Ο ΥΠΕΞ του Λουξεμβούργου προειδοποιεί: Κατάρρευση της Ε.Ε χωρίς συμφωνία στο προσφυγικό

Ο υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου Ζαν Άσελμπορν προειδοποιεί για κατάρρευση της ΕΕ σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί συμφωνία μεταξύ των χωρών-μελών στο καθοριστικό ζήτημα της προσφυγικής πολιτικής.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Deutschlandfunk κατηγόρησε μάλιστα τις χώρες της ομάδας Βίζεγκραντ, Πολωνία, Ουγγαρία, Τσεχία και Σλοβακία, ότι δεν επιδεικνύουν αλληλεγγύη σε χώρες στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ, που επωμίζονται μεγάλος βάρος της προσφυγικής κρίσης:

«Η προσφυγική κρίση μπορεί να επιλυθεί μόνο σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Δεν έχει κανένα νόημα μια χώρα να αποφασίζει μόνη αν θέλει πρόσφυγες ή αν δεν θέλει να επιδείξει αλληλεγγύη με χώρες στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ, όπως η Ελλάδα και η Ιταλία. Τον Δεκέμβριο στη Σύνοδο Κορυφής δεν προέκυψαν αποφάσεις. Δεν μπορεί ωστόσο να περιμένουμε την επόμενη συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου. Γνωρίζετε ότι η Κομισιόν έχει καταθέσει προτάσεις και το ευρωκοινοβούλιο επιδιώκει την μεταρρύθμιση του Κανονισμού του Δουβλίνου. Θα πρέπει να γνωρίζουμε επ΄ ακριβώς τι πρέπει να κάνουμε όταν βρεθούμε αντιμέτωποι με την επόμενη κρίση. Βρισκόμαστε επομένως αντιμέτωποι με μια ευρωπαϊκή πρόκληση, την οποία οφείλουμε να επιλύσουμε με αίσθημα ευθύνης και αλληλεγγύη».

«Ο καγκελάριος Κουρτς υιοθετεί τη γλώσσα του Τραμπ»

Σε συνέντευξη στο σημερινό φύλλο του περιοδικού Der Spiegel o υπ. Εξωτερικών του Λουξεμβούργου προσάπτει στον καγκελάριο της Αυστρίας Ζεμπάστιαν Κουρτς ότι υιοθετεί την γλώσσα του Αμερικανού Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ όταν δηλώνει στην εφημερίδα Bild πως κάθε χώρα πρέπει να αποφασίσει μόνη της αν θα δεχθεί πρόσφυγες. «Όπoιος μιλά κατ΄ αυτό τον τρόπο δεν γνωρίζει βασικά πράγματα για την ΕΕ, για την οποία η αλληλεγγύη αποτελεί θεμελιώδη αξία», υπογραμμίζει ο Ζ. Άσελμπορν, μιλώντας στον ραδιοσταθμό DLF:

«Το κλείσιμο των συνόρων είναι λαϊκισμός. Μπορείς βέβαια να κλείσεις τα σύνορα Ιταλίας-Αυστρίας, δεν μπορείς ωστόσο να πράξεις το ίδιο και στα εξωτερικά σύνορα της ΕΕ. Εκτός κι αν αφήσεις τους ανθρώπους να πνιγούν ή αρχίσεις να τους πυροβολείς στο νερό», καταλήγει ο υπουργός Εξωτερικών του Λουξεμβούργου σύμφωνα με τη Deutsche Welle.

Στο 50% μειώθηκαν οι αιτήσεις χορήγησης ασύλου φέτος

Την περίοδο Ιανουαρίου-Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις ασύλου στην ΕΕ μειώθηκαν στο μισό σε σχέση με πέρυσι, γράφουν οι εφημερίδες του γερμανικού ομίλου Φούνκε επικαλούμενες στοιχεία της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας. Πρόκειται για μείωση σχεδόν 50% σε σχέση με την αντίστοιχη περίοδο το 2016, στην οποία είχαν κατατεθεί συνολικά 1,2 εκατομμύρια αιτήσεις ασύλου. Σύμφωνα με την Eurostat πάντως η Γερμανία παραμένει για τους αιτούντες άσυλο η σημαντικότερη χώρα προορισμού.

