ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ

Για να νικήσεις ένα Έθνος πρέπει να μπεις μέσα του, να γίνεις ένα μ’αυτό, να το κάνεις να πιστεύει ότι νoιάζεσαι για αυτό όταν το δολοφονείς.

Για να νικήσεις ένα Έθνος πρέπει να το χτυπήσεις στις ρίζες του. Τη γλώσσα του, τα σύμβολά του, την παιδεία του, την ιστορία του, τα ήθη και τα έθιμά του.

Για να νικήσεις ένα Έθνος πρέπει να υποτάξεις τους ηγέτες του, σε κάθε θεσμό, να εκτελούν τις εντολές σου, να σε υπηρετούν και να υπηρετούν την καταστροφή τους. Να σε παρακαλούν για μία δόση εξουσίας καθημερινά.

Για να νικήσεις ένα Έθνος πρέπει να το καταστήσεις Κράτος αδίκου, να διαβρώνεις τη δικαιοσύνη του ενεργά ή παθητικά, να κωλυσιεργεί όταν χρειάζεται και να παραγράφεται το δίκαιο εις όφελος του άδικου. Να κρύβει το πόθεν έσχες του ένοχα.


Για να νικήσεις ένα Έθνος πρέπει να ελέγχεις την ενημέρωσή του, να μεταδίδει την προπαγάνδα σου και να επαναλαμβάνει το σχέδιό σου καθημερινά και υπερήφανα, να αναβοσβήνουν τα φλας και να καμαρώνον τα πιόνια σου.

Για να νικήσεις ένα Έθνος πρέπει να ευνουχήσεις το Στρατό του, να νιώθει περήφανος που αργεί, που παρελαύνει ατσαλάκωτος.

Για να νικήσεις ένα Έθνος πρέπει να το έχεις χρεωμένο για γενιές αγέννητες, να ζει ξεχρεώνοντας δάνεια μέχρι να σβήσει, να έρπει παρακαλώντας να επιζήσει στο διηνεκές. Να παρακαλά να ζει εξαρτώμενο και να δοξάζει την ιστορία του.


Για να νικήσεις ένα Έθνος πρέπει να έχεις εξαγοράσει κάθε πλουτοπαραγωγικό πόρο του, να μην έχει πηγή να εκμεταλλευτεί για να σηκωθεί όρθιο, να ζει για να σε υπηρετεί και να του δίνεις επιδόματα επιβίωσης.

Για να νικήσεις ένα Έθνος πρέπει να το κάνεις να μην ντρέπεται για το χάλι του, να εξοντώνεις κάθε φωνή αντίστασης χωρίς να φαίνεσαι, να το οδηγείς στην αυτοκτονία του. Να το χωρίζεις και να πιστεύει ότι νοιάζεται το αίμα του ζώντας χωριστά.


Για να νικήσεις ένα Έθνος πρέπει να το τρομοκρατείς καθημερινά, να δημιουργείς τον μπαμπούλα του, το φόβο και τρόμο που θα το κάνει να σκύβει το κεφάλι δειλά.

Όταν θα έχεις κάνει όλα αυτά θα μπορείς να ζεις μέσα του, να του ρουφάς το μεδούλι του, να το κάνεις να προσεύχεται για τη σωτηρία του σκάβοντας το λάκο του πιο βαθιά.

Τότε δεν χρειάζεται να πολεμήσεις εναντίον του και να χάσεις τους άνδρες σου. Είσαι ο Κύριος του, ο Θεός του, που τον διέλυσε, παρακαλώντας σε να το σώσεις. Είσαι ο αφέντης του που θα το εξαφανίσεις, θα το μεταλλάξεις, θα το απορροφήσεις.

Είσαι ο νικητής. Mέχρι να σε νικήσει το φως της ημέρας. Να σε αποκαλύψει, να σε καυτηριάσει, να σε γδύσει από την ψευτική πανοπλία σου.

Καλά Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το 2018, με το σύμβολο του άπειρου, του υπερπραγματικού, Αθάνατη Ελλάδα…

loading...

46 thoughts on “ΝΙΚΩΝΤΑΣ ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ

  1. ΛΟΓΙΑ ΑΓΑΠΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ

    Η Εκκλησία έχει κάνει χιλιάδες αναθέματα από τον καιρό της δημιουργίας της μέχρι και τον εικοστό αιώνα.

    Τον Δεκέμβριο του 1916 η Ιερά Σύνοδος της Εκκλησίας της Ελλάδος, στο Πεδίο του Άρεως των Αθηνών, αφόρισε τον Ελευθέριο Βενιζέλο.

