Ψυχοπαθής με στιλέτο τη νύχτα των Χριστουγέννων στο Κολωνάκι κομμάτιασε τα λάστιχα δεκάδων αυτοκινήτων!

Ψυχοπαθής (ή ομάδα ψυχοπαθών) οπλισμένος με ένα στιλέτο, όπως καταδεικνύουν τα ίχνη που άφησε, “σάρωσε” το Κολωνάκι τη νύχτα των Χριστουγέννων, κομματιάζοντας τα λάστιχα σε δεκάδες αυτοκίνητα.

Η αστυνομία δεν αποκλείει να ήταν και ομάδα ατόμων, αφού θεωρούν ότι είναι δύσκολο ένα άτομο μόνο του να κατέστρεψε τα λάστιχα πάνω από 30 αυτοκινήτων σε κεντρικές περιοχές και δρόμους ή σε δρόμους προς τον Λυκαβηττό, όπως η Πλουτάρχου, η Σπευσίππου, η Κλεομένους κλπ.

Οι επιθέσεις έγιναν μετά τις 04.00 τα ξημερώματα και σε κάποια αυτοκίνητα, ο ψυχοπαθής (ή οι ψυχοπαθείς) κομμάτιασαν και τα τέσσερα λάστιχά τους!

Οι γερανοί από τις υπηρεσίες οδικής βοήθειας κατέκλυσαν από τα ξημερώματα τους στενούς δρόμους του Κολωνακίου, φορτώνοντας τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα και εν συνεχεία τα μετέφεραν σε διανυκτερεύοντα βουλκανιζατέρ.

Πρόκειται για άτομο ή για άτομα με μεγάλη μυική δύναμη, αφού κομματιάστηκαν σε τζιπ και λάστιχα ιδιαίτερης αντοχής (και υψηλής αξίας).

Κατατέθηκαν αρκετές μηνύσεις κατ’αγνώστων για φθορά ξένης περιουσίας, αλλά η ουσία είναι ότι τόσο η αστυνομία, όσο και η δημοτική αστυνομία, πραγματικά δεν υπήρχαν χθες το βράδυ στο Κολωνάκι, όπου δεκάδες χιλιάδες άνθρωποι, κυρίως νέοι, συνέρρεαν από όλη την Αθήνα για να εορτάσουν τα Χριστούγεννα.

Η δημοτική αστυνομία αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ικανή μόνο για να κόβει κλήσεις και δεν υπήρχε, ούτε μία περιπολία, ειδικά στους δρόμους πέριξ της πλατείας προς τον Λυκαβηττό, όπου επέδραμαν ο ή, οι ψυχοπαθείς, για να εκτελέσουν το καταστροφικό τους έργο.

Αξιμωματικός της αστυνομίας μιλώντας σε έναν από τους ιδιοκτήτες των οχημάτων ανέφερε ότι “Είσασταν τυχερός που δεν πέσατε επάνω του την ώρα που μαχαίρωνε τα λάστιχα. Ενα τέτοιο άτομο είναι σίγουρα ικανό να σφάξει άνθρωπο”.

Κάποιοι στην ΕΛΑΣ δεν αποκλείουν να πρόκειται για νέα μορφή δράσης του Ρουβίκωνα, αν και δεν υπήρξαν προκηρύξεις, ούτε ανάληψη ευθύνης.

loading...

1 thought on “Ψυχοπαθής με στιλέτο τη νύχτα των Χριστουγέννων στο Κολωνάκι κομμάτιασε τα λάστιχα δεκάδων αυτοκινήτων!

  1. Ψυχοπαθείς τους λέμε τώρα; Χαμένα κορμιά είναι που πρέπει να τους βάζουν να σπάνε πέτρες στα νταμάρια.

Comments are closed.