συμβούλων του είχαν φυτέψει βαθιά τον σπόρο της εμπιστοσύνης στο μυαλό των λογίων επισκεπτών τους.
Τα λάφυρα της διανοητικής αυτής νίκης των Χαζάρων ήταν σπουδαία. Οι ιεραρχίες και από τις τρεις θρησκείες δέχτηκαν Χάζαρους στον εσωτερικό τους πυρήνα και τους αποκάλυψαν τις μυστικές επιδιώξεις των χωρών τους.
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥΣ
Η μυστική δράση των Χαζάρων διατηρούσε πάρα πολύ καλά το απόρρητο της και από τα τρία δόγματα, καθώς το καθένα αγνοούσε τι συνέβαινε στα άλλα δυο. Δρώντας λοιπόν εκ των ενδω οι Χάζαροι χειρίζονταν τις καταστάσεις προς το συμφέρον τους, αυξάνοντας την επιρροή τους στις διεθνείς εξελίξεις από εκείνη την εποχή ως τις μέρες μας. Η αυτοκρατορία τους είχε πια εκπληρώσει τον σκοπό της ύπαρξης της. Οι Χάζαροι με την πάροδο του χρόνου παρείσφρυσαν στους γειτονικούς λαούς υιοθετώντας τα έθιμα και την κουλτούρα τους. Προχώρησαν μάλιστα και στην ίδρυση ξεχωριστών μυστικών ταγμάτων σε κάθε θρησκεία. Ο εσώτερος κύκλος της ηγετικής κάστας των Χαζάρων δημιούργησε ένα δίκτυο ελέγχου στα υψηλότερα κλιμάκια κάθε θρησκευτικού οργανισμού. Αιώνες πέρασαν χωρίς να το πάρει είδηση και ο πιο φημισμένος λόγιος της κάθε μίας θρησκείας.
Οι τρεις μυστικές αδελφότητες που ίδρυσαν οι Χάζαροι ήταν η Μουσουλμανική Αδελφότητα, το Τάγμα των Νάϊτων και οι Σιωνιστές. Αυτές έπηρεαζονταν από εξωτερικούς παράγοντες τους οποίους καθόριζαν αφανείς δυνάμεις. Οι δυνάμεις αυτές λειτουργούσαν κάτω από αυστηρότατο ιεραρχικό έλεγχο. Ο σκοπός ήταν να μην ξεπεράσει καμία αδελφότητα σε ισχύ τις άλλες δύο. Γι’ αυτό συνάπτονταν συνεχώς συνθήκες που κρατούσαν τις ισορροπίες ανάμεσα στις αδελφότητες. Παραδείγματος χάριν, οι Ναΐτες πολεμούσαν τους Μουσουλμάνους. Η Εκκλησία αντάμειψε την γενναιότητα τους στο πεδίο της μάχης δίνοντας τους εκτάσεις γης. Οι Εβραίοι (Χάζαροι) έμποροι τους δάνεισαν χρήματα για να εγκαθιδρύσουν φεουδαρχικό σύστημα. Σαν αντάλλαγμα οι Ναΐτες τους παραχώρησαν προνόμια στην διεξαγωγή του εμπορίου. ‘Οσο περνούσε ο χρόνος, οι έμποροι πλούτιζαν και δάνειζαν βασίλεια και άλλους οργανισμούς με επιρροή. Συν τοις άλλοις, έγιναν και οι πιστωτές της Ευρώπης. Συνήθιζαν να δίνουν πολεμικά δάνεια και στους δύο αντιπάλους. Έτσι βρίσκονταν πάντα στο πλευρό του νικητή. Η αλήθεια είναι ότι ο πλούτος τους έπαιζε καθοριστικό ρόλο στην έκβαση των πολέμων.