    Ο επίσκοπος των Αθηνών Θεόκλητος έκανε τον αφορισμό:
    "Αφορίζομε τον Ελευθέριον Βενιζέλον, σαν ένοχον εσχάτης προδοσίας, και παρακαλούμε, όπως οι παρακάτω συμφορές πέσουν επάνω του:
    -Οι Λύπες του Ιώβ, η Μοίρα του Ιωνά.
    -Η Λέπρα του Ιεχωβά, το Σκότος των Νεκρών.
    -Η Αγωνία των Αποθνησκόντων.
    -Οι καταιγίδες της Κολάσεως.
    -Η κατάρα του Θεού και τον Ανθρώπων.

    Μερικές μέρες αργότερα, παραμονές Χριστουγέννων, ακολουθεί δεύτερος προσωπικός αφορισμός από την Αρχιεπίσκοπο της Ελλάδος Νικηφόρο και τον μητροπολίτη Αμβρόσιο, οι οποίοι με ανοιχτή επιστολή αφόριζαν και όσους θα ψήφιζαν τον Βενιζέλο στις εκλογές.

    Τον αποκαλούν σενεγαλέζικο τράγο και συνεχίζουν: "Πάνω στον προδότη Βενιζέλο εμείς ρίχνουμε τον αφορισμό και να πέσουν επάνω του οι συμφορές:
    -Να κληρονομήσει τη λέπρα του Γιεζή [λεπρός διάδοχος του προφήτη Ελισσαίου] και την αγχόνη του Ιούδα.
    -Να μη δει ποτέ του προκοπή και να είναι καταραμένος.
    -Κανένας να μην τον εκκλησιάσει, αγιάσει, θυμιάσει, και να μην καθίσει μαζί του, να μην τον χαιρετήσει, να μην συνφάγει.
    – Να τον καταπιεί η Γή και να τον χτυπήσει ο Θεός με ανεμοβλογιά και ίκτερο.
    -Τα ίδια να ισχύσουν και για τους ψηφοφόρους που θα ψηφήσουν τον προδότη Βενιζέλο στις εκλογές.
    – Να ξεραθούν τα χέρια που θα τον ψηφήσουν και να κουφαθούν τελείως" (Λεξικό "Ήλιος" – "Βενιζέλος").

    Δεκέμβριος 2017
    Δεν ζήτησε ακόμα συγνώμη το παπαδαριό!

  2. Το κακο παγανιστικο ζωο ειναι οτι ο χριστος σας δεχεται και ας τον βριζετε ζωα.
    Το ασχημο θα ηταν να τα ελεγες για τον μουσουλμανισμο αυτα! Χωρις γλωσσα η χωρις χερια πως θα τα ελεγες ρε 12θεο αποβρασμα του νεοπαγανισμου? Ο χριστος δεν κοβει ουτε γλωσσες φαρμακερες σαν την δικια σου ουτε χερια οπως ο μουσουλμανισμος!

  3. Κωνσταντινος Ιωακειμ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΗΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ Ο ΘΕΑΝΘΡΟΠΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΗ ΜΕΣΑΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΗΑ ΤΟΝ ΦΩΒΟΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΩΔΟΤΕΣ
    ——————————————————————————
    εσεις ζωα στον θεανθρωπο γυφτο πιστευεται που εχει το ελλανιο νερο που θεραπευει τον καρκινο?????????????????????????

  4. Τι πατρωα ουσια εχει ο αρχαιοκαπηλος γυφτος ρε παιδια που τον λενε θεανθρωπο??????
    Το νερο που θεραπευει τον καρκινο απο το καματερο?????
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  5. ΜΗΝ ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠ' ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ
    ΘΑ ΣΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ Ο ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
    ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΡΕ ΓΥΦΤΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΣΤ' ΑΓΓΟΥΡΙΑ..

    Δημητρης Καζαμιας
    18 ώρες ·
    ΚΟΝΤΕ.ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΕΞΩΔΙΚΟ? ΠΑΡΤΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ.νομιζεις αγοραζομαι ρε ξεφτιλα?

  6. ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ @@ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΜΙΑ ΣΤΟ ΦΒ