Πηγή: Deutsche Welle

loading...

4 thoughts on “Ο ΥΠΕΞ του Λουξεμβούργου προειδοποιεί: Κατάρρευση της Ε.Ε χωρίς συμφωνία στο προσφυγικό

  1. ΑΝΩΜΑΛΕ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗ ΥΠΕΞ ΤΟΥ ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟΥ, Ε Σ Ε Ι Σ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΤΟ ΛΑΘΡΟ-
    ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΠΟΥ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΜΕΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΔΗΘΕΝ " ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ "

    ΓΕΜΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΛΑΘΡΟ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΤΗ ΚΑΛΛΕΡΓΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΩΝΑΣ ΣΑΣ ΡΕ ΠΑΛΙΟ- ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ !

    O ΑΛΗΤΗΣ Ο KALLERGI, ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΟ 1770 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε. ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ:

    " ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΜΕΙΞΙΕΣ, ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ " Γ Κ Ρ Ι Ζ Α Φ Υ Λ Η " , Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΟΝΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ, ΟΥΤΕ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΑΚΟΥΗ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΗ …."

    ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΑΛΗΤΕΣ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ??

    ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΡΕ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ Ε.Ε ??

    ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΡΕ ΠΑΛΙΟ- ΑΛΗΤΕΣ . ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ??

    ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ, ΕΝΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΤΕ ?

    ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΖΕΤΕ ΡΕ ΨΕΥΤΕΣ?

    ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΤΕ ΤΙΣ ΟΡΔΕΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΟ- ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ…

    ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΤΟΝ ΔΙΑΧΩΡΙΣΜΟ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΩΝ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ?

    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΠΛΑΣΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ !

    ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ Η ΒΡΩΜΕΡΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ Ε.Ε. ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΘΟΥΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΣΑΣ ΑΛΗΤΗ, ΤΟΥ ΝΤΡΑΓΚΙ, ΤΟΤΕ ΜΕΤΑ ΧΑΡΑΣ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΤΕ ΠΑΛΙΟ- ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ !

    ΚΑΛΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΛΟΙΠΟΝ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΣΑΣ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ !

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

  2. Τα ειπαμε χιλιες φορες θα το ξαναπουμε αλλη μια φορα. Με την αφιξη υπο συνοδεια μαλιστα των περιπολικων του λιμενικου σωματος των ισλαμοκαυλων λαθροκοπρανων (πανω απο 94% ο λογος της λαθροεισβολης τους ειναι τω οτι θελουν να λαθρομεταναστευσουν στην ευρωπη που εχει καλα επιδοματα και πολλους διψασμενους Κωλους) Με το που αφικνουθνται λοιπον θα υπαρχει εις ετοιμοτητα το ειδικα διασκευασθεν επιβατηγο πλοιο χωρητικοτητασ 5.000 λαθροεισβολεων. φορτωσις επ'αυτου οχι την επομενη η την παραεπομενη ημερα την ιδια στιγμη ετσι οπως ειναι βρεγεμενοι σε αυτο εγκλεισμος τους σε αυτο μεταφορα και συμπληρωση και απο Αθηνα Θεσσαλονικη γενικα απο ολη την Ελλαδα λαθροκοπρανων μεχρι να συμπληρωθουν τα 5.000 ατομα και κατευθειαν αποπλους την ιδια μερα ει δυναυον την ιδια ωρα για πακισταν π.χ. Με το που θα γυρισει η προπελεα και αρχισει να ταξιδευει αυτοματως σταματει η ''ροη'' των ισλαμοφασιστων προς ελλαδα και αρχιζει το ξυλο δια ραβδισμου και κλωτσοκοπανηματοσ απο τουσ τουρκους στην απεναντι πλευρα γιατι θα σταματησουν πλεον να ερχονται στην ελλαδα οταν γνωριζουν οτι μολις πατησουν τα βρωμοποδαρα τους στα αγια χωματα τησ ταλαιποωρησ χωρασ μας θα ξεκινησουν το ταξιδι της επιστροφης των οποτε αυτοματως το προβλημα παραμενει εκει στην τουρκια και φυσικα εαν θελουν να ειναι 100 τοις εκατο αποτελεσματικη η κινηση μας οχι ενα πλοιο αλλα τρια και τεσσερα ακομα να ξεκινησουν το ταξιδι για την οριστικη λυση του προβληματος που κατσεστρεψε και θα καταστρεψει τουσ ελληνες με την συμφωνη γνωμη των απλυτων αναρχοκουμμουνιστων που μας κυβερνουν και ο κυριος σκοπος τους ειναι χωρις να υπολογιζουν κανενα κοστος την επιβιωση του αναρχομπολσεβικισμου και μονο. Το ποθημενο τους απο το κομπλεξ που τους διακατεχει μη ξεχνωντας το ΒΙΤΣΙΤΣΙι και τον ΓΡΑΜΜΟ ξερουν αυτοι!!! Αυτη ειναι η μονη λυσισ η Δυνατην λυση που θα σωσει την Ελλδα. ΣΤΟΥ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ. ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΩ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ''ΜΑΙΜΟΥ'' ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΑΥΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ?

