ΟΧΙ Καραμανλή Στο «Νέα Μακεδονία» Ρίχνει Μητσοτάκη,Πώς Ο Τσίπρας Εκβιάζει Καμμένο Να Ψηφίσει «Νέα Μακεδονία» Τά Σκόπια,Γενικός Ξεσηκωμός Στην Β.Ελλάδα!

Ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να λύσει το Σκοπιανό με συμβιβαστική λύση,ένα άλυτο ζήτημα( για τους Σκοπιανούς,γιατί πρός εμάς τούς Έλληνες,δέν υπήρξε ποτέ άλυτο ούτε κάν προβλήμα,μιας και
Μακεδονία=Ελλάδα!) τριών δεκαετιών και ένα διετές πάγωμα φαίνεται να φτάνουν στο τέλος του, η έτσι θέλουν νά νομίζουν Κυβέρνηση και Αντιπολίτευση!

Όπως πάντα προσπαθούν να μας ταΐζουν με το γνωστό κουτόχορτο Π.Χ. Λίγες ώρες αφότου ο Πάνος Καμμένος δήλωσε  πως «ουδέποτε θα συναινέσει στην οποιαδήποτε χρήση του ελληνικού όρου “Μακεδονία” για την ονομασία των Σκοπίων» η Ντόρα Μπακογιάννη υπενθύμισε πως στην περίοδο διακυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, ο σημερινός πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ είχε ψηφίσει τη σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, όχι μία αλλά δύο φορές! Αυτή ήταν και η  βασική θέση που είχε γίνει αποδεκτή από το σύνολο της Βουλής (πλην ΛΑΟΣ)!

Μέ την Ντόρα Μπακογιάννη να προετοιμάζει το έδαφος ότι καί η ΝΔ συμφωνεί να υπάρχει μέσα το”ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” για την ονομασία τον Σκοπίον όπως Π.Χ.  Άνω ή Βόρεια Μακεδονία, το όνομα «Νέα Μακεδονία» είναι το επικρατέστερο εδώ και αρκετό καιρό ως η πιθανότερη συμβιβαστική λύση. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το όνομα που είχε απορρίψει η Αθήνα το 1992.

Μέ το Σύριζα να πιστεύουν ότι κρατούν στο μανίκι τους και εκβιαστικά τον Πάνο Καμμένο υπό τον έλεγχο τους για δυό σημαντικούς λόγους:1) Ενδεχόμενο εκλογών μιας ενδοκυβερνητικής κρίσης για την ονομασία τον Σκοπίον με τους ΑΝΕΛ να μην εκλέγονται στην Βουλή:2) Παραπομπή  Πάνου Καμμένου στο ειδικό δικαστήριο για την υπόθεση Noor 1 και τα όπλα στην Σαουδική Αραβία,αφου το κόματου δεν εκλεγεί, θα χάσει την προστασία της βουλευτικής ασυλίας!

Φυσικά υπάρχει και τρίτη εναλλακτική λύσει για τον Σύριζα να περάσουν την ονομασία  «Νέα Μακεδονία» απο την Βουλή με την βοήθεια των ψήφων των Κομμάτων της Αντιπολίτευσης,ΝΔ απ οτι φένετε ΟΚ, ΠΑΣΟΚ για την ώρα μούγκα για το θέμα αυτό, Ποτάμι,ότι πει ΝΔ-ΠΑΣΟΚ θα πράξει, Κόμμα Λεβέντη….Γελάμε!

Το σκεπτικό τους ώστε να χαρίσουν το Μακεδονία στους Σκοπιανούς είναι, έλα μωρέ εδώ περάσαμε τόσα Μνημόνια και δεν έγινε τίποτα, με αυτό θα ασχοληθούν η Έλληνες και κυριως η Αθηναίοι; Έλα όμως που Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα, ψηφίστε κάτι τέτοιο και η Βόρεια Ελλάδα-Μακεδονία θα σας περιμένουν με  ανοιχτές τις αγκαλιές! Εκεί μάλλον θα είναι και το τέλος του Μητσοτάκη με το ΟΧΙ του Καραμανλή!

Άρθρο Σπύρος Πρίφτης   email: [email protected]

loading...

1 thought on “ΟΧΙ Καραμανλή Στο «Νέα Μακεδονία» Ρίχνει Μητσοτάκη,Πώς Ο Τσίπρας Εκβιάζει Καμμένο Να Ψηφίσει «Νέα Μακεδονία» Τά Σκόπια,Γενικός Ξεσηκωμός Στην Β.Ελλάδα!

  1. θΑ Υπάρχει το Ονομα Μακεδονία, εάν η πολιτικοί της χώρας είναι ΤΡΕΛΟΙ, ας τοβ σκεφτούν καλύτερα, ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΆΣΕΙ ευκολα. ασ το βάλουν στο ξερο Κεφάλι τους,

Comments are closed.