    Δημητρης Καζαμιας
    12 ώρες ·

    Maria Tsiakiri

    ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

    ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΑΥΤΑ ΕΧΩ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΣΕΝΑ,ΣΟΥ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΗΧΗΤΙΚΑ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΙΑ ΤΡΥΠΑ.
    ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ,Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΝΑ ΚΟΥΡΕΛΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ,ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΛΕΣ.
    Η ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΠΟΣ ΠΟΛΛΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ ΚΟΠΟΣ-ΧΡΟΝΟΣ-ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΡΘΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΨΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.ΕΜΕΙΣ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΣΥ.
    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΟΥΤΕ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΝΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ,ΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥΣ.
    ΓΚΡΕΜΙΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΠΟΥ ΧΤΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΝΤΕΡΙΑΣΕΙ,ΣΤΕΙΛΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΠΩΣ ΞΕΝΤΕΡΙΑΖΟΥΝ ΚΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ.
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΙΟΥΝΟΥΣ ΝΑ ΗΧΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΕΛΙΣΕΙΣ,ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΝΤΕ.
    ΟΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΙΧΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΘΑ ΕΔΕΙΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑΣΟΥΝ ΤΙΜΗΜΕΝΟΣ ΩΣ ΗΡΩΑΣ.
    ΩΣ ΕΔΩ ΓΥΙΕ ΤΟΥ ΔΙΑ,ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΣΤΟ ΓΗΙΝΟ ΠΑΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΚΙ ΑΝ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΑΛΗΘΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΓΚΡΕΜΙΣΕΙΣ ΣΟΥ ΩΦΕΙΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΧΛΟ ΟΙ ΑΛΗΘΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΨΥΧΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΤΕΚΟΝΤΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ,ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΠΑΤΑΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΜΟΛΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΕΙΣ.
    ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥ,ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΩ,ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ,ΕΧΩ ΠΑΛΑΙΨΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΑΤΕΛΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΩ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 34 ΧΡΟΝΩΝ ΜΟΝΑΧΗ ΜΟΥ,ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ,ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΟΥ.
    ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΟΥ,ΜΕ ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΣΑΛΑΠΑΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥ.
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟ ΑΥΤΟ.
    ΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ
    ΕΛΛΗΝΙΔΑ
    https://www.facebook.com/prozimenios/posts/1810492369023147

  7. Δειτε εδω ελληνικη ψωλια στη νεοπαγανιστικη συμμορια
    …………………….

    .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

  8. Για τον μασονοΓκέμπελς Ανώνυμο 21 Δεκεμβρίου 2017 – 5:15 μ.μ. που σπέρνει αποσπασματικούς παραγράφους με σκοπό εν όψει Χριστουγέννων (ως είθισται)να πλήξει την Ορθοδοξία.
    Αν και πιστεύω ότι η Εκκλησία του Χριστού δεν έχει ανάγκη της τενεκεδένιας προστασίας μου εν τούτοις παραθέτω και'γω έτσι εκδηκητικά δύο αποσματικές αιτίες αφορισμού του καταστροφέα της Ελλάδος εθνάρχου Βενιζέλου(Μπενι-Σελόν).

    Δείτε κ διαβάστε εδω:Ο Βενιζέλος… το ΑΠΟΛΥΤΟ κάθαρμα.
    http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2010/03/blog-post_7681.html

    1)Τον Σεπτέμβριο του 1916 όταν ο Βενιζέλος μεταβαίνει στα Χανιά, όπου και σχηματίζει προσωρινή κυβέρνηση με αρχικά μέλη το ναύαρχο Κουντουριώτη και τον στρατηγό Δαγκλή. Η προσωρινή κυβέρνηση μεταβαίνει στη συνέχεια στη Θεσσαλονίκη και κηρύττει τον πόλεμο στην «κυβέρνηση των Αθηνών». Η Ελλάδα κόβεται στα δύο: από τη μία το «κράτος της Θεσσαλονίκης» με τη Μακεδονία, την Κρήτη και τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, από την άλλη η εκλεγμένη κυβέρνηση των Αθηνών με τους απολυθέντες στρατεύσιμους («επίστρατους») που είχε οργανώσει ο Ιωάννης Μεταξάς. Στην προσπάθεια των Συμμάχων να καταλάβουν τη Νότια Ελλάδα, γαλλικά θωρηκτά μπήκαν στον Πειραιά, αποβιβάζουν 3.000 άνδρες και βομβαρδίζουν τις περιοχές γύρω από το Στάδιο και τα Ανάκτορα. Ο εθνικός διχασμός φτάνει στο απόγειό του.

    2)Οι Βενιζελικοί είχαν κάνει πραξικόπημα και είχαν αποσπάσει την Βόρειο Ἑλλάδα ως χωριστό κράτος, με την βοήθεια ξένων στρατευμάτων !!! Οι ξένοι στόλοι είχαν αποκλείσει την Αθήνα και ο λαός πέθαινε της πείνας !!! Οι ξένοι στόλοι βομβάρδιζαν απο τον Πειραιά, την Αθήνα και τα ανάκτορα και προέβησαν σε αγριότητες κατά των Βασιλοφρόνων…

  9. Δυστυχώς το πρόβλημα είναι πιο σοβαρό από ότι είχα υπολογίσει. Οι γιατροί με τις άσπρα πρέπει να αναλάβουν δράση και να φορεθούν πολλά πουκάμισα ανάποδα γιατί η κατάσταση δεν πάει άλλο. Οι ψεκασμένοι θα γίνουν πλειοψηφία…