Ο Βασιλιάς της Γαλλίας και η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία που εκείνη την εποχή είχε την έδρα της στην Αβινιόν, έβλεπαν με πολλή ανησυχία τους Ναΐτες να αποκτούν ολοένα και περισσότερη δύναμη. Τους θεώρησαν απειλή στην δική τους κυριαρχία. Αποφάσισαν να δώσουν ένα τέλος. Κατέσχεσαν τις περιουσίες τους και εκτέλεσαν πολλά μέλη του τάγματος. Όσοι από αυτούς απέμειναν ρίζωσαν στα μεσαία στρώματα. Από εκεί ξεφύτρωσαν μικρότερα τάγματα, παρακλάδια του παλαιότερου Ιπποτικού Τάγματος. Ένα από αυτά ήταν και οι Ελευθεροτέκτονες. Αυτά οργάνωσαν συνωμοσίες και υποκίνησαν λαϊκές εξεγέρσεις με αποκορύφωμα την Γαλλική Επανάσταση που έφερε μια νέα αυγή στην ιστορία της ανθρωπότητας. Έως τις μέρες μας υπάρχουν, και διαδραματίζουν βασικό ρόλο οικογένειες που συμμετείχαν σ’ αυτή την αναπόφευκτη χειραγώγηση της μάζας, δήθεν στο όνομα της δημοκρατίας, για να αποκτήσουν επιρροή και εξουσία. Ποια είναι η σχέση τους με την αρχαία δύναμη των Χαζάρων λίγοι είναι σε θέση να γνωρίζουν. Ορισμένοι εντοπίζουν αυτήν την σχέση στους “Ιλλουμινάτους”. Τουλάχιστον όσον αφορά στα δυτικοχριοτιανικά εσωτεριστικά τάγματα ίσως αυτό να αληθεύει. Υπάρχουν όμως στοιχεία που θολώνουν την εικόνα. Συγκεκριμένα λέγεται ότι ο Β’ Παγκόσμιος ήταν το αποτέλεσμα αποσχιστικών τάσεων μέσα στους κόλπους του Τάγματος. Οι Βαυαροί Ιλλουμινάτι που ίδρυσε ο Βάϊσχαουπτ (Εβραίος) προσπάθησαν να ανατρέψουν το αρχικό επίσημο τάγμα. Όποια όμως πλευρά κι αν επικρατούσε, το αποτέλεσμα θα ήταν το ίδιο σύμφωνα με τις μεθόδους των Χαζάρων. Μπορεί οι σημερινές δυτικού τύπου δημοκρατίες να έχουν υλιστικά κίνητρα και να επιδιώκουν βασικά τον έλεγχο των πλουτοπαραγωγικών πηγών του πλανήτη, οι δυνάμεις όμως που τα ξεκίνησαν όλα αυτά έχουν σαν τελικό στόχο την κυριότητα και τον έλεγχο των ψυχών της ανθρωπότητας. Για να αποδώσουν καρπούς οι προσπάθειες τους πρέπει με κάθε μέσο, όσο ύπουλο και αν είναι αυτό να εμποδίσουν τις ψυχές των ανθρώπων να αφυπνιστούν. Με την επιβολή πολιτιστικών προτύπων που βασίζονται μόνο στην ύλη, οι ψυχές που πέφτουν σε λήθαργο προσφέρονται βορά σε ανώτερες οντότητες οι οποίες για να διατηρηθούν στην ζωή απορροφούν ψυχική ενέργεια “Όμως, όπως η ύλη, έτσι και το πνεύμα δεν καταστρέφεται. Ωστόσο, η κατάσταση του μπορεί να μεταλλαχθεί και να απορροφηθεί η ενέργεια του. Είναι στο χέρι όλων μας να επαγρυπνούμε ενάντια στους κινδύνους που μας περιστοιχίζουν. Είτε αυτοί είναι υλικοί είτε είναι άϋλοι.
Το παρόν είναι απόσπασμα ενός άρθρου που έγραψε και δημοσίευσε ο Άλλαν Κουκ (Allan Cooke), τον Σεπτέμβριο του 1990.

ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΣΤΑΜΚΟΥ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ “ΤΡΙΤΟ ΜΑΤΙ” ΤΕΥΧΟΣ 34

loading...

30 thoughts on “ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΑΖΑΡΟΙ ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ

  1. ΝΑ Ο ΜΠΑΤΙΡΟΓΥΦΤΟΣ…ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΣ ΗΛΘΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΚΩΘΗΚΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΕΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΤΕΣ ΣΤΙΣ ΜΑΓΓΑΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΣΑΠΕΛΑΣ ΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ 150αρικα 10αρικα ΟΤΙ ΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΤΣΟΥΝΑ ΤΟΥ Ο ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΙΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΣ ΜΕ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ 4 ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΙΓΟΜΕΛΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΣΤΗΣΕ……ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΒΙΚΗ? ΕΠΕΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΤΣΙΒΙΚΙ!!!!

  2. ΘΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΩ ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΤΩΡΑ ΚΙ’ΕΓΩ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΙΕΡΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΕΠΙ ΤΣΑΡΟΥ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΨΙΝ ΣΟΥ Η ΕΝΩΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΚΑΜΑΡΙΛΕΣ…

    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΣΩΡΡΑΣ ΣΤΑ ΚΑΣΤΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΡΟΛΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ…

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΝΟΜΙΜΟΙ,ΜΗ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟΙ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΙ ΜΕ ΑΦΜ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΟ,ΟΠΟΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΔΕΡΦΟΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ,ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ..

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΔΙΝΑ 5 ΕΥΡΩ,ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΟ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΣΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΟΚΤΟΝΟ ΝΟΜΟ ΦΑΝΤΑΣΜΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΑΡΧΗΣ"…

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ,ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ ΜΟΝΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΑ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΗΛΑ,ΠΕΡΙΠΟΥ 20-30 ΕΥΡΩ ,ΠΟΥ ΕΙΔΕ Ο ΠΟΥΣΤΑΚΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΑ150ρια ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΚΙΝΑΙΔΟ…

    ΜΕΤΑ ΠΑΓΩΝΕΙ ΤΟ ΚΤΗΝΟΣ,ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ 120.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ Η ΚΟΛΑΣΗ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΧΑΡΤΙΝΟΣ ΠΥΡΓΟΣ….

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΟΧΙ ΓΥΦΤΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΕΡΙΠΛΑΝΩΜΕΝΟΙ,ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΧΥΣΕΙ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΤΑ ΠΑΤΑΤΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 120 ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ??

    ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΑΣ ΞΕΚΑΝΕΙ ΦΟΥΣΤΟΦΑΤΑ,Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ…!!!

  3. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2.300 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ,ΙΣΩΣ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΗΘΗ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΖΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΧΛΕΥΑΣΟΥΝ Η ΟΙ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΗΝ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΛΕΥΑΣΜΟ ΚΙ'ΑΥΤΑ ΜΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ….

    ΣΚΟΡΔΟΚΑΙΛΑ ΜΟΥ,ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΑΧΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ,ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΝΗΣΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ DNA,ΑΥΤΟΙ ΜΟΝΑΧΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΑΝ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ….

    """ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΑΝΙΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ"""

    https://www.youtube.com/watch?v=ha2JTUe-QCA

  4. μιλησε το εβραικο χουφταλο ο πουστογερος ο σταγακης ο χαφιες των εβραιων και κουταβι του καρατζαφυρερ

  5. Μη ξεχασεις την αποστολη σου φρικιο πουστογερε σταγακη ευταξια πατερακη που σου ανεθεσαν οι εβραιοι!!!!!!!!!!
    θαψιμο του εθνικιστικου κομματος ετσι?????? Εντολες των ραββινων ειναι αυτες!!!!!!
    Εχουμε "πλατες απο πολυ ψηλα" ελεγαν τα εβραιοπρακτορακια του σεσημασμενου τουρκογυφτα!

