Κουρουμπλής: Όλα τα βότσαλα στις παραλίες του Σαρωνικού πλύθηκαν ένα προς ένα

Για τους δικαστές: Να μην κρύβονται πίσω από το προβληματικό του νόμου για να μην κάνουν πόθεν έσχες – «Υπάρχουν φόροι αλλά πιστεύω ότι ο λαός θα εκτιμήσει αυτή την προσπάθεια»
– «Πρέπει να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια προκειμένου να μην βρεθεί στο στόχαστρο η πρώτη κατοικία, αν χρειαστεί νόμος θα στηρίξω»
Αιχμές κατά των δικαστών μετά την απόφαση του ΣτΕ για το νόμο που αφορά το πόθεν έσχες άφησε ο Παναγιώτης Κουρουμπλής μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6.

«Αν είναι προβληματικός ο νόμος να το δούμε, αλλά να μην κρυβόμαστε πίσω από αυτό για να μην κάνουμε δηλώσεις πόθεν έσχες. Πάνω από την έννοια της διαφάνειας δεν είναι κανείς» είπε ο υπουργός Ναυτιλίας.
«Δεν έχει κανένα λόγο κανείς να οχυρώνεται πίσω από μια λογική που δημιουργεί στον κόσμο μια αίσθηση λαθεμένη» συμπλήρωσε αν και ζήτησε ψυχραιμία καλώντας σε «ανοιχτή συζήτηση για να βρεθεί ο κοινός τόπος».

Αν χρειαστεί νόμος για τους πλειστηριασμούς θα στηρίξω
Όσον αφορά τους πλειστηριασμούς είπε ότι «πρέπει να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια προκειμένου να μην βρεθεί στο στόχαστρο η πρώτη κατοικία». «Αν χρειαστεί να γίνει νόμος εγώ θα το στηρίξω» πρόσθεσε χαρακτηριστικά διαφωνώντας με την άποψη ότι ο Αλέξης Τσίπρας παρακάλεσε τους τραπεζίτες στη συνάντηση που είχαν τη Δευτέρα στο Μαξίμου.

«Πρέπει να πληρώσουν όλοι αυτοί που πήραν δάνεια και οφείλουν χρήματα στο δημόσιο. Εγώ ζήτησα 50.000 ευρώ δάνειο και έβαλα το σπίτι μου υποθήκη από την Τράπεζα της Ελλάδος. Πώς έπαιραναν όλοι αυτοί τόσο εύκολα δάνεια;» πρόσθεσε ο υπουργος Ναυτιλίας.

Υπάρχουν φόροι αλλά ο λαός θα εκτιμήσει την προσπάθειά μας αυτή
Ερωτηθείς για την υψηλή φορολογία ο Παναγιώτης Κουρουμπλής παραδέχθηκε ότι «υπάρχουν φόροι, αλλά η χώρα πρέπει να κάνει προσπάθεια για να βγει από την περιπέτεια». Εμφανίστηκε παράλληλα βέβαιος ότι ο λαός θα εκτιμήσει την προσπάθεια αυτή όταν «θα έρθουν οι εκλογές μετά από δύο χρόνια, το 2019».

Παράλληλα πρότεινε σε όσους θέλουν να κάνουν μπάνιο «με ασφάλεια» στο Σαρωνικό μετά την επιχείρηση απορρύπανσης από το ναυάγιο του Αγία Ζώνη ΙΙ λέγοντας με νόημα ότι «το ναυάγιο τελείωσε και τώρα θα βγουν και άλλα ναυάγια».

«Τα βότσαλα πλήθυκαν ένα προς ένα» πρόσθεσε ο υπουργός Ναυτιλίας και προανήγγειλε συνέντευξη τύπου την Τετάρτη όπου θα παρουσιαστούν τα τελευταία στοιχεία από το ΕΛΚΕΘΕ.

«Ο λαός είναι σοφός όχι μόνο όταν μας ψηφίζει αλλά και όταν μας καταψηφίζει. Αν κρίνει ότι είμαστε για να μαθητεύσουμε στα έδρανα της αντιπολίτευσης θα πάμε εκεί. Θα κυβερνήσουμε 4 χρόνια και είμαι βέβαιος ότι ο λαός θα δώσει την έντολη ξανά στον Τσίπρα. Γι’ αυτό φοβάται ο Μητσοτάκης και βάζει το κόμμα σε εκλογική ετοιμότητα» κατέληξε ο υπουργός Ναυτιλίας.

loading...

2 thoughts on “Κουρουμπλής: Όλα τα βότσαλα στις παραλίες του Σαρωνικού πλύθηκαν ένα προς ένα

  1. ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΤΣΑΛΑ ΡΕ ΤΥΦΛΟΠΟΝΤΙΚΑ?

  2. ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΑΚΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ…ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΚΑΝΕΝΑΣ…..

Comments are closed.