  10. ΣΥΦΩΝΩ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ 7,02 ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Η ΘΑΝΑΤΟΣ 5,15 ΕΙΝΑΙ ΑΘΕΟΣ ΜΕΓΑΛΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΑΡΧΙΔΙ ΠΟΥΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΗ ΑΠΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗΝ ΑΓΑΠΗ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΖΩΟΝ ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΝΑ ΕΧΗ

  11. Αφορισμοί

    Οι ρασοφόροι που καταράστηκαν τον Ελευθέριο Βενιζέλο, δεν πρωτοτύπησαν.
    H Αγία Γραφή περιέχει πλήθος αφορισμών.

    Δευτερονόμιο 28: 15-68

    15. Αλλά, αν δεν υπακούσεις στη φωνή τού Κυρίου τού Θεού σου, για να προσέχεις να εκτελείς όλες τις εντολές του, και τα διατάγματά του, που εγώ σήμερα σε προστάζω, όλες οι κατάρες αυτές θάρθουν επάνω σου, και θα σε βρουν. [Λευ. 26:14; Θρ. 2:17; Δαν. 9:11; Δαν. 9:13; Μαλ. 2:2; [Παρ. 3:33]

    16. Καταραμένος θα είσαι στην πόλη, και καταραμένος θα είσαι στο χωράφι.

    17. Καταραμένο το καλάθι σου, και η σκάφη σου.

    18. Καταραμένος ο καρπός τής κοιλιάς σου, και τα γεννήματα της γης σου, οι αγέλες των βοδιών σου, και τα κοπάδια των προβάτων σου.

    19. Καταραμένος θα είσαι όταν μπαίνεις μέσα, και καταραμένος θα είσαι όταν βγαίνεις έξω.

    20. Ο Κύριος θα στείλει επάνω σου την κατάρα, τη θλίψη, και τη φθορά, σε όλα όσα βάλεις επάνω το χέρι σου για να κάνεις, μέχρις ότου εξολοθρευτείς, και μέχρις ότου γρήγορα αφανιστείς, εξαιτίας της πονηρίας των έργων σου, επειδή με εγκατέλειψες.

    21. Ο Κύριος θα προσκολλήσει σε σένα το θανατικό, μέχρις ότου σε εξολοθρεύσει από τη γη, όπου πηγαίνεις να την κληρονομήσεις.

    22. Ο Κύριος θα σε πατάξει με μαρασμό, και με πυρετό, και με ρίγος, και με φλόγωση, και με μάχαιρα, και με ανεμοφθορία, και με ερυσίβη· και θα σε καταδιώκουν μέχρις ότου αφανιστείς. [Λευ. 26:16; [Άμ. 4:9]

    23. Και ο ουρανός σου, που [είναι] επάνω από το κεφάλι σου, θα είναι χαλκός, και, η γη που είναι από κάτω σου, σίδερος. [Λευ. 26:19; [Αγγ. 1:10]

    24. Ο Κύριος θα δώσει τη βροχή τής γης σου σκόνη και χώμα· από τον ουρανό θα κατεβαίνει επάνω σου, μέχρις ότου εξολοθρευτείς.

    25. Ο Κύριος θα σε κάνει να συντριφτείς μπροστά στους εχθρούς σου· από έναν δρόμο θα βγεις εναντίον τους, και από επτά δρόμους θα φύγεις από μπροστά τους· και θα διασκορπιστείς σε όλα τα βασίλεια της γης. [Ιερ. 15:4]; [Ιερ. 24:9]; [Ιερ. 29:18]; [Ιερ. 34:17]

    26. Και το πτώμα σου θα είναι τροφή σε όλα τα όρνεα του ουρανού, και στα θηρία τής γης, και δεν θα υπάρχει εκείνος που θα [τα] αποδιώχνει. [Ιερ. 7:33]

    27. Ο Κύριος θα σε χτυπήσει με την Αιγυπτιακή πληγή, και με αιμορροϊδες, και με ψώρα, και με φαγούρα, ώστε να μη μπορείς να γιατρευτείς. [Έξ. 9:9;]

    28. Ο Κύριος θα σε χτυπήσει με αφροσύνη και με τύφλωση, και με έκσταση καρδιάς· [Παρ. 28:1]; [Ρωμ. 1:21];
    30. Θα αρραβωνιαστείς γυναίκα, και άλλος άνδρας θα κοιμηθεί μαζί της· θα οικοδομήσεις σπίτι, και δεν θα κατοικήσεις σ” αυτό· θα φυτέψεις αμπελώνα, και δεν θα τον τρυγήσεις. [2Σαμ. 12:11]; [Ιερ. 6:12]