  6. γιατι οι εβραιοι εχουν κανει τοσες μηνυσεις στον πλευρη που τους βριζει ενω στον αναπηρο γυφτο και στον ψευτοπατερακη καμμια??????????????????????????????????
    γ ι α τ ι ??????????????
    για αναρωτηθειτε

  7. Markos Stagakis
    πραγματικο ονομα σταγουκογλου(το εκανε σταγακης για να φαινεται κρητικος)!οι παπουδες του τουρκομογγολοι που ηρθαν στην κρητη το 1600 .χαφιες της ασφαλειας αθεος οπαδος της ανεξαρτησιας της κρητης!χαφιες και υπαλληλακος εβραιομασονων και αλλων ανθελληνικων κεντρων!!!!!!!
    γι'αυτο ποσταρει συνεχεια αντιεβραικα ποστ δηθεν διοτι εκτελει εβραικη υπηρεσια το σκελετωμενο εβραικο χουφταλο

  8. ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΛΕΟΝ Η ΙΔΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΣΤΟ Φ/Β ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ…

    ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΙ ΕΒΡΑΙΟΜΑΣΟΝΟΕΦΙΑΛΤΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΠΕΙΛΕΙ…

    ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΧΡΗΣIΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΨΕΜΑ,ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ,ΔΙΑΣΤΡΕΥΛΩΣΗ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΜΕ "ΜΗΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ" ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ..!!!

    ΕΚΕΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΓΙΑ Η ΛΕΞΗ "ΕΒΡΑΙΟΣ"!!!…

    ΑΣ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΣΤΟ 10…

    -Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 4 ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΟΤΑΝ ΔΕΙ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ…

    -ΤΑ ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΣΤΟ 7 ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΥΝΟΥΝ ΛΑΣΠΕΣ ΕΤΣΙ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΝΑ ΓΑΒΓΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ..

    -ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΜΟΒΟΡΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ , ΣΤΟ 10+ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ,ΔΕΝ ΝΟΟΥΝ ΟΤΙ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ,ΑΥΤΑ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ…

  9. Μη ξεχασεις την αποστολη σου φρικιο πουστογερε σταγακη ευταξια πατερακη που σου ανεθεσαν οι εβραιοι!!!!!!!!!!
    θαψιμο του εθνικιστικου κομματος ετσι?????? Εντολες των ραββινων ειναι αυτες!!!!!!
    Εχουμε "πλατες απο πολυ ψηλα" ελεγαν τα εβραιοπρακτορακια του σεσημασμενου τουρκογυφτα!

  10. γιατι οι εβραιοι εχουν κανει τοσες μηνυσεις στον πλευρη που τους βριζει ενω στον αναπηρο γυφτο και στον ψευτοπατερακη καμμια??????????????????????????????????
    γ ι α τ ι ??????????????
    για αναρωτηθειτε

  11. ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΩΡΡΑ ΕΠΟΧΗ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΝΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΕΒΡΑΙΟΥΣ,ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΨΕΥΔΟΜΑΡΤΥΡΕΣ ΜΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΣΕ ΕΤΡΕΧΑΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ…

    ΜΕΤΑ ΣΩΡΡΑ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΡΙΞΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΑΜΕ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΟΥ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΩΡΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΑΥΤΟΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗΣΑΝ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ…

    ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΥΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΚΥΚΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΤΟ ΕΒΡΑΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ,ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ ΣΤΙΣ 15/11 ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΙΣ 8/12 ΠΟΥ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ 35.000 ΘΥΜΑΤΑ ΓΙΑ "ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ"…

    ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΙΑ ΣΠΙΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΝΑ ΔΙΚΑΣΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ,ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΣΚΕΥΩΡΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑ ΓΥΡΙΣΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΚ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΣΩΣ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΛΕΙ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΗΨΗΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΤΕ…

    ΤΕΛΙΩΝΕΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΣΕ ΛΙΓΟ…ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ..!!!

  12. γιατι οι εβραιοι εχουν κανει τοσες μηνυσεις στον πλευρη που τους βριζει ενω στον αναπηρο γυφτο και στον ψευτοπατερακη καμμια??????????????????????????????????
    γ ι α τ ι ??????????????
    για αναρωτηθειτε

  13. Μη ξεχασεις την αποστολη σου φρικιο πουστογερε σταγακη ευταξια πατερακη που σου ανεθεσαν οι εβραιοι!!!!!!!!!!
    θαψιμο του εθνικιστικου κομματος ετσι?????? Εντολες των ραββινων ειναι αυτες!!!!!!
    Εχουμε "πλατες απο πολυ ψηλα" ελεγαν τα εβραιοπρακτορακια του σεσημασμενου τουρκογυφτα!

