Οι …δημοσιογραφάρες με τα “μαύρα”

Στην “Τσουκνίδα” του περασμένου Σαββάτου είχαμε αναφερθεί στις καταγγελίες του έντιμου – εκ του αποτελέσματος – δημοσιογράφου Νίκου Ρούσση για τα “μαύρα” χρήματα που έπαιρναν οι εργαζόμενοι δημοσιογράφοι στον Όμιλο Αλαφούζου και πιστέψτε με, έχει γίνει ένας χαμός!

Σας θυμίζω ένα απόσπασμα από το προχθεσινό δημοσίευμα: «Τι με ρωτάς “εμπιστευτικά” και καλά στο Inbox, ρε παπάρα αν έχω στοιχεία, που ν΄ αποδεικνύουν ότι τα παίρνανε μαύρα από τον Αλαφούζο, ο Καρτερός, ο Χατζηνικολάου ή ο Βαξεβάνης. Κάθε 25 του μηνός τους έβλεπα, να κάθονται στη σειρά και να περιμένουν την “γκομενάρα” του λογιστηρίου στο Σκάϊ, να τα βγάζει από τη… μαύρη σακούλα, να τα μετράει και να τους τα δίνει στα χέρια. Κακαουνάκης, Τράγκας, Κούλογλου, Ρουμπάτης, Βαξεβάνης, Καρτερός, Χατζηνικολάου, Στάη, Κιμπουρόπουλος, Μαλέλης, ήτανε πρώτοι στη σειρά γιατί παίρνανε τα πολλά. Κάποιοι άλλοι, όπως εγώ, που είχαν υποχρεωθεί να παίρνουνε το 1/3 των χαμηλών αποδοχών τους μαύρα, είμαστε οι τελευταίοι στη σειρά…»!

Αυτό το θέμα στο πρωτοσέλιδο της Ελεύθερης Ώρας – που προκάλεσε ένα χαμό όπως προείπα – ανάγκασαν τον Νίκο Ρούσση να επανέλθει:

«Θα αρνηθεί, δηλαδή, ο Γιάννης Ρουμπάτης ότι, όταν πήγε στον Γιάννη Αλαφούζο, να με συστήσει για τον νέο του συνεργάτη στην εκπομπή “Κι΄ αύριο ημέρα είναι” στο ραδιόφωνο του Σκάι, το αφεντικό με υποχρέωσε, με το χαμόγελο μπροστά του, ν΄ αποδεχτώ τον “κανόνα” τηε επιχειρήσεως;

Το 1/3 των αποδοχών, μισθός με κρατήσεις, το άλλο 1/3 με ΔΠΥ και το υπόλοιπο 1/3 ΜΑΥΡΑ!

Εκατό χιλιάδες δραχμούλες ήταν τα δικά μου “μαύρα” και υπέκυψα γιατί είχα τον πατέρα μου με καρκίνο! Ή μήπως θ΄ αρνηθεί ο Νίκος Τσαγκρής και ο Αντώνης Μαλάμης (διευθυντής λογιστηρίου) πως όταν με συνέστησαν (Οκτώβριος 1988) στον Χρήστο Καλογρίτσα, σαν το νέο συνεργάτη της “Πρώτης”, ο τελευταίος μου είπε μειλίχια πως θα μου δίνει το 1/3 των αποδοχών που συμφωνήσαμε “μαύρα”, για; Να μην πάρουν χαμπάρι και αντιδράσουν, οι μεγάλοι ρεπόρτερ της εφημερίδας, όπως ο Τάσος Τέλλογλου, ο Γιώργης Κρεμμυδάς και άλλοι τινές;

Μπορεί και ν΄ αντιδράσουν, όλα είναι πιθανά αλλά η αλήθεια αυτή είναι και βάλτην όπου θέτε…»!

Λέτε σήμερα να έχουν αλλάξει τα πράγματα και ο Αλαφούζος να μην μοιράζει “μαύρα”;

Βρε Εισαγγελέας υπάρχει; Τελικά σε τι χώρα ζούμε;;

Οι Μπολσεβίκοι ετοιμάζουν τον έλεγχο του διαδικτύου…

Μετά τη δημοσίευση του ΦΕΚ για τις νέες τηλεοπτικές άδειες, ακολουθεί το επόμενο βήμα για τον πλήρη έλεγχο και τη χειραγώγηση του διαδικτύου και της ελεύθερης γνώμης στο Ιντερνέτ! Στο Υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ήδη έχουν ξεκινήσει οι προκαταρκτικές συζητήσεις και ίσως να είναι και σε εξέλιξη η διαβούλευση για την σύνταξη του σχετικού νόμου, που θα εισαχθεί εντός των επόμενων μηνών στην αρμόδια Επιτροπή της Βουλής και κατόπιν στη Βουλή για να ψηφιστεί ο νόμος!

Το σχέδιο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ δεν είναι άλλο, από τον πλήρη έλεγχο και την πλήρη χειραγώγηση όλων των ελεύθερων φωνών και απόψεων, αλλά ως συνήθως, η προπαγάνδα και ο μηχανισμός θα σταθούν στο άναρχο τοπίο που έχει γιγαντωθεί μέσα στο Ιντερνέτ, αλλά και στην δημιουργία εσόδων που θα εισπράξει το κράτος από τις σχετικές άδειες που θα χορηγηθούν στους μπλόγκερ, αλλά και τους λοιπούς χρήστες του Ιντερνέτ!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι σχετικές άδειες θα χορηγούνται ονομαστικά ή και εταιρικά για sites με πολύ μεγάλη επισκεψιμότητα. Ήδη, άνθρωποι του Υπουργείου για να μην πέσουν σε παγίδες, πιθανόν από διεθνείς διακρατικές συμφωνίες, έχουν έρθει σε επαφή με τους κολοσσούς που ελέγχουν το Ιντερνέτ και με εταιρείες οι οποίες θα αντιδράσουν για την μείωση και το έλεγχο της διαφημιστικής πίτας!