    31. Το βόδι σου θα είναι μπροστά σου σφαγμένο, και δεν θα φας απ” αυτό· το γαϊδούρι σου θα αρπαχτεί από μπροστά σου, και δεν θα σου αποδοθεί· τα πρόβατά σου θα παραδοθούν στους εχθρούς σου, και δεν θα υπάρχει για σένα εκείνος που σώζει. [Ιερ. 5:17]

    32. Οι γιοι σου και οι θυγατέρες σου θα παραδοθούν σε έναν λαόν, και τα μάτια σου θα βλέπουν και θα μαραίνονται γι” αυτούς όλη την ημέρα· και δεν θα υπάρχει δύναμη στο χέρι σου.

    33. Τον καρπό τής γης σου, και όλους τούς κόπους σου, θα φάει ένα έθνος που δεν [το] γνωρίζεις· και θα είσαι μονάχα κάτω από καταδυνάστευση, και από καταπάτηση όλες τις ημέρες τής ζωής σου. [Ιερ. 5:17]

    35. Ο Κύριος θα σε χτυπήσει στα γόνατα και στα σκέλη με κακή πληγή, ώστε να μη μπορείς να γιατρευτείς, από το πέλμα των ποδιών σου, μέχρι την κορυφή του κεφαλιού σoυ.

  12. μασονε σταγακη οσο και να ποσταρεις οι ελληνες χ.ορθοδοξοι θα μεινουν και ο ψωριαρης ο γυφτος θα ψοφισει στη φυλακη

  13. ΟΤΑΝ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ,ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΝΩΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΗ ΘΕΣΗ,Ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ,ΑΥΤΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ Η ΚΑΤΑΜΑΥΡΑ,ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΙΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΒΑΣΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ,ΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΨΙΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΛΟΓΟ,ΟΛΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΑΡΧΕΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΕΙΠΩΘΗΚΕ,ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΔΙΚΑΙΑ ΚΑΘΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΛΟ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ….

    ΤΩΡΑ,ΟΛΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΤΗΝΟΥΣ…ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ?….ΕΙΠΑΜΕ Ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΕΧΕΙ ΜΟΝΑΧΑ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ,ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΖΕΙ,"ΤΕΛΟΣ"…..

    ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΜΑΧΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΚΗΡΥΓΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΙΔΕΕΣ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ,ΑΝ ΤΩΡΑ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΡΑΤΑΡΧΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΣΩ…

  14. ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΑΒΟΥΡΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΙΝΕΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΟΝΑΧΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕ…

    ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΔΕΙΞΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΚΑΘΙΚΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ Σ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ…

    1=.-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ…??

    ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ…

    "Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν Ο Υ Μ Ε"….!!!!!

  15. https://youtu.be/Ptpxv0swmQk
    ο μεγαλυτερος ελληνας 12θεος………..γ.φουρακης……………….
    ολοι οι δηθεν αρχαιοελληνιστες ειμαστε απατεωνες πληρωμενοι απο τους μασονους για να πληξουμε τον χριστιανισμο!!!!!!!!!!!!
    το ακουσες μαρκο σταγακη??????????νεοπαγανιστικο σκουπιδι??

  16. ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΔΕΙΞΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΚΑΘΙΚΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ Σ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ…

    2=- Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ…??

    ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ…

    "Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν Ο Υ Μ Ε"….!!!!!

  17. ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΔΕΙΞΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΚΑΘΙΚΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ Σ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ…

    3=-Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ…??

    ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ…

    "Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν Ο Υ Μ Ε"….!!!!!

  18. ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΔΕΙΞΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΚΑΘΙΚΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ Σ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ…

    4=-Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ…??

    ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ…

    "Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν Ο Υ Μ Ε"….!!!!!

  19. ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΔΕΙΞΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΚΑΘΙΚΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ Σ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ…

    5=-Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ…??

    ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ…

    "Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν Ο Υ Μ Ε"….!!!!!

  20. • ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΔΕΙΞΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΚΑΘΙΚΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ Σ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ…

    6=-Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

    ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ…??

    ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΒΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ…

    ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΙΠΑ

    "Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν Ο Υ Μ Ε"….!!!!!

    "Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν Ο Υ Μ Ε"….!!!!!

    "Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν Ο Υ Μ Ε"….!!!!!👺👺👺
    ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΤΗΝΟΣ….

    "Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν Ο Υ Μ Ε"….!!!!!

    "Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν Ο Υ Μ Ε"….!!!!!