  14. Markos Stagakis
    πραγματικο ονομα σταγουκογλου(το εκανε σταγακης για να φαινεται κρητικος)!οι παπουδες του τουρκομογγολοι που ηρθαν στην κρητη το 1600 .χαφιες της ασφαλειας αθεος οπαδος της ανεξαρτησιας της κρητης!χαφιες και υπαλληλακος εβραιομασονων και αλλων ανθελληνικων κεντρων!!!!!!!
    γι'αυτο ποσταρει συνεχεια αντιεβραικα ποστ δηθεν διοτι εκτελει εντολες των εβραιων το σκελετωμενο χουφταλο

  15. -ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Κ.Ι.Σ.!
    -ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΡΧΗ!
    -ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ 1 ΔΙΣ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΔΙΣ. ΕΙΝΑΙ 1 ΤΡΙΣ! ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Φ.Ε.Κ!
    -ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ν.Π.Δ.Δ Ή Ν.Π.Ι.Δ!
    -ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΦΟΙΝΙΚΑΣ!
    -ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΛΛΗΛΟΥΙΑ!
    -ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Τ.Χ.Σ.!
    -ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ!
    -ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΘΝΟΣΥΝΕΛΕΥΣΗ!
    -ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ…..!
    -ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ! ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΟΥ ΤΑ ΕΜΑΘΑΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ!! ΜΑΘΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!

    ΕΣΕΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

    ΕΛΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΝΤΑ 400 ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!

    ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙ, ΚΟΜΜΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!

    ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΗΘΑΡΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΙΚΑ, ΕΛΛΗΝΑ!!!

    Η ΑΛΛΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΣΗΡΙΑΛ, ΤΑΤΙΑΝΑ, ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟ, ΧΑΡΙΤΑΤΟ, ΑΔΩΝΗ ΚΑΙ ΟΛΑ AYTA ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΑΚΑΘΑΡΣΙΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΠΤΟΙΟΥΔΑΪΚΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΤΟΥΣ!

    ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΥΠΑΡΧΕΙ! ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΞΕ!

  16. ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΣΚΕΨΗΣ ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΗ ΓΙΑ ΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΘ’ΟΤΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΒΛΑΚΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΓΙ’ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΑΙΝΕΙΣ ΣΕ ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ «ΚΛΙΣΕ» ΕΛΛΕΙΨΙΣ ΙΔΙΑΣ ΓΝΩΜΗΣ.

    ΣΑΝ ΒΛΑΚΑΣ ΔΙΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΩΤΕΡΕΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ Σ’ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΕΧΕΙΣ ΒΡΕΘΕΙ,ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ..

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΤΕΓΗ ΣΕ ΟΜΟΙΑ ΖΩΝΤΟΒΟΛΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΠΑΡΕΕΣ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ,ΕΞΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ..

    ΑΓΩΝΕΣ ΔΙΝΕΙΣ ΛΥΣΣΑΛΕΑ ΣΕ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ,ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙ ΠΟΥ ΠΡΟΣΒΑΛΩ ΕΝΑΝ ΒΛΑΚΑ,ΙΣΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΝΩ…

  17. Markos stagakis…….
    Η πνευμαρικη σου ανωτεροτητα φαινεται!!!!!
    Πληρωμενος χαφιες των εβραιων χαφιες της ασφαλειας εχεις ορκιστη σε εναν αγραμματο αρχαιοκαπηλο σεσημασμενο πλαστογραφο γυφτοχιμπατζη πινοντας νερο απι το καματερο!
    Βριζεις ασυσρολα μεχρι εμετου τον χριστο και την παναγια και μετα λες στους ορθοδοξους ελκηνες ελατε μαζι μας!!!
    Τοσο ανωτεροτητα δεν εχω ρε αναπηρε σακατη εβραικο σκελετωμενο καρμα απογονε τουρκοπουτανας γυφτισας

