Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για όσους χρωστούν στην Εφορία – Ανελέητο κυνήγι για εκατομμύρια οφειλέτες

Η εφορία αγριεύει ακόμη περισσότερο το 2018 και ο κλοιός σφίγγει απειλητικά γύρω από 4 εκατομμύρια οφειλέτες του Δημοσίου.

Το μπαράζ των κατασχέσεων σε τραπεζικές καταθέσεις και περιουσιακά στοιχεία θα ενταθεί. Τα ακίνητα όσων χρωστούν στην εφορία θα αρχίσουν να βγαίνουν στο σφυρί με ένα κλικ, χωρίς μάλιστα να υπάρχει δίχτυ προστασίας για την πρώτη κατοικία ενώ όσοι έχουν υπαχθεί στη ρύθμιση των 100 δόσεων κινδυνεύουν από τη μια στιγμή στην άλλη να την χάσουν και να βρεθούν αντιμέτωποι με πρόστιμα, προσαυξήσεις και κατασχέσεις.

Από 1η Ιανουαρίου 2018 ενεργοποιείται ο νέος νόμος που προβλέπει ότι αν δεν πληρώνονται στην ώρα τους οι τρέχουσες οφειλές τότε αυτομάτως χάνεται η ρύθμιση των 100 δόσεων με αποτέλεσμα να αναβιώνουν πρόστιμα και προσαυξήσεις.

Με τα ληξιπρόθεσμα χρέη προς την εφορία να φουσκώνουν σχεδόν 1 δισ. ευρώ κάθε μήνα, η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων θα πατάει ακόμη περισσότερο το γκάζι των κατασχέσεων για να βάλει στα κρατικά ταμεία όσο τον δυνατόν περισσότερα έσοδα από τους φόρους που βεβαιώνονται και μένουν απλήρωτοι.

Από τους πρώτους μήνες του 2018 θα ξεκινήσουν και οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για οφειλές στο Δημόσιο. Η επέκταση των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών έχει γίνει μνημονιακή υποχρέωση για την ολοκλήρωση της τρίτη αξιολόγησης και αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή η σχετική διάταξη.

Το νέο περιβάλλον το οποίο όσο θα περνούν οι μήνες μέσα στο 2018 θα γίνεται ακόμη πιο σκληρό καθώς προωθούνται αλλαγές στον Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων και η ενοποίηση του συστήματος είσπραξης της εφορίας με αυτό των ασφαλιστικών ταμείων αναμένεται να προκαλέσει ακόμη μεγαλύτερα προβλήματα ρευστότητας στην αγορά. Οι επιχειρήσεις θα ζοριστούν προκειμένου να είναι συνεπείς απέναντι στο κράτος και για να μην κινδυνέψουν με μπλοκάρισμα οι τραπεζικοί τους λογαριασμοί. Πολλές θα επιλέξουν να καταβάλουν φόρους και ασφαλιστικές εισφορές στην ώρα τους και να καθυστερούν πληρωμές προς τους εργαζόμενους τους, τους προμηθευτές κλπ.

Η λύση που έχουν οι επιχειρήσεις και τα φυσικά πρόσωπα για να μην προστεθούν στην τεράστια λίστα των οφειλετών του Δημοσίου είναι η πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων για τις τρέχουσες υποχρεώσεις. Βέβαια είναι μια λύση που κοστίζει καθώς η τακτοποίηση στις 12 δόσεις επιβαρύνεται με επιτόκιο της τάξεως του 5%.

Σε κάθε περίπτωση όμως, αυτό το εργαλείο ουσιαστικά υποκαθιστά τον τραπεζικό δανεισμό ο οποίος δεν υπάρχει. Αντί μια τρέχουσα υποχρέωση να πληρώνεται άμεσα με αποτέλεσμα να αδειάζει το ταμείο ή ο τραπεζικός λογαριασμός της εταιρείας ή του φυσικού προσώπου, τακτοποιείται σε 12 μηνιαίες δόσεις. Μέχρι σήμερα, οι οφειλέτες προχωρούσαν στην τακτοποίηση σε 12 δόσεις αφού μια οφειλή γινόταν ληξιπρόθεσμη.