    "Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν Ο Υ Μ Ε"….!!!!!👺👺👺

  21. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ,ΕΤΣΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ 200.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ,ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ…

    ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΛΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΦΟΡΙΑΣ,ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ,ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΝ…

    ΦΟΒΟΥΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ,ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΜΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ 400 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΟΤΙ ΚΥΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΟΜΩΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ…

    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ,"Ε Ν Α" ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ,ΣΙΩΠΗ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ…

  22. ΜΗΝ ΑΛΛΑΖΕΙΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΤΗΝΟΣ….

    "Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν Ο Υ Μ Ε"….!!!!!

    "Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν Ο Υ Μ Ε"….!!!!!

    "Π Ε Ρ Ι Μ Ε Ν Ο Υ Μ Ε"….!!!!!👺👺👺

  23. μου το ειπε ο καλογεροπουλος η βικη και ο πρωην γ.γραμματεας που ειναι εξω με περιοριστικους ορους και απαγορευση εξοδου απο την χωρα!!!!!!!!!!!!!!
    μαλιστα πληρωσε η νεοπαγανιστικη συμμορια τις 30.000 ευρω εγγυηση

  24. τι εγινε μασονικο ζομπι?? μηπως μου ειπαν ψεματα οι πρωην υπαρχηγοι??????????
    μηπως δεν πληρωσε η παγανιστικη εγκληματικη συμμορια τα λεφτα???????????

  25. .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

    ————————————————————————————-
    αυτα ξερεις τι ειναι παλιοψοφημι???????????????δεν σου ειπαν οι μασονοι στην στοα οτι λεγονται ποινικες διωξεις σε εναν γυφτοσκατζοχοιρο που κρυβεται διοτι εχει 3 ενταλματα συλληψης?????????????
    δεν στα ειπαν αυτα ρε νεοπαγανιστικο καθαρμα??????????

  26. Ακου γερο μουλε μασονε…..
    Δεν μιλας με αυτον αλλα με ελληνες παλιοψοφημι…….

    …………………………………………………
    Κωνσταντινος Ιωακειμ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΗΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ Ο ΘΕΑΝΘΡΟΠΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΗ ΜΕΣΑΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΗΑ ΤΟΝ ΦΩΒΟΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΩΔΟΤΕΣ

  27. Σε αυτο το καθυστερημενο πιθηκα νομιζεις οτι μιλας ρε μασονοαρχιδο??????
    Για εξηγησε του γιατι οι πρωην υπαρχηγοι και νυν προδοτες ειναιεξω με περιοριστικους ορους και απαγορευση εξοδου απο τη χωρα?

  28. Τι πατρωα ουσια εχει ο αρχαιοκαπηλος γυφτος ρε παιδια που τον λενε θεανθρωπο??????
    Το νερο που θεραπευει τον καρκινο απο το καματερο?????
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  29. ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟ Ο "ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΣ"ΑΡΧΑΙΟΚΑΠΗΛΟΣ?????????????????????????
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ?
    ———————————————————————————–

    …………………………………………………
    Κωνσταντινος Ιωακειμ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΗΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ Ο ΘΕΑΝΘΡΟΠΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΗ ΜΕΣΑΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΗΑ ΤΟΝ ΦΩΒΟΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΩΔΟΤΕΣ

  30. Ανώνυμος21 Δεκεμβρίου 2017 – 8:16 μ.μ
    Ολα αυτά τα αποσπασματικά που ποστάρεις με δόλον δεν μπορούν να πείσουν ούτε νήπιον διότι όλοι γνωρίζουν πως εκφράζουν την ιερή αγανάκτηση του ψαλμωδού κατά της αδικίας και την επίκληση του Θεού για βοήθεια και δικαιοσύνη κάτω από την ισχύ της διαθήκης του μωσαϊκού νόμου.

    Καλά και φωτισμένα Χριστούγεννα.

  31. .-Απόπειρα απάτης και απάτη τετελεσμένη κατά δημοσίου, τραπεζών και ασφαλιστικών ταμείων με τις επιβαρυντικές διατάξεις του νόμου 1608/50 περί καταχραστών του ελληνικού Δημοσίου.

    – Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    -Διασπορά ψευδών ειδήσεων.

    -Πρόκληση για διέγερση σε διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

    -Νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα

    -Ψεύδη καταμήνυση και διασπορα ψευδων ειδησεων

    ————————————————————————————-
    αυτα ξερεις τι ειναι παλιοψοφημι???????????????δεν σου ειπαν οι μασονοι στην στοα οτι λεγονται ποινικες διωξεις σε εναν γυφτοσκατζοχοιρο που κρυβεται διοτι εχει 3 ενταλματα συλληψης?????????????
    δεν στα ειπαν αυτα ρε νεοπαγανιστικο καθαρμα??????????