  3. Να καταρεύσει η ΕΕ. Αυτό το τερατούργημα πολύ σύντομα θα γκρεμιστεί,από τους ίδιους τους πολίτες της ΕΕ,από τους περισσότερους τουλάχιστον,που διαπίστωσαν έστω και λίγο αργοπορημένα,ότι το όνειρο για μια Ενωση ισότητας δικαιοσύνης και ευημερίας των λαών της,ήταν απατηλό. Τρανη απόδειξη για το αποτυχημένο πείραμα, η άνοδος των ακροδεξιών κομμάτων σε όλη την Ευροζώνη. Είναι η "φωνή" των λαών,ενάντια στην λιτότητα,ενάντια στην εξαθλίωση,και την φτωχοποίηση του κόσμου.

  4. ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΣΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΡΧΙ-ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ …

    ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΙΝΑΖΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ, ΟΠΟΥ ΔΟΘΗΚΕ Η ΤΕΛΙΚΗ ΜΑΧΗ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ.

    ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΣΑΞΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ….ΓΚΡΕΜΙΣΟΥΝ, ΓΙΑΤΙ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΣΤΗΝ ΘΕΑ ΤΟΥ.

    ΕΧΟΥΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΑΛΛΙΚΕΣ ΠΙΝΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΧΑΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΑΝΕΓΡΑΦΑΝ " ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ".

    ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ, ΕΧΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ …ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΣΤΕΓΑΣΘΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ Η ΘΗΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ.

    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ, ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΚΕΙ, ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΥΠΗΡΧΕ.

    ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΥ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ.

    ΚΑΙ Η ΛΕΞΗ " ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ " ΔΟΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ, Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

    Η ΕΛΛΑΣ ΤΟΤΕ, ΠΡΟΣΕΦΥΓΕ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΟΤΙ : " ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΚΗΡΥΧΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΙΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ "

    Ο Ο.Η.Ε, ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΕ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟ 37 ΕΘΝΗ, ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΗΣΑΝ ΕΞΟΝΥΧΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 23 – 5 – 1947, ΑΠΕΦΑΝΘΗ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΩΝ ΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΒΡΕΘΗΚΑΝ 40.000 ΧΙΛ. ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΣΠΑΣΙΝ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ !

    Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ Ο.Η.Ε ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΒΡΕΙΤΕ.

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΚΛΙΠΟΝΤΟΣ ΠΛΕΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΩΝΑΚΕΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: " ΣΥΜΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ", ΕΚΔΟΣΕΙΣ " ΝΕΑ ΘΕΣΙΣ"

    ΤΑ ΑΠΟΣΙΩΠΗΘΕΝΤΑ ΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ μιστερ ΓΛΕΖΟ ΚΑΙ ΤΟΝ μίστερ ΤΣΙΠΡΑ, ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΠΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΟΥΣ ….

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ

Comments are closed.