  18. ΠΟΥΣΤΟΓΕΡΕ ΣΤΑΓΑΚΗ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟ ΧΑΦΙΕΔΙΛΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΗ ΡΕ ΕΒΡΑΙΚΟ ΠΤΩΜΑ????
    ΓΙ'ΑΥΤΟ Ο ΘΕΟΣ ΣΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΣΕ ΑΝΑΠΗΡΙΚΟ ΚΑΡΟΤΣΑΚΙ ΡΕ ΑΘΕΟ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΨΨΩΛΟΧΥΜΑ.ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΛΑΠΤΟΠ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΙΣ ΡΕ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΧΑΦΙΕ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΡΗ

  19. Μη ξεχασεις την αποστολη σου φρικιο πουστογερε σταγακη ευταξια πατερακη που σου ανεθεσαν οι εβραιοι!!!!!!!!!!
    θαψιμο του εθνικιστικου κομματος ετσι?????? Εντολες των ραββινων ειναι αυτες!!!!!!
    Εχουμε "πλατες απο πολυ ψηλα" ελεγαν τα εβραιοπρακτορακια του σεσημασμενου τουρκογυφτα!

  20. ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΧΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΧΤΙΚΙΟ ΣΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ…!!!

    ΟΤΙ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΚΙ'ΕΣΥ…ΕΥΓΕ…!!!

    ΟΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ…!!!

    «Οι εβραίοι είναι κτήνη, οι συναγωγές τους χοιροστάσια που πρέπει να τα πυρπολήσουμε….ζουν από το κακό….είναι ζώα κακά που πρέπει να τα κυνηγήσουμε, όπως τα λυσσασμένα σκυλιά…»
    Λούθηρος

    «Ανήκουν αυτοί οι περιτετμημένοι εις την φυλή των Ναφθαλείμ ή του Ησαχάρ, πολύ ολίγο με ενδιαφέρει, αυτοί εν πάση περιπτώσει είναι οι πλέον λωποδύτες, οι οποίοι ρυπαίνουν την επιφάνεια της γης…»
    Βολταίρος

    «…δεν θα βρείτε στους εβραίους παρά ένα λαό αμαθή και βάρβαρο ο οποίος συγκεντρώνει από πολλού την πλέον αισχρή φιλαργυρία, την απεχθή δεισιδαιμονία με το ακατανίκητο μίσος για όλους τους λαούς οι οποίοι τον ανέχονται και τον πλουτίζουν…»
    Βολταίρος

    «Ο εβραίος είναι ο εχθρός της ανθρωπότητας. Είναι αναγκαίο να στείλουμε αυτήν την ράτσα πίσω στην Ασία ή να την εξοντώσουμε…»
    Πιέρ Ζοζέφ Προυντόν

    «Οι εβραίοι πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν ιδιαίτεροι άνθρωποι. Είναι ένα κράτος εν κράτει. Οι εβραίοι είναι οι αρχιληστές των σύγχρονων καιρών. Είναι τα ψοφίμια της ανθρωπότητας.
    Μέγας Ναπολέων

    «Οι εβραίοι είναι μια τόσο καταστρεπτική, λεπρώδης και ολέθρια γενιά που αξίζει να εξολοθρευτεί πριν γεννηθεί»
    Τζορντάνο Μπρούνο

    «Η δράσις των εβραίων είναι η πλέον επικίνδυνη και από τους φανερούς αντιπάλους του Αμερικανικού Έθνους…»
    Τζορτζ Ουάσινγκτον

    «Σε οποιαδήποτε χώρα και αν εγκαταστάθηκαν οι εβραίοι σε μεγάλο αριθμό, κατέβασαν το επίπεδο της ηθικής…»
    Βενιαμίν Φραγκλίνος

  21. ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ,ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕΣ ΣΩΣΤΑ,Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ,ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ Η ΒΑΠΤΙΣΗ ΣΕ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΗΡΘΕ ΑΦΟΥ ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΜΠΟΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ "ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ" ΟΙ ΝΑΖΙΣΤΕΣ….

    ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΕΒΛΕΠΕΣ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΛΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΤΕ ΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Η ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΕΞΗΣ…

    ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑ ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ,ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ,ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΗΝΥΣΕΙ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ,ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΑΦΟΥ ΕΞΕΤΑΣΕ ΓΙΑ ΕΞΗ ΩΡΕΣ ΒΟΥΝΟ ΕΓΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΕΚΡΙΝΕ ΜΕ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΟΤΙ ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΦΤΩΧΕΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΡΚΤΑ,ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΙ ΕΓΚΥΡΑ,ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΣΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΒΟΥΝΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΙΕΘΝΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΕ ΜΗΔΕΝ ΧΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΤΟ ΨΕΜΑ,ΜΕ ΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΠΟΔΕΚΤΗΚΑΝ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ…ΔΕΙΤΕ..!!!
    http://alfeiospotamos.gr/?p=14143

    ΠΕΣΤΕ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ,ΜΙΣΘΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟ ΚΡΙΣΗ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ….

    ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΑΥΤΟ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΜΟΥ??

    ΟΧΙΙΙΙΙ.!!!!
    ΟΠΟΤΕ ΜΑΥΡΟ ΞΗΜΕΡΩΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΕΣΑΣ "ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ"…

    ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΙ'ΕΣΕΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΡΟΤΣΑΙΛΝΤ ΚΑΙ ΑΣ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΟΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΑ ΜΠΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΕΡΑΣΑΤΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΦΥΛΑΚΗ ΑΦΟΥ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΕΙΧΕ ΕΓΚΛΩΒΙΣΤΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΦΟΝΟΥ ΦΥΣΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ,ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ,ΙΣΩΣ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΙ’ΟΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ…!!!!

  22. Μη ξεχασεις την αποστολη σου φρικιο πουστογερε σταγακη ευταξια πατερακη που σου ανεθεσαν οι εβραιοι!!!!!!!!!!
    θαψιμο του εθνικιστικου κομματος ετσι?????? Εντολες των ραββινων ειναι αυτες!!!!!!
    Εχουμε "πλατες απο πολυ ψηλα" ελεγαν τα εβραιοπρακτορακια του σεσημασμενου τουρκογυφτα!

  23. γιατι οι εβραιοι εχουν κανει τοσες μηνυσεις στον πλευρη που τους βριζει ενω στον αναπηρο γυφτο και στον ψευτοπατερακη καμμια??????????????????????????????????
    γ ι α τ ι ??????????????
    για αναρωτηθειτε

  24. ΠΟΣΟ ΟΞΥΜΩΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΩΝ 300 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ "ΑΝΩΝΥΜΟΣ"…

    ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ "ΑΝΩΝΥΜΟΣ" ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ??

    ΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΓΟΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΟΥΤΕ ΝΤΡΟΠΗ,ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΤΙ ΘΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ,ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΤΙ ΓΡΑΦΟΥΝ….

    ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΛΕΓΟΜΑΙ ΜΑΣΤΑΧΑΙΔΕΥΗΣ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΡΠΕΤΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΣ ΚΑΙ ΝΑΝΕΙΣ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΤΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑΝ,Η ΜΑΣΤΑΚΟΥΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΕ ΧΑΛΑΕΙ….

    ΠΙΟ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ??

  25. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΕ ΜΠΑΡΜΠΑ??

    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥΣΤΗΣ ΟΥΤΕ ΚΟΛΟΓΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΜΠΟΥΡΟΜΟΥΝΟΨΕΙΡΑ…

    ΒΡΕ ΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΠΑΛΙ….

  26. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ-ΝΑΖΙΣΤΗΣ ΣΠΟΡΑ ΝΑΖΙ
    http://www.zougla.gr/blog/article/1120356

    ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΜΙΛΟΥΝ ΟΙ ΧΙΤΛΕΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΠΑΤΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΚΟΜΗ…

    ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΣΤΕΙΟΣ ΦΥΡΕΡΙΣΚΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΕΚΣΤΑΣΙΑΚΕΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ (ΝΑΖΙΣΜΟ) ΜΙΛΟΥΣΕ ΚΑΙ ΥΜΝΟΥΣΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ ΤΟΥΣ…

    ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ??

