Μηνιαίους λογαριασμούς στους καταναλωτές στέλνει η ΔΕΗ

Μηνιαίους λογαριασμούς θα στέλνει από τις αρχές του 2018 η ΔΕΗ σε χιλιάδες καταναλωτές.

Ο νέος αυτός τρόπος έκδοσης λογαριασμού θα ισχύσει για όσους συναλλάσσονται ηλεκτρονικά με την επιχείρηση – μέσω της υπηρεσίας e-bill – αλλά και σε εκείνους που επιθυμούν να το κάνουν και τώρα.
Δηλαδή να τους αποστέλλεται ηλεκτρονικά ο λογαριασμός και να πληρώνουν το ποσό τους on-line μέσω της ψηφιακής εφαρμογής της δημόσιας εταιρίας.Οι μηνιαίοι λογαριασμοί της ΔΕΗ.

Πρόκειται για 800.000 καταναλωτές που πληρώνουν ηλεκτρονικά σήμερα, αλλά ο αριθμός αυτός αναμένεται να αυξηθεί στα 2.000.000 καταναλωτές το 2018.

Οι λογαριασμοί θα αποστέλλονται κάθε μήνα στα email των καταναλωτών. Τα ποσά βέβαια, θα είναι έναντι και τον τέταρτο μήνα θα έρχεται ο εκκαθαριστικός.

loading...

2 thoughts on “Μηνιαίους λογαριασμούς στους καταναλωτές στέλνει η ΔΕΗ

  1. ΥΠΟΨΙΝ. ΤΟ ΠΑΓΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΑΝΑ ΜΗΝΑ Ή ΤΟ ΙΔΙΟ;

  2. ΒΡΕ ΟΥΣΤ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ. ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΟΣΟΙ ΒΕΒΑΙΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΜΕΣΩ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΜΠΛΕΞΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΝΑ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΟΣΑΤΑΝΙΚΑ ΚΟΛΠΑ. ΟΥΥΣΤ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΠΡΟΧΘΕΣ ΜΕ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΜΙΑ ΚΑΡΙΟΛΑ ΤΗΣ ΚΟΣΜΟΤΕ ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΕ ΑΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΝ ΛΟΓΑΤΙΑΣΜΟ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΩ ΕΝΑ ΜΑΙΛ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΛΑΜΒΑΝΩ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ. ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΙΠΑ ΘΕΛΩ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΚΕΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΑΥΤΗ ΓΙΑΤΙ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΜΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΕΚΕΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΕΙΣ ΓΙΑΥΤΟ…ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΗΟ ΜΟΥ ΕΙΕ ΤΕΛΊΚΑ. Η ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΙΟ ΣΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΤΑΘΕΗΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΤΑΣ ΕΝΑ ΚΟΥΜΠΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΗΕΡΩΣΗ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ Η ΤΑΜΙΑΣ. ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΜΕΝΑ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 200 ΕΥΡΩ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ? ΤΑ ΠΕΡΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΧΙΣΜΗ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΜΗΧΑΝΗ,ΜΑΥΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΒΙΒΛΙΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ Η ΤΑΜΙΑΣ Η Ο ΤΑΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ.. ΠΟΣΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΚΟΠΟΥΝ? ΤΟ ΕΙΠΑ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΕΤΣΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ?

Comments are closed.