Λάρισα: Πλήρωσε για να πάρει δάνειο και δεν το έλαβε ποτέ

Ο υποτιθέμενος διαμεσολαβητής ζητούσε «μίζα» για να προχωρήσει στην έκδοση του δανείου και έπεισε τον απελπισμένο 43χρονο να του καταβάλει σε τραπεζικό λογαριασμό του τα χρήματα ως αμοιβή του

Χρειαζόταν χρήματα αλλά δεν μπορούσε να εξασφαλίσει δάνειο από ελληνικές τράπεζες ένας 43χρονος από τη Λάρισα και εμπιστεύθηκε έναν επιτήδειο, ο οποίος τον διαβεβαίωσε ότι μπορούσε να μεσολαβήσει για να το πάρει από τράπεζα του εξωτερικού.

Ο υποτιθέμενος διαμεσολαβητής ζητούσε «μίζα» για να προχωρήσει στην έκδοση του δανείου και έπεισε τον απελπισμένο 43χρονο να του καταβάλει σε τραπεζικό λογαριασμό του τα χρήματα ως αμοιβή του. Το θύμα κατέθεσε τμηματικά συνολικά 1.480 ευρώ, από τις 15 Δεκεμβρίου ως την περασμένη Τετάρτη.

Όμως, όχι μόνο δεν πήρε το δάνειο που περίμενε, αλλά ούτε καν κάποια εξέλιξη στην συμφωνία τους. Έτσι, κατήγγειλε τον «μεσολαβητή» στην Ασφάλεια, οι άνδρες της οποίας εξακρίβωσαν τα στοιχεία του. Πρόκειται για έναν 42χρονο σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

loading...