Και αυτό διότι το ηλεκτρονικό σύστημα της εφορίας δεν επέτρεπε τη ρύθμιση μιας υποχρέωσης πριν από τη λήξη της προθεσμίας καταβολής. Η τακτοποίηση μιας οφειλής σε δόσεις πριν αυτή καταστεί ληξιπρόθεσμη, προέβλεπε μέχρι σήμερα επίσκεψη στην εφορία.

Αυτό άλλαξε. Μια νέα νομοθετική ρύθμιση προβλέπει ότι ακόμη και οι μη ληξιπρόθεσμες οφειλές θα μπορούν να τακτοποιηθούν σε 12 δόσεις με την υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης. Ετσι οι φορολογούμενοι δε θα κινδυνεύουν να χάσουν τη ρύθμιση των 100 δόσεων και θα εμφανίζονται πάντοτε ενήμεροι.

Για τις παλιές οφειλές προς το Δημόσιο, και συγκεκριμένα για αυτές που δημιουργήθηκαν μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2016 και δεν υπερβαίνουν τις 50.000 ευρώ, οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις που εξαιρέθηκαν από το εξωδικαστικό συμβιβασμό θα μπορούν να τις ρυθμίσουν σε έως 120 δόσεις.

loading...

6 thoughts on “Ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί για όσους χρωστούν στην Εφορία – Ανελέητο κυνήγι για εκατομμύρια οφειλέτες

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ?
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΞΕΥΤΙΛΑ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ..
    ΒΡΩΜΑΝΕ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟ ΑΠΟ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ.

    ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ…σταση πληρωμων, σταματας να πληρωνεις τους δωσιλογους, αν τους πληρωνεις τους αναγνωριζεις οτι υπαρχουν και οσο τους πληρωνεις τοσο θα σου ζητανε κιαλλα.
    Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ .!!!
    ΚΕΙΜΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 2010…

    ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΟΒΑΡΕΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ‘18 ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ?
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ, ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ?
    ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΚΡΑΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΩΣΙΛΟΓΙΣΜΟΥ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΝΟΜΙΜΟΣ ??????????????
    ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ-ΔΕΞΙΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ,
    ΑΥΤΟΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ-ΔΕΞΙΟΣ, ΘΑΡΘΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΙΑΛΛΙΩΣ,
    ΕΜΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΜΕ ????

    ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ, ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΙΩΠΗΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ .!!

  2. https://www.lawspot.gr/node/249887
    ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΑ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥΣ…

    https://www.google.gr/url…
    ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ.

    https://www.google.gr/url…
    ΕΔΩ ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΑΝ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ…..

    https://www.google.gr/url…
    ΕΔΩ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΘΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ….

    ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ…..
    ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΗ (ΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΔΟΘΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΣΑΣ ΤΙΤΛΟΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΣ, ΗΤΟΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΔΙΑΤΑΓΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ, Η ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΠΟΓΡΑΦΟ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟ, Η ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΟ,ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΠΟΓΡΑΦΟ……..

    ΔΙΑ ΝΑ ΔΙΕΝΕΡΓΗΘΕΙ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΤΑΓΗΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΛΘΕΙ ΤΡΕΙΣ (3) ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ,ΗΤΟΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΣΚΗΣΕΙ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ…..

    ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΩΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΑΝΑΚΟΠΗΣ ΣΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ ΝΑ ΚΑΤΑΤΙΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΙΤΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΙΩΜΑ…….

    ΕΠΕΙΔΗ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ ΚΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΩΣ, ΗΤΟΙ ΜΕΣΑ ΣΕ 15 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ (ΒΛ.ΑΝΩΤΕΡΩ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ) …..

    ΕΠΕΙΔΗ, ΑΝ ΕΚΚΙΝΗΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 15 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΙ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΙ ,ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ Η ΕΛΛΑΣ ΜΑΣ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΕΧΟΥΣ ΕΤΟΥΣ….

    ΕΠΕΙΔΗ ,Η ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΚΑΛΙ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΜΑΣ……

    ΔΩΣΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΛΗΡΩΜΗΣ ΧΡΕΩΝ ΑΠΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΙΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Ο ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΣΟΥ,ΑΝ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΕ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΟΠΩΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ…

    Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!

  3. ΦΟΒΟΥΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ ΕΒΓΑΛΕ ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥΣ,ΠΑΠΑΔΑΚΗΔΕΣ,ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΣΑΝ ΤΑΧΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ 400 ΣΠΙΤΙΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΡΥΘΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ…

    ΑΜΕΣΗ ΗΤΑΝ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΣΕ ΑΓΩΓΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΞΩΔΙΚΗ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΙΚ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΖΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΙΚΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΟΥΛΕ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΝΩΣΤΟΥΣ…

    ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΗΓΑΝ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ…

    ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΝΩ 120.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ,ΟΥΤΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΟΥΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑ…

  4. ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΔΙΑΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΠΛΑΝΗ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΝΤΙΔΙΚΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ Η ΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ……..

    ΑΦΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΕΞΩΔΙΚΩΣ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ…….

    ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΗΘΕΛΕ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ???

    Η' ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΕΛΑΒΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ ……???

    ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΘΕΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ???

    ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΕΧΝΗΕΝΤΩΣ ΝΑ ΑΠΟΚΡΥΨΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η' ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΤΜΗΜΑ ΑΥΤΗΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ…….

    https://www.youtube.com/watch?v=mwAvqwfg4jI&feature=youtu.be

  5. ΑΗΡ ΑΗΡ ΚΑΙ ΖΕΥ ΘΕΛΑΤΕ? ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΠΕΛΑ ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΝΑΡΑ ΤΗΣ ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΤΕΙΤΕ ΜΟΛΙΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΨΑΤΕ ΕΝΑΝ ΓΥΦΤΟ ΕΝΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ (γ) ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΟΠΟΤΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ Η ΣΤΟΑ ΚΑΙ ΣΑΣ ΜΑΣΗΣΕ ΤΑ 150αρια ΕΝΑΝΤΙ ΜΙΑΣ Η ΔΥΟ ΤΣΑΠΕΛΩΝ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΚΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΣΙΣΟΝΕΡΟ….ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟ ΕΠΙΣΤΞΜΟΝΑ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΛΕΞΑΤΕ ΣΤΑ ΠΛΟΚΑΜΙΑ ΤΗΣ ΓΥΦΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ…ΠΙΝΟΥΝ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ Κου ΚΑΘΗΓΗΤΟΥ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑΝ….,ΜΕΓΑΛΕ ΑΡΧΗΓΕ ΠΡΟΧΩΡΣΕ ΑΚΑΘΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΙΚΟ ΛΕΠΙΔΑ ΤΕΜΑΧΙΣΤΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟΠΟΙΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΗΔΗ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΘΕΝΤΑ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟ ΓΥΦΤΟ ΟΜΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΣ ΣΥΜΒΙΑΣ ΤΟΥ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΟΥΣ…ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ Κο ΚΑΘΗΓΗΤ!!

  6. Γιάννης Καλογερόπουλος
    16 ώρες ·
    ΙΣΩΣ ΕΧΕΤΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ Ε4 ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ
    Μου αρέσει!
    Σχολιάστε
    Κοινοποιήστε
    2 2
    Σχόλια
    Δείτε 1 ακόμη σχόλιο
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΑΣΕ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ( 1.500.000 ) ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΤΟ 2016 ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Ο ΣΩΡΡΑΣ
    Διαχείριση
    Μου αρέσει! · Απάντηση · 16 ώρες
    Γιάννης Καλογερόπουλος
    Γιάννης Καλογερόπουλος ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΤΟΝΥ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ ΤΑ 800 ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 400 ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ 300 ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΤΕ ΡΕ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ??? Η' ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ???? ΡΕ ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΤΡΙΔΗΔΕΣ

    Ανώνυμος28 Δεκεμβρίου 2017 – 8:04 μ.μ.
    1.500.000!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    στον κ.αντονι διαμαντοπουλο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ζωαααααααααααααα σας κατακλεψαν οι εβραιογυφτοι γι'αυτο αυτη η νεκροκεφαλη χτυπαει 24ωρα στο διαδικτυο!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.