Μπορεί λοιπόν το τοπίο, να είναι άναρχο και κανείς να μην γνωρίζει τους διαμορφωτές κοινής γνώμης με εξαίρεση μεγάλα sites που ανήκουν σε γνωστούς δημοσιογράφους, είναι όμως προφανές και καθόλου τυχαίο, ότι και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έβαλε στο δημόσιο διάλογο τον όρο fake news!!

O έλεγχος του διαδικτύου αποτελεί ένα πολύ μεγάλο στοίχημα για τον ΣΥΡΙΖΑ καθώς αν καταφέρει να περάσει και αυτόν τον νόμο θα έχει πετύχει ένα πολύ μεγάλο βήμα για την σοβιετοποίηση του διαδικτύου!!

Της κακομοίρας… στην Κεντροαριστερά

Είναι πολλοί αυτοί που ισχυρίζονται ότι το πραγματικά μεγάλο ποσοστό έκπληξη (44%) που πήρε ο νεαρός Ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη του ηγέτη της Κεντροαριστεράς σηματοδοτεί το τέλος των “δεινοσαύρων” του πολιτικού αυτού χώρου…

Οι νεολαίοι του Κόμματος “πανηγυρίζουν” για την μεγάλη τους αυτή επιτυχία γιατί γνωρίζουν ότι πολύ σύντομα θα πάρουν τα ηνία της Παράταξης με τον Νίκο Ανδρουλάκη επικεφαλής!

Πολιτικοί αναλυτές που γνωρίζουν το χώρο πολύ καλά, επισημαίνουν ότι οι “πανηγυρισμοί” αυτοί, της νέας γενιάς πολιτικών του χώρου είναι απόλυτα δικαιολογημένοι, γιατί έχουν καταλάβει ότι η κοινωνία έχει αντιληφθεί, ότι με την παλιά φουρνιά που κατάφερε να κερδίσει τις εκλογές αυτές χρησιμοποιώντας όλα τα δυνατά και αδύνατα μέσα δεν πάει άλλο και θεωρούν ότι η εκλογή της Φώφης Γεννηματά με το χαμηλό ποσοστό – για τα δεδομένα της διαδικασίας – δεν θα φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα στις επόμενες εθνικές εκλογές, όποτε αυτές και εάν διεξαχθούν!

Εμείς, έτσι για την ιστορία, θα σας αποκαλύψουμε σήμερα, ότι επικεφαλής της ομάδας που βοήθησε οργανωτικά, ώστε να πάρει ο Νίκος Ανδρουλάκης το πραγματικά ανέλπιστα μεγάλο αυτό ποσοστό, κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, ήταν ο πρώην Γραμματέας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Στέφανος Ξεκαλάκης, που είχε πρόσφατα καρατομηθεί με αντικαταστατικές διαδικασίες από την Φώφη Γεννηματά, συνεπικουρούμενος από τον πρώην πρόεδρο του Ε.Κ.Α. Γρηγόρη Φελώνη, ενώ θα πρέπει να αναφερθεί ότι το μοναδικό προβεβλημένο στέλεχος του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που στήριξε ξεκάθαρα από την αρχή της προσπάθειάς του τον κύριο Νίκο Ανδρουλάκη. ήταν η Θεσσαλονικιά Ευρωβουλευτής, Εύα Καϊλή!!

Αλήτη, προδότη, Σαμαρά…

Διάβασα στην Ελεύθερη Ώρα της Πέμπτης 30 Νοεμβρίου 2017 τον Βαγγέλη Παπαδόπουλο:

«Σαν χθες, 29/11/2009, εκλέχθηκε πρ5όεδρος της ΝΔ ο εν πολιτική εξορία 17 ετών Αντώνης Σαμαράς, νικώντας τη σίγουρη και νομοταγή προς τον Καραμανλή, Ντόρα Μπακογιάννη. Αφού προβλήθηκε ως αντιμνημονιακός και ελπίδα της παράταξης, προσκύνησε την Μέρκελ, συγκυβέρνησε με το ΠΑΣΟΚ, έχασε τις εκλογές και έφερε στην εξουσία τον Τσίπρα…

Χτες διάβασα πολλά μνημόσυνα εντεταλμένων δημοσιογράφων που χτίζουν την υστεροφημία του, αυτήν που έχασε όταν παρέδωσε το όνομα της Μακεδονίας αμαχητί στους Σκοπιανούς και όταν πρόδωσε την παράταξη, ρίχνοντας τον Μητσοτάκη και ευεργέτη του…

Μένω στον χαρακτηρισμό που του έδωσε τότε ο σημερινός αντιπρόεδρος της ΝΔ οπορτουνιστής και γλείφτης Άδωνις: “Άπαξ προδότης, πάντα προδότης…”»!

Και νόμιζα Αντώνη μου, πως είμαι ο μόνος που έχω το θάρρος και σου τα χώνω συνεχώς! Και δεν έχω ανοίξει ακόμη τελείως το στόμα μου…

Όμως, Βαγγέλη μου, να συμπληρώσω στα όσα σημαντικά και εύστοχα θύμησες σε όλους αυτούς τους “ξεχασιάρηδες” της Δεξιάς, το σύνθημα που δονούσε απ΄ άκρη σε άκρη το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας στην Αθήνα και το Παλαί ντε σπορ της Θεσσαλονίκης, στις προεκλογικές ομιλίες του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη: “Αλήτη, προδότη, Σαμαρά”!

Ψέματα;;;

loading...