Άκου Κούλη,και άκου καλά….

Κούλη, άκου καλά γιατί μέσα σε 3 χρόνια ήταν αδύνατον ο Μέγας Αλέξης Τσίπρας να διορθώσει όλα τα μεγάλα κατορθώματά σας , της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Βάλε λοιπόν αυτί, άκου καλά και θυμήσου τι του παραδώσατε:
έπρεπε μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια να ξεπληρωθούν όλα τα χρέη προς τους Ευρωπαίους που είχατε προϋπογράψει στα μνημόνιά σας η ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, τα ταμεία ήταν άδεια, η ανεργία στο 27, 5%, οι μισθοί και οι συντάξεις πετσοκομμένες(11 απανωτές μειώσεις είχατε κάνει). Ρώτησε και κάποιον συνταξιούχο στο δρόμο πόση σύνταξη έπαιρνε το 2010 και πόση το 2015 που ανέλαβε ο ΖΥΡΙΖΑ. Πόσο εφάπαξ (από κρατήσεις τους όλα τα χρόνια) θα έπαιρναν το 2010 έως και το 2015 και πόσο πήραν; Ρώτησε ακόμα πόσοι νέοι μας είχαν φύγει για το εξωτερικό από το 2009 – 2015 (350.000). Ρώτησε να μάθεις πόσες επιχειρήσεις είχαν κλέισει στο ίδιο διάστημα σε ολόκληρη τη χώρα. Ρώτησε ακόμα να μάθεις πόσες χιλιάδες αυτοκτονίες απελπισμένων από τα οικανομικά τους αδιέξοδα ανθρώπων είχαν γίνει μέχρι το 2015. ρώτησε εάν έπαιρναν δωρεάν φάρμακα οι έχοντες χαμηλότατα εισοδήματα. ρώτησε να μαθεις από τον κόσμο πόσες χιλιάδες απολύσεις είχαν κάνει ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μέχρι το 2015 . Θυμήσου ακόμα την κομπίνα με το PSI. Ξεχνάς γιατί δεν θέλουν να πληρώσουν τα 200.000.000 το ΠΑΣΟΚ και τα 200.000.000 η ΝΔ από δάνεια που χρωστάτε στο δημόσιο και που προφανώς τα κατεφάγατε και τώρα ζητάτε άκουσον! άκουσον! βοήθεια από τους φουκαράδες ψηφοφόρους σας για να τα πληρώσουν!!!!!!!Θυμήσου ακόμα πόσα χρωστάει η εφημερίδα σου “Κήρυξ Χανίων”και γιατί δεν τα πληρώνει; Θυμήσου ακόμα γιατί όλα τα κανάλια σας δανείζονταν με αέρα τα θαλασσοδάνειά τους και εκπέμπουν ακόμα μέχρι σήμερα παράνομα, κωλυσιεργώντας συνεχώς να πληρώσουν και να μπουν σε νόμιμη τάξη με διάφορα προσχήματα και ελπίζοντας να σε φέρουν στην εξουσία για να μην πληρώσουν και να συνεχίζουν τις παρανομίες τους με διάφορες παραλλαγές που σκέφτεστε. Θυμήσου ποιοι έχουν τα χρήματά τους σε “επίγειους παραδείσους” και γιατί δεν τα δηλώνουν. Θυμήσου για το μεγάλο φαγοπότι που γινόταν μέχρι το 2015 στον τομέα της Υγείας, στην αγαπημένη σου Ζήμενς και σε πολλά άλλα, ων ουκ έστιν αριθμός. Τόσα και άλλα τόσα θα μπορούσα να σου αναφέρω από τα εγκλήματα σε βάρος της χώρας αλλά αρκούν για να θυμηθείς το τι γινόταν πριν του ΣΥΡΙΖΑ Και προπαντός να μάθεις ότι όλα αυτά και άλλα τόσα δεν διορθώνονται όλα σε 3 χρόνια, όπως καθημερινά τσαμπουνάς συν τον λυσσαλέο πόλεμο από πάνω προς τον ΣΥΡΙΖΑ από όλους εσάς που μας μπάσατε στα μνημόνια. Άντε γεια, Κούλη.

αναγνωστης

loading...

7 thoughts on “Άκου Κούλη,και άκου καλά….

  1. τι λες ρε λακαμά αρθρογραφε που πιο συριζα πεθαινεις ουτε τον κουλη θελουμε ουτε τους 300 προδοτες να πατε ολη στα τσακιδια που μου εβγαλες τον τσιπρα μεγα και τρανο το απολειφαδι του σταλιν και συνεργατη των δανειστων

  2. ΚΟΥΛΗ ΚΑΤΙ ΓΑΜΗΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑΛΙΝΟΣΥΡΙΖΑΝΕΛΑΙΟΥΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΙΣΕΙΣ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ

  3. Μέγα ανόητε και ηλίθιε σε ποια θεσούλα με παχυλό μισθό σε έχωσε το ΜΕΓΑ σύστημα ΣΥΡΙΖΟ/ΑΝΕΛ , διότι βρε απροσάρμοστε δεν μας γράφεις πόσα δις μας χρέωσαν αυτοί οι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ εκατομμυριούχοι

  4. ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΨΥΧΟΛΟΓΟΣ Η ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ ΝΑ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΘΙΑ ΦΑΤΣΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ??

    ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΟΣΟ ΣΟΙ.

    ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΚΟΥΣΟΥΡΙΑ!!!!!!!!

  5. Αληταραδες πληρωμένοι συριζαιοι εχετε μπει παντου σε όλα τα σαιτς και υποστηριζετε τον εβραιο με τα τσιρακια του που κυβερνα.

  6. πληθυντικα ανοητα σχολια που δεν απαντουν στο ζητημα που θετει ο αρθρογραφος………………

Comments are closed.