Καμμένος… εν υαλοπωλείω: Αποκάλεσε “πύραυλο” τον Κουμουτσάκο

“Ο πύραυλος Κουμουτσάκος-Κουμουτάκος έχει εξαπολυθεί” με αυτόν τον σκωπτικό τρόπο σχολίασε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Πάνος Καμμένος την επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της ΝΔ, κ. Γιώργου Κουμουτσάκου στον υπουργό Εξωτερικών κ. Νίκο Κοτζιά για την διακρατική συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία.

Συγκεκριμένα ο κ. Καμμένος έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Επειδή κατέθεσε νέα ερώτηση με το ίδιο περιεχόμενο θυμίζω τι έλεγε για αυτόν καταδικασμένος εκβιαστής δημοσιογράφος: «ρε μαλ… Εσύ, από την ώρα που πάτησες στα πόδια σου εκτινάσσεσαι…Δεν σταματιέται, αγόρι μου, ο πύραυλος. Ο πύραυλος Κουμουτσάκος-Κουμουτσάκος έχει εξαπολυθεί»

Επειδή κατέθεσε νέα ερώτηση με το ίδιο περιεχόμενο θυμίζω τι έλεγε για αυτόν καταδικασμένος εκβιαστής δημοσιογράφος: «ρε μαλ… Εσύ, από την ώρα που πάτησες στα πόδια σου εκτινάσσεσαι…Δεν σταματιέται, αγόρι μου, ο πύραυλος. Ο πύραυλος Κουμουτσάκος-Κουμουτσάκος έχει εξαπολυθεί»,

Ο τομεάρχης εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας ζητούσε εξηγήσεις από τον επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας για το γεγονός ότι ως μέλος του ΚΥΣΕΑ υπέγραψε την πώληση τριπλάσιας ποσότητας βλημμάτων από αυτή, που γνώριζε όπως υποστηρίζει ο κ. Κουμουτσάκος, ότι ζητούσε αυστηρά το Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας.

loading...