  32. ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ @@ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΟΝ ΣΚΑΤΟΓΥΦΤΟ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΖΑΜΙΑ ΣΤΟ ΦΒ

    Δημητρης Καζαμιας
    12 ώρες ·

    Maria Tsiakiri

    ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ

    ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΟΝ ΟΡΚΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΑΥΤΑ ΕΧΩ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΣΕΝΑ,ΣΟΥ ΛΕΩ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΕΚΕΙ ΑΡΚΕΤΟ ΚΑΚΟ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΟΗΤΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΗΧΗΤΙΚΑ ΚΡΥΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΙΑ ΤΡΥΠΑ.
    ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ,Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ………………………………………………………………….
    ΓΚΡΕΜΙΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΠΟΥ ΧΤΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ,ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΣΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΗΡΟΥΜΕ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΝΤΕΡΙΑΣΕΙ,ΣΤΕΙΛΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΠΩΣ ΞΕΝΤΕΡΙΑΖΟΥΝ ΚΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ.
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΙΟΥΝΟΥΣ ΝΑ ΗΧΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΕΛΙΣΕΙΣ,ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΝΤΕ…………………………………………………
    ΓΝΩΡΙΖΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΗΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΟΥ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥ,ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΠΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΩ,ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ,ΕΧΩ ΠΑΛΑΙΨΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΚΑΙ ΔΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΑΤΕΛΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΝΑ ΑΝΑΣΤΗΣΩ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 34 ΧΡΟΝΩΝ ΜΟΝΑΧΗ ΜΟΥ,ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΟΥ,ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ,ΤΙΣ ΑΠΕΙΛΕΣ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΣΟΥ.

  33. Giannis Paterakis21 Δεκεμβρίου 2017 – 8:54 μ.μ.
    ΤΩΡΑ ΕΔΩ ΔΕΙΞΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΚΑΘΙΚΙ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ Σ'ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ…

    2=- Συγκρότηση, διεύθυνση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση.

    ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΔΕΣ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΕΙ…??
    …………………………………………………………………………
    ειπες κατι για εγκληματικη συμμορια και κατσαπλιαδες που απειλουν αυτους που φευγουν παγανιστικο χτικιο?????????????????????
    επεσε ηδη το κακουργημα της συστασης εγκληματικης συμμοριας χτικιαρη σταγακη εβραιομασονε

  34. νεοπαγανιστικο ψοφημι νομισες οτι θα φοβηθουμε τα μπαλαντινακια και τους αμορφωτους κατσαπλιαδες της εγκληματικης συμμοριας????????

  35. ῞………………………………………………………………….
    ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΞΕΝΤΕΡΙΑΣΕΙ,ΣΤΕΙΛΤΟΝ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΕΓΩ ΠΩΣ ΞΕΝΤΕΡΙΑΖΟΥΝ ΚΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ.
    ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΙΟΥΝΟΥΣ ΝΑ ΗΧΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΨΥΧΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΕΛΙΣΕΙΣ,ΠΑΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΕΛΛΗΝΩΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΕ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΝΤΕ.
    …………………………………………………………………………
    ξεντεριασματα σπιουνοι ηχογραφησειςκλπ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ρε σταγακη ουτε η κοζα νοστρα δεν εκανε τετοια πραγματα!!!!!!!!!!!!!!
    και μετα ρωτας ρε μαοσονοσκυλο γιατι σας εριξε το κακουργημα της εγκληματικης συμμοριας ηεισαγγελια??????????????/ο καλυτερος εχει σκοτωσει τη μανα του!!!!!!!!!!!!!

  36. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΕΧΑΧΕΧΕΧΕ
    ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΡΕ ΣΤΑΓΑΚΗ?????
    ΣΕ ΕΤΣΟΥΞΕ Η ΨΩΛΙΑ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕΣ ΒΡΩΜΟΓΕΡΕ?????
    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

  37. δεν χορταινει ο παγανιστης πουστογερος!πηγαδι εχει γινει η βρωμοκωλαρα του

  38. ΜΗΝ ΚΟΥΝΙΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠ' ΤΟ ΛΑΓΟΥΜΙ ΣΟΥ
    ΘΑ ΣΤΑ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ Ο ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΤΑ ΕΞΩΔΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ
    ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΡΕ ΓΥΦΤΕ ΞΕΒΡΑΚΩΤΟΣ ΣΤ' ΑΓΓΟΥΡΙΑ..

    Δημητρης Καζαμιας
    18 ώρες ·
    ΚΟΝΤΕ.ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΕΞΩΔΙΚΟ? ΠΑΡΤΟ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟ ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ.νομιζεις αγοραζομαι ρε ξεφτιλα?

