Το παραμύθι της μείωσης της ανεργίας

Γράφει η Σοφία Βούλτεψη....

Δεν είχαμε την παραμικρή αμφιβολία ότι η «μείωση της ανεργίας» με την οποία μας ζαλίζουν το κεφάλι από το πρωί ως το βράδυ ήταν σκέτη προπαγάνδα.


Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΟΑΕΔ στις 20 Νοεμβρίου, περισσότεροι κατά 3,07% είναι οι εγγεγραμμένοι άνεργοι (δηλαδή αυτοί που αναζητούν εργασία) τον Οκτώβριο, σε σχέση με τον Σεπτέμβριο. Συνολικά ανέρχονται σε 824.517. Από αυτούς, το 59,83% είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο του ΟΑΕΔ για χρονικό διάστημα ίσο ή περισσότερο από 12 μήνες και το 40,17% για χρονικό διάστημα μικρότερο των 12 μηνών.

Στην πρώτη θέση παραμένουν οι γυναίκες με ποσοστό που ξεπερνά το 63%. Επίσης, οι περισσότεροι εγγεγραμμένοι άνεργοι είναι μεταξύ 30 και 54 ετών σε ποσοστό κοντά στο 64%.

Σε ό,τι αφορά το επίπεδο εκπαίδευσης, πάνω από 77% είναι υποχρεωτικής ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ενώ το 92% περίπου είναι Έλληνες υπήκοοι.

Σχετικά με τους υπόλοιπους εγγεγραμμένους (αυτούς δηλαδή που έπαψαν πια να αναζητούν εργασία) υπάρχει μια αύξηση 43,38%.

Και το κερασάκι στην τούρτα: Επί ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ οι επιδοτούμενοι άνεργοι μειώθηκαν κατά 28,04%, δηλαδή συνολικά κατά 97.268 άτομα.

Ήταν που θα διπλασίαζαν τα επιδόματα ανεργίας…
Post A Comment
 • Blogger Comment using Blogger
 • Facebook Comment using Facebook
 • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

 1. Μωρή παλιόψωλα τσατσογρια μιλάς και εσύ που όταν το κόμμα σου ψήφισε το μνημόνιο και γαμησε τόσους Ελληνες γάμω το Μουνι που σε πέταγε μπάσταρδη και εσένα και όλοι την οικογένεια σου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Γειαχαρανταν και τα κουκια μπαγλαν

  Σοφακι....

  Απο την πολη ερχομαι
  και στην κορυφη κανελλα
  ο π@υτσος καρφωθηκε στον
  κ@λο σου σαν βδελλα!

  I will be back

  Μητσος

  ΑπάντησηΔιαγραφή


Αρθρα Αναγνωστων

[Άρθρα Αναγνωστών][twocolumns]

Υγεια

[Υγεία][threecolumns]

Μυστηρια

[Μυστήρια][threecolumns]

Περιεργα - Απιστευτα

[Περίεργα - Απίστευτα][threecolumns]
Loading...

Πολιτικη

[Πολιτικά][threecolumns]

Οικονομικα

[Οικονομικά][threecolumns]

Αρχαια Ελλαδα

[Αρχαία Ελλάδα][twocolumns]

Life Style

[Life Style][bsummary]