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΑΝ ΤΟΝ ΝΑΖΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΧΥΣΑΝ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑ ΚΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΣΕ ΜΕ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΥΧΕΣ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΙ'ΑΥΤΟΙ…

    ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΙ ΛΕΕΙ…
    Ο διθυραμβικός επικήδειος κλείνει με τον απαιτούμενο ναζιστικό χαιρετισμό: «Χίλια εννεακόσια ογδόντα επτά, σαράντα δύο χρόνια μετά, με την σκέψη και την ψυχή μας δοσμένη στην Μνήμη του Μεγάλου μας Αρχηγού,υψώνουμε το δεξί χέρι ψηλά, χαιρετούμε τον Ήλιο και με το θάρρος, που μας επιβάλλει η Στρατιωτική μας Τιμή και το Εθνικοσοσιαλιστικό μας καθήκον κραυγάζουμε γεμάτοι πάθος, πίστη στο μέλλον και στα οράματά μας: …HEIL HITLER!»

    ΥΠΟΓΡΑΦΗ
    Ν.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

    ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ,ΟΧΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ???

  27. ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΦΙΛΕ ΠΑΤΕΡΑΚΗ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Ο ΤΣΑΠΕΛΑΣ?
    ΟΤΙ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΟΥ ΕΘΙΞΕΣ ΤΟΝ… "ΗΓΕΤΗ" ΤΟΥ? ΤΩΡΑ ΦΟΡΑΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΤΟΥ "ΧΡΥΣΑΥΓΗΤΗ", ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΤΟΥ "ΚΑΛΟΥ" ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΒΙΑ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΙΔΗ ΛΕΧΡΙΔΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ.
    ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΑ "ΓΑΛΛΙΚΑ" ΤΟΥ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ, ΕΤΣΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ, ΠΕΣ-ΠΕΣ, ΚΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ.
    ΕΥΤΑΞΙΑΣ

  28. ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΩ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΧΑΜΠΑΡΙΑΖΕΙ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ…

    ΦΙΛΕ ΕΥΤΑΞΙΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΟΥΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ…

    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΕΞ'ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ??

    ΑΦΗΣΕ ΤΟΝ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΠΡΟΚΑΛΩ ΣΥΝΕΧΩΣ??

    ΟΜΩΣ ΕΙΔΕΣ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ ΤΟΥ ΓΕΛΟΙΟΥ ΦΥΡΕΡΙΣΚΟΥ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΙΧΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΣΤΡΑΤΟ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ,ΣΚΕΤΑ ΖΟΜΠΙ ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΠΟΡΔΗ ΟΠΩΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ??

  29. μη ξεχασεις την αποστολη σου φρικιο πουστογερε σταγακη ευταξια πατερακη που σου ανεθεσαν οι εβραιοι!!!!!!!!!!
    θαψιμο του εθνικιστικου κομματος ετσι?????? Εντολες των ραββινων ειναι αυτες!!!!!!
    Εχουμε "πλατες απο πολυ ψηλα" ελεγαν τα εβραιοπρακτορακια του σεσημασμενου τουρκογυφτα!

  30. ΣΟΥ ΕΡΙΞΕ ΛΟΥΤΣΟ Ο Κος ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΜΟΝΟ Ο ΤΙΜΙΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΑ ΧΑΣΙΣΟΧΑΠΙΑ ΤΙΣ ΤΣΑΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ 150αρικα ΠΟΥ ΤΑΧΩΝΕ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΤΗΣ ΜΝ/Ι Η ΞΑΚΟΥΣΤΗ ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥ….ΣΕ ΞΕΣΚΙΣΕ ΓΥΦΤΟ ΚΑΙ Ο ΛΕΠΙΔΑΣ ΑΚΟΥ 9 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΘΕΙΡΞΗ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙ8Α ΣΤΕΡΗΣΗ ΠΟΛΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΩΜΑΤΩΝ…ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑ ΟΥΤΕ Ο ΓΙΑΓΚΟΥΛΑΣ ΝΑ ΗΣΟΥΝΑ…ΑΑΑΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑΑΑΑΑΑΑ ΓΟΜΑΡΙ ΓΥΦΤΟ

Comments are closed.