  39. Ρωμαιος Θαναση ΠΑΝΟ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΟΝΟ ΓΤ ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΣΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΜΑΣ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.ΕΧΕΙΣ ΟΝΤΩΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ 9 ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΕΤΕ??……………………………………………………………………………………………………………………

    Πάνος Σώζος ΡΩΜΑΙΟ ΓΡΑΦΕΙΣ …..''ΒΛΕΠΩ ΠΑΛΙ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΣΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ''….ΓΙΑΤΙ ΛΕΣ ΠΑΛΙ?? ΞΑΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑ?? ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΟΚΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ?? ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΓΡΑΦΕΙΣ …..''ΕΧΕΙΣ ΟΝΤΩΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ 9 ΓΡΑΦΕΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΕΤΕ??'' ΜΑΣ??? ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ?? ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΑΣ?? ΤΡΙΤΟΝ …ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΝΑ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ

  40. η εγκληματικη συμμορια σε δραση!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ο γυφτος εφαγε και τον σωζο με τα 753 τρις καταπιστευμα απο ηχογραφηση!!!!!!!!!!!!
    οτι ελεγε η κυρια πιο πανω που αποδειχτηκε πιο αντρας απο κατι νεοπαγανιστικα σκυβαλα εδω μεσα!!!
    ετσι σταγακη??????????????τι εγινε ρε εβραικο πτωμα,επαθες κατι?

  41. Δημητρης Καζαμιας
    3 ώρες ·

    ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΙΝΤΕΟ-ΗΧΗΤΙΚΑ ΕΝΟΣ ΦΥΓΟΠΟΙΝΟΥ,ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ "ΣΩΡΑΣ νινι"ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΧΕΙ "ΔΟΣΕΙ "ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ……………………………………………………………
    Δημητρης Καζαμιας
    59 λεπτά ·

    ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΚΡΟΥΣΜΕΝΟ
    'μου λεει'.Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΥ.
    .του λεω.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ…..ακομα στο ακουστικο του ειναι το αγγελοκρουσμενο..

  42. Δημητρης Καζαμιας
    59 λεπτά ·

    ΜΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ ΕΝΑ ΑΓΓΕΛΟΚΡΟΥΣΜΕΝΟ
    'μου λεει'.Ο ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΤΟΥ.
    .του λεω.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ…..ακομα στο ακουστικο του ειναι το αγγελοκρουσμενο..
    ……………………………………………………………………….
    …………………………………………………
    Κωνσταντινος Ιωακειμ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΗΑ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΟΥΣ ΑΦΟΥ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΑΝ Ο ΘΕΑΝΘΡΟΠΟΣ ΑΡΤΕΜΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΧΗ ΜΕΣΑΤΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΡΩΑ ΟΥΣΗΑ ΤΟΝ ΦΩΒΟΤΟΥ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΡΩΔΟΤΕΣ…………………………………………………………………..
    βγαλτε ακρη με τους νεαντερταλ του γυφτου ρε παιδια!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ουτε στο αλκατραζ δεν δεχονται τετοια πιθηκοειδη διποδα!!!!!!!!!!!

  43. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΤΡΕΧΟΥΝ ΕΞΩΔΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΠΟΙΚ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥΣ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ,ΕΤΣΙ ΠΑΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ 200.000 ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΩΝ ΣΤΟ ΚΤΗΝΟΣ ΟΠΟΥ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΙΣ ΔΥΟ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΣ,ΤΑ 600 ΔΙΣ$ ΚΑΙ ΤΑ 2.3 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΧΕΙ ΠΑΓΩΣΕΙ…

    ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΙΣΕΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΦΩΡΟ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΛΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΕΦΟΡΙΑΣ,ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ,ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΑΝ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΙΣΟΥΝ…

    ΦΟΒΟΥΜΕΝΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ,ΕΒΓΑΛΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΜΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΖΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΟΓΟ ΓΙΑ 400 ΑΤΟΜΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΟΤΙ ΚΥΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΠΟΠΛΗΡΟΜΩΝ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ…

    Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ,"Ε Ν Α" ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΕ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟ,ΣΙΩΠΗ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΥΛΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΠΑΠΑΓΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΚΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΤΑ ΜΙΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ…

  44. τα αρχιδια σας κουνιονται μασονε!!!!!!!!!!!!!!!!
    με τις ανακοπες των δικηγορων δεν σωζοσαστε ζωα,το κακουργημα της τετελεσμενης απατης κατα των τραπεζων ασφαλιστικων ταμειων και δημοσιου για τις ψευτοεντολες σας το φαγατε γιδια!!!!!!!!!!!

  45. γιατι δεν τολματε να κανετε αγωγες???????
    πως θα τις κανετε ζωα οταν σας τριψουν στη μουρη το κακουργημα τησς απατης???????

Comments are closed.