Χατζηδάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ με είχε «τηγανίσει» για τους πλειστηριασμούς

Εκφράζοντας της θέση της ΝΔ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ διευκρινίζει ότι «σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να προστατεύονται οι στρατηγικοί κακοπληρωτές, αλλά πρέπει να τυγχάνουν προστασίας οι άνθρωποι που έχουν πραγματική ανάγκη»

«Όταν ήμουν αρμόδιος υπουργός, την περίοδο 12-14, με είχε “τηγανίσει” ο ΣΥΡΙΖΑ για τους πλειστηριασμούς», υποστηρίζει, στη συνέντευξή του στο Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Κωστής Χατζηδάκης και συμπληρώνει: «Σήμερα έχουν να διαχειριστούν μια κατάσταση η οποία είναι οξύτατη». Εκφράζοντας της θέση της ΝΔ, ο κ. Χατζηδάκης διευκρινίζει ότι «σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να προστατεύονται οι στρατηγικοί κακοπληρωτές, αλλά πρέπει να τυγχάνουν προστασίας οι άνθρωποι που έχουν πραγματική ανάγκη».

Ερωτηθείς αν είναι αισιόδοξος ότι αύριο, που συνεδριάζει το Eurogroup θα έχει επιτευχθεί τεχνική συμφωνία ανάμεσα στην κυβέρνηση και τους δανειστές, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σημειώνει πως «όπως και αν εξελιχθούν τα πράγματα με την αξιολόγηση η κυβέρνηση δεν θα έχει κατορθώσει να μας επιστρέψει στις αρχές του ‘15».

Αναφορικά με την έξοδο από τα μνημόνια το καλοκαίρι του 2018, ο κ. Χατζηδάκης υποστηρίζει ότι πρόκειται για «παραμύθι που προσπαθούν να κατασκευάσουν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για να κατέβουν στις εκλογές». Ωστόσο, ερωτηθείς εάν η κυβέρνηση εξαντλήσει την τετραετία απαντά: «Ούτε οι ίδιοι γνωρίζουν τελικά τι θα κάνουν».
  Κληθείς να σχολιάσει το γεγονός ότι εστέφθη με επιτυχία η ανταλλαγή ομολόγων, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, σημειώνει «δεν θέλω να γίνω ΣΥΡΙΖΑ Νο2 ισχυριζόμενος ότι σε όλα τα επίπεδα και σε όλα τα ζητήματα υπάρχουν μόνο αρνητικές εξελίξεις».

Πέραν τούτων, ο κ. Χατζηδάκης μιλώντας για την υπόθεση των βλημάτων στη Σαουδική Αραβία ισχυρίζεται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «η τυχόν ακύρωση της συμφωνίας είναι κολοσσιαία αναδίπλωση», επαναλαμβάνοντας ότι «το θέμα για τη ΝΔ δεν κλείνει».

Τέλος, ερωτηθείς εάν κινείται στην ίδια ιδεολογική γραμμή με τον έτερο αντιπρόεδρο του κόμματος, τον ‘Αδωνι Γεωργιάδη, υποστηρίζει «ασφαλώς έχουμε στελέχη και βουλευτές με διαφορετικό ύφος και ταπεραμέντο, αλλά μας ενώνει το όραμα να κάνουμε την πατρίδα μας μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ 

loading...

2 thoughts on “Χατζηδάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ με είχε «τηγανίσει» για τους πλειστηριασμούς

  1. εε τωρα που θα βγει ο Κουλης θα μας κανεις και εσυ ενα τηγανισμα σαν τον δικο σου να δουμε πως ειναι

Comments are closed.