Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας οπως σε αυτο το αρθρο σχολιάσουν τυχον προβλήματα που μπορει να εχουν δει στο νέο μας σαιτ !

Βοηθήστε μας ωστε να γίνουμε οσο καλύτεροι γίνεται για εσάς !

loading...

10 thoughts on “Παρακαλούμε τους αναγνώστες μας οπως σε αυτο το αρθρο σχολιάσουν τυχον προβλήματα που μπορει να εχουν δει στο νέο μας σαιτ !

  1. Δεν μου αρέσει το ότι κάθε λέξη στους τίτλους των θεμάτων αρχίζει με κεφαλαίο γράμμα. Αυτό δυσκολεύει την κατανόηση του τίτλου.

  2. ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 3 ΧΡΟΝΙΑ Κ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΈΣΑΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΑΝΕ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ (ΑΣΧΕΤΩΝ ΙΔΙΩΤΩΝ ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ) ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΊΝΑΝΕ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΑΝΕ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝΕ ΤΑ ΑΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΊΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΑΝΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΚΡΗΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΗΘΟΣ. ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΔΥΚΝΥΕΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ -ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΛΠ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ…ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΤΟ ΜΕΛΟΝ.ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

  3. Ένα καλό που είχε η παλαιά ιστοσελίδα ήταν το ευανάγνωστο των δημοσιευμάτων και των σχολίων. Τα γράμματα ήταν πολύ μεγαλύτερα.

  4. Εγώ ''χτυπάω'' κάπου κάπου σε καμιά διαφήμιση, γιατί καταλαβαίνω ότι χωρίς έσοδα η ιστοσελίδα δεν μπορεί να επιβιώσει.

  5. Το καλό είναι ότι καταχωρίζονται όλες οι φωνές. Σε κάποιες άλλες ιστοσελίδες η φωνή π.χ. της Χρυσής Αυγής αποσιωπάται.
    Η ιστοσελίδα σας εφαρμόζει τη Δημοκρατία στην πράξη.

  6. Εγώ περιμένω νά γράψει κάποιος πρώτος γιά νά μπορώ νά σχολιάσω αλλιώς δέν βρίσκω τόν τρόπο νά σχολιάσω πρώτος πώς ανοίγει ή εφαρμογή

  7. ΑΠΟ ΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΣΧΟΛΙΟ ΑΝ ΔΕΝ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ.ΣΑΣ ΤΟ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΞΑΝΑ,ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΕ Η ΣΕΛΙΔΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΣΑΣ.ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΑ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ.

  8. Το εχει κανει το ξυπνηστε για να μη γραφουμε για τον ψωριαρη το γυφτο!

  9. ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΊΖΕΤΑΙ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟ SITE ΜΑΛΛΟΝ ΑΠΕΤΥΧΕ ΠΑΤΑΓΩΔΩΣ. ΠΟΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΑΝΕΛΙΠΩΣ ΤΟ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ.

  10. Η ''ΜΑΥΡΟΚΥΛΟΤΟΥ'' ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ !!! ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ Ξ/6 ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ

Comments are closed.