Καταγγελία βόμβα από Μάρω Λύτρα

Ποιος είναι ο σημαντικός Ελληνας από το χώρο της μουσικής που την παρενόχλησε λέγοντάς της: «Εδώ είναι Ελλάδα γλυκιά μου και εδώ είσαι ένα τίποτα»;.

Οποιος και να είναι η Μάρω Λύτρα είναι πολύ θυμωμένη κι αποφασισμένη να τον ξεσκεπάσει. ” Η τραγουδίστρια που ζει μόνιμα στον Καναδά, με ένα κείμενο – ξέσπασμα στο profile της στο facebook αναφέρει μεταξύ άλλων: «…θα σε ξεσκεπάσω σημαντικέ Έλληνα.. όλος ο κόσμος θα μάθει το όνομά σου αλλά και τι μου έκανες…»

Αυτή είναι η ανάρτηση της Μάρως Λύτρα που γνωρίσαμε από το reality Fame Story 2:

«Ο Weinstein είναι παλιάνθρωπος… Αλλά χάρηκα που αποκαλύφθηκαν όλα γιατί με αφορμή αυτό θα σε ξεσκεπάσω σημαντικέ Έλληνα.. όλος ο κόσμος θα μάθει το όνομά σου αλλά και τι μου έκανες.Ψάχνω για ένα ποινικολόγο και αν ξέρετε κάποιον στείλτε μου μήνυμα. Θα σε κυνηγήσω τέρας. Mου είπες με ένα σατανικό και χαζό χαμόγελο “Εδώ είναι Ελλάδα γλυκιά μου και εδώ είσαι ένα τίποτα”.Και απαντώ. “Αυτός είναι ο νόμος και δε θα είσαι τίποτα τώρα που θα μιλήσω.Και σιώπησα αρκετά».

aek365.com

loading...

4 thoughts on “Καταγγελία βόμβα από Μάρω Λύτρα

  1. Ενταξει το πηρε το μηνυμα θα σου στειλει 10.000

  2. φαε πουτσα κι'αστηνε κι'αμα πεινασεις πιαστηνε

  3. τι λεει ρε το σουργελο,επειδη της ειπε εδώ είναι Ελλαδα,την παρενοχλησε,ολες οι βλαμμενες εχουν χασει επαφη με την πραγματικοτητα.

Comments are closed.