Μ. Τριανταφύλλου: Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τολμά να δώσει τις μάχες και να αντιμετωπίσει τα πραγματικά προβλήματα από θέσεις ευθύνης (βίντεο)

Την πεποίθησή της ότι η συγκυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ αποδείχθηκε καλύτερη διαχειρίστρια επί των δημοσίων οικονομικών με την υπέρβαση των στόχων ,εξέφρασε η βουλευτής και τόνισε ,πως η εξυγίανση πρέπει να
συνοδεύεται από μια προσπάθεια ανακούφισης των πολιτών, που βρέθηκαν στη δίνη των αλλαγών.

Η κ. Τριανταφύλλου διαπίστωσε, ότι ακόμη απέχουμε  από την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και είναι αναγκαία η επιτάχυνση των διαδικασιών προς αυτή την κατεύθυνση  για την  έξοδο από την κρίση.

Τέλος, η βουλευτής επεσήμανε πως η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τολμά να δώσει τις μάχες και να αντιμετωπίσει τα πραγματικά προβλήματα από θέσεις ευθύνης και σημείωσε πως η Αριστερά έχει καθήκον να οικοδομήσει σχέσεις εμπιστοσύνης και να απομακρυνθεί όσο γίνεται από τον νεοφιλελευθερισμό και την Κεντροαριστερά.

loading...

2 thoughts on “Μ. Τριανταφύλλου: Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ τολμά να δώσει τις μάχες και να αντιμετωπίσει τα πραγματικά προβλήματα από θέσεις ευθύνης (βίντεο)

  1. Καλά αυτοί οι ΣΥΡΙΖΟ/ΑΝΕΛΗΤΕΣ όλοι τους ληγμένα χάπια παίρνουν και λένε τόσες μαλακίες, νομίζουν ότι ο κόσμος τους πιστεύει ακόμη ;

  2. άλλη μία αγάμητη Συριζαία, η οποία προσπαθεί με ότι λέει να αγανακτήσει όποιον μήπως και βρεθεί κανένας να θελήσει να την …..
    Διαφορετικά χαρά στα σκέλια της δεν προκειται να δει, η άπλυτη !!!

Comments are closed.